2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Finduxcum sagol canim cevabin icin. Bu bebislerin hepsi ayni demekki benim sipada bal olursa emzik aliyo bitince pit atiyo.

kuzum 1 yaşına kadar balı uzmanlar pek önermiyorlar aslında. alerji olması ihtimaline karşı biliyorum canım

aynen biz de öyleyiz canım hatta ishal mi diye korktum.daha emme bitmeden bez doluyor.emzirme arkası hep bez değişiyoruz.kilo almayacak diye de korkuyorum açıkcası.1 ayda 800 gram almış kızım çünkü.sizde durumar nasıl

kızlar eldivenleri çıkarmazdınız mı hala. önce bir aylıkken çıkardık ama yüzüne çok zarar veriyordu. kırkından beridir artık öğrensin dokunsun etrafı tanısın diye çıkardık takmıyoruz. tırnaklarını kesmesi evet çok zor ama eldiveni takılı oldukça sanki dokunma hissini engellemişim gibi hissediyorum. ha gözünü kulağını ha ellerini kapatmışım sanki öyle hissediyordum ben. ama çocuktan çocuğa değişir kimisi gözüne zarar verebiliyormuş. önce bi iki kez çizdii yüzünü içim gitti ama öğreniyor zamanla. emerken elime göğsüme dokunuyor artık. doktor normal dedi ama tek sıkıntımız elini emiyor artık gerçi eldiven taksak onu da emer vahşi kızım benim

artık bahar gelsin yaz gelsin bizim yavrular büyüsün de dışarı çıkalım artık. duvarlar üzerime üzerime geliyor insan görmek istiyorum. vitrinlere bakmak istiyorum dışarda yemek yemek istiyorum. yürüyüş yapmak alışveriş yapmak istiyorum. halbuki çalışırken ahh hep evde olsam da dinlensem diyordum ama yaramaz öğrencilerimi onlarla uğraşmayı bile özlediiim hele de eski kiloma dönüp eski kıyafetlerimi giymeyi özledim. zaten dışarı bile çıkmıyorum diye hiçbişey almıyorum. var mı böyle hisseden

Aynen bende senin gibiyim.gezmeyi oyle cok ozledimki ve de eski kiyafetlerimi.ama okulu hic ozlemedim

biz de bir ayda 1100 grm aldık ama ben de bu ay kilo alamazsa diye korkuyorum.bu arada 42 gunluğuz siz ?

bizde babası gezerken kullanırım diye bi heves aldı canım kanguru. geçen gün içine soktum oğluşumu deneyeyim diye ama yavrucağım içinde kayboldu. bizimkinde doğumdan itibaren kullanılır yazıyor ama şu an ben kıyamadım. 1 ay daha geçsin bakalım ondan sonra gene denerim...

Aynen bende senin gibiyim.gezmeyi oyle cok ozledimki ve de eski kiyafetlerimi.ama okulu hic ozlemedim

bende özledim kıyafetlerimiiii, gezmeyiiii..... dün akşam eşimle odadayken dur şu eskileri bi deniyeyim dedim. sonra gece gece moralimi niye bozacamki canııımmm deyip vazgeçtim :) eşofmanlarımla bi bütün oldum vallaaa.....

bende canım tırnaklarını kestim kestim ama hoopp sonra tekrar eldivenin içine... korkuyorum kessem bile yinede kendini çizecek bi yol buluyor. ama çıkarmak istiyorum eldivenleri artık. bakalım...

fikir veren , cevap yazan herkese teşekkürler.
3 gün boş boş evirip çevirip sağa sağa göğsümü tekrar süt gelmeye başladı kızlar... inşallah böyle devam eder. hoşaftı rezeneydi, kaynardı elimde bardakla dolaşıyorum.. kv şunuda içermisin kızım diyor. ver onuda içrim ben bunuda içerim ver ver modundayım..... oğluşuma ne kadar süt çıkarırsam kardır :))

Ogretmen arkadaslar var galiba bende ogretmenim. İznim nisan 10da bitiyo sonrasinda ne yapsam diye dusunuyorum ucretsiz yada rapor? Siz ne yapacaksiniz arkadaslar.

