Canım nerden duyduğumu hatırlamıyorum ama yediğin yemeğin gazını alır diye duymuştum.
Ben cmt günü gidicem canım. 15 günlükken kanamam varken bile alttan muayene etmişti, bu sefer de bakar kesin. sırf onun için cuma günü ağdaya gitcem ben
Ben de öyle oluyorum ya, hatta gece yatarken yatağımın yanındaki komidinin üstüne 1 muz, koca bir bardak da komposto alıyorum. Gece aç kızım 2 saatte bir uyanıyo benim, o yüzden içim eziliyo, yiyip içiyorum valla emzirirken gözüm kapalı
biz sabahtan sağlık ocağında 2 aylık aşımızı olduk. iki bacağından karma aşıyı olduk. cuma bir tane daha var. iğne vurulunca ağladı ama kucağıma alıp göz göze geldiğimiz anda ağlamayı kesti, biraz dudaklarını büzdü ve sustuçok ağlamadı şükür. eve gelince çok az ağrı kesici ateş düşürücü verdim. doktor ateş olmasa bile ağrısı olur dedi. şu anda fena değil ama pek uyumadı bugün ve arada durup dururken içli içli ağlıyor. ama kısa sürüyor demek ki ağrı geliyor diye düşünüyorum.
kızımın ilk zamanlardan beri gözü akıyor hem sarı hem renksiz biçimde. ve çapak oluyor. ılık suyla silip masaj yapıyordum ara sıra. doktora dedim. burun yapısı biraz basık gibi ondan olabilir dedi. hani şu iki göz arasındaki kısım öyle bizimki gibi ince değil kızımın biraz kalın gibi, başka doktora danıştı o bence bi sorun yok dedi. kendi doktorumuz da kaç kere gördü hiç öyle bişi dememişti. antibiyotikli damla yazdı aldık ama kendi doktoruma danışmadan kullanmıycam. var mı başka gözü akan ya da çapak olan?????
sonra bebeğin gazı çok dedim. o bir yaşından sonra geçer dedi. neeee dedim.hani 3 aydı??? ben dedim 3. ayıdört gözle bekliyorum. yani geçebilir de ama geçmeyebilir de dedi:44:
sonra kızımın iki kaşının arasında ve göz kapaklarının üstünde çok hafif doğumdan gelen kızarıklık var. ıkınınca falan belli oluyor. gözlerindeki nerdeyse geçti bile. o gül, o ömür boyu kalabilir dedi. tabi geçebilir de ama ömür boyu geçmeyenler de var dedi. internetten araştırdım çoğunlukla 1-2 yaşına kadar tamamen geçermiş
yani özetle bugün gittiğimiz aile hekimi bana en ufak bişeyin bile olumsuz yönünü göstermeye çalıştı sanki. bi de bu kadın eşimin de benim de yakından tanıdığımız az çok samimi olduğumuz bi doktor. kendi doktorumuz memlekette. burada çocuk doktoru yok. yaşadığım yerden bir kez daha soğudum bugün. inşl bu yaz tayinimiz çıkar da kurtulurum artık burdan.
hee bir de bana da devit verdi ebe. 6 aya kadar sen de iç dedi.
bi de oraya 5 günlük bi bebek gelmiş. anaaammm minnacık bizimki kocaman kaldıay yazmayı unuttum biz 5 kilo olmuşuz. 2 ay önce 2400 doğmuştuk. evde kendim ölçüyordum dijital tartıyla. önce kızımla çıkıyorum sonra kendim aradaki fark kızım oluyor dün 5 kilo çıkmıştı fark. demek ki güvenilir bu yöntem.
bir de 40'ı çıkmayanlar bebeğinizin uykusu konusunda sabırlı olun. gerçekten 40ından sonra değişiyor kendi düzenini kuruyor bebek. ben çok inanmıştım. öyle de oldu. siz de inanın ve sabırlı olun. 40 gün geceleri hiç uyumdık. sonra birden uyumaya başladı kızım.
ve son bir soruuu:
gece uyuyan bebek ( 2 aylık, kilo alımı yeterli) emzirmek için uyandırılmalı mıdır?
benden haberler böyle öptüm bebişlerinizi
bi de foto ekliyim. siz de koyun bebişlerinizin resimlerini de gözümüz gönlümüz açılsın.
