kundak güzel fikir gerçekten ben de kundaklıyorum oğlumu.rahat oluyor.kundaklamaz isem uykusu çok hafif oluyor.tavsiye ederim ben de
Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız inşallah.
çok geçmiş olsun dilzar.tez zamnda iyileşirsiniz inş.
Çok sağolun arkadaşlar,
ne zormuş kayınvaideyle anlaşmak,(eminim onun içinde zordur, o da ayrı mesele) zehra hep kucak istiyor, biraz önce çamaşır atıyorum, zehra ağlıyor, üç oda öteden sesleniyor, zehraaa diye sanki efendim babanne diyecek, kucağımda bebek, büyük kızıma annen sana birşey yedirsin diyor, sanki on kolum var... Çok sinir bozucu...
Bana ayva göndermiş şimdi kızımla, az da olsa düşünüyor herhalde....hakkını da yemiyeyim..
nuk damaklıklı kavçuk meme 1numarasını dene istersen emer anne memesine benziyo
maşallah zeynebime...canım o emerken kudurmanın aynısı bizde de var dr gazdan dedi infacol verdi daha beter oldu çocuk.şimdi sadece zinko kullanıyoz.en iyi o geldi bize.sab simplex ve infacol mahfetti çocuğumu.zinco düzenli kullanılınca etkili oluyo.günde 4 defa 5er damla veriyoz.ben azcık gıcığım benimkine de ondan bizim soğukluk...öfff bende dertler bitmiyor cnm.anne biter kv kv biter koca...amaaaan ne sen sor ne ben söyliiyim.bu arada ankara havasını bolca çek içine benim yerime...1 ay sonra memleketimdeyim inşallah.öpüyom senide zeynebimi de....bide korkarak yapınca iter seni.ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun.kasma yani.....anladın sen onu
Emerken ağlamaya başlamasının sebebi gazdan olabilir Benim oğlumda aynı şeyi yapıyor Gazını çıkarıp emmeye devam ediyoruz Senin de bebeğin büyümüş çok sevindim Yanlız kalıncada yemek ve ev işleri gerçekten çok zor oluyor
maşallah kızına nazar değmesin boyu kilosu gayet güzelmiş.. yazdıgını okuyunca aha bizim durumumuzu yazmış dedim.. aynı dertler bizde de var.. ama senin süt sorunun yok sanırım mama vermiyorsun değil mi? bizimki mama ve anne sütü olmasına ragmen doyuramıyorum bazen eldivenlerini yiyor.. maması bitince yada sütüm kalmayınca emzik veriyorum kavga ederek onu emmeye devam ediyor, uykusu aynı kucagımda uyuyor yere bırakır bırakmaz kıyametler kopuyor.. annemde gitti kaldım yalnız ne ... yiyeceğim bilmiyorum. emzik olarak weebaby yarım damak silikon emzik kullanıyoruz biz. ilk günden tıktım ağzına emiyor valla bazen cankurtaran oluyor emzik.. bende geçen gün eşime kanka naber dedim, iyidir hacı senden naabeer diyor bana, müsait bi zamanda berbere gidelim saç sakal tıraşına :) oluuur dedim gülüştük.. görüntü olarak insanlıktan çıktım kanımca kaşlarımı aldırdım aynaya baktığımda yüzüm değişik geldi ilk defa kaşım alındıgında öyle tuhaf görünmüştüm kendime :) herşey yoluna girecek diye kendimi avutuyorum napiim :)
kilosuda boyuda güzel kızına maşallah cnm. aynı şeyler bizde de var cnm,kızımda emerken birden bırakıyor memeyi.tutuyor ıkınıyor..maalesef gazdan oluyor bunlar.sab kullanıyoruz ama fayda etmedi..bence yatağına alıştırmaya çalış,kucakta ne kadar tutabilcen ,iş yapamazsın hiç..bende kocilşe fazla yaklaşmıyom,korkuyom offf ilk nasıl olcak bakalım..2 ayı bulur bizim,eşim hep seyahatte zaten iyi oluyor:))
Canım ben de istiyorum beşikte, ana kucağında yatsın ama, kucağımda uyutup yatırıyorum yarım saattir kucağımda kıpırdamadan uyuyan çocuk yatırdığım anda, olmadı iki dakikaya açıyo gözleri. Sürekli böyle olunca da uykusunu alamıyo gecemiz de mahfoluyo sonra. Biz de artık 'uyusun da nasıl uyursa uyusun' modundayız. Annemler gidince mecbur bırakcam kucağımdan o zaman başlicak işte eziyet
Kuyruk sokumu agrısı bende de var yaneden olur ki? Oturdugum yerden kalktığımda kuyruk sokumum orada kalıyor sanki.
