2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ifff. eşimde git deyip duruyor doktora. ben gitmicem işte. demin duştan çıktım baktım dikişlerime falan hiç bişey kalmamış zaten. ( içeriyi bilemem tabii.) eskiden doktor mu varmışki ala ala :) siz bana bakmayın gidin tabi doktoraaa....

maşallah azurem bebişine. allah gönlünüze göre versin.... canım. nasıl tatlı

Aşıyı atlatmışsınız geçmiş olsun canmm Benm oğlumda o şekilde uyuyorr :)) ve benm oğlumunda iki kaşının ortasında kırmızı leke var Bizde senin yöntemle tartılıyorz doğru çıkıyor :)))))

2 saat önce yemek yedim . Açlıktan geberiyorum... Anladım ki diyet işi biraz tırmalıycak (

diyet neysede canım. daha 20 günlükken gaza geldim kalktım yürüyüş mekik ve ıvır zıvır hareketler yaptım. ( allam akıl fikir versin bana) herşeye karışan anamla kv de demediki bi dur ne sporu.. ertesi gün sol bacağım yürümedi . 20 gündür aksak aksak geziyordum evde ağrısıda doğuma denk. yeni geçiyor artık. siz siz olun kendinize dikkat edin kilo geçte olsa verilir....

canım ben evi 23-24 derecede tutuyorum. üşüme konusundada burnuna ve ensesine dokunuyorum. soğukmu diye. gayet sıcak oluyor.

18 kilom kaldı:)

canım bebeğin gece kalkmıyosa kaldırmak gereklimi bilmiorum ama en az 1 2 jere emzir bence sonuçta büyüme uyku artı anne sütü şeklinde ya...bu arada o eldivenin arasından görünen yeri ısır öp kokla ye...çoookkk tatlı maşallah suphanallah...
gelelim çapak meselesine:
benim kızımın doğduğundan beri çapaklanıyor netira fucithalmic kullandık serum fizyolojik ve selpakla temizliyoruz ama nafile hala geçmedi.damla kullanıyoruz geçiyo bırakıyoruz 3 gün sonra başlıyo hemde gözünü kaplıyo yavrum açamıyor gözünü...göz doktoruna da gösterdik o da çocuk doktorunun dediklerinin aynısını dedi...offf çok korkuyorum bişey olur mu diye...beklemekten başka çare yok.1 yıla ancak geçer dedi göz doktoru.hem de akıyo gözü

Son düzenleme:

Canim senin bebisine benden kocaman bir masallah cok guzel oturmus duzeniniz ben kendimide sucluuorum dogru emziremiuor hep hava yutturuyorum ikicekip birakiyor bidaha istiuor olmuyor kaldir gazini cikart yatir emzir ancak aglamadan oyle duruyor bencede bebekle ilgili ama o bu kadar kivranirken yemiyim bide o gaz yapmasin diye vicdan yapiyorum ben duzenimizi nasil oturtucam hic bilmiyorum gece oldumu gazi cosuyor yani borada cosuyor cok caresizim aslinda dogru duzgun uyku yok uyku sutu cok arttiriyor inan onun icin uyumayi istedigim anlar oluyor sutum azalicak diye korkuyorum zaten ilk zaman mama takviyesi cok yaptim

Mamayi soran arkadas adini unuttum alintida yapamamisim kusura balma nolur ben ilk zamanlar mama takviyesi yaptim aptamil 1 ben 90 i o zamanlar veriyordum ilk 15 gun cunki kolo kaybimiz vardi dr icebildigi kadar ver demisti bence senin 120 ye cikmis olman lazim ki o kadar saat dayansin ama suan kullanmadigim icin yanlista yonlendirmiyim benim nacizane tavsiyem doymuyorsa arttirman ama dr en saglikli bilgiyi verir

Selam uzun zamandir giremiyorum
Kizim 1 aylik oldu doyamiyorum ona simdi uyuyor.
Size bir sey soracağım süt arttırmak için ne yapmak lazim.

ben helva yiyorum .. birde geçen gün lahmacon yedim kayın validem artırır dedi gercekten de arttı. şaşırdım. soğan haşlaması da artırıyo. bir de aşerir gibi canın cektiğini mutlaka ye.az da olsa tat. boza da artırıyomuş ama ben onu içemedim çok kötü geldi tadı bana... allah bol süt versin:)

merhaba kizlar
efem hasta oldu soguk almis peditus surup iciyoruz cok oksuruyo yavrum

bu arada size de soyleyim dedim 3 gundur maden suyu iciyorum kesinlikle tavsiye ederim.bi arkadasim da onayladi ayni seyi.sut bombasina donusuyorsunuz.
deneyin mutlaka

deniycem mutlaaka....

yaaa benim sıkıntım yüzündeki sivilceler.. özellikle cene ağız bölgesinde çok yoğun.. emzirme sonrası oldukca çok kızarıyo. nemli bezle silip temizliyoum kızarıklığı geçiyo ama kendi geçmiyo...

