2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kundak güzel fikir gerçekten ben de kundaklıyorum oğlumu.rahat oluyor.kundaklamaz isem uykusu çok hafif oluyor.tavsiye ederim ben de

Denicem canım kundak diye bişe almıştım taa hamileyken çıtçıtlı falan ama kızım hiç sevmedi paketlenmiş gibi oldu:) şimdi eski usul kundak yapmayı planlıyorum hoş bunu daha çok sewmicekya neyse konumuz bu değil :)) aslında diyom o örtünün açılmaması için ucuna kumaştan kemer yapabilirmiyim sizinki nasıl açılmıyo hakketten?

Geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız inşallah.

çok geçmiş olsun dilzar.tez zamnda iyileşirsiniz inş.

Çok sağolun arkadaşlar,

ne zormuş kayınvaideyle anlaşmak,(eminim onun içinde zordur, o da ayrı mesele) zehra hep kucak istiyor, biraz önce çamaşır atıyorum, zehra ağlıyor, üç oda öteden sesleniyor, zehraaa diye sanki efendim babanne diyecek, kucağımda bebek, büyük kızıma annen sana birşey yedirsin diyor, sanki on kolum var... Çok sinir bozucu...

Bana ayva göndermiş şimdi kızımla, az da olsa düşünüyor herhalde....hakkını da yemiyeyim..

Zor gerçekten dilzar benimkide bugün gitti eşim dedi, zorlanırsak çağırırız dimi, dedim , bırak biraz dinleneyim sonuçta anlaşmak kolay değil o dediğim dedik ben desen hiç aşşağa kalmam bi surat asarım yaptığına yapacağına pişman olur :)) şaka bi yana yinede Allah razı olsun genede hakkını helal et dedim yani !

nuk damaklıklı kavçuk meme 1numarasını dene istersen emer anne memesine benziyo

Aldırayım bari yarın eşime, valla bu emziği tutarsa dile benden ne dilersen :)

Canım bizim gaz olayları da şurda 3-5 gündür var. Ondan önce gece uykusundan uyandığını hatırlamıyorum gazdan dolayı. Acıkıp sık sık uyanıyodu ama bu çok başka, ciyak ciyak ağlıyo kuzum gecenin köründe nurse harvey's kullanıyoruz şu anda. Sabah akşam 2'şer çay kaşığı veriyorum bilmiyorum yeterli mi ama az daha böyle devam ederse başka bişeyler denicem ben de.
Ankara'da hava çok güzel gel de bol bol gezersin. Ben de 40'ı çıksın diye bekliyorum, atıp kızımı arabaya gezdirecem.
Sen de canını sıkma boşver herkesi, zaten bebişler yetiyo, sadece kızımla ilgileniyorum valla başka bişey umrunda değil. Beni de annem yoruyo. Sağolsun işimi yapıyo ediyo ama işte var bizim de dertlerimiz. Dertsiz kimse yok ben onu anladım artık

Bakalım 1 ay sonra evli evine köylü köyüne, kızımla yalnız kalınca ne olcak bana yapışık yaşıyo kızım, onu kendimden nasıl ayırcam bilmiyorum

Ben de chicco, Avent almıştım, dün de wee damaklı silikon aldım onu da almadı, kustu ısrar edince de şu nuk kauçuğu denicem bakalım bi de.
Ben mama vermiyorum canım, süt yetiyo gibi duruyo ama bu gaz ve kucakta uyuma problemi benim de ömrümü yiyecek gibi duruyo bu günler geçince hatırlanmayacak bile çekilenler ama şu an hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo.

Çok gecmis olsun cnm hepinize..en cok bebise üzüldüm,ins.gecer oksürugü..ilacta verilmiyormus onlara/ama dr ne dicek acaba.
Bende cok korkuyorum,kısın dogurmak bu hasta olcakmı korkusundan iyi degilmis..

