şu primadan neden şikayet var anlamıyorum. bizde hiç sızdırmadı henüz.Kizlqr oyle bir hasta oldum ki oksuruk burun akintisi bogazlarim sis simdi ben bebegimi nasil korucam yaa maske takiyorum ama hikaye neye yarar
Zaten bu aralar ememiyor gazdan kivraniyor uyku deseniz hic yok uyamayan bir bebekti gazdan iyice kacti uykusu
Benim yanimda kimse yok arada annem geliyor ama gelene kadar ne yiyorum ne iciyorum buna ragmen zayiflamiyorumda
Evin halini gorseniz hafta bir kadin geliyor ama oyle bir dagildim ki sanirsiniz yilda bir geliyor
Kendime hic bakamiyorum ama annem gelirse aninda saclarimi tarayip goz kalamimi cekiyorum goruntude superim uykumdan feragat edip ojemi ihmal etmiyorum ama detayda gunlerce banyo yapamadigim oluyor
Prima en iyi bez neden sizdiriyor anlamiyorum posik yapmasindan korkmasam baska bez denicemde cesaret edemiyorum surekli ust degistiriyoruz
Ben gece en az iki kez alt aciyorum ifacik pirt yaparken kirletse bile aninda degistiriyorum bu arada erkek bebisi olanlar sizinkide ozellikle altini acinca hooop cis yapiyor mu buna care bulamadim bi an sessizlik oluyor diyorum bu cocuk nasil durdu hayret sonra anliyorum yaramazlik yapmis ondan
Ay ben o otribebeye hic cesaret edemiyorum burunobaby damlatip chiccoyla cekmeye calisiyorum artik ne kadar cikabilirse sansimiza
Su emzik mevzusu benimkide alisti alisti ama ben elimle tutarsam emiyor ayakta salliyorum bir elimle de beyefendinin emzigini tutuyorum kaldiki benim pasa ayakta sallaninca sadece susuyor oyle uyimak falan yok sabaha karsi pili bitince uyuyor yoksa gozunu dinlenriyor 2 dk hemen aciyor kucakta uyusa raziyim hic uguramiyorum sabah biraz uyuyor oda gaZdan yarim kaliyor
Daha yazicak cok sey var oksurmekten gebericem ben kaciyorum kizlar
Bizi,kide kundak ne 24 saat kollari battaniyen8n falan disinda. Hafiften ustunu orteyim diyorum bi wiyaklama hooop kollar yine disarda...
canım bende 1 aydır mamayla besliyodum emmiyodu. sütüde sağarak veriyordum. şimdi yeni emmeye başladı ama bende merak ediyorum ne kadar emiyor.
ne kadar süreyle memelerinizi emziriyorsunuz. benimki daha yeni 10 dk falan emiyor. memem boşalıyormu acaba yoksa her emmesinden sonra sağma yapıp boşaltayımmı kalan sütü ?
ne yapmalıyım???
hadi gozunaydin basladiysa birakmaz artik bi kere tadini alinca... valla benimki yarim saat emdigi oluyo biraktiginda sikiyorum hala sut oluyo ama doymuyo benimki cokmu suludur nedur benve sen emzirdikten sonra sag yinede pompam olsa ben ssgardim hep ne kadar bos olursa okadar sut uretirmis sonucta
canım bende 1 aydır mamayla besliyodum emmiyodu. sütüde sağarak veriyordum. şimdi yeni emmeye başladı ama bende merak ediyorum ne kadar emiyor.
ne kadar süreyle memelerinizi emziriyorsunuz. benimki daha yeni 10 dk falan emiyor. memem boşalıyormu acaba yoksa her emmesinden sonra sağma yapıp boşaltayımmı kalan sütü ?
ne yapmalıyım???
Denicem canım kundak diye bişe almıştım taa hamileyken çıtçıtlı falan ama kızım hiç sevmedi paketlenmiş gibi oldu:) şimdi eski usul kundak yapmayı planlıyorum hoş bunu daha çok sewmicekya neyse konumuz bu değil :)) aslında diyom o örtünün açılmaması için ucuna kumaştan kemer yapabilirmiyim sizinki nasıl açılmıyo hakketten?
40 ımız çıktı şükür babaanne geldı yıkadı suya bıraz tuz attık boll bolll dualarla önce bebış yıkandı sonra da ben sonra babane kendı evıne geçtı bızde sonra dan uyuyup uyanınca ona geçtık pastalar börekler yedımm valla kıtlıktan çıkmıs gıbı sonra bebeği ona bırakıp akşama eşimle dışarı çıktık. Sağdıgım sutten bıraktım gıttım oda uyumuş bız geldığimizde yenı yenı baslamıştı fıyaklamaya valla 40 tamm uçurdum yanııı
Herkese merhaba, oğluşumdan fırsat bulup giremiyorum biraz okuyabildim yazdıklarınızı.. Kırkımız çıktı çok şükür aile arasında bi mevlüt okuttuk , anneme geçtim hemen. Malesef tek başıma idare edemiyorum çok fena gaz problemimiz var.
