Az geliyo canım ikisinden toplam 40-50 anca çıkıyo malesef ben genede 3saattebir emziriyom bi akşam 4-5 saatlik bi uykusu var o arada bende uyuduğum için emzirmiyom geri hep emziriyom mal içeceği humana çay incir suyu içiyom hergün 3 lt de su anca bu kadar çıkıyocanım kızın emiyor mu?yoksa hiç emmediği için mi sütün azaldı?
benim de sol göğüs çok az geliyodu bi de ateşli hastalık geçirdiğimde sağ da azalmıştı.
efe biberona saldırıyodu.
azimle emzirdim biraz aç da bıraktım maalesef,ama sonunda emdi ve şu an meme bağımlısı oldu çok şükür
maşallah sütüm de iki göğsümde daha iyi durumda.
emdikçe gelir dedikleri doğruymuş
size bi yazı paylaşcam çok güzeldi.bulayım hemen paylaşcam
Az geliyo canım ikisinden toplam 40-50 anca çıkıyo malesef ben genede 3saattebir emziriyom bi akşam 4-5 saatlik bi uykusu var o arada bende uyuduğum için emzirmiyom geri hep emziriyom mal içeceği humana çay incir suyu içiyom hergün 3 lt de su anca bu kadar çıkıyo
tatlım 3 saatte bir çok seyrek.ben de başta aynı hatayı yaptım.göğsümü elliyodum.bakıyodum ki şiş değiller.
biriksin deyip mama veriyodum.ama anne sütü birikmezmiş çektikçe geliyomuş.inek memesi gibi değilmiş bizimkiler
şimdi efeyi yarım saatte bir mutlaka memeye tutuyorum hatta bazen daha da sık.
o çektikçe göğüslerime sızıyla birlikte süt indiğini hissediyorum.tam o sırada da efe yutkunmaya başlıyo
bizde babası gezerken kullanırım diye bi heves aldı canım kanguru. geçen gün içine soktum oğluşumu deneyeyim diye ama yavrucağım içinde kayboldu. bizimkinde doğumdan itibaren kullanılır yazıyor ama şu an ben kıyamadım. 1 ay daha geçsin bakalım ondan sonra gene denerim...
Yine yedigini kustu o miktar sutu nerden buluyor kusuyor anlamiyorum bide kusucunda cok mutlu oluyor rahatliyor sanki
Normal canım bende yazdım burda ne iş bu ya emmek istiyo ya ağlıyo diye bizde de aynı dediler çok küçükya daha ondan herhal .
Kızlar benim kızımda bu sabah 3 kere kustu sonra bi gaz çıkardı noldumuzu şaşırdık şimdi uyudu sabah 7 den beri kusunca karnı tok sandım kaynanam aç bu dedikçe iiyide kusuyo dedim sonra bi emzirem bari dedim bi kaptı yawrum baktık doymuyo bide mama yaptık sonra baktık susmuyo açtık fön mak onu dinlerken ayağımda sallıya sallıya uyuttum şimdi konuşurken bile sesiz konuşuyoz ben çok üzülüyorum o ağlayınca nasıl yapıcam bu anneliği kızlar ya yorması uykusuzluk mesele değil o ağlarken bişe yapamamak çok üzüyo beni yazarken bile gözlerim doldu ay çok sinir bozucu bu iş(
Kızlar şu kangurudan veya slingmiydi neydi ondan alıpta kullanan varmı aranızda kaynanam pazartesiye gidiyoda ev işlerini yapabilmek için kızımla bir bütün olmak istiyorum:) bu arada sizin dediğiniz gibi kızıma emziği tutsun diye bala batırıp verdik bal bitene kadar cakkıdı cakkıdı emdi bitincede zıpıttı fırlattı bizim cadoloz ne anladım şimdi :))
Kızlar günaydın bızım yarın 40 ımz çıkıyo neler yaptınız 40 cıkan kızlar ..:44:yıkanma olayını bılıyom abdest alcam bebiş i nasıl yıkıcaz ve o gunmu 40 uçurmaya gıdılıyo bılgısı olan anneler
Hatam bumu acaba, bulamadım ya . Doktorun önerisi buydu ilk 20 dk süt gelir gerisi hikaye doymadıysa mama ver demişti göğüs uçlarım yara olmuştu onun için gitmiştim . Öyle olunca arada 60 lık mama vermeye başlamıştık hatta bazen 90 (kaynanam doymuyo bu deyince)mamayı içince 2-2.5 saat duruyo tabi . Bu hafta sonu emzireyim arada sağıyım bakalım nası olcak 1.5 saate insin yani belki işe yarar ne dersin?
Selam kızlar. Bir sorum olacak benim kızım ne zaman emse emdiği esnada kakasını da yapıyo nerdeyse her emzirmemde bu böyle hatta bazen bakıyorum ıkınıyor hemen alıyorum emdiriyorum iki dakkaya kalmaz kakasını yapıyor benzer durumu yaşayan var mı acaba?
Bizde yasiyoruz canim her emzirmede olmasada genelde emerken yapiyor. Hatta bazen ikinirken memeyle kavga ediyor) hem komik hemde can acitici cunku memeyi birakip birakip almak saldiriyor ve bu sirada yaniyor gogus ucum :/
Naughty bizimde ev 25 ti 24 e dusurdum. O zaman bile usudugumu hissettim. Ben 20 dereceyi burda duydum birde simdi senden. Bosver sen onlari bizim uzmanlar 22-24 diyor :) ayy ben kendim duramam 20 derecede daha neler.