Eki Görüntüle 994171
biz sabahtan sağlık ocağında 2 aylık aşımızı olduk. iki bacağından karma aşıyı olduk. cuma bir tane daha var. iğne vurulunca ağladı ama kucağıma alıp göz göze geldiğimiz anda ağlamayı kesti, biraz dudaklarını büzdü ve sustuçok ağlamadı şükür. eve gelince çok az ağrı kesici ateş düşürücü verdim. doktor ateş olmasa bile ağrısı olur dedi. şu anda fena değil ama pek uyumadı bugün ve arada durup dururken içli içli ağlıyor. ama kısa sürüyor demek ki ağrı geliyor diye düşünüyorum.
kızımın ilk zamanlardan beri gözü akıyor hem sarı hem renksiz biçimde. ve çapak oluyor. ılık suyla silip masaj yapıyordum ara sıra. doktora dedim. burun yapısı biraz basık gibi ondan olabilir dedi. hani şu iki göz arasındaki kısım öyle bizimki gibi ince değil kızımın biraz kalın gibi, başka doktora danıştı o bence bi sorun yok dedi. kendi doktorumuz da kaç kere gördü hiç öyle bişi dememişti. antibiyotikli damla yazdı aldık ama kendi doktoruma danışmadan kullanmıycam. var mı başka gözü akan ya da çapak olan?????
sonra bebeğin gazı çok dedim. o bir yaşından sonra geçer dedi. neeee dedim.hani 3 aydı??? ben dedim 3. ayıdört gözle bekliyorum. yani geçebilir de ama geçmeyebilir de dedi:44:
sonra kızımın iki kaşının arasında ve göz kapaklarının üstünde çok hafif doğumdan gelen kızarıklık var. ıkınınca falan belli oluyor. gözlerindeki nerdeyse geçti bile. o gül, o ömür boyu kalabilir dedi. tabi geçebilir de ama ömür boyu geçmeyenler de var dedi. internetten araştırdım çoğunlukla 1-2 yaşına kadar tamamen geçermiş
yani özetle bugün gittiğimiz aile hekimi bana en ufak bişeyin bile olumsuz yönünü göstermeye çalıştı sanki. bi de bu kadın eşimin de benim de yakından tanıdığımız az çok samimi olduğumuz bi doktor. kendi doktorumuz memlekette. burada çocuk doktoru yok. yaşadığım yerden bir kez daha soğudum bugün. inşl bu yaz tayinimiz çıkar da kurtulurum artık burdan.
bi de oraya 5 günlük bi bebek gelmiş. anaaammm minnacık bizimki kocaman kaldıay yazmayı unuttum biz 5 kilo olmuşuz. 2 ay önce 2400 doğmuştuk. evde kendim ölçüyordum dijital tartıyla. önce kızımla çıkıyorum sonra kendim aradaki fark kızım oluyor dün 5 kilo çıkmıştı fark. demek ki güvenilir bu yöntem.
bir de 40'ı çıkmayanlar bebeğinizin uykusu konusunda sabırlı olun. gerçekten 40ından sonra değişiyor kendi düzenini kuruyor bebek. ben çok inanmıştım. öyle de oldu. siz de inanın ve sabırlı olun. 40 gün geceleri hiç uyumdık. sonra birden uyumaya başladı kızım.
ve son bir soruuu:
gece uyuyan bebek ( 2 aylık, kilo alımı yeterli) emzirmek için uyandırılmalı mıdır?
bi de foto ekliyim. siz de koyun bebişlerinizin resimlerini de gözümüz gönlümüz açılsın.