Kızlar otribebeyle çekerken bebişler ağlıyor mu yoksa ben çok mu çektim, bnim kızım çok ağlADı

Kizlqr oyle bir hasta oldum ki oksuruk burun akintisi bogazlarim sis simdi ben bebegimi nasil korucam yaa maske takiyorum ama hikaye neye yarar
Zaten bu aralar ememiyor gazdan kivraniyor uyku deseniz hic yok uyamayan bir bebekti gazdan iyice kacti uykusu
Benim yanimda kimse yok arada annem geliyor ama gelene kadar ne yiyorum ne iciyorum buna ragmen zayiflamiyorumda
Evin halini gorseniz hafta bir kadin geliyor ama oyle bir dagildim ki sanirsiniz yilda bir geliyor
Kendime hic bakamiyorum ama annem gelirse aninda saclarimi tarayip goz kalamimi cekiyorum goruntude superim uykumdan feragat edip ojemi ihmal etmiyorum ama detayda gunlerce banyo yapamadigim oluyor
Prima en iyi bez neden sizdiriyor anlamiyorum posik yapmasindan korkmasam baska bez denicemde cesaret edemiyorum surekli ust degistiriyoruz
Ben gece en az iki kez alt aciyorum ifacik pirt yaparken kirletse bile aninda degistiriyorum bu arada erkek bebisi olanlar sizinkide ozellikle altini acinca hooop cis yapiyor mu buna care bulamadim bi an sessizlik oluyor diyorum bu cocuk nasil durdu hayret sonra anliyorum yaramazlik yapmis ondan
Ay ben o otribebeye hic cesaret edemiyorum burunobaby damlatip chiccoyla cekmeye calisiyorum artik ne kadar cikabilirse sansimiza
Su emzik mevzusu benimkide alisti alisti ama ben elimle tutarsam emiyor ayakta salliyorum bir elimle de beyefendinin emzigini tutuyorum kaldiki benim pasa ayakta sallaninca sadece susuyor oyle uyimak falan yok sabaha karsi pili bitince uyuyor yoksa gozunu dinlenriyor 2 dk hemen aciyor kucakta uyusa raziyim hic uguramiyorum sabah biraz uyuyor oda gaZdan yarim kaliyor
Daha yazicak cok sey var oksurmekten gebericem ben kaciyorum kizlar

40 ımız çıktı şükür babaanne geldı yıkadı suya bıraz tuz attık boll bolll dualarla önce bebış yıkandı sonra da ben sonra babane kendı evıne geçtı bızde sonra dan uyuyup uyanınca ona geçtık pastalar börekler yedımm valla kıtlıktan çıkmıs gıbı sonra bebeği ona bırakıp akşama eşimle dışarı çıktık. Sağdıgım sutten bıraktım gıttım oda uyumuş bız geldığimizde yenı yenı baslamıştı fıyaklamaya valla 40 tamm uçurdum yanııı

VARSA O GENDINI BELLI EDER CANIM FAZLA ÇEKMEDEN YAVASCA AYARLA ÇEKIŞ GÜCÜNÜ.FAZLA ÇEKME DE BURUN DAMARLARINA HASAR VEREBILIRMIŞIZ DIKKAT ET. BENIMKI DAHA UZAKTAN GÖRÜNCE FIYAKLIYODU NORMAL YANI KORKMA

Korktum şimdi, burun damarları içinzararluymış ha... Aman aman birşey de çıkmadı, galiba genzi dolu... O kadar hırlıyor ki sabah da bir kustu hepten sümük gibi....

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım bebege dikkat et dıcem ama pek mümkün olamıyo ..kışın doğurmak daha ıyı derlerdı hep öle duyardım işte bebk daha ıyı buyuyo yaza ele avuca gelıyo rahat edersın vs vs vs hıııç te ole deıl valla hastalık korkusu bızı mahvedıyooo allah kolaylık versın acıl sifalar canım bol bol doğal vıtamın takvıyesı yap ta iyleş bır an önce

Kızlar otribebeyle çekerken bebişler ağlıyor mu yoksa ben çok mu çektim, bnim kızım çok ağlADı

