2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin. Bu arada bilginiz olsun arkadaşlar benim minik kuzumada ventolin şurup verdimişti doktor bacaklarında titreme yaptı bıraktık kullanan olursa dikkat etsin bebekler çok hassas oluyor. İlaç başlamadan önce mutlaka yan etkilerini okuyun kızlar...

canım kuzunun gaz orunu kısa sürede geçer inşallah.. çok şükür rezene gazına iyi geliyor bebeğimin ama anasonu da uyku için önerdiler emin olamadım.. bazı sitelerde çocuğu uyuşturduğu falan yazılmış.. sen hepsini karıştırıp mı demliyosun yoksa tek tek mi içiyosunn

iki kere de mastit oldum kızlar...çooookk berbat bişey sağ göğsüm oluyo hep.duru iyi çekemiyo onu nedense...bi de az emzirdim sağ göğsümü.iyice doysun dedim sol tarafı iyi emiyo diye...olan bana olddu çok pis acıdı ve ateşlendim...ölüyodum...sadece onu emzirdim.o şekilde geçti ama hemen geçmiyor biraz devam ediyo acısı...

geçmiş olsun canım çok bu gögüslerle benim de başım dertte.kızım tek emsin hiçbirşey umrumda değil diyordum ama belli bir noktadan sonra dayanılmıyor.ben de yaralar için gitmiştim geçen hafta kremler vermişti dr.dün kontrole gittim.tam iyileşme olmamış.10 gün daha devam tedaviye.annelik sabır işi hakikaten ya.herkese sağlıklı emzirmeler

Geçmiş olsun canım, peditus 5 günden uzun kullanılmıyor doktorun söylemiştir ama hatırlatıyım dedim, bu arada maden suyu sütün yanında gazda yaparmı acaba

benim kiziminda yanaklari ve kafa derisinde vardi dr atopik dermetit dedi nemlenduruciyle takip edelim dedi sebamedin yuz kremini suruyorum simdi azaldi biraz cok kuruydu yuzu nemli tutmak lazim heralde atopik dermatitdiye korkkustum degil sanirim yani ins... arkadasimin oglu oyleydi kasintidan duramazdi uzun sure kortizonlu kremler kullandi mustelanin sampuani kremleri vs memnun kalmisti ama eldivenlerini hic cikaramazdi kasiniyor diye zor gercekten onunki iki yasinda gecti sanirim simdi yunlu seyler filan hic giydirmez dikkat eder hala canim sende yun yelek vs. giydirme inlarda azdiriyo cunku nemdiricide siksik sur yuzune kuru kalmasin hic

capak icin bize damla kullandik bes gun ama gecmemisti cayla sildim sonra gecti cok sukur simdi sol gozu.kizarmisti dun sulaniyodu ya sabun kacti yada krem surerken gizunemi kacti anlamadim capaklanmistida sildi cayla olmadi bidaha... bide sut sikiyorum arada artik hangisi iyi geldiyse

benim kizda sabah uyuyabiliyor biraz oglen mudahele etmek lasim sallamsakta ayakta durcak indirince uyaniyi aksamustu dellenmeye basliyo yarimsaat filab uyursa anca babasinin gelceeene yakin ne sallaniyo ne emiyi kavga ediyi memeyle uyuyamiyiviyice kziyo iki gundur gece kalddi uykusu 8gibi filan gibi uyudu onda uyanik olup mamasini filan yemesi gerekirkeb uyuyo diye yatiriyorumbgece busefer cokvuyaniyo artik aglayip zirlamasina katlanip 7 10arasivuyutmamayi dusunuyorum bu aksamda onu deniiicem bakalim .... sizinkiler gunduz kac kere uyuyolar....artik biraz uyanik kalip ses cikartmaya filan basladi bide emzik alsa super olcak.... chicconun damakli kaucugunu almadi weenin normal emzigini aldi tutamadi nuktan memnun olanlar var kaucuk damakli bide ondan deniiicememzik kullananlar sizinkilerin markasi neyyy

kızlar benim bebeğim her iki emzirme arası en az 4 5 defa kusuyor.yani 1,5 saatte 5 defa kustuğu oluyo.ilk kusma tamamen süt sonra yavaş yavaş sümüksü kıvamda kusuyo sonra peynir peynir...arkasından hıçkırık tutuyor.var mı böyle bi durum yaşayan.sizce normal mi

Benim kızda cok kusuyor ya,emiyor gaz cikarayim die kaldirinca kusuyor bazen su gibi,bazen peynir gibi.. birkac gundur sabahlari 3-4 posta kusuyor,dun 4 kere ustume kustu..bizde hıckırik yok kusmadan sonra..

aynen anlattığın durumlar bizde de var canım kesik kesik kusuyorsa sütün yarıyor demekmiş dediler ama bu kız emdikten hemen sonra kusuyor ve olduğu gibi süt arkasından balgamsı gibi sonra peynir gibi kusuyor doktor bana kilo alımına bakcaz eğer alım iyi ise kusması önemli değil dedi ama kilo alımını engelliyorsa ilaç verecekti bugün gideceğiz doktora bakalım ne diycek hele o hıçkırık olayına sinir oluyorum karnımdaykende çok hıçkırırdı kuzum

cevabın için sağol,bugun tekrar gıttık cıldıye dr una,bana da babe nın urunlerını verdı,zyrtec damla verdi,kortızonlu kremı de tekrar kullan dedi,hem gaz hem kasıntı bebişim uyuyamıyor,kızlar ikinci ayda rota asısı var,biz bugun olduk,fiyatı 142 tl,haberiniz olsun

