Finduxcum sagol canim cevabin icin. Bu bebislerin hepsi ayni demekki benim sipada bal olursa emzik aliyo bitince pit atiyo.
Selam kızlar. Bir sorum olacak benim kızım ne zaman emse emdiği esnada kakasını da yapıyo nerdeyse her emzirmemde bu böyle hatta bazen bakıyorum ıkınıyor hemen alıyorum emdiriyorum iki dakkaya kalmaz kakasını yapıyor benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Aynen bende senin gibiyim.gezmeyi oyle cok ozledimki ve de eski kiyafetlerimi.ama okulu hic ozlemedimkızlar eldivenleri çıkarmazdınız mı hala. önce bir aylıkken çıkardık ama yüzüne çok zarar veriyordu. kırkından beridir artık öğrensin dokunsun etrafı tanısın diye çıkardık takmıyoruz. tırnaklarını kesmesi evet çok zor ama eldiveni takılı oldukça sanki dokunma hissini engellemişim gibi hissediyorum. ha gözünü kulağını ha ellerini kapatmışım sanki öyle hissediyordum ben. ama çocuktan çocuğa değişir kimisi gözüne zarar verebiliyormuş. önce bi iki kez çizdii yüzünü içim gitti ama öğreniyor zamanla. emerken elime göğsüme dokunuyor artık. doktor normal dedi ama tek sıkıntımız elini emiyor artık gerçi eldiven taksak onu da emer vahşi kızım benim
artık bahar gelsin yaz gelsin bizim yavrular büyüsün de dışarı çıkalım artık. duvarlar üzerime üzerime geliyor insan görmek istiyorum. vitrinlere bakmak istiyorum dışarda yemek yemek istiyorum. yürüyüş yapmak alışveriş yapmak istiyorum. halbuki çalışırken ahh hep evde olsam da dinlensem diyordum ama yaramaz öğrencilerimi onlarla uğraşmayı bile özlediiimhele de eski kiloma dönüp eski kıyafetlerimi giymeyi özledim. zaten dışarı bile çıkmıyorum diye hiçbişey almıyorum. var mı böyle hisseden
aynen biz de öyleyiz canım hatta ishal mi diye korktum.daha emme bitmeden bez doluyor.emzirme arkası hep bez değişiyoruz.kilo almayacak diye de korkuyorum açıkcası.1 ayda 800 gram almış kızım çünkü.sizde durumar nasıl
bizde babası gezerken kullanırım diye bi heves aldı canım kanguru. geçen gün içine soktum oğluşumu deneyeyim diye ama yavrucağım içinde kayboldu. bizimkinde doğumdan itibaren kullanılır yazıyor ama şu an ben kıyamadım. 1 ay daha geçsin bakalım ondan sonra gene denerim...Kızlar şu kangurudan veya slingmiydi neydi ondan alıpta kullanan varmı aranızda kaynanam pazartesiye gidiyoda ev işlerini yapabilmek için kızımla bir bütün olmak istiyorum:) bu arada sizin dediğiniz gibi kızıma emziği tutsun diye bala batırıp verdik bal bitene kadar cakkıdı cakkıdı emdi bitincede zıpıttı fırlattı bizim cadoloz ne anladım şimdi :))
Aynen bende senin gibiyim.gezmeyi oyle cok ozledimki ve de eski kiyafetlerimi.ama okulu hic ozlemedim
kızlar eldivenleri çıkarmazdınız mı hala. önce bir aylıkken çıkardık ama yüzüne çok zarar veriyordu. kırkından beridir artık öğrensin dokunsun etrafı tanısın diye çıkardık takmıyoruz. tırnaklarını kesmesi evet çok zor ama eldiveni takılı oldukça sanki dokunma hissini engellemişim gibi hissediyorum. ha gözünü kulağını ha ellerini kapatmışım sanki öyle hissediyordum ben. ama çocuktan çocuğa değişir kimisi gözüne zarar verebiliyormuş. önce bi iki kez çizdii yüzünü içim gitti ama öğreniyor zamanla. emerken elime göğsüme dokunuyor artık. doktor normal dedi ama tek sıkıntımız elini emiyor artık gerçi eldiven taksak onu da emer vahşi kızım benim
