Çok sağol canımm randevu aldım yarın gitcez dr Bi kaç gün bekledim belki geçer die ama geçmedi bakalım ne dicek inşallah önemli bi şe değildir
Merhaba ben de ocak annesiyim aslında aylardır sizi takıp ediyorum ama hiç yazmamıştım.ki olduğunu hatırlayamadım ama kimyondan midesi bulanan bir arkadaş vardı ben de öyleydim. Sonra kimyon tohumunu rezene ve papatyayla demleyip içtim. Toz halinden çok daha iyi ve etkili.tavsiye ederim
canım benim kimyondan midesi bulanan. ölçülerini nasıl yapıyosun çayın? bende aldırayım kimyon tohumu. tohumu kokmuyor mu?
canım benim kimyondan midesi bulanan. ölçülerini nasıl yapıyosun çayın? bende aldırayım kimyon tohumu. tohumu kokmuyor mu?
Beni 5 gün ve 30 gün sonra çağırdı be baktı maalesef
Bişey yoktur inşallah korkma
kızlar merhabalar benim size bir sorum var. çok şükür bebeğim 28 günlük oldu.çok şükür sadece anne sütü yeterli oluyo. size sorum bebeğinize su veriyormusunuz. ben vermek istemiyorum çünkü biliyorumki anne sütünün % 85 i su bu yüzdenden gerek yok ama kayın validem sürekli su veriyo bebeğin içi yanar susuz diyo. internette birazcık araştırdım su verince ishal oluyomuş ve karnı ağrıtıyomuş bende bunları farkettim bebeğimin karnından gurul gurul sesler geliyo bide biraz cıvık kaka yapıyo su gibi. siz ne yapıyorsunuz kızlar bana akıl verin lütfen.
hangi gaz ilacını içiyosun?
Kizlar, normal dogum yapip 40 muayenesine giden varmi. Alttan muayene oluyomu. Iiiffff gidip bacak acmak cok gicima gidiyo. Gitmesem nolurki sanki. Ne terslik olabilir ki ?
kızlar merhabalar benim size bir sorum var. çok şükür bebeğim 28 günlük oldu.çok şükür sadece anne sütü yeterli oluyo. size sorum bebeğinize su veriyormusunuz. ben vermek istemiyorum çünkü biliyorumki anne sütünün % 85 i su bu yüzdenden gerek yok ama kayın validem sürekli su veriyo bebeğin içi yanar susuz diyo. internette birazcık araştırdım su verince ishal oluyomuş ve karnı ağrıtıyomuş bende bunları farkettim bebeğimin karnından gurul gurul sesler geliyo bide biraz cıvık kaka yapıyo su gibi. siz ne yapıyorsunuz kızlar bana akıl verin lütfen.
Gözün aydın canım... Allah damat olduğu günleri de göstersin...
2 saat önce yemek yedim . Açlıktan geberiyorum... Anladım ki diyet işi biraz tırmalıycak(
Arkadaşlar bebek deterjanınızdan memnunmusunuz ben dalinin sıvını alıyodum bebek için olanı hiç memnun değilim kaka lekeleri olduğu gibi kalmış bide kaç derecede yıkıyosunuz acaba yıkama şeklinimi beceremedim!
Ben gitmedim,dr da cagirmadi zaten..bence cok dikis yoksa gerek. Yok..Kizlar, normal dogum yapip 40 muayenesine giden varmi. Alttan muayene oluyomu. Iiiffff gidip bacak acmak cok gicima gidiyo. Gitmesem nolurki sanki. Ne terslik olabilir ki ?
Hayır tabii ki cnm,ilk 6 ay sadece anne sütu verilir bebislere..sen kv izin verme ya bence dr verme dedi deseydin ya sidiye kadar..ben asla izin vermezdim,sutun yetiyor demekki mama vermedin simdiye kadar,doktorlarda zaten mamayı bilmem ama/emzirirken vermeyin diyorlar..yaz olsa belki kısın ne yancak ici..kızlar merhabalar benim size bir sorum var. çok şükür bebeğim 28 günlük oldu.çok şükür sadece anne sütü yeterli oluyo. size sorum bebeğinize su veriyormusunuz. ben vermek istemiyorum çünkü biliyorumki anne sütünün % 85 i su bu yüzdenden gerek yok ama kayın validem sürekli su veriyo bebeğin içi yanar susuz diyo. internette birazcık araştırdım su verince ishal oluyomuş ve karnı ağrıtıyomuş bende bunları farkettim bebeğimin karnından gurul gurul sesler geliyo bide biraz cıvık kaka yapıyo su gibi. siz ne yapıyorsunuz kızlar bana akıl verin lütfen.
2 saat önce yemek yedim . Açlıktan geberiyorum... Anladım ki diyet işi biraz tırmalıycak(
yeşil ve ara ara sümüksü de geliyor canım.özellikle sabahları koyulaşıyor.sulandırılmış kına gibiona benzer yazılar ben de okudum.inş. geçer de içimiz rahat eder.
bende gazdan dolayı bişey yiyemiyorum. makarna patates kahvaltılık.... sütün kalitesi düşmezmi ki böyle. geçmiyorsa kızıma bende yiyeyim herşeyi.
engteacher86 canım kekik gazı alıyomuymuş ki?kimyonu duydum da kekiği duymamıştım.
Kizlar, normal dogum yapip 40 muayenesine giden varmi. Alttan muayene oluyomu. Iiiffff gidip bacak acmak cok gicima gidiyo. Gitmesem nolurki sanki. Ne terslik olabilir ki ?
emzirirken diyet imkansız zaten yorma kendini boşuna, her emzirmeden sonra kurt gibi aç buluyorum kendimi. kalorisi düşük şeylerden sürekli atıştırmak lazım
emzirirken diyet imkansız zaten yorma kendini boşuna, her emzirmeden sonra kurt gibi aç buluyorum kendimi. kalorisi düşük şeylerden sürekli atıştırmak lazım
canım hatırlarsan böyle bir muhabbet etmiştik ... yıkadım çamaşırları dalan roxy matik ile... beğendim.kan lekesini kaka lekesini çıkarıyor 40 drc de kokusu da güzel... tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?