2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Biiiiiiiiiiiiiiiz öyleyiz bugün sabah 7:30 kalktı

Canım şu an yerde oturmuşum kucağımda emzirme yastığı üstünde bebeğim emmemiz bitti uykuya daldık yarım saat oluyo korkudan kalkıp götüremiyom yatağına tvyide kapattık, karnım acıktı ayağım ve kıçım uyuştu yeterki uyusunlardayız bakalım nereye kadar :))

Bende oyle avutuyorum kendimi ama benimki sadece yorgunluktan bitap dustugunde uyuyor o acsada dermani kalmiyor olabilir mi acaba ben gercekten kendimi cok sucluyorum emziremiyorum yaa cok hava yutturuyorum acaba yanlis tutup rahatsiz ediyorda olabilir miyim bide ni an bi bakiyorum sıkmısım cocugu off cok moralsizim dr tarttigin da anlicam artik doyuyor mu ne oluyor aglamasi hep var ayaklari ceke ceke

Sub simplex kullananlar gunde kac kez ve kac damla kullaniyosunuz.ben bi kac kez kullandim ama bi faydasini gormedim faydasini gormem icin duzenli mi kullanmak gerek? Siz de ise yaradi mi
Ben kullandim ama hic bi ise yaramadi biraktim yan etkilerinde karin agrisi yaziuor gercekten onu verince dahada agliyordu bize Yramadi ama insallah size yarar ben gunde 3 kere 5 damla veriyordum dr oyle onermisti

Sabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?
Canim gercekten gece uyudu ve sen sabahata uyumasini mi bekliuorsun sakin yanlis anlama benim bebegim gece hic uyumuyor sabahta az uyuyoryaa bizim bi rahatsizlihimiz mi var demeye basladim

Kizlar ne olur bana akil verin gercekten sikayet etmiyorum ama bebegimin nesi var diye dusunmeye basladim sizin yazdiklarinizi okuuorum cok sasiriyorum size uyku duzeni mi yazicam bana yardim edin simdi aksam 7 en gec 8 uyaniyor sabaha karsi 4 yada 5 te uyuyor o arada hic uyumuyor zaman zaman agliyor sonra saat 8 yada 9 a kadar sadece emmek icin uyanip emip uyuyor sonra en az 2 saat uyumuyor ve 10 yada 10.30 filan uyuyor 12 yada 12.30 kalkiyor 3.30 yada 4 te uyuyor o ara yine hic uyumak yok 4 ten 7 ye kadar uyuyor yada 1 kez kalkip emiyor insallah guzelce yazabilmisimdir sonra hep emzirme cabasi ama dogru duzgun emmek yok surekli ayaklari cekip agliyor ben gercekten korkmaya basladim bu gazdan midir sizce

Bu arada sivilce icin benimde bi onerim var emdikten sonra mutlaka agzinin kenarini kirulayin kizlar elinizi sicak suyla yikayop hafifce bebeginizin yuzunu silin stelatoia diye mustelanin kokusuz nemlendiricisi var ondan surun bizdede vardi dr a sordum bebek teni oldugu icin o sıkıntı yok dedi ben boyle nemlendiridim cunki cildi baya kuruydu iyi geldi ama dr a sorun mutlaka once degelendirsin

Birde sut icin en gizel sey sicavik dus firsatiniz varsa hergun dus alin gpgisler doluyor kizlar

Canım senin uykuda çok düzensizmiş ama seninki anladığım kadarıyla sabah beşten sonra bi uyuyo 8 de kalkıyo de bi üç saat orda uykusu var sonra 1saat bi saat iki defa uyuyo bide 4 le 7 arası 3 saat uyuyo yani düzensiz ama hiç uyumuyo değil öyle düşün bence . Bu ayakları çekme olayı bizde de çok ama benim kızım üç günde bir kakasını yapıyo ben ona yoruyorum bu sabah ta memeyle çok kavga yaptık baktım öğlen kakasını yaptı maşallah