Ani bebek olumunun kesin bir nedeni yok findux evham yapma ama evde kalin giydirme yeter bence :) farz et ki ekvatoral kusaktasin milletin bebesi oluo mu canim orda
kızlar eldivenleri çıkarmazdınız mı hala. önce bir aylıkken çıkardık ama yüzüne çok zarar veriyordu. kırkından beridir artık öğrensin dokunsun etrafı tanısın diye çıkardık takmıyoruz. tırnaklarını kesmesi evet çok zor ama eldiveni takılı oldukça sanki dokunma hissini engellemişim gibi hissediyorum. ha gözünü kulağını ha ellerini kapatmışım sanki öyle hissediyordum ben. ama çocuktan çocuğa değişir kimisi gözüne zarar verebiliyormuş. önce bi iki kez çizdii yüzünü içim gitti ama öğreniyor zamanla. emerken elime göğsüme dokunuyor artık. doktor normal dedi ama tek sıkıntımız elini emiyor artık gerçi eldiven taksak onu da emer vahşi kızım benim
artık bahar gelsin yaz gelsin bizim yavrular büyüsün de dışarı çıkalım artık. duvarlar üzerime üzerime geliyor insan görmek istiyorum. vitrinlere bakmak istiyorum dışarda yemek yemek istiyorum. yürüyüş yapmak alışveriş yapmak istiyorum. halbuki çalışırken ahh hep evde olsam da dinlensem diyordum ama yaramaz öğrencilerimi onlarla uğraşmayı bile özlediiimhele de eski kiloma dönüp eski kıyafetlerimi giymeyi özledim. zaten dışarı bile çıkmıyorum diye hiçbişey almıyorum. var mı böyle hisseden
Canım hangi marka aldınız ben diyom bacağının arasından girmesin,yani hamileyken karnımda durduğu gibi yandan dursun kalça çıkığına felan sebep olmasın Rabbim korusun.
cnm bizde sarilik arastirmasi icin idrar tahlili yaptirdik idrarini alirken dikkat et temizlige bizim sonuc ta mikrop gorundy ama doktoeumuz idrari alirken disardannda mikrop bulasmis olabulir dedi posete deil sontayla kendisi aldi bebegimin canu yandi cok agladi sonuc temiz cikti mikrop elimden falan gecti sanirum ama bebegin cani yandu bide bszi yerlerde buna dikkat edulmemis bebege yok yere antibiyiotik tedavisi yapmislar mikrop ciksa bile emin olmak lazim bebekte oldugunagünaydın arkadaşlar.dün 1 ay aşımıza gittik.ebe gözlerinde hala sarılık olduğunu söyledi .biraz sarımsı evet ama ben çok önemsememiştim.10 günlükken sarılığımız 12, 20 günlükken sarılığımız 9 çıkmıştı.dr iyi dedi ve ölçüm yaptırmadık sonra.ama ebe idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.bu gece de 3 ten 7 ye kadar uyanıktık.karnı ağrıdı ya.kıvrandıkça üzüldüm.gaz değildi bu resmen ağrıdığını hissettim.şimdi acaba olabilir mi diyorum enfeksiyon.dr a götürmeli miyim.
daha önceki syflarda okumuştum bebekleri enfk. olan annelerimizi ama hatırlamıyorum.bunun belirtileri neler ve dr nasıl tanı koyuyor acaba.cvplarsanız çok sevinirim.içim hiç rahat değil.
günaydın arkadaşlar.dün 1 ay aşımıza gittik.ebe gözlerinde hala sarılık olduğunu söyledi .biraz sarımsı evet ama ben çok önemsememiştim.10 günlükken sarılığımız 12, 20 günlükken sarılığımız 9 çıkmıştı.dr iyi dedi ve ölçüm yaptırmadık sonra.ama ebe idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi.bu gece de 3 ten 7 ye kadar uyanıktık.karnı ağrıdı ya.kıvrandıkça üzüldüm.gaz değildi bu resmen ağrıdığını hissettim.şimdi acaba olabilir mi diyorum enfeksiyon.dr a götürmeli miyim.
daha önceki syflarda okumuştum bebekleri enfk. olan annelerimizi ama hatırlamıyorum.bunun belirtileri neler ve dr nasıl tanı koyuyor acaba.cvplarsanız çok sevinirim.içim hiç rahat değil.
Cage bizim oglanda kusunca mutlu oluyor boyle rahatlamis bir yuz ifadesi oluyor aa gulsem mi uzulsem mi :))
Canim bizimkinin kusma nedenini kesfettik... Gazgaz cikarmaya calisirkn ikiniyor yaa midede calisiyor sanirsam kusuyor. Ama her sferinde de gaz cikmayinca hoooop sutler bosa gidiyor.Findux belki seninkide bu yuzden kusuyordur!!!
canım chicco aldık. ama bacağın arasından girmesi sorun olmuyor. bacaklarını uzattırıp öyle kalması kalça çıkığı için tehlikeli. bunda istediği gibi hareket ettiriyor bacaklarını. birde su sling den dikmiştim hamileyken. ama onuda daha kullanmadım :)
Eki Görüntüle 989153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?