biz de bir ayda 1100 grm aldık ama ben de bu ay kilo alamazsa diye korkuyorum.bu arada 42 gunluğuz siz ?
kızlar sutumu dun gece sagdım gogsum cok sısmıstı, gecen demıstım sagdıgımı attım dıye sımdıkını buzdolabı posetıne koyup dondurucuya attım, posette bır sey olur mu? alamadım daha saklama kabı ya da posetı sut ıcın....bu arada ne bılım dondurucudan cıkan sut nasıl olur ki..
ccnm alınıyor dıye bılıyorum 5 gun alırsın sonra bır 5 gun daha alırsın yanı alabıldıgın kadar, sadece 7 gunden sonra mı ne maasından bır mıktar kesıntı oluyor dıye bılıyorum, alabıldıgım kadar alacam aıle hekımı, kadın dogum ya da normal doktordan..Sabah meltemi arkadasim 5 5 rapor alinabiliyomu bir rapordan sonra baslama zorunlulugu var diye duydum ama. Ucretsiz hakkinda bilgisi olan varmi? Ayin 15 inde mi baslamak zorunda?
Şu balla ilgili yazdıklarınızı kaynanamın okuması olsa inanın gösterirdim inanın şimdi okadar sinilendim. Dinletemiyorum ki ben üç tane nasıl büyüttüm deyip duryo Allahım sabır ya sabıır!
canım dondurucuda saklanabileceği yazıyor. boşa harcama sen sütlerini arttıkça at dondurucuya. hiç bişey olmaz...
Ogretmen arkadaslar var galiba bende ogretmenim. İznim nisan 10da bitiyo sonrasinda ne yapsam diye dusunuyorum ucretsiz yada rapor? Siz ne yapacaksiniz arkadaslar.
Şu balla ilgili yazdıklarınızı kaynanamın okuması olsa inanın gösterirdim inanın şimdi okadar sinilendim. Dinletemiyorum ki ben üç tane nasıl büyüttüm deyip duryo Allahım sabır ya sabıır!
kızlar sutumu dun gece sagdım gogsum cok sısmıstı, gecen demıstım sagdıgımı attım dıye sımdıkını buzdolabı posetıne koyup dondurucuya attım, posette bır sey olur mu? alamadım daha saklama kabı ya da posetı sut ıcın....bu arada ne bılım dondurucudan cıkan sut nasıl olur ki..
Selam kızlar. Bir sorum olacak benim kızım ne zaman emse emdiği esnada kakasını da yapıyo nerdeyse her emzirmemde bu böyle hatta bazen bakıyorum ıkınıyor hemen alıyorum emdiriyorum iki dakkaya kalmaz kakasını yapıyor benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Kızlar günaydın bızım yarın 40 ımz çıkıyo neler yaptınız 40 cıkan kızlar ..:44:yıkanma olayını bılıyom abdest alcam bebiş i nasıl yıkıcaz ve o gunmu 40 uçurmaya gıdılıyo bılgısı olan anneler
Benin oğlumda öyle ama korkulacak bir şey değil bu.anne sütü çok çabuk sindirilebilen bir besin olduğu içindir ya da emerken rahatlık hissettiği içindir diye düşünüyorum.altını değiştirip emzirmeye alıyorum hooop tekrar yapıyor.yapsın da tek temizlerim ben ondan başka ne işim var:))))
evet cnm artık dondurucuya koyayım dıyorum burda bı arkadas yazmıstı 3 ay durabılır dıye, 3 aya bıtse barı:))) bıberonla da almıyor kı bebısım gecen gece veremedık
Ewet canım aralık annelerinde okumuştum yeşilse sümüksüyse kakasında amip olabilirmiş. Kaka tahlili yapıyolar bence ihmal etme tatlımSlm anneler kizim bi kac gundur ara ara sumuksu ara ara yesil ve sumuksu kaka yapiyor.
Normal mi bu sizce , doktora gitmeli miyim acil cvp lutfen.
cnm nasılsın?
gözünüz aydın minik efemiz olmuş büyümüş bile :)
cnm nerelerdesin neler yapıyon inan çok özledim sizleri kimseler yok gibi eskiden(((
annelik nasıl gidiyo?efemiz nasıl yaramazmı annesi.
bnm kızımda oldu teyzesi 20 ocakta çok zor bi doğum oldu.
şimdi yanmda gece sabahlıyoz gündüzde uyuyo bizim kız :)
sana çok önceden belki 3 ay oluyo buraya yazmıştım nasılsın diye sanırım görmedin.
ben sizi unutmadım...hep araştırdım napıyolar diye
kimseler olmayınca bnde yazmadım da girmedimde
son haberlrim essela nın çok çok selamı var
nesle doğum yapmış ama gelmiyo hiç
mahtuana zorlu bi gebelik geçiriyomuş
bnden bu kadar cnm senide efemide çok öpüyom
kızlar ocak anneleri sizlerinde gözünüz aydın bebeklerinizle çok ama çok mutlu olun.
bnm kızım çok zor oldu annesinide babasınıda uyutmuyo ama inanın ona hiç kızamıyom
çok tatlılar:))))))))
Tamam deniycem canım alsa iyi olcak sanki biraz daha huysuzluğu giderbelki.Canım amcamın eşi kuzenime pekmeze batırır verirdi arada ve çocuğun dişleri çıkarken direk çürük olarak çıktı özellikle ön dörtt dişi simsiyahtı resmen ve doktor pekmezden dolayı olduğunu söylemiş. Bence konuş kv ile verme. Bide düşünsene bala batır ver çocuğun içi yanar biz bile ardından su içiyoruz tatlı yiyince. Şöyle dene bide emziği verdiğinde göğüs gibi hissetmeleri lazımmış emziği verdiğin elinle tutarken bi yandanda elini dudaklarının kenarlarına yanağına deydir o şekilde beklet
Ah sabahmeltemim maşallah canım senin sütlere bende talibim keşke böyle satılsa ne güzel olurdu.
Az geliyo canım ikisinden toplam 40-50 anca çıkıyo malesef ben genede 3saattebir emziriyom bi akşam 4-5 saatlik bi uykusu var o arada bende uyuduğum için emzirmiyom geri hep emziriyom mal içeceği humana çay incir suyu içiyom hergün 3 lt de su anca bu kadar çıkıyocanım kızın emiyor mu?yoksa hiç emmediği için mi sütün azaldı?
benim de sol göğüs çok az geliyodu bi de ateşli hastalık geçirdiğimde sağ da azalmıştı.
efe biberona saldırıyodu.
azimle emzirdim biraz aç da bıraktım maalesef,ama sonunda emdi ve şu an meme bağımlısı oldu çok şükür
maşallah sütüm de iki göğsümde daha iyi durumda.
emdikçe gelir dedikleri doğruymuş
size bi yazı paylaşcam çok güzeldi.bulayım hemen paylaşcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?