2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım ben tırnaklarını kesiyorum, arada hava alsın diye çıkarıyorum çünkü eldivenlerini. O arada bile çizer kendini, bazı bebekler göz retinasına kalıcı hasar verebiliyomuş diye okumuştum biyerde çok korktum, o yüzden hep kesiyorum. Öpme olayına da uyuz oluyorum bebeklerde, doğurduğum şeyi ben bile öpmedim daha yanağından😡 hep gıdısından öpüyorum şahane kokuyo

Benim de çok hoşuma gitmiştî o yazı. Ben bazen gece emzirdikten sonra uyanıkken bile gidiyorum. Ağlasa da gelince susuyo

Ben de 24 Ocak'ta normal doğum yaptım canım, iç dış baya dikişim vardı, dış dikişlerim 20. güne kadar düştü ama iç dikişlerim şurda bir hafta olmadı daha düşeli. Hala da sızlıyo dikişlerim yerleri hem iç hem dış. Dikişler düşünce soğuk su kullanmaya başlamıştım tuvaletten sonra ama yine ılık suya geçiş yaptım, soğuk su geriyo cildi o da ağrı yapıyo. Bi süre daha sıcak suya devam.

Canım çok moralimi bozdun şimdi kalktık pencereleri açmaya uf ani bebek ölümü nedemek Rabbim korusun patlaşımın için saol

Canim benide cok korkutuyorlar inan paranoyak oldum zaten asiri derecede evhamli biriyim Ben cok üşüdügüm icin kızımda üşüyor sanıyorum 23 derecede bile kızımın yanakları soğuk uyku tulumuna bı türlü alıştıramadim hastanede ilk dogdugunda 1 hafta giydi ne güzel ama şimdi istemiyor...arkadaslarım hepsi 20 derece yapmış evi ben 23 derecede bile altını değiştirirken çabuk çabuk yapıyorum üşüyecek diye bide gazımız var malum korkuyorum...

cnm nasılsın?
gözünüz aydın minik efemiz olmuş büyümüş bile :)
cnm nerelerdesin neler yapıyon inan çok özledim sizleri kimseler yok gibi eskiden (((
annelik nasıl gidiyo?efemiz nasıl yaramazmı annesi.
bnm kızımda oldu teyzesi 20 ocakta çok zor bi doğum oldu.
şimdi yanmda gece sabahlıyoz gündüzde uyuyo bizim kız :)
sana çok önceden belki 3 ay oluyo buraya yazmıştım nasılsın diye sanırım görmedin.
ben sizi unutmadım...hep araştırdım napıyolar diye
kimseler olmayınca bnde yazmadım da girmedimde
son haberlrim essela nın çok çok selamı var
nesle doğum yapmış ama gelmiyo hiç
mahtuana zorlu bi gebelik geçiriyomuş
bnden bu kadar cnm senide efemide çok öpüyom

kızlar ocak anneleri sizlerinde gözünüz aydın bebeklerinizle çok ama çok mutlu olun.
bnm kızım çok zor oldu annesinide babasınıda uyutmuyo ama inanın ona hiç kızamıyom
çok tatlılar:))))))))

Selam kızlar bende ilk dalin aldım o bitti memnundum eşim şimdi hacışakir Granül almış oda gayet iyi çıkarıyor 40 derecede 1 saatte yıkıyorum sadece akıtıp atıyorum mis gibi hiç bir leke kalmıyor ; ))

Canım çok moralimi bozdun şimdi kalktık pencereleri açmaya uf ani bebek ölümü nedemek Rabbim korusun patlaşımın için saol

Naughty bizimde ev 25 ti 24 e dusurdum. O zaman bile usudugumu hissettim. Ben 20 dereceyi burda duydum birde simdi senden. Bosver sen onlari bizim uzmanlar 22-24 diyor :) ayy ben kendim duramam 20 derecede daha neler.
Ani bebek olumunun kesin bir nedeni yok findux evham yapma ama evde kalin giydirme yeter bence :) farz et ki ekvatoral kusaktasin milletin bebesi oluo mu canim orda

Günaydın herkese.,bizim evde 24 derece oluyor,daha azinda bende usurum 20 derece soğuk bence.,kizlar ustune ne œrtuyirsunuz..ben onceden battaniyeye sarip uytuyorsdum ustunede 2 katlı battaniye ortuyordum...bir ark .geldi,o zaman burnu tikalıydi,bana üsütmüsünuz dedi,bende simdi bunlara ek olarak birde besik setinin yorganıni ortuyom cok mu acaba ya bilmiyorum..terlemiyor ama,yatak odamız sein bira diger yerlere gore..
Dün bizde misafir atlattik,okuldan arkadaslarım geldi bebek gormeye.annem olmasa napardım,sagolsun 10 cesit yaptı,kızıma bakti..bende rahatca oturdum,özlemisim hepsini ,bol bol muhabbet ettik..

günaydın arkadaşlar.dün 1 ay aşımıza gittik.ebe gözlerinde hala sarılık olduğunu söyledi .biraz sarımsı evet ama ben çok önemsememiştim.10 günlükken sarılığımız 12, 20 günlükken sarılığımız 9 çıkmıştı.dr iyi dedi ve ölçüm yaptırmadık sonra.ama ebe idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.bu gece de 3 ten 7 ye kadar uyanıktık.karnı ağrıdı ya.kıvrandıkça üzüldüm.gaz değildi bu resmen ağrıdığını hissettim.şimdi acaba olabilir mi diyorum enfeksiyon.dr a götürmeli miyim.

daha önceki syflarda okumuştum bebekleri enfk. olan annelerimizi ama hatırlamıyorum.bunun belirtileri neler ve dr nasıl tanı koyuyor acaba.cvplarsanız çok sevinirim.içim hiç rahat değil.

