2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
şu primadan neden şikayet var anlamıyorum. bizde hiç sızdırmadı henüz.
çiş olayı gelince evde ıslatmadığı kalmadı. altını kim açarsa çişinin hedefi oluyor. ben altını açınca badisinden aşağıya 2 yaprak tuvalet kağıdı uzatıyorum. en azından çiş yapınca sağa sola fırlamıyor. kağıt tutuyor o sıradada ben önlemimi alıyorum.

hadi gozunaydin basladiysa birakmaz artik bi kere tadini alinca... valla benimki yarim saat emdigi oluyo biraktiginda sikiyorum hala sut oluyo ama doymuyo benimki cokmu suludur nedur benve sen emzirdikten sonra sag yinede pompam olsa ben ssgardim hep ne kadar bos olursa okadar sut uretirmis sonucta

Herkese merhaba, oğluşumdan fırsat bulup giremiyorum biraz okuyabildim yazdıklarınızı.. Kırkımız çıktı çok şükür aile arasında bi mevlüt okuttuk , anneme geçtim hemen. Malesef tek başıma idare edemiyorum çok fena gaz problemimiz var.

Bu arada otribebeyle sabah akşam bende çekiyorum brunodan sonra ve mutlaka çıkıyor bazıları sadece sümük değil süt parçaları çünkü kusunca burnuna doluyo bazen. Çeketken ayarlıyorum bişey varsa belli oluyo zaten.

Göğsümüde doktorum bazı bebek 7-8 dk da boşaltır bazısı 15 dk dedi yumuşacık olduğunda boşalmıştır artık demişti. Bide sonsütünü mutlaka ver hemen diğerine geçme son süt yağ mış o kilo aldırıyomuş. İlk gelenler karbonhidratmış sadece onu verince çok kısa sürede hemen acıkır kiloda almaz demişti.

Bizimkide kucakta uyuyo bide annem ayakta sallamaya alıştırdı çok fena onu sallıycam diye yerde bi taraflarım çürüdü resmen.

Haaa bide şu kankalık olayı var bizdede hala kankalığa devam, niyeyse içimden gelmiyo hiç bahaneler üretiyorum bide bebiş var nasıl olcakki ya ağlarsa filan

benimki hep5 ile 10dk arası emiyor. max. 10dk. ve bu sürede emmesi hiç durmuyor. biraz daha emsin diye alt değiştiriyorum eğer uyuyorsa uyanıyor ya da cırlayıp memeye tekrar saldırıyor. emzirme aralarımız 1bck ile 2 saat arası değişiyor. bazen daha az da olabiliyor. sağ göğsü verirsem bi sonrakinde yine sağ. daha sonra sol göğüse geçiyorum. göğsümü pek sağmıyorum. eğer çok yorgunsam eşim kaşıkla versin diye sağıp ben biraz uyuyorum ya ada dışarı çıkıcaksak, annem babam kaşıkla benim sütümü veriyor.

kundak iki parçadan oluşuyor.içine dikdörtgen şeklinde uzun kollarını sarmak için bir parça var.bir de bütün vücudunu sardığımız diğer parça.küçük parça ile kollarını sarıp sonra büyüğü ile tamamen sarıyorum.gayet güzel oluyor.

oo maaşllah.hayırlı olsun Allah nice güzel günlerinizi yaşatsın inş

biz 43 günlüğüz normal doğum yaptım kankalık dün bitti korkulcak bişi yok :)

Son düzenleme:
kundak ben iki kizimada yapamadim hic kundaklanmis cocukda gormedim nasil oluyoki buyuk kizimda ellerini pijamasinin icine koyardim basardi cigligi illa yukarda olcaklar kucukde simdi kipirkipir aradaa eli kafaaina carpip agliyo saskin...
biz de esimle uzuuuun zamandir kankayiz zaten ilk dogumdan sonra gun sayiyoduk ikimizde ama bunda hiiic canim istemiyo onunda istemiyo heralde ki konusu bile acilmiyo zaten ayrida yatiyoruz bizim kavusma cooookkk uzaklarda gorunuyo

bu haftamız çok yogun geçti yarı kırkımızdan sonra ev gezmelerne çıktık yumurtalar topladık hediyeler aldık eş dostdan. perşembe akşamı sünnet telaşımız var dı bu gün de mevlüt yaptık çok şükür telaşımız bitti... çok yoruldum ama değdi... darısı niyetli olanların başına..artık yarın kolay kolay yataktan çıkmam... çooook yorgunum çoooooooookkkkk

sorma yaa o sıkıntı bizde de var.. e anneanne burda dede burda kucaktan inmiyo uyurken hep sallanıyo... valla onlar gidince ne yapacam bilmem uykusu gelince ağlıyo evin içinde gezerek uyumaya alıştı. iki gecedir eşim dolaştırıyo evde ben uyurken ...ama işe başlıyo yarın artık top sende diyo geceleri uyumam lazım diyo haklı olarak... annnemlar de bu cuma gidiyorlar baklalım ne olacak kaderimizle başbaşa olcaz oğlumla...