Eki Görüntüle 994171
2 saat önce yemek yedim . Açlıktan geberiyorum... Anladım ki diyet işi biraz tırmalıycak(
kızlar bana çocuk doktoru 4 haftadan sonra beslemek için uyandırmana gerek yok demişti. ben uyandırmıyorum ama o yinede gündüzleri 1buçuk saate bir emiyo. gece biraz daha uzuyo bu süre.
biz 41 günlük olduk. ben eldiven takmayı bıraktım. çok oldu bırakalı iki hafta oluyo nerdeyse. onu öyle eldivenle gördükçe benim için daralıyodu, çokça dokunsun istiyorum bana, babasına...tırnaklarını sık kesiyorum bi sorun olmaz inşallah. bide kızar bebeğinizin üşüyüp üşümediğini nasıl kontrol ediyosunuz? ev 26-27 derece ama ben hep bi tedirginlik yaşıyorum üşüyomu acaba diye?
18 kilom kaldı:)kızlarrr nasılsınız kilolarınız ne alemde benim 5 kilom kaldı ama hedefim 12-13 kilo vermek. bu emzirme dönemini iyi değerlendirmem lazım. ilk çocuğuma hamile kalddığımda 58 dim yine aynı olmam lazım psikolojim bozulmaya başladı. kızımla oğlumla uğraşırken yorucu bi tempodayım. benim kızımın 2 gün sonra kırkı çıkıyo. bi arkada kırkından sonra uyuyo demiş darısı basımıza inşaallahhhh.. b
bi de anason çayı içen varmı?? beveğe zararı olur mu doktorundan fikir alan var mı bu konuda. netten baktım biri zararlı diyo3 biri süt artırır diyo kafam karıştıı
ve son bir soruuu:
Eki Görüntüle 994171
Canım ben gece emzirdikten sonra gaz falan çıkarmıyorum. Çünkü benim kızım üstten çıkarırsa gazını hemen arkadan hıçkırmaya başlıyo, uykum uyku kalmıyor tabiki öyle. Gece zaten uyku arasında çok acıkmış olarak uyanıyo, doğru düzgün emiyo cuk cuk o yüzden hava yutmuyo gibi geliyo bana. Gazı olursa da uyku arası uyanıyo iki mızıldanıyo sonra bi bırt sesi geliyo uykuya devamGündüz oyun oynuyo resmen bi alıyo bi bırakıyo, e tabi o arada hava yutuyo o da gaz yapıyo. Gece hiç memeyi çıkarmadan emiyo, gurk gurk ses geliyo boğazından çok hoşuma gidiyo o ses :)
Bu arada ben herşeyi yiyorum, o gaz yapar bu gaz yapar diye düşünmüyorum. ben beslenmezsem gazsız ama süt alamayan bi bebeğim olur, alsa da vitamini olmaz. Ben annenin yediklerine bağlı olduğunu düşünmüyorum gazın. Öyle olsa mamayla beslenen çocuklarda hiç gaz olmaz.
Selam uzun zamandir giremiyorum
Kizim 1 aylik oldu doyamiyorum ona simdi uyuyor.
Size bir sey soracağım süt arttırmak için ne yapmak lazim.
merhaba kizlar
efem hasta oldu soguk almispeditus surup iciyoruz cok oksuruyo yavrum
bu arada size de soyleyim dedim 3 gundur maden suyu iciyorum kesinlikle tavsiye ederim.bi arkadasim da onayladi ayni seyi.sut bombasina donusuyorsunuz.
deneyin mutlaka
Canim açken yani midesi boşken dene. Doluyken verme emziği.
