Canım senin bebisin kac günlük?
Slm anneler kizim bi kac gundur ara ara sumuksu ara ara yesil ve sumuksu kaka yapiyor.
Normal mi bu sizce , doktora gitmeli miyim acil cvp lutfen.
İyi akşamlar kızlar..bende ocak annesiyim 9 ocakta doğum yaptım bugün 43 günlük olduk son bi kaç gündür bebeğim çok huzursuzdu doktora götürdük boğazı kızarmış dedi ve antibiyotik verdi 3. günü bugün kullanıyoruz ama resmen huyu değişti neredeyse hiç uyumuyor saattlik emmek istiyor hatta bazen daha sık zaten gazlı bir bebek böyle sık emzirince dahada çok gazı oluyor kıvranıp duruyo ve uyumuyo napacağımı şaşırdımm artık gözleri kayıyor uykusuzluktan
Cage bizim oglanda kusunca mutlu oluyor boyle rahatlamis bir yuz ifadesi oluyor aa gulsem mi uzulsem mi :))
Canim bizimkinin kusma nedenini kesfettik... Gazgaz cikarmaya calisirkn ikiniyor yaa midede calisiyor sanirsam kusuyor. Ama her sferinde de gaz cikmayinca hoooop sutler bosa gidiyor.Findux belki seninkide bu yuzden kusuyordur!!!
İyi akşamlar kızlar..bende ocak annesiyim 9 ocakta doğum yaptım bugün 43 günlük olduk son bi kaç gündür bebeğim çok huzursuzdu doktora götürdük boğazı kızarmış dedi ve antibiyotik verdi 3. günü bugün kullanıyoruz ama resmen huyu değişti neredeyse hiç uyumuyor saattlik emmek istiyor hatta bazen daha sık zaten gazlı bir bebek böyle sık emzirince dahada çok gazı oluyor kıvranıp duruyo ve uyumuyo napacağımı şaşırdımm artık gözleri kayıyor uykusuzluktan
Kızlar bizim çarşamba günü kırkımız çıktı bugün bursadan samsuna kırk uçurmaya gidiyoruz şaka Bi yana babannem rahatsılanmış onu görmeye gidiyoruz lutfen dua edin babanneme de kızıma da bişi olmasın
Ogretmen arkadaslar var galiba bende ogretmenim. İznim nisan 10da bitiyo sonrasinda ne yapsam diye dusunuyorum ucretsiz yada rapor? Siz ne yapacaksiniz arkadaslar.
Daha onceden bende yazmistim kiZlar ayni durumu hergun ayni saatlerde bende yasiyorum. Dedigin gibi sancisi gelip memeyle savasiyo. Ne zaman gececek. Bide o anlarda ne yapiyosunuz. Emzirmeye devam mi. Ben biraz dayanip sonra cekiyrm. Agzina emzik tutturup salliyrmBizde yasiyoruz canim her emzirmede olmasada genelde emerken yapiyor. Hatta bazen ikinirken memeyle kavga ediyor) hem komik hemde can acitici cunku memeyi birakip birakip almak saldiriyor ve bu sirada yaniyor gogus ucum :/
canım oğlumda da var aynı durum.kafama çok takılmıştı çok korktum doktoru aradık ateşi yoksa emmesi normalse getirmenize gerek yok dedi.annesi yediklerine dikkat etsin dedi.doktorum titiz birisi.acil bir durum olsa idi getirin çocuğu derdi diye düşünüyorum.bu konuda nette araştırma yaparsan çok kafan karışır canın sıkılabilir.çünkü dizanteri bile olabileceği söyleniyor.ama araştırınca gördüm ki yanlış teşhis yapılıp gereksiz yere antibiyotik kullanan bebekler varmış.ben şimdilik bekliyorum.hatta bugün pişik yeri kanamış oğlumun bezinde çok hafif damar damar kan gördüm.çok kötü oldum.doktoru aradık yine doktor pişik yerlerine bakın ondan olabilir ama kaka ile birlikte gelen bir kansa getirn dedi.dikkat edince pişik yerlerinden olduğunu anladım.çok kişinin başına gelen bir olay anladığım kadarıyla ama yanlış bir teşhise izin verme derim. arsştırmalarımdan bu sonucu çıkardım ben.durumdan ve doktorunun tavsiyesi olursa haber veririsen sevinirim.
Bugün 39 olduk teyzesi :)
Gecmis olsun babaannene mevlam sifa versin... Ucakla mi karayoluyla mi gideceksiniz? Bizde 1 ay sonra ilk uzun yolcululugumuzu yapacagiz 6 saatlik kadar bakalim bebisle nasil gidecegiz!!!
