Sabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?
Biiiiiiiiiiiiiiiz öyleyiz bugünsabah 7:30 kalktı
Sub simplex kullananlar gunde kac kez ve kac damla kullaniyosunuz.ben bi kac kez kullandim ama bi faydasini gormedim faydasini gormem icin duzenli mi kullanmak gerek? Siz de ise yaradi mi
Çok sağol canım, çok makbule geçer... bir kaç yer var da güvenilir olsun istiyorum, malum pahalı bir şey sonuçta...
ben bu ayın 8 ınden berı kullanıyorum,cok faydasını gordum,günde 4 defa ,8 er damla,doktorun verdiği olcu bu[/QUOTE
Yani toplam 32 damla dimi?
Bende oyle avutuyorum kendimi ama benimki sadece yorgunluktan bitap dustugunde uyuyor o acsada dermani kalmiyor olabilir mi acaba ben gercekten kendimi cok sucluyorum emziremiyorum yaa cok hava yutturuyorum acaba yanlis tutup rahatsiz ediyorda olabilir miyim bide ni an bi bakiyorum sıkmısım cocugu off cok moralsizim dr tarttigin da anlicam artik doyuyor mu ne oluyor aglamasi hep var ayaklari ceke cekecok sagol canim acikcasi gaz yaparmi bilmiyorum bizim gazimizda bi degisiklik yok.kaka gaz tam gaz devam.hatta kakasi su siralar daha rahat cikiyo.Bora doymasa ortaligi yikar canim mutlaka doyup birakiyodur merak etme sen.efe de bazen hizlica bosaltiyo memeyi.bazen de yavasca keyif yapiyo
canim bizdede yanakta vardi asiri sivilce.doktor sutten hormonlarin ona geciyo dedi.normalmis.biz bisey yapmadik simdi azaldi gibi
sagol canim bi anneden daha onay aldik demekki
gercekten benim sutum cok farketti.arkadasim da bilmeden icmis gece noluyo bu memelere dedim diyo
sutunun cani cekiyomus he cok guldum ama neyi cektini nerden bilcez gercekten ona guldumsen herseyden biraz ye
Ben kullandim ama hic bi ise yaramadi biraktim yan etkilerinde karin agrisi yaziuor gercekten onu verince dahada agliyordu bize Yramadi ama insallah size yarar ben gunde 3 kere 5 damla veriyordum dr oyle onermistiSub simplex kullananlar gunde kac kez ve kac damla kullaniyosunuz.ben bi kac kez kullandim ama bi faydasini gormedim faydasini gormem icin duzenli mi kullanmak gerek? Siz de ise yaradi mi
Canim gercekten gece uyudu ve sen sabahata uyumasini mi bekliuorsun sakin yanlis anlama benim bebegim gece hic uyumuyor sabahta az uyuyoryaa bizim bi rahatsizlihimiz mi var demeye basladimSabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?
Bende oyle avutuyorum kendimi ama benimki sadece yorgunluktan bitap dustugunde uyuyor o acsada dermani kalmiyor olabilir mi acaba ben gercekten kendimi cok sucluyorum emziremiyorum yaa cok hava yutturuyorum acaba yanlis tutup rahatsiz ediyorda olabilir miyim bide ni an bi bakiyorum sıkmısım cocugu off cok moralsizim dr tarttigin da anlicam artik doyuyor mu ne oluyor aglamasi hep var ayaklari ceke ceke
Ben kullandim ama hic bi ise yaramadi biraktim yan etkilerinde karin agrisi yaziuor gercekten onu verince dahada agliyordu bize Yramadi ama insallah size yarar ben gunde 3 kere 5 damla veriyordum dr oyle onermisti
Canim gercekten gece uyudu ve sen sabahata uyumasini mi bekliuorsun sakin yanlis anlama benim bebegim gece hic uyumuyor sabahta az uyuyoryaa bizim bi rahatsizlihimiz mi var demeye basladim
