2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim bi arkadaşımın ilk değeri 8,5 :) şimdi 6 aylık hamiş canım :) katlandıysa korkma ,hayırlı olsun bebişin :))))

haftasonu geçmek bilmedi valla değer katlanacak mı katlanmayacak mı diye.çok şükür rahatladım şimdilik.hepimizin bebişi hayırlı olsun :)))))geçen sene kürtajla sonlanan bir gebeliğim olduğu için tedirginlik var bende.umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıcakla alırız bebişleri kucaklarımıza....

63 le başladım. ama maşallah diyim benm hiç mide bulantım halsizliğim falan yok bu sebeplede tosuncuk gibi yiyiyorum. şimdiden 65 e dayandım. allah sonumu hayır etsin :))

kızlar bende ne mide bulantısı var nede iştah ben hamileyim ama dr bana 4 haftalıkken 1 kere test yaptı hamilesin dedi dahada yapmadı 15 gün sonrayaa randevu verdi bende uykumda yok acaba bebeğime bişeymi oldu allah korusun gerçi olsa kan gelmezmi herkez böyle yazınca korktum şimdi

63 le başladım. ama maşallah diyim benm hiç mide bulantım halsizliğim falan yok bu sebeplede tosuncuk gibi yiyiyorum. şimdiden 65 e dayandım. allah sonumu hayır etsin :))

daha çok erken 6 hafta sonuda görürüm o tosucugu agzına lokma koyabiliyormu ama bulanmayada bilirsin mesela ben hiç bulanmıyorum diyorum evet ama böle aman aman bi yemekte yiyemiyorum yanı illaki bi rahatsızlık veriyo o sebepten sal gitsin anacım ama ekmek çok yeme

evet kuzucugum hepimiz korkuyoruz sen takma aklını rabbim inş. ömürlüsünden nasip etmiştir. hersey insanlar için beklemekten en iyisi için dua etmekten başka sansımız yok o sebepten dualara sıgın

korkma canı bişi yoktur. ama sen doktorunu gözden geçir bence. çünkü seni daha şimdiden şüphelere bırakmış. en kısa zamanda şöyle iyi bi doktor bul ve bebişinle mutlu ol

valla annem ne ablamda ne bende yaşamış hamilelik belirtisi. ablamda hiç mide bulantısı baş dönmesi olmadan çalışarak yedi 9 ayı. bende öyle ümit ediyorum. inşallah böyle devam eder. ama fil gibi olucam orası kesin

rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 2,5 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım sebebsiz inf. nedeniyle tedaviler cevapsız kaldı geçen ay aşılama yaptırmıştım. olmadı bakalım bıraktım artık tedaviyi 3-5 ay gitmeyeceğim doktora falan dualarınızı esirgemeyin hamile olan arkadaşlara Allah şimdiden sağ salim kucaklarına akmayı nasip eder inşallah

tuvalete çok çıkar oldum ben yaa..deliksiz uyurdum hep..öyle gece yarısı kalkıp tuvalete gidenlerden hiç olmadım :) ama bu hamilelik beni çok değiştirdi.gecede 3 kez falan kalkar oldum uykumdan bi de her seferinde nasıl sıkışmış oluyorum anlatamam...ayrıca iştah da var ben de 63 falandım şimdi 65ten aşağı olduğumu sanmam çok yiyorum...bi de yiyip yatıyorum tembellik diz boyu...bulantı konusuna gelicek olursak hergün bir tur mutlaka çıkarırım...

hamile olan arkadaşlar nasıl bir yöntem kullandınız doğal yolla mı bi kür falan uyguladınız mı

evlenmeden önce başladım doğum kontrol haplarına iki ay içtim iki adet gördüm bıraktım hemen hamile kaldım çok şükür...gayet doğal yollarla oldu.çok şükür rabbim aratmadan verdi...

