2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

maşallah zeynebime...canım o emerken kudurmanın aynısı bizde de var dr gazdan dedi infacol verdi daha beter oldu çocuk.şimdi sadece zinko kullanıyoz.en iyi o geldi bize.sab simplex ve infacol mahfetti çocuğumu.zinco düzenli kullanılınca etkili oluyo.günde 4 defa 5er damla veriyoz.ben azcık gıcığım benimkine de ondan bizim soğukluk...öfff bende dertler bitmiyor cnm.anne biter kv kv biter koca...amaaaan ne sen sor ne ben söyliiyim.bu arada ankara havasını bolca çek içine benim yerime...1 ay sonra memleketimdeyim inşallah.öpüyom senide zeynebimi de....bide korkarak yapınca iter seni.ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun.kasma yani.....anladın sen onu

Kızlar; benim bebeğin burun tıkanıklığı sorunu var Damla kullanıyorum, serum fiz,otri,hepsi geçici çözüm sağlıyor Bİrazdan yine tıkanıyor hışır hışır ses geliyor ama burnuna bakınca görünürde bi şey yok çekincede bi şe gelmiyor Anlamadım neden böyle oluyor Yardım lütfen arkadaşlar Acaba haftaiçi dr a mı gitsek ?

Emerken ağlamaya başlamasının sebebi gazdan olabilir Benim oğlumda aynı şeyi yapıyor Gazını çıkarıp emmeye devam ediyoruz Senin de bebeğin büyümüş çok sevindim Yanlız kalıncada yemek ve ev işleri gerçekten çok zor oluyor

Kizlar eltim ve cocuklari geldi demin bi kendi opuyoo iki cocuklarina opturuyo hatta kucuk olan cocugu hasta 2 gundur okula gitmiyo ben opmiyim hastayim diyor salak annesi bi de hemsire kendisi bisey olmaz op diyoo ay sinir oldum kocami tenbihledim ben diyemiyorum sen soyle bi dahakine diyeee bakmaya gelince kimse yok hazir cocugu opmeye geliyorlar kaynanam da ayni yarim saat geliyo sevip gidiyo bende bu iki gerizekali icin memleketimden 8 saat uzakta yasiyorum hicbir faydalari yok zarardan baska insaallah kocisi ikna edip kendi memleketime gideriz tayin alip

maşallah kızına nazar değmesin boyu kilosu gayet güzelmiş.. yazdıgını okuyunca aha bizim durumumuzu yazmış dedim.. aynı dertler bizde de var.. ama senin süt sorunun yok sanırım mama vermiyorsun değil mi? bizimki mama ve anne sütü olmasına ragmen doyuramıyorum bazen eldivenlerini yiyor.. maması bitince yada sütüm kalmayınca emzik veriyorum kavga ederek onu emmeye devam ediyor, uykusu aynı kucagımda uyuyor yere bırakır bırakmaz kıyametler kopuyor.. annemde gitti kaldım yalnız ne ... yiyeceğim bilmiyorum. emzik olarak weebaby yarım damak silikon emzik kullanıyoruz biz. ilk günden tıktım ağzına emiyor valla bazen cankurtaran oluyor emzik.. bende geçen gün eşime kanka naber dedim, iyidir hacı senden naabeer diyor bana, müsait bi zamanda berbere gidelim saç sakal tıraşına :) oluuur dedim gülüştük.. görüntü olarak insanlıktan çıktım kanımca kaşlarımı aldırdım aynaya baktığımda yüzüm değişik geldi ilk defa kaşım alındıgında öyle tuhaf görünmüştüm kendime :) herşey yoluna girecek diye kendimi avutuyorum napiim :)

kilosuda boyuda güzel kızına maşallah cnm. aynı şeyler bizde de var cnm,kızımda emerken birden bırakıyor memeyi.tutuyor ıkınıyor..maalesef gazdan oluyor bunlar.sab kullanıyoruz ama fayda etmedi..bence yatağına alıştırmaya çalış,kucakta ne kadar tutabilcen ,iş yapamazsın hiç..bende kocilşe fazla yaklaşmıyom,korkuyom offf ilk nasıl olcak bakalım..2 ayı bulur bizim,eşim hep seyahatte zaten iyi oluyor:))

geçmiş olsun cnm,benim kızımda 15-20 gün önce burnu tıkandı nerdeyse 1 hafta sürdü,otri bebe damlayla çekiyodum hep tıkalı fışır fışır hep ses geliyordu emerken..doktorada gittik 1 aylık kontrolde muayene etti,ciğerleri boğazı temiz dedi..damladan başka birşey vermeyiz dedi,buhar iyi gelirmiş..ama banyoda yıkamıyoruz zaten nasıl buhar olcak..biz 1 kere su kaynatıp yüxüne tuttuk ama yanar diye korktum,sürekli soğuk buhar mak.açık gece gündüz..neyseki geçti ama uzun sürdü.