artık bahar gelsin yaz gelsin bizim yavrular büyüsün de dışarı çıkalım artık. duvarlar üzerime üzerime geliyor insan görmek istiyorum. vitrinlere bakmak istiyorum dışarda yemek yemek istiyorum. yürüyüş yapmak alışveriş yapmak istiyorum. halbuki çalışırken ahh hep evde olsam da dinlensem diyordum ama yaramaz öğrencilerimi onlarla uğraşmayı bile özlediiimhele de eski kiloma dönüp eski kıyafetlerimi giymeyi özledim. zaten dışarı bile çıkmıyorum diye hiçbişey almıyorum. var mı böyle hisseden
Bugün ettiğiniz her dua; Dertlilerimize deva, hastalarımıza şifa,Bebışlerımıze bol sut ,sorunsuz gaz cıkarmaları , gönüllerimize huzur, geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin... (Uykusuz annişlere de uyku düzeni getirsin ,ve annelerın ıçı sakınlık ve huzur dolsun bişeyı kafalarına takmasınlar
Cumanız Mübarek olsun.
cnm bal kucuk bebeklere verılmez dıye bılıyorum.keske vermeseydınız.Kızlar şu kangurudan veya slingmiydi neydi ondan alıpta kullanan varmı aranızda kaynanam pazartesiye gidiyoda ev işlerini yapabilmek için kızımla bir bütün olmak istiyorum:) bu arada sizin dediğiniz gibi kızıma emziği tutsun diye bala batırıp verdik bal bitene kadar cakkıdı cakkıdı emdi bitincede zıpıttı fırlattı bizim cadoloz ne anladım şimdi :))
benım bebısım 21 gunluk yerım ben onun parmaklarını,daha tırnaklarını kesemedık bugun keserız:)) eldıvenlerı cıkarmak ıstıyorum hava alsın dıye.kızlar eldivenleri çıkarmazdınız mı hala. önce bir aylıkken çıkardık ama yüzüne çok zarar veriyordu. kırkından beridir artık öğrensin dokunsun etrafı tanısın diye çıkardık takmıyoruz. tırnaklarını kesmesi evet çok zor ama eldiveni takılı oldukça sanki dokunma hissini engellemişim gibi hissediyorum. ha gözünü kulağını ha ellerini kapatmışım sanki öyle hissediyordum ben. ama çocuktan çocuğa değişir kimisi gözüne zarar verebiliyormuş. önce bi iki kez çizdii yüzünü içim gitti ama öğreniyor zamanla. emerken elime göğsüme dokunuyor artık. doktor normal dedi ama tek sıkıntımız elini emiyor artık gerçi eldiven taksak onu da emer vahşi kızım benim
Ogretmen arkadaslar var galiba bende ogretmenim. İznim nisan 10da bitiyo sonrasinda ne yapsam diye dusunuyorum ucretsiz yada rapor? Siz ne yapacaksiniz arkadaslar.
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. ilk zamanlar ağlamaya başladığında kucağımda susturamazdım annem sustururdu. oturup ağlardım ben nasıl bir anneyim diye. zamanla alışıyoruz birbirimize sancısı sırasında kendini sıkması ağlarken kızarması derdini anlatamaması içimi parçalıyor. en azından derdini anlatabilse diyorum. yazık masum çaresiz minicik melekler onlar. ama bi yandan da o kadar akıllılar ki. mesela bizimki kucağa alışmış durumda akşamları belli kriz saatlerimiz var o saatlerde kucakta olmalı amaaaa kucaktayken de oturmamalısın. gezdirirken uyuyor kucağımda oturduğum anda nasıl nerden anlıyor bilmiyorum başlıyor ağlamaya. ve senin gergin stresli kızgın olduğunu çok iyi anlıyormasum ama bir okadar da akıllı bebişlerimiz var yani
Ogretmen arkadaslar var galiba bende ogretmenim. İznim nisan 10da bitiyo sonrasinda ne yapsam diye dusunuyorum ucretsiz yada rapor? Siz ne yapacaksiniz arkadaslar.