İdrar tahlili ve kültürü yapılıyor canım, poşet takılıyor, çişi öyle alınıyor, belirtileri değişik, bebek olduğuu için anlaşılması zor, bazı bebeklerde ateş yapıyor, benim büyük kızım da ateş olmazdı, kilo alımında düşüklük, çiş yaparken kendini titretirdi bir de... Çişi kaka gibi kokuyordu, ben ondan şüphelenip tahlil istemiştim...

Tanısı çok kolay, aklında kalmasın istiyorsan bi tahlil yaptır, kız çocuklar enfeksiyona yatkın oluyor maalesef....

Geçmiş olsun, inşallah rahatsız değildir, bebişin.....

Yine yedigini kustu o miktar sutu nerden buluyor kusuyor anlamiyorum bide kusucunda cok mutlu oluyor rahatliyor sanki

sağol canım umarım dediğin gibidir.bugün bekleyim eğer içim rahatlamazsa yarın dr a götürücem artık.

Kızlar günaydın bızım yarın 40 ımz çıkıyo neler yaptınız 40 cıkan kızlar ..:44:yıkanma olayını bılıyom abdest alcam bebiş i nasıl yıkıcaz ve o gunmu 40 uçurmaya gıdılıyo bılgısı olan anneler

Bugün ettiğiniz her dua; Dertlilerimize deva, hastalarımıza şifa,Bebışlerımıze bol sut ,sorunsuz gaz cıkarmaları , gönüllerimize huzur, geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin... (Uykusuz annişlere de uyku düzeni getirsin ,ve annelerın ıçı sakınlık ve huzur dolsun bişeyı kafalarına takmasınlar
Cumanız Mübarek olsun.

Gunaydin arkadaslar.Bayadir takip ediyordum sizi bende yazayim dedim. Oncelikle herkesin evladi hayirli olsun saglikli sihhatli buyusun insallah. Bende 17ocak ta kizima kavustum ocak annesi oldum. Benim kucuk kizim uyumadigi zaman hep emmek istiyo. emzirmezsem sallamam lazimki dursun surekli ayagimda salliyorum durdugum anda agliyo. sizin bebisler de hep emmek istiyomu her istediginde emziriyomisunuz. Bide sallama konusunda ne dusunuyorsunuz.

Normal canım bende yazdım burda ne iş bu ya emmek istiyo ya ağlıyo diye bizde de aynı dediler çok küçükya daha ondan herhal .

Kızlar benim kızımda bu sabah 3 kere kustu sonra bi gaz çıkardı noldumuzu şaşırdık şimdi uyudu sabah 7 den beri kusunca karnı tok sandım kaynanam aç bu dedikçe iiyide kusuyo dedim sonra bi emzirem bari dedim bi kaptı yawrum baktık doymuyo bide mama yaptık sonra baktık susmuyo açtık fön mak onu dinlerken ayağımda sallıya sallıya uyuttum şimdi konuşurken bile sesiz konuşuyoz ben çok üzülüyorum o ağlayınca nasıl yapıcam bu anneliği kızlar ya yorması uykusuzluk mesele değil o ağlarken bişe yapamamak çok üzüyo beni yazarken bile gözlerim doldu ay çok sinir bozucu bu iş (

Allah razı olsun canım amin cümlemize inşallah

Kızlar şu kangurudan veya slingmiydi neydi ondan alıpta kullanan varmı aranızda kaynanam pazartesiye gidiyoda ev işlerini yapabilmek için kızımla bir bütün olmak istiyorum:) bu arada sizin dediğiniz gibi kızıma emziği tutsun diye bala batırıp verdik bal bitene kadar cakkıdı cakkıdı emdi bitincede zıpıttı fırlattı bizim cadoloz ne anladım şimdi :))

Finduxcum sagol canim cevabin icin. Bu bebislerin hepsi ayni demekki benim sipada bal olursa emzik aliyo bitince pit atiyo.

Selam kızlar. Bir sorum olacak benim kızım ne zaman emse emdiği esnada kakasını da yapıyo nerdeyse her emzirmemde bu böyle hatta bazen bakıyorum ıkınıyor hemen alıyorum emdiriyorum iki dakkaya kalmaz kakasını yapıyor benzer durumu yaşayan var mı acaba?

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. ilk zamanlar ağlamaya başladığında kucağımda susturamazdım annem sustururdu. oturup ağlardım ben nasıl bir anneyim diye. zamanla alışıyoruz birbirimize sancısı sırasında kendini sıkması ağlarken kızarması derdini anlatamaması içimi parçalıyor. en azından derdini anlatabilse diyorum. yazık masum çaresiz minicik melekler onlar. ama bi yandan da o kadar akıllılar ki. mesela bizimki kucağa alışmış durumda akşamları belli kriz saatlerimiz var o saatlerde kucakta olmalı amaaaa kucaktayken de oturmamalısın. gezdirirken uyuyor kucağımda oturduğum anda nasıl nerden anlıyor bilmiyorum başlıyor ağlamaya. ve senin gergin stresli kızgın olduğunu çok iyi anlıyor masum ama bir okadar da akıllı bebişlerimiz var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…