Bir de dikisler konusunda ayni senin gibi hissediyordum yani hic eskisi gibi olmuycak gibi. Hatta doktor fazla diktiyse daralma olduysa diye evham bile yaptim ama inan iyileşiyor önemli olan senin psikolojin. Kendini hazir hissettigin an gelecek :)
kızlar bana çocuk doktoru 4 haftadan sonra beslemek için uyandırmana gerek yok demişti. ben uyandırmıyorum ama o yinede gündüzleri 1buçuk saate bir emiyo. gece biraz daha uzuyo bu süre.
biz 41 günlük olduk. ben eldiven takmayı bıraktım. çok oldu bırakalı iki hafta oluyo nerdeyse. onu öyle eldivenle gördükçe benim için daralıyodu, çokça dokunsun istiyorum bana, babasına...tırnaklarını sık kesiyorum bi sorun olmaz inşallah. bide kızar bebeğinizin üşüyüp üşümediğini nasıl kontrol ediyosunuz? ev 26-27 derece ama ben hep bi tedirginlik yaşıyorum üşüyomu acaba diye?
ifff. eşimde git deyip duruyor doktora. ben gitmicem işte. demin duştan çıktım baktım dikişlerime falan hiç bişey kalmamış zaten. ( içeriyi bilemem tabii.) eskiden doktor mu varmışki ala ala :) siz bana bakmayın gidin tabi doktoraaa....
canım bebeğin gece kalkmıyosa kaldırmak gereklimi bilmiorum ama en az 1 2 jere emzir bence sonuçta büyüme uyku artı anne sütü şeklinde ya...bu arada o eldivenin arasından görünen yeri ısır öp kokla ye...çoookkk tatlı maşallah suphanallah...
gelelim çapak meselesine:
benim kızımın doğduğundan beri çapaklanıyor netira fucithalmic kullandık serum fizyolojik ve selpakla temizliyoruz ama nafile hala geçmedi.damla kullanıyoruz geçiyo bırakıyoruz 3 gün sonra başlıyo hemde gözünü kaplıyo yavrum açamıyor gözünü...göz doktoruna da gösterdik o da çocuk doktorunun dediklerinin aynısını dedi...offf çok korkuyorum bişey olur mu diye...beklemekten başka çare yok.1 yıla ancak geçer dedi göz doktoru.hem de akıyo gözü
Canim senin bebisine benden kocaman bir masallah cok guzel oturmus duzeniniz ben kendimide sucluuorum dogru emziremiuor hep hava yutturuyorum ikicekip birakiyor bidaha istiuor olmuyor kaldir gazini cikart yatir emzir ancak aglamadan oyle duruyor bencede bebekle ilgili ama o bu kadar kivranirken yemiyim bide o gaz yapmasin diye vicdan yapiyorum ben duzenimizi nasil oturtucam hic bilmiyorum gece oldumu gazi cosuyor yani borada cosuyor cok caresizim aslinda dogru duzgun uyku yok uyku sutu cok arttiriyor inan onun icin uyumayi istedigim anlar oluyor sutum azalicak diye korkuyorum zaten ilk zaman mama takviyesi cok yaptim
ben helva yiyorum .. birde geçen gün lahmacon yedim kayın validem artırır dedi gercekten de arttı. şaşırdım. soğan haşlaması da artırıyo. bir de aşerir gibi canın cektiğini mutlaka ye.az da olsa tat. boza da artırıyomuş ama ben onu içemedim çok kötü geldi tadı bana... allah bol süt versin:)
merhaba kizlar
bu arada size de soyleyim dedim 3 gundur maden suyu iciyorum kesinlikle tavsiye ederim.bi arkadasim da onayladi ayni seyi.sut bombasina donusuyorsunuz.
deneyin mutlaka
Canım açken az biraz alıyo, gece banyodan sonra giydirirken falan annem tutturuyo biraz da, bana gün içinde uyurken falan tutması lazım, benim kız da hayatta aç uyumaz. Napcam bilmiyorum :44:
Bu dikişler de canımı çok sıkıyo gerçekten, sanki hep böyle sızlayacak gibi geliyobakalım geçene kadar beklicez yapcak bişey yok. İnşallah dediğin gibi olur canım da geçer
26-27 bence çok canım, bizim 22-23 olmasına rağmen terliyo ve kırmızı noktacıklar oldu terden.