Canım açken az biraz alıyo, gece banyodan sonra giydirirken falan annem tutturuyo biraz da, bana gün içinde uyurken falan tutması lazım, benim kız da hayatta aç uyumaz. Napcam bilmiyorum :44:
Bu dikişler de canımı çok sıkıyo gerçekten, sanki hep böyle sızlayacak gibi geliyo bakalım geçene kadar beklicez yapcak bişey yok. İnşallah dediğin gibi olur canım da geçer

26-27 bence çok canım, bizim 22-23 olmasına rağmen terliyo ve kırmızı noktacıklar oldu terden.
Ensesi sıcaksa bebek üşümüyo demekmiş, biyerde okumuştum. eli burnu kulağı uç noktalar soğuk olabilir ona bakmayın.

Bence içine de bi baktır derim, sonradan pişman olmak da var Doğum yaptık belli olmaz bi sıkıntı olabilir.

Bizde de var çapak olayı. Doktor ilaca gerek yok, ılık su pamukla sil dedi geçicekmiş öyle dedi :44:

Canım belli olmuyo ya sağı solu bu bebişlerin. Nazar değdirdim kızıma heralde. Şu anda uyuyor olması gerekiyordu kuzumun ama arada gaz sancılarından çığlığı basarak yarım saattir uyur uyanık arası emiyo. Bu gece uzun olacak besbelli

Ben geçen mastit olur gibi olmuştum annem de tutturdu 'Canın bişey çekti senin kesin' diye. Bilmiyorum bişey çekmedi diyorum, 'sütünün aklına gelmiştir' diyo. Ben ne bilem dedim sütümün aklına ne gelmiş, deli oldum iki gün

Canım benim, geçmiş olsun Efe'me
Ben de içiyorum maden suyu, hamileyken de çok içerdim, çok süper bişey sade maden suyu, ben de tavsiye ederim.

bize komik ve saçma geliyo ama tüm büyükler ole söylüyö.. annnem diyo ki sen farkında olmazsın ama içinden şöyle bi geçirsen bile olur.. gözünün gördüüğü ne varsa mesela... yemesen bile parmağını batır yala
bu gün tv de artvin i gösteriyodu rize yi falan... kadın sobadan ekmek çıkardı adam kenarını kırdı offfff duman tütüyo içinden.... nasıl canım çekti ama yok nerden bulup yiyeceksin ki....avcunu yala göğsüne sür derler.. bende ole yaptım henüz bi yerim şişmedi

Bende büyük bir hevesle 40 ını beklemiştim canım ama maalesef bizde olmadı benim bebeğimde gazdan uyumuyor zaten cok daha kötüydük doktorun en son verdigi damla biraz olsun iyi geldi ama yinede tamamen geçmedi gazımız yani geceler uykusuzzzz. Gerçi daha 1 hafta oldu damlaya baslayali.şimdide 3 ay diyorlar onu bekliyoruz bakalım olmadı 6 ay. sakası bile kötü biran önce gaz problemi geçsin gitsin bebişlerimizin artık ... Ben sürekli rezene anason ve kimyon cayi iciyorum süt yapiyo evet ama gaza iyi Geliyormu dersen kızım halen gazli bir bebek:-( neyse Allah başka hastalık vermesin saglıgımız iyi olsunda en azından biliyoruz bu gaz sorunu birgün geçecek...tek üzüldüğüm şey yavrum öyle kivranirken ona sarilmaktan başka elimden birşey gelmemesi...