bir arkadaşında varsa göğüs pompası al sağ.. bende başlarda sağdım yara oldugu için. 30 cc anca çıkıyodu. gecen gün yine sağdım 100 ccc çıktı.çoğalmıs çok sevindimm..hem benimki de saat başı istiyo ve bazen 45 dk bile olyo erken acıkıyo. sütün az deildir merak etme..

Kızlarrrr gege gege uykum kaçtı ..bezımı degıştırdım kakamız acık yesıl tonda neden acaba bılen varmı nette arastırdım kafam karıştı basına böyle bışi gelen varmıııı

Akıl akıldan üstün demişler . Ne güzel bi fikir bitanem ya hemen denicem . Bugünün püf noktası sincaph tan geliyor :)

Ilahi Findux :)) insallah seninki cabucak alisir bu kundak olayina. Ben 4 tane yenidogan takimi almistim. Onlarin penye battaniyeleri var ya onunla kundakliyoruz eski usul

Kizlar bende esime cattim butun gece huzursuzluk cikardim yemek hazirladim annemi cagiriyim dedi cagir dedim neyse geldi yedik butun gun yanima ugramayan kadin yok onu yalniz birakma koltuktsn duser tulumu soyle giydir bunu boyle yap tepem atti bide seytan durttu tabi o gidince esime cattim ben bebekli kadinken yemrk yapiyorum hamileykende cagiriyodum kimse gelip yardim etmiyo falan filan baya yuklendim aslinda hakliyim insan gelir 5 dk ben tutayim der yemegimi kendim yapiyorum evimi supuruyorum kimseden fayda yok bide ustune yemege cagiriyorum neyse alllah kimseye muhtac etmesin bana saglik guc kuvvet versin bebegimde huzurlu olsun ben yapmaya raziyim ama cagirma noktasinda esimi kisitlicam rahat davranmasin o kadar hem kaynanamda utanmicakmi bebekli kadindan yemek yemeye hizmet ettirmeye oglusumda kucagimda su.an gaz sancisindan bas bas aglayarak uyandi biraz da gerildimden etkilendi sanirim neyse buraya yazdim rahatladim konuyu kapatayim artik

Canım saat başı 100 cc mi emiyo?

Yaz canım yaz insanı deli ediyo bu düşüncesizlikler ama napcan yapıyo bu eşler işte bazen. Bizimkide geçen tutturmuş çocuğun gözünden uyku akıyo kaynanama dedim verde kordorda gezerek uyutayım (kendi kalkmaz) yok dedi dursun ben istedimya tersini yapcak , eşimde dönmüş kalsın annemin kucağında da uyusa orda uyurda elbet uyurmuş. Bende evde misafirde vardı hiç takmadım sinirimden dedim çocuk kaç saattir uykusuz senin bundan haberin varmı nası dersin uyursa uyur boşver diye! Sonra bana nasıl verceklerini şaşırdılar . Bi baktım iki dk uyudu kuzum . Velasılkelam ağlarsa anam ağlar gerçekten :)

Nerden aldın canımben hiç görmedim öyle iki parça bişi internette varmı?

Ilahi Findux :)) insallah seninki cabucak alisir bu kundak olayina. Ben 4 tane yenidogan takimi almistim. Onlarin penye battaniyeleri var ya onunla kundakliyoruz eski usul

Tamam canım çok saol 4 yenidoğanmı aldın :) ne güzel bizimkinin bazı tulumları küçüldü maşallah sizinkiler ne durumda ?

kızlarr ne alemdesiniz benim kzımın 2 gün sonra kırkı çıkıyo. sarılık geçirmişti değeri düştü ama yüzü hala sarı siz de yaşadınız mı böyle bişey. fışkırır gibi de kusması oluyo idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum doktora götürcem. bu belirtiler olabiliyomuş da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…