Ensesi sıcaksa bebek üşümüyo demekmiş, biyerde okumuştum. eli burnu kulağı uç noktalar soğuk olabilir ona bakmayın.
Bence içine de bi baktır derim, sonradan pişman olmak da varDoğum yaptık belli olmaz bi sıkıntı olabilir.
Bizde de var çapak olayı. Doktor ilaca gerek yok, ılık su pamukla sil dedi geçicekmiş öyle dedi :44:
Canım belli olmuyo ya sağı solu bu bebişlerin. Nazar değdirdim kızıma heralde. Şu anda uyuyor olması gerekiyordu kuzumun ama arada gaz sancılarından çığlığı basarak yarım saattir uyur uyanık arası emiyo. Bu gece uzun olacak besbelli
Ben geçen mastit olur gibi olmuştum annem de tutturdu 'Canın bişey çekti senin kesin' diye. Bilmiyorum bişey çekmedi diyorum, 'sütünün aklına gelmiştir' diyo. Ben ne bilem dedim sütümün aklına ne gelmiş, deli oldum iki gün
Canım benim, geçmiş olsun Efe'me
Ben de içiyorum maden suyu, hamileyken de çok içerdim, çok süper bişey sade maden suyu, ben de tavsiye ederim.
kızlarrr nasılsınız kilolarınız ne alemde benim 5 kilom kaldı ama hedefim 12-13 kilo vermek. bu emzirme dönemini iyi değerlendirmem lazım. ilk çocuğuma hamile kalddığımda 58 dim yine aynı olmam lazım psikolojim bozulmaya başladı. kızımla oğlumla uğraşırken yorucu bi tempodayım. benim kızımın 2 gün sonra kırkı çıkıyo. bi arkada kırkından sonra uyuyo demiş darısı basımıza inşaallahhhh.. b
bi de anason çayı içen varmı?? beveğe zararı olur mu doktorundan fikir alan var mı bu konuda. netten baktım biri zararlı diyo3 biri süt artırır diyo kafam karıştıı
Kizlar alinti yapamadim ama okudum hepinizin yazdiklarini geldim
Gribimde duzelme yok malesef maskeyle filan bebisi korumaya cabaliyorum
Prima icin yazilanlara baktim acaba ben minarada iyi baglayamiyorum benim sipami fena cis yapiyor :)) aman cani saolsun
Hakkaten siz nasl korunuorsunuz dr spiral icin 6bay var dedi igne yaptirabilirsin ama oda su tutar vucutta sen istemezsin dedi yani ben bi yontem bulamadim desem yeri var
Ben 40 miayenemi oldum, sezeryan olmustum ama alttan bakti malesef bide ben emziriyorum acaba ne zaman adet gorucem hamile kalmak icin o kadar ugrastim simdi kalmamak icin ugrasmak komik geldi :)
Valla bana sutum azaliyormus gibi geliyor bu nasil anlayanilirim
Bu arada bizde 40tan sonra degisen hocbosey olmadi hatta dahada az uyuyor aksam istu 7 dedin mi jyaniyor sabahb4 yavda 5 te uyuyor kesinlikle degistiremiyorum durumu ayakta sallamak filan fayda etmiyor anacak aglamasi susuyor ama beni uzen gaz sancisi yoksa uykusuzluga alistim
Anason cayi bebege uyku yar kizlar dr a sormadan ocmeyin bence yani agir bi uyku yaparsa beslenemez uyanamaz ben hicbisey icmiyorum bizim dr bebegede cay vermedi bi humana steel iciyorum aklima gelirse sutum artsin diye ama aklim su lactamile takiliyor sutu arttirir mi acaba boyle gazli bebegim var diye hicbisey yiyemiyorum bebek nerden vitamin alicak