Canım seni cok iyi anlıyorum benim kızımda cok gazli denemedigim şey kalmadi yememe içmeme dikkat ettim yine oldu sırf kuru seyler ve su tükettim bu sefer ben cok güçsüz kaldım ve ona rağmen yine gazımız oldu artık herseyi yiyorum çünkü gaz öylede oluyo böylede ben gündüzleri yüzüstü yatırıyorum biraz olsun gazını çıkarıyor akşamlarıda yarım kundak yapıyorum oda iyi geliyor... Emerken uyuyakalirsa gazını yinede çıkartıyorum tabii uyanıyor haklisin cikarmazsam busefer uyuyunca çıkarmaya çalışıyor ve uyanıyor uykusu bölününce huysuzlaniyor. sonrada o geceyi sabah yapıyoruz.sütün artması icin bol su tüket ama uykuda cok önemli ben dikkat ettim uykumu almazsam sütüm azalıyor ama alınca maşallah iyi geliyor... Sagolsun annem cok yardım ediyor bana... O yüzden dinlenebiliyorum

Masallah yavrulara .
Dikisler dusmustur muhtemelen ama gormedim hic dikis yerim elime geliyo kabarık aynada baktim ilk zaman ama elime geldiginde komple yirtmislar demiştim aynada görünce korkun azaldi. Daha az geldi.
Bana altran muayene yapmadı korla korka gittim sade dikislerime bakti yolladi bir daha 40 inda gel demisti ama muayene için mi bilmiyorum
Su vr hurma bendr cok yiyorum.
Gece kalıyoruz ama gündüz mutlaka uyuyorum.

Bol süt olsun canım.
Boza içtim ama cok karıştırınca hangisi ise yaradi bilmiyorum

Cok gecmis olsun Efeye insallah hemen atlatir
Madensuyu gaz yapar mi hamileyken cok ictim simdide arada aklima geliyor cok severim ama Bora cok gazli cesaret edemiyorum
Yapma yaa insallah cikartmistirda simdi huzurla uyuyordur kuzun
Ben suan ayakta salliyorum benimkide goZerini dinlendiriyor ama karnindaki sesleri duyuyorum cok uzuluyorum ama Allah baska dert vermesin cok sukur saglikli evlatlarimiz var gaz en cok 8.haftalarda olurmus bide o civarlardayiz gecicek insallah

Evet cikartmadan yatirsak ouyor malesef cikartip kucakta pispisla uyutmak tek care
Yaa ben herseyi gectim uyuyormuyor zoru var rahatlayinca uyusunda asil sorun emmesi emerken memeyi birakip hop ikinmalar yumruklar cok cirpiniyor abartmiyorum 2 dk cekince oluyor bunlar ve memeyi birakiyor tekrar alida 2 dk daha emse ne mutlu yoksa gaz cikartma calismalarim basliyor bu durumdada ne emiyor doyuyor mu bilmiyorum sizde yasiyor musunuZ bunlari yoksa gercekten ben ablayamiyorumda bizim baska bi sıkıntımız mi var 5indr kontrol var iple cekiyorum

merhaba
benim de 24 aralık da doğan bir oğlum var,senin bebisin ne kadarlık bilmyorum ama benım bebişde de önce ufak sivilcelerle başlayan daha sonra yanak da daha buyuyaen kızarıklıklara donusen dr ların atopık dermatıt dedıklerı sıkıntımız var,gecen ay cıldıye dr u kortızonlu bır krem verdi,5 gun kullan dedı,daha 2.gunde oğlusumun cildı yumuşacık ve puruzsuz oldu,ama 1hafta sonra yıne cıktı,kremı de kullanamıyorum zararlı diye,geceleri uykuları bolunuyor kaşınıyor cunku,ellerı ıle hep cızıyor,böyle sorun yasayıp da cozum bulan var mı,cevap beklıyorum

cok sagol canim acikcasi gaz yaparmi bilmiyorum bizim gazimizda bi degisiklik yok.kaka gaz tam gaz devam.hatta kakasi su siralar daha rahat cikiyo.Bora doymasa ortaligi yikar canim mutlaka doyup birakiyodur merak etme sen.efe de bazen hizlica bosaltiyo memeyi.bazen de yavasca keyif yapiyo
canim bizdede yanakta vardi asiri sivilce.doktor sutten hormonlarin ona geciyo dedi.normalmis.biz bisey yapmadik simdi azaldi gibi

sagol canim bi anneden daha onay aldik demekki
gercekten benim sutum cok farketti.arkadasim da bilmeden icmis gece noluyo bu memelere dedim diyo
sutunun cani cekiyomus he cok guldum ama neyi cektini nerden bilcez gercekten ona guldum sen herseyden biraz ye

Gecmis olsun canim.umarim hemen iyilesir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…