Bende de var canım o ağrılardan, kalça kemiğimde de var, yavaş yavaş azalıyo. Normal doğumdan sonra olur, geçer demişti doktorum. Tamamen geçmedi ama azaldı.
Canım benim aynı şeyleri 10 gün önce ben yazmıştım buraya bu bebiş kucaktan hiç inmiyo diye ama sonra yawaş yawaş beşiğine yatırmaya başladım önceleri uyanuyodu kaldırdım pışpıladım bidaha yatırdım bidaha ağladı kaldırdım pışpışladım sonra baktım dalmış yani devamlı kucak olayı çok fena ama alışabiliyo tabi devamlı aynı başarıyı elde edemiyoruz ama bıkmadan denemeye dewam ediyoruz...
Annemler gittiğinde 2 aylık olcak ben de alıştırmak zorundayım. Kilosu artınca hiç tutamicam kucağımda
Günaydın herkese...
Biz hasta olduk, çok fena... Önce büyük kızım, sonra ben, en son minişim...şimdi öksürüp duruyor... Bir gün içinde hepimiz sıralandık, yarın ailecek hastaneye gidiyoruz....
Bu arada k.validemler geldi...
Geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize, kış soğuk geçmiyo mikroplar horon tepiyo
Günaydın herkese...
Biz hasta olduk, çok fena... Önce büyük kızım, sonra ben, en son minişim...şimdi öksürüp duruyor... Bir gün içinde hepimiz sıralandık, yarın ailecek hastaneye gidiyoruz....
Günaydın herkese...
Kızlar otribebeyle çekerken bebişler ağlıyor mu yoksa ben çok mu çektim, bnim kızım çok ağlADı[/Q VARSA O GENDINI BELLI EDER CANIM FAZLA ÇEKMEDEN YAVASCA AYARLA ÇEKIŞ GÜCÜNÜ.FAZLA ÇEKME DE BURUN DAMARLARINA HASAR VEREBILIRMIŞIZ DIKKAT ET. BENIMKI DAHA UZAKTAN GÖRÜNCE FIYAKLIYODU NORMAL YANI KORKMA
bizim de bugün çıkıyor kırkımız.öğleden sonra gezmeye gidip gelince de banyomuzu yapacağız.hem üşütmemek için hem de yalnız yıkayamayacağım için akşama biraktım yıkanmayı.doğrusu nasıldır bilmiyorum
VARSA O GENDINI BELLI EDER CANIM FAZLA ÇEKMEDEN YAVASCA AYARLA ÇEKIŞ GÜCÜNÜ.FAZLA ÇEKME DE BURUN DAMARLARINA HASAR VEREBILIRMIŞIZ DIKKAT ET. BENIMKI DAHA UZAKTAN GÖRÜNCE FIYAKLIYODU NORMAL YANI KORKMA
kizlqr oyle bir hasta oldum ki oksuruk burun akintisi bogazlarim sis simdi ben bebegimi nasil korucam yaa maske takiyorum ama hikaye neye yarar
zaten bu aralar ememiyor gazdan kivraniyor uyku deseniz hic yok uyamayan bir bebekti gazdan iyice kacti uykusu
benim yanimda kimse yok arada annem geliyor ama gelene kadar ne yiyorum ne iciyorum buna ragmen zayiflamiyorumda
evin halini gorseniz hafta bir kadin geliyor ama oyle bir dagildim ki sanirsiniz yilda bir geliyor
kendime hic bakamiyorum ama annem gelirse aninda saclarimi tarayip goz kalamimi cekiyorum goruntude superim uykumdan feragat edip ojemi ihmal etmiyorum ama detayda gunlerce banyo yapamadigim oluyor
prima en iyi bez neden sizdiriyor anlamiyorum posik yapmasindan korkmasam baska bez denicemde cesaret edemiyorum surekli ust degistiriyoruz
ben gece en az iki kez alt aciyorum ifacik pirt yaparken kirletse bile aninda degistiriyorum bu arada erkek bebisi olanlar sizinkide ozellikle altini acinca hooop cis yapiyor mu buna care bulamadim bi an sessizlik oluyor diyorum bu cocuk nasil durdu hayret sonra anliyorum yaramazlik yapmis ondan
ay ben o otribebeye hic cesaret edemiyorum burunobaby damlatip chiccoyla cekmeye calisiyorum artik ne kadar cikabilirse sansimiza