Ide size ne sorucam bebek emerken uyuakalinca gazini cikartiyor musunuz cikartiyorum uyaniyor cikartmiyorum sancisi gelip uyaniyor ben anlamadim bu isten bisey zaten uyursa az gunduz uyuyor yoksa sadeve gozunu dinlendiriyor esim inanmiyordida dun artik haklisin dedi bi sabaha karsi uyuyor bide az gunduz sonra zor
Evet canım öyle olmuş, yaşıt oldu bizim kuzularbenim dikişler hep tuvalet sonrası tuvalet kağıdına geldi, ben gördüm, krem rengi ip. Seninkileri de düşmüştür de görmemişsindir. Ben de dış dikişler düşmeden bakamadım korkudan:14 hep annem baktı bi sorun var mı diye sık sık. Dış dikişler düşünce baktım aynayla ve ağlamıştım ilk baktığımda ne zaman eskisi gibi olacak diye. İç dikişlerimi görmüştüm o zaman, sonra onlar da düştü. Ama yerleri hala sızlıyo. Sende durum nasıl? Bakıver aynayla:) Hafta sonu kontrole gitcem, onun stresi sardı şimdiden, muayenede vajinal ultrason yapmaya çalışmıştı doktorum 15 günlükken, çok acımıştı, bu sefer acımaz inşallah.
Bu arada süt için bol bol su ve komposto iç canım, gece uyuyorsa bebişin, senin uyuman da çok önemli. Ben uykusuz kaldığımda hemen azalıyo sütümya da bana öyle geliyo. Bi de ben hurma yiyorum hala günde 3-5 tane.
ben helva yiyorum .. birde geçen gün lahmacon yedim kayın validem artırır dedi gercekten de arttı. şaşırdım. soğan haşlaması da artırıyo. bir de aşerir gibi canın cektiğini mutlaka ye.az da olsa tat. boza da artırıyomuş ama ben onu içemedim çok kötü geldi tadı bana... allah bol süt versin:)
Cok gecmis olsun Efeye insallah hemen atlatirmerhaba kizlar
deneyin mutlaka
Yapma yaa insallah cikartmistirda simdi huzurla uyuyordur kuzunCanım açken az biraz alıyo, gece banyodan sonra giydirirken falan annem tutturuyo biraz da, bana gün içinde uyurken falan tutması lazım, benim kız da hayatta aç uyumaz. Napcam bilmiyorum :44:
Bu dikişler de canımı çok sıkıyo gerçekten, sanki hep böyle sızlayacak gibi geliyobakalım geçene kadar beklicez yapcak bişey yok. İnşallah dediğin gibi olur canım da geçer
26-27 bence çok canım, bizim 22-23 olmasına rağmen terliyo ve kırmızı noktacıklar oldu terden.
Ensesi sıcaksa bebek üşümüyo demekmiş, biyerde okumuştum. eli burnu kulağı uç noktalar soğuk olabilir ona bakmayın.
Bence içine de bi baktır derim, sonradan pişman olmak da varDoğum yaptık belli olmaz bi sıkıntı olabilir.
Bizde de var çapak olayı. Doktor ilaca gerek yok, ılık su pamukla sil dedi geçicekmiş öyle dedi :44:
Canım belli olmuyo ya sağı solu bu bebişlerin. Nazar değdirdim kızıma heralde. Şu anda uyuyor olması gerekiyordu kuzumun ama arada gaz sancılarından çığlığı basarak yarım saattir uyur uyanık arası emiyo. Bu gece uzun olacak besbelli
Ben geçen mastit olur gibi olmuştum annem de tutturdu 'Canın bişey çekti senin kesin' diye. Bilmiyorum bişey çekmedi diyorum, 'sütünün aklına gelmiştir' diyo. Ben ne bilem dedim sütümün aklına ne gelmiş, deli oldum iki gün
Ben de içiyorum maden suyu, hamileyken de çok içerdim, çok süper bişey sade maden suyu, ben de tavsiye ederim.
