2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım çok geçmiş olsun... pompan varmı bilmiyorum ama sağ göğüslerini diycem.. pompa çok işe yarıyo valla. ben başlarda almadım pompa gerekmes diye ama çok lazım bişeymiş... arkadaştan ödünç aldık....tavsiyem bu canım.

canım nazar değmesin ama bana öyle geliyo ki sütün çok geliyo..süt gibi olan: önce fazlasını atıyo.. daha sonra peynir gibi oln da sütün posası.. yani hazmedebildiğini ediyo edemediğini atıyo . tüm vitamini alıyo ama merak etme. sağlık ocagına sordum ben onu. bole solediler.... benimki çok kusmuyo zaten hemen acıkıyo çünkü süüt az şu aralar

polvit hala iyileşmedi mi memelerin.... çok sürdü yaraların yaaa üzldüm şümdi... çok acı verici bişi yaaa inşalllah hemen düzelirsin.çoooookkkk geçmiiş olsun cannm

o ısıda üşümesi imkansız dikkat et de terleyip hasta olmasın.

Sub simplex kullananlar gunde kac kez ve kac damla kullaniyosunuz.ben bi kac kez kullandim ama bi faydasini gormedim faydasini gormem icin duzenli mi kullanmak gerek? Siz de ise yaradi mi

bu danlaları düznli kullanman gerekiyor gazı olunca vermenin bir faydası yok, zaten gaz da anlık birşey değil sürekli karnında. ben 6-7 saatte bir 7 damla veriyorum. prospektüste 6saatte bir 7 damla yazıyor. çok dakik davranmıyorum, uyuyorsa uyandırmıyorum geceye denk geleni de vermiyorum. günde 3 defa oluyor genellikle sabah 9 gibi, öğlen 3-4 arası, akşam da 11 gibi. rahat ediyoruz sorun olmuyor

bir diğer sorumsa kızlar ilaç fln kullanıyor musunuz. doğumda doktorum gyneferon yazmıştı kullan demişti kırkım çıkana kadar kullandım ama şimdi kullanmam gerek mi sizler neler kullanıyorsunuz?

ben de bıraktım 40ım çıkınca. yeter herhalde yaa... ömür boyu demir ilacı mı kullanacağız

O kadar alıntı yaptım yine silindi...

Minikkelebek... Geçmiş olsun... Zehra da grip oldu efe gibi.... Allahım şifalar versin yavruşlarımıza...

Canım çok geçmiş olsun. Ben de olmuştum o illet şeyden iki hafta kadar önce. Ateş titreme çok fena oluyo. Parol almıştım ben günde 3 kere, bi de o kızarık göğsümü 2 kere, diğerini bir kere enzirmiştim bir süre. Emzirdikten sonra da elimle sağıyodum göğüs pedine atıyodum. Çok ağrı yapıyo biliyorum ama dayan canım emzirmekten başka tedavisi yok biliyosun.
Bu arada bu kusma olayını doktorunla paylaşmanı tavsiye ederim. Azıcık artık çıkarıyorsa emdikten sonra sorun yok ama yoğun ve çok sayıda oluyosa kusmaları Allah korusun reflü olabilir bebiş. Korkutmak için değil önlem al diye söylüyorum canım, çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım, peditus 5 günden uzun kullanılmıyor doktorun söylemiştir ama hatırlatıyım dedim, bu arada maden suyu sütün yanında gazda yaparmı acaba

Ben de içiyorum canım. maden suyu gaz yapmaz, hatta şişkinliği almak için içilir ya sanmam hiç çocuğa gaz yapacağını.

O kadar alıntı yaptım yine silindi...

Minikkelebek... Geçmiş olsun... Zehra da grip oldu efe gibi.... Allahım şifalar versin yavruşlarımıza...

Canım geçmiş olsun iyi olmadı mı hiç Zehra'cık ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?

Sabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?

uykusunu almış o gece sadece şekerleme yapacak demek ki bu gün

Canım benimkide yılbaşı doğumlu iki aylık sayılır benimde sütüm malesef çok az sağınca 40cc anca çıkıyor önce emziriyorum toplam iki göğüs 40 dk sonra bırakıyoz doymamışsa zaten beş dk içinde başlıyor ağlamaya 60 cc mama yapıyom onuda içince zorla iki saat anca dayanıyo 90 lık verdiysemde 3 saati anca bekliyoz hiç 4 saat dayanamadık. Yani baktık 3saat beklemesi için daha var ben dayıyom memeyi ne derler başlangıç oluyo ona ön atıştırmalık gibi düşün) yavruma maşallah:)) banada çok veriyom gibi geliyo ama bakalım kilosuna görcez bu ay ordan anlaşılır herhal!

Geçmiş olsun canım, mama markasını değiştir istersen... Bir de bebekyapımonarım diye bir site var orda sütüm yetmiyor diye bir yazı var, bayağı faydalı, bir bak istersen....

Yerim ben onun yanaklarını, benim kızım da böyle yanaklı.. Bazen de gıdığını sıkıştırıyor, eşim s.demirel gibi oldun diyor... Gıdışlı gıdışlı....

Canım şu düz kafa yastığını sen almıştın değil mi, ben de alacağım da biraz geç olsa da memnun musun

Nuk damaklı kauçuk diye internetten bulamadım ben kauçuk yazıyo ama damaklı yazmıyo siz nerden aldınız kızlar?

Sağol canım...
Hala biraz öksürüyor, ama çoğalmadı en azından..

Memnunum canım hala kullanıyoz ama küçük bi yastık bilmiyorumki daha ne kadar kullanılır!
Evet canım, biz Biraz geç kaldık, düz değil kafası da tek tarafına biraz fazla yatıyor korkuyorum...

Ben int alacağım da sen de mi int almıştın, eğer int aldıysan hangi site...

Evet canım, biz Biraz geç kaldık, düz değil kafası da tek tarafına biraz fazla yatıyor korkuyorum...

Ben int alacağım da sen de mi int almıştın, eğer int aldıysan hangi site...

Ewet internetten aldık tatlım da inan hatırlamıyorum eşime soram bu akşam düzgün bilgi verem olurmu?

umarım yoktur sizde ama dr un ılk yasaklıdığı sey opmekoldu,eğer varsa alevlendırır ,izin vermemeye çalış,uğrasması zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…