KIZLAR BENİM PRENSESİM YETERSİZ KİLO ALMIŞ yaaa napcam ben 38. haftası dolmamıştı doğduğunda 2500 dogdu 40 günde 3100 olmuş doktor az almış dedi mama ver dedi mamayıda çok bayılarak içmiyo sonada ççıkarıyo aç mı kalıyo acaba ya aç olsa uyumaz diyorum uykusu idare eder tavsiye bekliyorum ne olur

Sub simplex kullananlar gunde kac kez ve kac damla kullaniyosunuz.ben bi kac kez kullandim ama bi faydasini gormedim faydasini gormem icin duzenli mi kullanmak gerek? Siz de ise yaradi mi

canım maden suyunu nasıl içtin ? yani günde kaç tane akşammı sabah mı onu da bi sölesen denemek istiyorum :) kızım az kilo almış sütüm yetmiyo olabilir

Maşallah kuzucuğuna çok tatlı, rabbim nazardan saklasın, kilo alımıda süpermiş sağlık sıhhat versin rabbim seninkine ve bizimkilerede

2.ay aşımızı s.ocağındaki hemşirenin hatası yüzünden şimdi olduk eve gelip vurdular. yazık kuzuma biri kolundan diğer ikisi bacaklarından vuruldu içini çeke çeke bana baka baka ağladı. sanki senin yüzünden vuruldum der gibi ağladı sakinleşince de uyudu çok şükür. hemşire biraz ateş olabileceğini ama boynunda ve kolunun altında şişlikler beze gibi şeyler görürsen getir mutlaka dedi. olmaz inş böyle şeyler ama herhangi bir şeye karşı uyardı

hep okudum ama alıntı yapıp cevap veremedim. gündüz gece uykusu hakkında soran arkadaşlar olmuş. zamanla çok şükür düzene giriyor merak etmeyin ama düzene girene kadar da sizi mahvediyor. gündüzleri 1,5- 2 saat uyuduğu oluyor az kısık da olsa tv yada müzik açıyorum maksat sese alışsın. uyanınca sürekli konuşulsun kucakta gezdirilsin istiyor. sanırım gazını çıkartacaz diye kucağımıza alıştırdık. bazen yarım saat uyanık kalıyor bazen 1-2 saat. akşam 6ya kadar biraz uyuyoruz biraz oynuyoruz ammaaaa o saatten sonra kriz saatlerimiz geliyor uykuya dalmakta sorun yaşıyor uyusa bile yarım saat demeden uyanıyor. kucakta gezdirmekten kollarım kopuyor şu an yazmak bile o kadar zor geliyor ki

sabahları uykusunu alıp uyanınca o kadar sevimli oluyor ki. yüzü gözleri parlıyor cıvıldıyor sanki. konuşmalarıma gülücüklerle cevap veriyor herşeyi tüm sıkıntıları unutturuyor haftasonu memlekete babaanneye anneanneye gitmiştik. tüm kalabalıkta biz içeri girdiğimiz anda sesimizi duyunca başlıyordu cıvıldamaya. evde sadece benle babasını görüyordu kuzum anladık ki artık çok iyi bi şekilde tanıyor beni ve babasını. Rabbim tüm isteyenlere herkese bu duyguları yaşatsın inş

emme konusunda 5 dk emip bırakıyor. kriz saatlerinde emzirmeye çalıştığımda resmen kavga ediyor memeyle diliyle ittiriyor ısıracak gibi yapıyor. çok hırçın bi kızım var sanırım napacaz büyüyünce bilmem

bide emziğe alışmıştı aslında ama şimdi parmaklarını daha güzel emiyor. emziği diliyle ya da eliyle itip parmaklarını sokuyor ağzına. hatta yetmiyor yumruk yapıp onu sokuyor ağzına acaba emzik küçük gelmeye mi başladı ki olabilir mi öyle:44: soracaklarım çok birikti yani.

bide kızlar hamilelikten önce çok fazla aft çıkardı ağzımda dilimde. b12 eksik demişti ozamanlar doktor. ama hamilelik boyunca bi tane bile çıkmadı neden bilmiyorum ya hormonlar ya da kullandığım ilaçlardan hiç olmamıştı. şimdiyse biri iyileşiyor bir diğeri çıkıyor. bacaklarım kemiklerim de ağrıyor aslında. hamilelikte zorla süt içtim ama şimdi gaz da olur diye hiç içmiyorum ondan mı acaba.

bir diğer sorumsa kızlar ilaç fln kullanıyor musunuz. doğumda doktorum gyneferon yazmıştı kullan demişti kırkım çıkana kadar kullandım ama şimdi kullanmam gerek mi sizler neler kullanıyorsunuz?

merhaba canım...
benim oğlum 1 aylık.ocak 20 doğumlu. çok öpüyor dedesi ve babası kızıyorum ama aldırmıyolar. bir de sütün etkisi var diye düşünmüştüm ama umarım senin dediin gibi bişi değildir...
bebek eğzaması senin dediğin galiba arkadaşımın oğlunda vardı yanagı komple kabuk tutmuştu.. kortizonlu krem kullandı geçmedi şu an 1 yaşında kendiliğinden yüzündekiler iyileşti... benim bildiğim 2 yaşına kadar geçiyo. kendiliğinden kayboluyo...geçmiş olsun ayrıca.

canım o son süt olayını nasıl anlıycaz pekim benm kız bırakıyo bazen sıkıyorum ucunu bakıyorum süt var daha bidaha almıyo mesela napcaz o zaman çok mu sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…