Bu arada otribebeyle sabah akşam bende çekiyorum brunodan sonra ve mutlaka çıkıyor bazıları sadece sümük değil süt parçaları çünkü kusunca burnuna doluyo bazen. Çeketken ayarlıyorum bişey varsa belli oluyo zaten.
Göğsümüde doktorum bazı bebek 7-8 dk da boşaltır bazısı 15 dk dedi yumuşacık olduğunda boşalmıştır artık demişti. Bide sonsütünü mutlaka ver hemen diğerine geçme son süt yağ mış o kilo aldırıyomuş. İlk gelenler karbonhidratmış sadece onu verince çok kısa sürede hemen acıkır kiloda almaz demişti.
Bizimkide kucakta uyuyo bide annem ayakta sallamaya alıştırdı çok fena onu sallıycam diye yerde bi taraflarım çürüdü resmen.
Haaa bide şu kankalık olayı var bizdede hala kankalığa devam, niyeyse içimden gelmiyo hiç bahaneler üretiyorum bide bebiş var nasıl olcakki ya ağlarsa filan
benim kizda ayakta uyumaya alisti sallamasakta orda durcak iki saat filan uyuyabiliyo ozaman ama indireyim bes dakkaya uyaniyo ... memede kavga edip aglama bizdede var zaten kvde bizde oyle olunca bisaate bakiyo bi berile mama saati geldi demek istiyo yapiyos mecburbenim anlamadigim mememi sikiyorum agzina bir iki yerden fiskiriyo ip gibide olsa emiyo emiyo ona hicmi gelmiyo yawwww ne kadar sut cikiyo gogsumden cok merak ediyorum
Akıl akıldan üstün demişler . Ne güzel bi fikir bitanem ya hemen denicem . Bugünün püf noktası sincaph tan geliyor :)
Denicem canım kundak diye bişe almıştım taa hamileyken çıtçıtlı falan ama kızım hiç sevmedi paketlenmiş gibi oldu:) şimdi eski usul kundak yapmayı planlıyorum hoş bunu daha çok sewmicekya neyse konumuz bu değil :)) aslında diyom o örtünün açılmaması için ucuna kumaştan kemer yapabilirmiyim sizinki nasıl açılmıyo hakketten?
Canım saat başı 100 cc mi emiyo?sorma yaa o sıkıntı bizde de var.. e anneanne burda dede burda kucaktan inmiyo uyurken hep sallanıyo... valla onlar gidince ne yapacam bilmem uykusu gelince ağlıyo evin içinde gezerek uyumaya alıştı. iki gecedir eşim dolaştırıyo evde ben uyurken ...ama işe başlıyo yarın artık top sende diyo geceleri uyumam lazım diyo haklı olarak... annnemlar de bu cuma gidiyorlar baklalım ne olacak kaderimizle başbaşa olcaz oğlumla...
bir arkadaşında varsa göğüs pompası al sağ.. bende başlarda sağdım yara oldugu için. 30 cc anca çıkıyodu. gecen gün yine sağdım 100 ccc çıktı.çoğalmıs çok sevindimm..hem benimki de saat başı istiyo ve bazen 45 dk bile olyo erken acıkıyo. sütün az deildir merak etme..
Kizlar bende esime cattim butun gece huzursuzluk cikardim yemek hazirladim annemi cagiriyim dedi cagir dedim neyse geldi yedik butun gun yanima ugramayan kadin yok onu yalniz birakma koltuktsn duser tulumu soyle giydir bunu boyle yap tepem atti bide seytan durttu tabi o gidince esime cattim ben bebekli kadinken yemrk yapiyorum hamileykende cagiriyodum kimse gelip yardim etmiyo falan filan baya yuklendim aslinda hakliyim insan gelir 5 dk ben tutayim der yemegimi kendim yapiyorum evimi supuruyorum kimseden fayda yok bide ustune yemege cagiriyorum neyse alllah kimseye muhtac etmesin bana saglik guc kuvvet versin bebegimde huzurlu olsun ben yapmaya raziyim ama cagirma noktasinda esimi kisitlicam rahat davranmasin o kadar hem kaynanamda utanmicakmi bebekli kadindan yemek yemeye hizmet ettirmeye oglusumda kucagimda su.an gaz sancisindan bas bas aglayarak uyandi biraz da gerildimden etkilendi sanirim neyse buraya yazdim rahatladim konuyu kapatayim artik
kundak iki parçadan oluşuyor.içine dikdörtgen şeklinde uzun kollarını sarmak için bir parça var.bir de bütün vücudunu sardığımız diğer parça.küçük parça ile kollarını sarıp sonra büyüğü ile tamamen sarıyorum.gayet güzel oluyor.
Ilahi Findux :)) insallah seninki cabucak alisir bu kundak olayina. Ben 4 tane yenidogan takimi almistim. Onlarin penye battaniyeleri var ya onunla kundakliyoruz eski usul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?