Ay ne karisik yazmisim buna bakin kizlar normal mi bemim gibi olan varmi
Aksam 7 8 gibi uyanip hic uyumuyor hep emme cabasi ve aglama
Sabah 4 yada 5 oluuor uyuyor ancak arada emmek icin kalkiyor
sabah 8 uada 9 kalkiyor emziriuorum filan en az 2 saat uyku yok
10 11 gibi uyuyor 1 gibi kalkiyor o arada emiyor bazen uyanip
Sonra ogleden sonra 3 4 gibi uyuyor 7 en gec 8 kalkiyor birdaha taa sabah 4 yada 5

Aksam 8 den sabah 4 e 8 saat gercekten uyumuyor ve belki gozunu dinlendiriyor en fazla 15 dk
Emzirmeyi hic ogle yarim saat yapamiyoruz kivraniyor

Yani uykusu yetiyormudur sence yoksa ben doyuramiyorumda acliktan mi bu halde (
3 gun kaka yapmamasi normal demisti dr ben kakasi azalinca sormusyum ama 3 gunu gecmicekmis sizin durumda normal uzulme insallah hergin rahat rahat cikarda daha kolay olur

Anne olmak cok zor yaa onu zorlanirken gorunce omrumden omur gidiyor

Sen ne diyosu ben şimdi kara kara aşı gününü düşünüyorum dayanamam kesin bende ağlarım rabbim yardımcımız olsun gerçekten.

Bence uykusu yetmiyo tatlım bizimkilere bencede çok düzensiziz de hiç uyumuyo diye düşünme demek istedim

Galiba canım ya böyle olmazki uykusuz millet nası düzene koyuyo hayranım ya !

kimse düzene koyamıyor canım bebek kendi düzenini kuruyor. moralini bozma ama 2 yaşına kadar böyle giden çocuk da var. hallolacak sabredin.

Merhaba arkadaslar okuyorum ki hepimizin sorunu benzer.. Benim bebegim 37 gunluk. Nirmalde 10-15 dk emerdi kizim tek gogusle doyup birakirdi. 2 saat sonra yine 10 dk diger gigus. Ancak 2 gundur zorla 5 dk emiyo. Normal mi acaba ?cok az emiyo gibi geldi bana. Emmemesinin nedenide herkes gibi kasilmalar yasiyo, gazi geliyo sanirim hopp zortlatiyo agliyo birakiyo memeyi.altini degistiriyorum. Uyutmaya calisiyorum ama uyumuyo sonra yine meme 3-4 dk boyle butun gun geciyo. Ne yapacagimi aasirdim. Duzene sokanlar nasil yapiyo anlatsinlar:)

Sabah 8 den beri ayaktayız emiyoz memede uyuyoyatağına yatırıyom uyanıyo yarım saat uyumadı kesintisiz halbuki gece çok güzel uyumuştu sizinde böyle oluyomu kızlar ?

Canım senin iyi sadece bugün olmuş. Benim Zeynep hiç beşiğinde uyumuyo ben artık kafayı yemek üzereyim az kaldı gidip geri vericem beşiği

Ve yine bilindik sonuç kanepeye koyduğumuz gibi uyandık :)) kızlarbu benim göğüs uçlarım hiç düzelmedi sizinkiler nasıl şu an sol göğsümü emiyoz zonkluyo resmen ilk beş dakka hep!

Deniyim ozaman bende maden suyunu inşallah faydası olur sütten çok eksiğim yok ama 1 haftadır gazımız problemli

Bugün 40ımız çıktı, ondanmı bi acayip anlayamadım ben normalde güzeldir uykusu

Yalniz ilk misafirimi agirladim eltim 9 bucukta.haber verdi su gelecek musaitmisin diye gelsin musaitim dedim dondurucuda biseyler vardi hazirladim eltim alt katta oturdugu halde yardim etmedi allah var bi cesit yapar diye dusundim sormadi bile misafirden sonra geldi buraya yaziyorum bundan donra olse ruhum duymaz bide simdiden cocuk kiyaslamakar basladi benimki cok yaramazmis onunkiletlr cok akillilarmis zinkoyu her emzirmen sonra veripbebegi uyusturursan bebegin sakin olur tabi ben ona uyup oyle yaptim bi gun bebek miyisti kaldi hemen kestim tabi agladim biraz da ben bu deliye uyup nasil boyle bisey yaptim diye neyse bebegim huysuz olsun varsin cani sag olsun ben raziyim nazar degdirmesin de ben memnunumv huyundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…