Bizde 9 ocak doğumluyuz canım benim bebişide bugün doktora götürdük öksürüyordu arada tek tek iyikide gitmişiz laranjit olmuş boğazları kızarmış ve ses telleri iltahaplanmış, doktor çok küçük şu anda çok çabuk ilerler, çok dikkat edin sürekli ateşini ölçün ve ateşi 2 kere 37.5 olursa öksürük artarsa hemen geliyorsunuz dedi. Birde ventolin şurup verdi bizim doktorumuz antibiyotik karşitı bir doktor çok ilerlemedikçe vermiyor büyük kızımın doktoru burnunu sürekli temizleyip serum fizyolojik sıkın anne sütüyle atlatırız dedi. Allahın izniyle inşallah. Sizin ilerlemişmi hemen niçin antibiyotik verdi. Şimdiden tattık şurupları benim diğer kızım 9 aylıktı bronşit olmuştu ondan sonra süreklı hastalandı ve astıma çevirdi şu an 7 yaşında anca atlattık bu sene daha iyiyiz hamd olsun zor valla Allah yardımcızmız olsun bebişlerimize şifa versin.İyi akşamlar kızlar..bende ocak annesiyim 9 ocakta doğum yaptım bugün 43 günlük olduk son bi kaç gündür bebeğim çok huzursuzdu doktora götürdük boğazı kızarmış dedi ve antibiyotik verdi 3. günü bugün kullanıyoruz ama resmen huyu değişti neredeyse hiç uyumuyor saattlik emmek istiyor hatta bazen daha sık zaten gazlı bir bebek böyle sık emzirince dahada çok gazı oluyor kıvranıp duruyo ve uyumuyo napacağımı şaşırdımm artık gözleri kayıyor uykusuzluktan
Bizde 9 ocak doğumluyuz canım benim bebişide bugün doktora götürdük öksürüyordu arada tek tek iyikide gitmişiz laranjit olmuş boğazları kızarmış ve ses telleri iltahaplanmış, doktor çok küçük şu anda çok çabuk ilerler, çok dikkat edin sürekli ateşini ölçün ve ateşi 2 kere 37.5 olursa öksürük artarsa hemen geliyorsunuz dedi. Birde ventolin şurup verdi bizim doktorumuz antibiyotik karşitı bir doktor çok ilerlemedikçe vermiyor büyük kızımın doktoru burnunu sürekli temizleyip serum fizyolojik sıkın anne sütüyle atlatırız dedi. Allahın izniyle inşallah. Sizin ilerlemişmi hemen niçin antibiyotik verdi. Şimdiden tattık şurupları benim diğer kızım 9 aylıktı bronşit olmuştu ondan sonra süreklı hastalandı ve astıma çevirdi şu an 7 yaşında anca atlattık bu sene daha iyiyiz hamd olsun zor valla Allah yardımcızmız olsun bebişlerimize şifa versin.
Aman arkadaslar öksürüğe dikkat edin ihmale gelmez bize salı gunü ventolin verdiler burnumuzda tikaliydi ama geçmedi su anda hastanedeyiz bugün 5.gunumuz antibiyotik veriyoruz baya düzeldik bugün çıkarız ıns küçücük bedenlere hastalık hiç yakışmıyor ellerinde serum iğneleri cok zor bebeklerde hastalık cok çabuk ilerliyor ALLah hepimizin yardımcısı olsun tüm bebislerimize sağlıkli günler
Sadece yesil miydi yoksa sumuksu ve yesil miydi?
Ben de bi kac yazi okudum netten. Bir doktor normal oldugunu iki uc ay icinde kendiliginden gecicegini kakada mikrop ciksa bile ilacin gereksiz oldugunu soylemis. Bir de annenin ictigi sutten de kaynaklanabiliyomus. Ama tabi insan yine de korkuyo. Zaten kalca ultrssonu icin doktora gitcektik, yarin yada pzt gidicem. Yazarim gelince doktorun soyledigini. Sagol canim cevabin icin. Findux sana da tesekkur ederim.
canim ben haziranda seminerlere gideyim diyorum. Arada 2 ay kaliyor edim rapor alalim diyo ben ucretsiz almak istiyorum calismadigm maasi almayayim diyorum. Bakalim orta yol bulcaz ins.Slm cnm benim iznimde 22 nisanda bitiyor..bende once aile hekiminden rapor sticem 20 gunluk,herkes 5:5 al dedi ama her pzt. Gidip kalabalikta sira bekleyemem..kızımi da birakcak yer yok..sinrda dr. Bulursak heyet almwyi düsünüyorum,ins. Olurda eylule kadar baslamam..
Gecmis olsun cnm,ne kadarlik bebisin..Allah sifa versin.Aman arkadaslar öksürüğe dikkat edin ihmale gelmez bize salı gunü ventolin verdiler burnumuzda tikaliydi ama geçmedi su anda hastanedeyiz bugün 5.gunumuz antibiyotik veriyoruz baya düzeldik bugün çıkarız ıns küçücük bedenlere hastalık hiç yakışmıyor ellerinde serum iğneleri cok zor bebeklerde hastalık cok çabuk ilerliyor ALLah hepimizin yardımcısı olsun tüm bebislerimize sağlıkli günler
Cnm benim kizimda emerken arada oksüruyor,bence endiselenme sizinkide oyledir..tıkaniyor sanirim birkac kere oksurdü,bende korktum bastan ama sadece emerken olmaz oksürük başlasa..dün gece bır defa sabahta bır defa öksurdu sut bogazında gıcık yapmıstır dıye dusundum ama cunku bır kac saat oncesındede sut ıcerken fazla cekmıstı bogazında kaldı gıbı öksurdu o zamanda bır ıkı gun bekleyıp bendemı gıtsem doktora neden oluyo acaba
esım sıgara ıcıyor ondan olmus olabılırmı rabbım sıfa versın ıns cabuk atlatırlar
canim ben haziranda seminerlere gideyim diyorum. Arada 2 ay kaliyor edim rapor alalim diyo ben ucretsiz almak istiyorum calismadigm maasi almayayim diyorum. Bakalim orta yol bulcaz ins.
canim ben haziranda seminerlere gideyim diyorum. Arada 2 ay kaliyor edim rapor alalim diyo ben ucretsiz almak istiyorum calismadigm maasi almayayim diyorum. Bakalim orta yol bulcaz ins.
Gec
Bende rapor alamazsam gidicem hazirandaki seminere..aa sutum azalir diye korkuyorum,en azindan 4 saat olmucaz,ek gidayada gecilmiyor..mama vermek istemiyrum,hayırlısı bakalim gelsin o gunlerde düsüncez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?