Amin canım, çok sağol....Bugün ettiğiniz her dua; Dertlilerimize deva, hastalarımıza şifa,Bebışlerımıze bol sut ,sorunsuz gaz cıkarmaları , gönüllerimize huzur, geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin... (Uykusuz annişlere de uyku düzeni getirsin ,ve annelerın ıçı sakınlık ve huzur dolsun bişeyı kafalarına takmasınlar
Cumanız Mübarek olsun.
İnan bana tek başına kalınca daha iyi olur, ağlamak da onların birihtiyacı... Böyle düşün.. Dört yaşında bir kızım var öyle ağlıyor ki, babası da kızıyor ağlama, büyüdün konuş diyor, yazık eliyle ağzını kapatıp, duramıyorum diyor... Onunbu hali daha çok doKunuyor, yalnızken defalarca dedim, ağlamak onun ihtiyacı gerilimi gideriyordiye yok anlamıyor...Normal canım bende yazdım burda ne iş bu ya emmek istiyo ya ağlıyo diye bizde de aynı dediler çok küçükya daha ondan herhal .
Kızlar benim kızımda bu sabah 3 kere kustu sonra bi gaz çıkardı noldumuzu şaşırdık şimdi uyudu sabah 7 den beri kusunca karnı tok sandım kaynanam aç bu dedikçe iiyide kusuyo dedim sonra bi emzirem bari dedim bi kaptı yawrum baktık doymuyo bide mama yaptık sonra baktık susmuyo açtık fön mak onu dinlerken ayağımda sallıya sallıya uyuttum şimdi konuşurken bile sesiz konuşuyoz ben çok üzülüyorum o ağlayınca nasıl yapıcam bu anneliği kızlar ya yorması uykusuzluk mesele değil o ağlarken bişe yapamamak çok üzüyo beni yazarken bile gözlerim doldu ay çok sinir bozucu bu iş(
Gunaydin arkadaslar.Bayadir takip ediyordum sizi bende yazayim dedim. Oncelikle herkesin evladi hayirli olsun saglikli sihhatli buyusun insallah. Bende 17ocak ta kizima kavustum ocak annesi oldum. Benim kucuk kizim uyumadigi zaman hep emmek istiyo. emzirmezsem sallamam lazimki dursun surekli ayagimda salliyorum durdugum anda agliyo.sizin bebisler de hep emmek istiyomu her istediginde emziriyomisunuz. Bide sallama konusunda ne dusunuyorsunuz.
Kızlar şu kangurudan veya slingmiydi neydi ondan alıpta kullanan varmı aranızda kaynanam pazartesiye gidiyoda ev işlerini yapabilmek için kızımla bir bütün olmak istiyorum:) bu arada sizin dediğiniz gibi kızıma emziği tutsun diye bala batırıp verdik bal bitene kadar cakkıdı cakkıdı emdi bitincede zıpıttı fırlattı bizim cadoloz ne anladım şimdi :))
kızlar eldivenleri çıkarmazdınız mı hala. önce bir aylıkken çıkardık ama yüzüne çok zarar veriyordu. kırkından beridir artık öğrensin dokunsun etrafı tanısın diye çıkardık takmıyoruz. tırnaklarını kesmesi evet çok zor ama eldiveni takılı oldukça sanki dokunma hissini engellemişim gibi hissediyorum. ha gözünü kulağını ha ellerini kapatmışım sanki öyle hissediyordum ben. ama çocuktan çocuğa değişir kimisi gözüne zarar verebiliyormuş. önce bi iki kez çizdii yüzünü içim gitti ama öğreniyor zamanla. emerken elime göğsüme dokunuyor artık. doktor normal dedi ama tek sıkıntımız elini emiyor artık gerçi eldiven taksak onu da emer vahşi kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?