İlk zamanlar agliyordu biraz ama asırı degildi..ben buruna zor damlatiyordum kafa bir saga bir sola eller durmaz..ama alisti artik ,duruyor rahat..her sabah cekiyorum ve cikiyor illaki sumük..

korktum şimdi, burun damarları içinzararluymış ha... Aman aman birşey de çıkmadı, galiba genzi dolu... O kadar hırlıyor ki sabah da bir kustu hepten sümük gibi....

otrı bebede sen ayarlıyon çekış hızını yanı çok hızlı çekme de bır yerde okumuştum bende daha bılınçlı çektım onu korkma bence çok ıyı bışe kullana kullana alısıyon bıde hapşırıyolar ozman kendılıgınden çıkıyo sümükçükleri öksürügü olmasında tıkanıklık bızdede var hala özellıkle sabahları tıkalı kalkıyo dqamla damlatıyos sonrada cekıyom acılıyo rahat nefes aalıyo

ilk zamanlar agliyordu biraz ama asırı degildi..ben buruna zor damlatiyordum kafa bir saga bir sola eller durmaz..ama alisti artik ,duruyor rahat..her sabah cekiyorum ve cikiyor illaki sumük..

benım anlamadığım nerden gelıyo o sümükler grıplı gıbı hep sankı yanı bunu çözemedım ben kökü kazınmadı şu sümügün be

dilzar gecmis olsun ablalar disari cikinca kapiyolar tabii bende korkuyorum cok bide benimki ayakta corap yok kisa kollularla gexmeye basladi bazen sesim kisiliyo ona bafuricam diyr.
bende aldim otribebeden ama korkuyorum cekerken cirsa diye ozamanda bisey cikmiyo.aslinda tisirtisir bazen emerken hirildiyo gibi geliyo ikinciay kontrolune memelekette gitmek istiyorum ins onesinde zorunda kalmayiz Rabbim korusun kuzucuklarimizi.
bizimde prs 40imiz 39da kirklanicaz kizlar bi eksik kirklanirmis ogun apt gun var kvye birakip ben bi gune inerim ertesi gunde fustikla gideriz biyere amma ben misafirlige gitmektende gelmesindende tursiyorum hic durmuyo dun aksam gitti musafirler arkasindan basladi saatlerce aglaagla esim otokoltugunda koridorda gezdirerekvuyuttu sikisikibaba esliginde:-D

benim kizda ayakta uyumaya alisti sallamasakta orda durcak iki saat filan uyuyabiliyo ozaman ama indireyim bes dakkaya uyaniyo ... memede kavga edip aglama bizdede var zaten kvde bizde oyle olunca bisaate bakiyo bi berile mama saati geldi demek istiyo yapiyos mecburbenim anlamadigim mememi sikiyorum agzina bir iki yerden fiskiriyo ip gibide olsa emiyo emiyo ona hicmi gelmiyo yawwww ne kadar sut cikiyo gogsumden cok merak ediyorum

Pek bir şey de çıkmadı canım ya, genzinde herhalde tısır tısır, ememiyor, sürekli başı yukarda ayakta uyudu, yatınca bunalıyor...allahtan ateş yok, inş olmaz da...sabah sapsarı kustu... Tüm balgam galiba, kusura bakmayın midenizi de bulandıracağım...

benım anlamadığım nerden gelıyo o sümükler grıplı gıbı hep sankı yanı bunu çözemedım ben kökü kazınmadı şu sümügün be

Çok sağolun kızlar, şimdiye kadar hiç ihtiyaç olmamıştı...umarım boğazlarda bir şey yoktur, damlalarla geçer...

canım bende 1 aydır mamayla besliyodum emmiyodu. sütüde sağarak veriyordum. şimdi yeni emmeye başladı ama bende merak ediyorum ne kadar emiyor.
ne kadar süreyle memelerinizi emziriyorsunuz. benimki daha yeni 10 dk falan emiyor. memem boşalıyormu acaba yoksa her emmesinden sonra sağma yapıp boşaltayımmı kalan sütü ?
ne yapmalıyım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…