benim bi arkadaşımın ilk değeri 8,5 :) şimdi 6 aylık hamiş canım :) katlandıysa korkma ,hayırlı olsun bebişin :))))
63 le başladım. ama maşallah diyim benm hiç mide bulantım halsizliğim falan yok bu sebeplede tosuncuk gibi yiyiyorum. şimdiden 65 e dayandım. allah sonumu hayır etsin :))
kızlar bende ne mide bulantısı var nede iştah ben hamileyim ama dr bana 4 haftalıkken 1 kere test yaptı hamilesin dedi dahada yapmadı 15 gün sonrayaa randevu verdi bende uykumda yok acaba bebeğime bişeymi oldu allah korusun gerçi olsa kan gelmezmi herkez böyle yazınca korktum şimdi
kızlar bende ne mide bulantısı var nede iştah ben hamileyim ama dr bana 4 haftalıkken 1 kere test yaptı hamilesin dedi dahada yapmadı 15 gün sonrayaa randevu verdi bende uykumda yok acaba bebeğime bişeymi oldu allah korusun gerçi olsa kan gelmezmi herkez böyle yazınca korktum şimdi
daha çok erken 6 hafta sonuda görürüm o tosucugu agzına lokma koyabiliyormu ama bulanmayada bilirsin mesela ben hiç bulanmıyorum diyorum evet ama böle aman aman bi yemekte yiyemiyorum yanı illaki bi rahatsızlık veriyo o sebepten sal gitsin anacım ama ekmek çok yeme
hamile olan arkadaşlar nasıl bir yöntem kullandınız doğal yolla mı bi kür falan uyguladınız mı
valla annem ne ablamda ne bende yaşamış hamilelik belirtisi. ablamda hiç mide bulantısı baş dönmesi olmadan çalışarak yedi 9 ayı. bende öyle ümit ediyorum. inşallah böyle devam eder. ama fil gibi olucam orası kesin
rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 2,5 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım sebebsiz inf. nedeniyle tedaviler cevapsız kaldı geçen ay aşılama yaptırmıştım. olmadı bakalım bıraktım artık tedaviyi 3-5 ay gitmeyeceğim doktora falan dualarınızı esirgemeyin hamile olan arkadaşlara Allah şimdiden sağ salim kucaklarına akmayı nasip eder inşallah
hamile olan arkadaşlar nasıl bir yöntem kullandınız doğal yolla mı bi kür falan uyguladınız mı
tuvalete çok çıkar oldum ben yaa..deliksiz uyurdum hep..öyle gece yarısı kalkıp tuvalete gidenlerden hiç olmadım :) ama bu hamilelik beni çok değiştirdi.gecede 3 kez falan kalkar oldum uykumdan bi de her seferinde nasıl sıkışmış oluyorum anlatamam...ayrıca iştah da var ben de 63 falandım şimdi 65ten aşağı olduğumu sanmam çok yiyorum...bi de yiyip yatıyorum tembellik diz boyu...bulantı konusuna gelicek olursak hergün bir tur mutlaka çıkarırım...
15 ay boyunca uğraştık, bal-tarçın-çörekotu, 2 defa klomen kullanımıi, 1 hsg çekimi,ağlamalar sızlamalaar, bacak havada uyumalar.. sebepsizdik.. 16. ay takmadım, nasılsa günün birinde olcak, dedim, nie bugünümü zehir ediorum, gezdım tozdum, ha birde d vitamni kullandım daha mutlu oldum.. belirtileri erkenden hissetmeme ragmen sürpriz oldu.. Rabbim emanetini gönderdi.. sanırım takmamak en güzeli :)))))hamile olan arkadaşlar nasıl bir yöntem kullandınız doğal yolla mı bi kür falan uyguladınız mı
tuvalete çok çıkar oldum ben yaa..deliksiz uyurdum hep..öyle gece yarısı kalkıp tuvalete gidenlerden hiç olmadım :) ama bu hamilelik beni çok değiştirdi.gecede 3 kez falan kalkar oldum uykumdan bi de her seferinde nasıl sıkışmış oluyorum anlatamam...ayrıca iştah da var ben de 63 falandım şimdi 65ten aşağı olduğumu sanmam çok yiyorum...bi de yiyip yatıyorum tembellik diz boyu...bulantı konusuna gelicek olursak hergün bir tur mutlaka çıkarırım...
aynı şeyler bende de var canım benim bulantım yok şimdilik de bunlara ilave birde aşırı uyku ve daha da uyuma isteği var üzerimde akşamları gece saat 12 gibi yatıyorum sabahta 7 de kalkıyorum normal aslında ama bugün ve hamileliğimi hissettiğim zamanlardan beri bunlara ilaveten bi 4 saat daha uyuyorum nerdeyse günün yarısı uykuyla geçiyo bende :)) kalkınca da doğal olarak kafam baya bir ağır oluyo bugün birde vücudumda bazı değişiklikler farkettim bacaklarım ve kasığımdaki damarlar baya bi belirginleşmiş dışarıdan rahatlıkla görülebiliyo hamileliğin etkilerine yoruyorum bende bunları sağlık olsun bakalım sizde de var mı böyle bir durum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?