[QU OTE=cage54;34147696]Kizlar eltim ve cocuklari geldi demin bi kendi opuyoo iki cocuklarina opturuyo hatta kucuk olan cocugu hasta 2 gundur okula gitmiyo ben opmiyim hastayim diyor salak annesi bi de hemsire kendisi bisey olmaz op diyoo ay sinir oldum kocami tenbihledim ben diyemiyorum sen soyle bi dahakine diyeee bakmaya gelince kimse yok hazir cocugu opmeye geliyorlar kaynanam da ayni yarim saat geliyo sevip gidiyo bende bu iki gerizekali icin memleketimden 8 saat uzakta yasiyorum hicbir faydalari yok zarardan baska insaallah kocisi ikna edip kendi memleketime gideriz tayin alip[/QUOTE]
yahu ben bile sinir oldum eltine,söylesene sende cnm bebeğin için .boşvero dşünmüyorsa yüzüne söyle yaklaştırma çocukları.öptürme bence..Allah korusun bulaşır hastalık..

Kuyruk sokumu agrısı bende de var ya neden olur ki? Oturdugum yerden kalktığımda kuyruk sokumum orada kalıyor sanki.

Tamam canim sagolasin bir arastirayim insallah burda vardir. Bende yasayarak ogreniyorum cogu seyi. Sut icersem feci gaz yapiyor ve sarimsak da pisik yapiyor :/ benimde kayinvalide yanimda sagolsun gece 1 e kadar o uyutuyor. Yemekleri yapiyor ve ben dinleniyorum. Gece de ben bakiyorum sabah 10 da devir teslim. Ama 22 martta donecek Turkiyeye bakalim tek kalicam sonra insallah o zamana kadar oglumun uykusu duzene girer :)

Bizimki sıkıntıya hiç gelemiyo tatlım ya halbuki şu elleri kollarının hareketi yüzünden çok uyanıyo bebişler keşke dursada bende yapsam sen en baştamı alıştırdın ne güzel

Kundak gercekten cok yararli birsey bu yabancilar bile kundakliyor ve onun icin battaniyeler bile var ) ben tam meme vermeden once kundakliyorum. Yaygarayi basacak oluyor memeyi dayiyorum susuyor :)) sonrada gozler gidiyor.

Kundak gercekten cok yararli birsey bu yabancilar bile kundakliyor ve onun icin battaniyeler bile var ) ben tam meme vermeden once kundakliyorum. Yaygarayi basacak oluyor memeyi dayiyorum susuyor :)) sonrada gozler gidiyor.

Bizi,kide kundak ne 24 saat kollari battaniyen8n falan disinda. Hafiften ustunu orteyim diyorum bi wiyaklama hooop kollar yine disarda...

sağol canım ya tahlil yaptırırken buna dikkat edeyim bari.

Canım benim aynı şeyleri 10 gün önce ben yazmıştım buraya bu bebiş kucaktan hiç inmiyo diye ama sonra yawaş yawaş beşiğine yatırmaya başladım önceleri uyanuyodu kaldırdım pışpıladım bidaha yatırdım bidaha ağladı kaldırdım pışpışladım sonra baktım dalmış yani devamlı kucak olayı çok fena ama alışabiliyo tabi devamlı aynı başarıyı elde edemiyoruz ama bıkmadan denemeye dewam ediyoruz...

Akıl akıldan üstün demişler . Ne güzel bi fikir bitanem ya hemen denicem . Bugünün püf noktası sincaph tan geliyor :)

Günaydın herkese...

Biz hasta olduk, çok fena... Önce büyük kızım, sonra ben, en son minişim...şimdi öksürüp duruyor... Bir gün içinde hepimiz sıralandık, yarın ailecek hastaneye gidiyoruz....

Bu arada k.validemler geldi...

günaydın kızlar ne zamandır fırsat bulup yazamadım biz dünden beri yalnızız annem gitti bakalım idare edebilecek miyim ablamı okula gidiyor sabah hazırlığı var kahvaltıda zeytin peynir yemez her gün özel bişeyler yapıyorum inşallah miniğim uyur o saatlerde temizliğimi yemeğimi yapıyordu bir de gelen giden çok napıcaksam bakalım bu arada ikinci ay aşılarını yaptıcaklar yazarsa sevinirim 3 şı birden olunca korkuyorum nasıl olacak diye

çok geçmiş olsun dilzar.tez zamnda iyileşirsiniz inş.

Akıl akıldan üstün demişler . Ne güzel bi fikir bitanem ya hemen denicem . Bugünün püf noktası sincaph tan geliyor :)

kundak güzel fikir gerçekten ben de kundaklıyorum oğlumu.rahat oluyor.kundaklamaz isem uykusu çok hafif oluyor.tavsiye ederim ben de

Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız inşallah.

Benimde kaynanam gitti bugün canım yarın ilk defa yanlızım kızımla bakalım nasıl olcak. Rabbim kolaylıklar versin hepimize. Bu aşıdan bende korkuyorum ateş yapabilirmiş inşallah yapmaz elim ayağıma dolaşır benim aşı zamanı gelsin hiç istemiyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…