ne yapalım evet kilo alcaz ama kuzucuklar gelince etrafında koşturmaktan veririz allahın izniyle saglıklı sekilde gelsilerde

bende 6 yıllık evliyim 3 yıldan fazla zamandır istiyodum ama doktora gitmiyodum bu ay diş falan yaptırdım baktımki geldi kuzum sen dua et rabbime sıgın elbet sanada nasip edicektir tum isteyenler dualarımda allah kimselere aratmasın kıymetini bileceklere nasip etsi inş. içindede sana

tuvalet konusu evet bendede var şimdiden. artık zaman ilerledikçe napıcaz ben bilmiyorum hiç...

hamile olan arkadaşlar nasıl bir yöntem kullandınız doğal yolla mı bi kür falan uyguladınız mı

ben bütün kürleri denedim ama olmadı hiçbiri 1 senelik evliyken dr gittim.dr bişey bulaamadı en son rahim filmi çekicez dedi çektirdim kanallarım açık çıktı. fakat rahim şekli bozukluğu var dedi ameliyat olucaksın dedi.birde ameliyattan sonra tüp bebek yapıcaz sana dedi normal yolla kalamazsın hamile dedi.yaşım 34 yumurta rezervim düşükmüş. bizimde paramız yoktu o an. biz gelririz sonra dedik. ben korkuyordum ameliyattan birde. sonra arkadaşımın biri hamile kalmıştı onunda sorunları vardı gitmediği dr kalmamıştı kızın. onun gittiği bir şifacı var ona gittim. benden hsg filmi istedi bende çektirmiştim zaten gösterdim.dr dediklerini dedim. allahın izniyle kalırsın dedi öyle şeymi olurmuş önceden tüp bebek merkezlerimi varmış, analarımız nasıl kalmışlar hamile 5 sene bebeği olmayan kadın bir anda hamile kalabiliyor sonuçta dedi.sen dua et bol bol dedi.birde bana hazne yağı-çay ve ballı karışım verdi. yaptım 5 ay sonra hamile kaldım. su anda şoktayım. gitmediğim yer kalmamıştı. ama allaha hep dua ettim sizde öyle yapın

15 ay boyunca uğraştık, bal-tarçın-çörekotu, 2 defa klomen kullanımıi, 1 hsg çekimi,ağlamalar sızlamalaar, bacak havada uyumalar.. sebepsizdik.. 16. ay takmadım, nasılsa günün birinde olcak, dedim, nie bugünümü zehir ediorum, gezdım tozdum, ha birde d vitamni kullandım daha mutlu oldum.. belirtileri erkenden hissetmeme ragmen sürpriz oldu.. Rabbim emanetini gönderdi.. sanırım takmamak en güzeli :)))))

aynı şeyler bende de var canım benim bulantım yok şimdilik de bunlara ilave birde aşırı uyku ve daha da uyuma isteği var üzerimde akşamları gece saat 12 gibi yatıyorum sabahta 7 de kalkıyorum normal aslında ama bugün ve hamileliğimi hissettiğim zamanlardan beri bunlara ilaveten bi 4 saat daha uyuyorum nerdeyse günün yarısı uykuyla geçiyo bende :)) kalkınca da doğal olarak kafam baya bir ağır oluyo bugün birde vücudumda bazı değişiklikler farkettim bacaklarım ve kasığımdaki damarlar baya bi belirginleşmiş dışarıdan rahatlıkla görülebiliyo hamileliğin etkilerine yoruyorum bende bunları sağlık olsun bakalım sizde de var mı böyle bir durum??

eşim gelene kadar kestireyim biraz diyodum tam da normalde sabahları ondan önce kalkardım 6da..kahvaltısını hazırlardım beraber yerdik..o gidince de gayet zinde olurdum..ama şimdi ne çalar saati duyuyorum ne de eşimin gittiğini...kütük gibi uyuyorum saat 11den önce de uyanamıyorum... damar durumuna dikkat etmedim ama göğüs uçlarımın etrafında mor bir halka oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…