su emzik mevzusu benimkide alisti alisti ama ben elimle tutarsam emiyor ayakta salliyorum bir elimle de beyefendinin emzigini tutuyorum kaldiki benim pasa ayakta sallaninca sadece susuyor oyle uyimak falan yok sabaha karsi pili bitince uyuyor yoksa gozunu dinlenriyor 2 dk hemen aciyor kucakta uyusa raziyim hic uguramiyorum sabah biraz uyuyor oda gazdan yarim kaliyor
daha yazicak cok sey var oksurmekten gebericem ben kaciyorum kizlar
Kızlar otribebeyle çekerken bebişler ağlıyor mu yoksa ben çok mu çektim, bnim kızım çok ağlADı
korktum şimdi, burun damarları içinzararluymış ha... Aman aman birşey de çıkmadı, galiba genzi dolu... O kadar hırlıyor ki sabah da bir kustu hepten sümük gibi....
ilk zamanlar agliyordu biraz ama asırı degildi..ben buruna zor damlatiyordum kafa bir saga bir sola eller durmaz..ama alisti artik ,duruyor rahat..her sabah cekiyorum ve cikiyor illaki sumük..
otrı bebede sen ayarlıyon çekış hızını yanı çok hızlı çekme de bır yerde okumuştum bende daha bılınçlı çektım onu korkma bence çok ıyı bışe kullana kullana alısıyon bıde hapşırıyolar ozman kendılıgınden çıkıyo sümükçükleri öksürügü olmasında tıkanıklık bızdede var hala özellıkle sabahları tıkalı kalkıyo dqamla damlatıyos sonrada cekıyom acılıyo rahat nefes aalıyo
otrı bebede sen ayarlıyon çekış hızını yanı çok hızlı çekme de bır yerde okumuştum bende daha bılınçlı çektım onu korkma bence çok ıyı bışe kullana kullana alısıyon bıde hapşırıyolar ozman kendılıgınden çıkıyo sümükçükleri öksürügü olmasında tıkanıklık bızdede var hala özellıkle sabahları tıkalı kalkıyo dqamla damlatıyos sonrada cekıyom acılıyo rahat nefes aalıyo
benım anlamadığım nerden gelıyo o sümükler grıplı gıbı hep sankı yanı bunu çözemedım ben kökü kazınmadı şu sümügün be
dilzar gecmis olsun ablalar disari cikinca kapiyolar tabii bende korkuyorum cok bide benimki ayakta corap yok kisa kollularla gexmeye basladi bazen sesim kisiliyo ona bafuricam diyr.
bende aldim otribebeden ama korkuyorum cekerken cirsa diye ozamanda bisey cikmiyo.aslinda tisirtisir bazen emerken hirildiyo gibi geliyo ikinciay kontrolune memelekette gitmek istiyorum ins onesinde zorunda kalmayiz Rabbim korusun kuzucuklarimizi.
bizimde prs 40imiz 39da kirklanicaz kizlar bi eksik kirklanirmis ogun apt gun var kvye birakip ben bi gune inerim ertesi gunde fustikla gideriz biyere amma ben misafirlige gitmektende gelmesindende tursiyorum hic durmuyo dun aksam gitti musafirler arkasindan basladi saatlerce aglaagla esim otokoltugunda koridorda gezdirerekvuyuttu sikisikibaba esliginde:-D
benim kizda ayakta uyumaya alisti sallamasakta orda durcak iki saat filan uyuyabiliyo ozaman ama indireyim bes dakkaya uyaniyo ... memede kavga edip aglama bizdede var zaten kvde bizde oyle olunca bisaate bakiyo bi berile mama saati geldi demek istiyo yapiyos mecburbenim anlamadigim mememi sikiyorum agzina bir iki yerden fiskiriyo ip gibide olsa emiyo emiyo ona hicmi gelmiyo yawwww ne kadar sut cikiyo gogsumden cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?