Kizlar ne olur bana akil verin gercekten sikayet etmiyorum ama bebegimin nesi var diye dusunmeye basladim sizin yazdiklarinizi okuuorum cok sasiriyorum size uyku duzeni mi yazicam bana yardim edin simdi aksam 7 en gec 8 uyaniyor sabaha karsi 4 yada 5 te uyuyor o arada hic uyumuyor zaman zaman agliyor sonra saat 8 yada 9 a kadar sadece emmek icin uyanip emip uyuyor sonra en az 2 saat uyumuyor ve 10 yada 10.30 filan uyuyor 12 yada 12.30 kalkiyor 3.30 yada 4 te uyuyor o ara yine hic uyumak yok 4 ten 7 ye kadar uyuyor yada 1 kez kalkip emiyor insallah guzelce yazabilmisimdir sonra hep emzirme cabasi ama dogru duzgun emmek yok surekli ayaklari cekip agliyor ben gercekten korkmaya basladim bu gazdan midir sizce
Bu arada sivilce icin benimde bi onerim var emdikten sonra mutlaka agzinin kenarini kirulayin kizlar elinizi sicak suyla yikayop hafifce bebeginizin yuzunu silin stelatoia diye mustelanin kokusuz nemlendiricisi var ondan surun bizdede vardi dr a sordum bebek teni oldugu icin o sıkıntı yok dedi ben boyle nemlendiridim cunki cildi baya kuruydu iyi geldi ama dr a sorun mutlaka once degelendirsin
Birde sut icin en gizel sey sicavik dus firsatiniz varsa hergun dus alin gpgisler doluyor kizlar
Canım senin uykuda çok düzensizmiş ama seninki anladığım kadarıyla sabah beşten sonra bi uyuyo 8 de kalkıyo de bi üç saat orda uykusu var sonra 1saat bi saat iki defa uyuyo bide 4 le 7 arası 3 saat uyuyo yani düzensiz ama hiç uyumuyo değil öyle düşün bence . Bu ayakları çekme olayı bizde de çok ama benim kızım üç günde bir kakasını yapıyo ben ona yoruyorum bu sabah ta memeyle çok kavga yaptık baktım öğlen kakasını yaptı maşallah
Yani uykusu yetiyormudur sence yoksa ben doyuramiyorumda acliktan mi bu halde(
3 gun kaka yapmamasi normal demisti dr ben kakasi azalinca sormusyum ama 3 gunu gecmicekmis sizin durumda normal uzulme insallah hergin rahat rahat cikarda daha kolay olur
Anne olmak cok zor yaa onu zorlanirken gorunce omrumden omur gidiyor
Galiba canım ya böyle olmazki uykusuz millet nası düzene koyuyo hayranım ya !
Sabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?
Canım çok geçmiş olsun. Ben de olmuştum o illet şeyden iki hafta kadar önce. Ateş titreme çok fena oluyo. Parol almıştım ben günde 3 kere, bi de o kızarık göğsümü 2 kere, diğerini bir kere enzirmiştim bir süre. Emzirdikten sonra da elimle sağıyodum göğüs pedine atıyodum. Çok ağrı yapıyo biliyorum ama dayan canım emzirmekten başka tedavisi yok biliyosun.
Bu arada bu kusma olayını doktorunla paylaşmanı tavsiye ederim. Azıcık artık çıkarıyorsa emdikten sonra sorun yok ama yoğun ve çok sayıda oluyosa kusmaları Allah korusun reflü olabilir bebiş. Korkutmak için değil önlem al diye söylüyorum canım, çok geçmiş olsun.
Ben de içiyorum canım. maden suyu gaz yapmaz, hatta şişkinliği almak için içilir ya sanmam hiç çocuğa gaz yapacağını.
Canım geçmiş olsun iyi olmadı mı hiç Zehra'cık ?
kimse düzene koyamıyor canım bebek kendi düzenini kuruyor. moralini bozma ama 2 yaşına kadar böyle giden çocuk da var. hallolacak sabredin.
Canım şu an yerde oturmuşum kucağımda emzirme yastığı üstünde bebeğim emmemiz bitti uykuya daldık yarım saat oluyo korkudan kalkıp götüremiyom yatağına tvyide kapattık, karnım acıktı ayağım ve kıçım uyuştu yeterki uyusunlardayız bakalım nereye kadar :))
Canım senin iyi sadece bugün olmuş. Benim Zeynep hiç beşiğinde uyumuyoben artık kafayı yemek üzereyim az kaldı gidip geri vericem beşiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?