- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Çizmezmi yüzünü gözünü tatlım bizde eldivensiz kalcak diye ödümüz patlıyo! Bende bizimkini zor tutuyom ben ne zaman öpcem bu kızı deyip duruyo elini zaten öpüyoda ysanaklarnı öpcekmiş 40 geçsin diyodum kırkıda geçti şimdi bişe bulamıyom demeye olmaaaz diyom ama arada benden gizli şap sesleri geliyo napam :)
bu arada apar topar cepten girip okuduğum için şu an kimin paylaştığını hatırlamıyorum ama gerçektn çok doğru ve hoşuma gitti. teşekkürler...
kızlarrrr çişlerimizi tutmayalım lütfennnn....
slm kızlar sürekli takip ediyorum sayfayı ama çok yazamıyorum bir ara gözüküp kayboldum malum bebiş olunca, bende bebeğimi 26 ocakta kucağıma aldım normal doğumla ama ben size dikişlerinizi soracaktım çünkü benim hala iyileşmedi ipler yok artık ama iç tarafta çok küçük bir yer acıyor oturup kalkerken sizlerde durumlar ?
Canım çok moralimi bozdun şimdi kalktık pencereleri açmaya uf ani bebek ölümü nedemek Rabbim korusun patlaşımın için saol
Selam kızlar bende ilk dalin aldım o bitti memnundum eşim şimdi hacışakir Granül almış oda gayet iyi çıkarıyor 40 derecede 1 saatte yıkıyorum sadece akıtıp atıyorum mis gibi hiç bir leke kalmıyor ; ))Bu derece olayini yazmissin canim kusura bakma gormedim. Merkezi sistemde mudahale edemezsin yada apartmanin topluca onayini almak lazim. Onuda herkes kabul etmez.
Kaka lekesine gelince biz sicagi sicagina kaka lekesini sabunluyoruz. Oyle asip kuruyor sonra da makineyr atiyoruz. Maalesef hem buranin Kanadanin markasini kullandim hemde hacisakir granullu getirmisti kayinvalidem o da kaka lekesini cikartmiyor. En iyisi hemen sabunlamak. Sonra kurutup sabunlayincada olmadi bizde :/
Canım çok moralimi bozdun şimdi kalktık pencereleri açmaya uf ani bebek ölümü nedemek Rabbim korusun patlaşımın için saol
Canim benide cok korkutuyorlar inan paranoyak oldum zaten asiri derecede evhamli biriyim Ben cok üşüdügüm icin kızımda üşüyor sanıyorum 23 derecede bile kızımın yanakları soğuk uyku tulumuna bı türlü alıştıramadim hastanede ilk dogdugunda 1 hafta giydi ne güzel ama şimdi istemiyor...arkadaslarım hepsi 20 derece yapmış evi ben 23 derecede bile altını değiştirirken çabuk çabuk yapıyorum üşüyecek diye bide gazımız var malum korkuyorum...
günaydın arkadaşlar.dün 1 ay aşımıza gittik.ebe gözlerinde hala sarılık olduğunu söyledi .biraz sarımsı evet ama ben çok önemsememiştim.10 günlükken sarılığımız 12, 20 günlükken sarılığımız 9 çıkmıştı.dr iyi dedi ve ölçüm yaptırmadık sonra.ama ebe idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.bu gece de 3 ten 7 ye kadar uyanıktık.karnı ağrıdı ya.kıvrandıkça üzüldüm.gaz değildi bu resmen ağrıdığını hissettim.şimdi acaba olabilir mi diyorum enfeksiyon.dr a götürmeli miyim.
daha önceki syflarda okumuştum bebekleri enfk. olan annelerimizi ama hatırlamıyorum.bunun belirtileri neler ve dr nasıl tanı koyuyor acaba.cvplarsanız çok sevinirim.içim hiç rahat değil.
İdrar tahlili ve kültürü yapılıyor canım, poşet takılıyor, çişi öyle alınıyor, belirtileri değişik, bebek olduğuu için anlaşılması zor, bazı bebeklerde ateş yapıyor, benim büyük kızım da ateş olmazdı, kilo alımında düşüklük, çiş yaparken kendini titretirdi bir de... Çişi kaka gibi kokuyordu, ben ondan şüphelenip tahlil istemiştim...
Tanısı çok kolay, aklında kalmasın istiyorsan bi tahlil yaptır, kız çocuklar enfeksiyona yatkın oluyor maalesef....
Geçmiş olsun, inşallah rahatsız değildir, bebişin.....
Normal canım bende yazdım burda ne iş bu ya emmek istiyo ya ağlıyo diye bizde de aynı dediler çok küçükya daha ondan herhal .Gunaydin arkadaslar.Bayadir takip ediyordum sizi bende yazayim dedim. Oncelikle herkesin evladi hayirli olsun saglikli sihhatli buyusun insallah. Bende 17ocak ta kizima kavustum ocak annesi oldum. Benim kucuk kizim uyumadigi zaman hep emmek istiyo. emzirmezsem sallamam lazimki dursun surekli ayagimda salliyorum durdugum anda agliyo.sizin bebisler de hep emmek istiyomu her istediginde emziriyomisunuz. Bide sallama konusunda ne dusunuyorsunuz.
Bugün ettiğiniz her dua; Dertlilerimize deva, hastalarımıza şifa,Bebışlerımıze bol sut ,sorunsuz gaz cıkarmaları , gönüllerimize huzur, geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin... (Uykusuz annişlere de uyku düzeni getirsin ,ve annelerın ıçı sakınlık ve huzur dolsun bişeyı kafalarına takmasınlar
Cumanız Mübarek olsun.
Normal canım bende yazdım burda ne iş bu ya emmek istiyo ya ağlıyo diye bizde de aynı dediler çok küçükya daha ondan herhal .
Kızlar benim kızımda bu sabah 3 kere kustu sonra bi gaz çıkardı noldumuzu şaşırdık şimdi uyudu sabah 7 den beri kusunca karnı tok sandım kaynanam aç bu dedikçe iiyide kusuyo dedim sonra bi emzirem bari dedim bi kaptı yawrum baktık doymuyo bide mama yaptık sonra baktık susmuyo açtık fön mak onu dinlerken ayağımda sallıya sallıya uyuttum şimdi konuşurken bile sesiz konuşuyoz ben çok üzülüyorum o ağlayınca nasıl yapıcam bu anneliği kızlar ya yorması uykusuzluk mesele değil o ağlarken bişe yapamamak çok üzüyo beni yazarken bile gözlerim doldu ay çok sinir bozucu bu iş(
Finduxcum sagol canim cevabin icin. Bu bebislerin hepsi ayni demekki benim sipada bal olursa emzik aliyo bitince pit atiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?