amınnn canım ne guzel bır dua oyle.

cnm bal kucuk bebeklere verılmez dıye bılıyorum.keske vermeseydınız.

benım bebısım 21 gunluk yerım ben onun parmaklarını,daha tırnaklarını kesemedık bugun keserız:)) eldıvenlerı cıkarmak ıstıyorum hava alsın dıye.

bu arada ben daha sımdıden ozledım o dedıgın seylerı alısverıs yapmayı, gezmeyı, dısarda yemek yemeyı.... okulumu ben de ozledım.. ama su an bebısım karsımda yatıyor onu da cok sevıyorummmm:))

Ogretmen arkadaslar var galiba bende ogretmenim. İznim nisan 10da bitiyo sonrasinda ne yapsam diye dusunuyorum ucretsiz yada rapor? Siz ne yapacaksiniz arkadaslar.

ben de ogretmenım cnm ıznım mayısın ılk haftası bıtıyor sonra rapor alacam 5 5 ve alabılırsem heyet raporu... bu donemı kapatmayı dusunuyorum

Hamileligimde 18 kilo aldim. Dogum yaptiktan 20 gun sonra hamile kaldigim kiloma dondum. Bende bu kadar hizli beklemiyordum. Kilo vermek icin ozel hicbisey yapmadim. Ama kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki bebis uyurken hemen bende yatiyorum. Butun is kaliyor.

Evet benimkide öyle tatlım mesela sol göğsümü emziriken çok canım yanıyo ilk kaptığında bende istemsiz bismillah bismillah diyom bi bakıyom bizimki emmeyi bırakmış kedi gibi miyavlıyo sonra yok kızım sana demedim deyince emmeye dewam ediyo :))

Benimde 8 nisan bitiyor iznim rica minnet alabilirsem bir hafta aile hekiminden rapor alsam sonrasinda sadece maas karsiligi giricem seneyede sirf 15 saat almak istiyorum

Amin canım, çok sağol....

İnan bana tek başına kalınca daha iyi olur, ağlamak da onların birihtiyacı... Böyle düşün.. Dört yaşında bir kızım var öyle ağlıyor ki, babası da kızıyor ağlama, büyüdün konuş diyor, yazık eliyle ağzını kapatıp, duramıyorum diyor... Onunbu hali daha çok doKunuyor, yalnızken defalarca dedim, ağlamak onun ihtiyacı gerilimi gideriyordiye yok anlamıyor...

Ağlayacaklar da, çok üzülsek de hasta da olacaklar, böyle böyle büyüyecekler.. Rabbim bu mübarek vakitlerde dermansız dert vermesin....

Ayakta sallamayı pek sevmiyor biz oto koltuğunda sallıyoruz...
Sallamaktan

Bir yaşından önce bal vermeyin canım, ağır alerjik durum ortaya çıkabilir, bal çok kompleks bir besin, ağır gelir bebişlere....

Bende tam tersi evden dışarı çıkmak istemiyorum ben zaten kiloluydum hamileyken kilo alcama kilo vermişim şimdi 2 kilo almışım süt olsun diye içmediğim yemedim şey kalmadı sanırım depresyona girdim dolabımda kıyafet yok giymeye almayada niyetim yok doktora bile eşofmanla gidiyom o kadar yani!

Sabah meltemi arkadasim 5 5 rapor alinabiliyomu bir rapordan sonra baslama zorunlulugu var diye duydum ama. Ucretsiz hakkinda bilgisi olan varmi? Ayin 15 inde mi baslamak zorunda?

Şu balla ilgili yazdıklarınızı kaynanamın okuması olsa inanın gösterirdim inanın şimdi okadar sinilendim. Dinletemiyorum ki ben üç tane nasıl büyüttüm deyip duryo Allahım sabır ya sabıır!

kızlar sutumu dun gece sagdım gogsum cok sısmıstı, gecen demıstım sagdıgımı attım dıye sımdıkını buzdolabı posetıne koyup dondurucuya attım, posette bır sey olur mu? alamadım daha saklama kabı ya da posetı sut ıcın....bu arada ne bılım dondurucudan cıkan sut nasıl olur ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…