Evet cikartmadan yatirsak ouyor malesef cikartip kucakta pispisla uyutmak tek careCanım seni cok iyi anlıyorum benim kızımda cok gazli denemedigim şey kalmadi yememe içmeme dikkat ettim yine oldu sırf kuru seyler ve su tükettim bu sefer ben cok güçsüz kaldım ve ona rağmen yine gazımız oldu artık herseyi yiyorum çünkü gaz öylede oluyo böylede ben gündüzleri yüzüstü yatırıyorum biraz olsun gazını çıkarıyor akşamlarıda yarım kundak yapıyorum oda iyi geliyor... Emerken uyuyakalirsa gazını yinede çıkartıyorum tabii uyanıyor haklisin cikarmazsam busefer uyuyunca çıkarmaya çalışıyor ve uyanıyor uykusu bölününce huysuzlaniyor. sonrada o geceyi sabah yapıyoruz.sütün artması icin bol su tüket ama uykuda cok önemli ben dikkat ettim uykumu almazsam sütüm azalıyor ama alınca maşallah iyi geliyor... Sagolsun annem cok yardım ediyor bana... O yüzden dinlenebiliyorum
deniycem mutlaaka....
yaaa benim sıkıntım yüzündeki sivilceler.. özellikle cene ağız bölgesinde çok yoğun.. emzirme sonrası oldukca çok kızarıyo. nemli bezle silip temizliyoum kızarıklığı geçiyo ama kendi geçmiyo...
cok sagol canim acikcasi gaz yaparmi bilmiyorum bizim gazimizda bi degisiklik yok.kaka gaz tam gaz devam.hatta kakasi su siralar daha rahat cikiyo.Bora doymasa ortaligi yikar canim mutlaka doyup birakiyodur merak etme sen.efe de bazen hizlica bosaltiyo memeyi.bazen de yavasca keyif yapiyoCok gecmis olsun Efeye insallah hemen atlatir
Madensuyu gaz yapar mi hamileyken cok ictim simdide arada aklima geliyor cok severim ama Bora cok gazli cesaret edemiyorum
Yapma yaa insallah cikartmistirda simdi huzurla uyuyordur kuzun
Ben suan ayakta salliyorum benimkide goZerini dinlendiriyor ama karnindaki sesleri duyuyorum cok uzuluyorum ama Allah baska dert vermesin cok sukur saglikli evlatlarimiz var gaz en cok 8.haftalarda olurmus bide o civarlardayiz gecicek insallah
Evet cikartmadan yatirsak ouyor malesef cikartip kucakta pispisla uyutmak tek care
Yaa ben herseyi gectim uyuyormuyor zoru var rahatlayinca uyusunda asil sorun emmesi emerken memeyi birakip hop ikinmalar yumruklar cok cirpiniyor abartmiyorum 2 dk cekince oluyor bunlar ve memeyi birakiyor tekrar alida 2 dk daha emse ne mutlu yoksa gaz cikartma calismalarim basliyor bu durumdada ne emiyor doyuyor mu bilmiyorum sizde yasiyor musunuZ bunlari yoksa gercekten ben ablayamiyorumda bizim baska bi sıkıntımız mi var 5indr kontrol var iple cekiyorum
canim bizdede yanakta vardi asiri sivilce.doktor sutten hormonlarin ona geciyo dedi.normalmis.biz bisey yapmadik simdi azaldi gibideniycem mutlaaka....
yaaa benim sıkıntım yüzündeki sivilceler.. özellikle cene ağız bölgesinde çok yoğun.. emzirme sonrası oldukca çok kızarıyo. nemli bezle silip temizliyoum kızarıklığı geçiyo ama kendi geçmiyo...
Canım açken az biraz alıyo, gece banyodan sonra giydirirken falan annem tutturuyo biraz da, bana gün içinde uyurken falan tutması lazım, benim kız da hayatta aç uyumaz. Napcam bilmiyorum :44:
merhaba kizlar
deneyin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?