2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım zaten bu yediklerin ishal yapar hatta yanlış bilmiyorsam büyük tuvaletine çıkamayanlar bunu uygular ve sorununu geçirmeye çalışır baya da etkilidir yani..

evet tecrübe ile sabitledik ama muthiş karnım agrıdı ormalde regl agrıları beni uyandırırdı beni sabahları ondan çok korktum ormal zamanda buun iki katını yesem bişeycik olmaz olmaz malum kabızlık hat safhada oldugundan birdaha yapmam zaten kabız oldugumda yaparım artık

bencede canım öyle yap sen..kızlar bu arada size bişey sorucam toğiklerde gesinirken gözüme çarptı bu dış gebelik nasıl oluyo bileniniz yada etrafında yakınlarından böyle bir durumu yaşayan var mı ne gibi belirtileri olur ve kan değerleriyle anlaşılır mı??

döllenen yumurtanın rahim dışında bir yere tutuması demek kese göründuyse bu olasılık yok canım

döllenen yumurtanın rahim dışında bir yere tutuması demek kese göründuyse bu olasılık yok canım

hımmm anladım canım kese göründüyse içini ferah tut diyosun yani?? bakalım bi heyecan sardı beni bir topikte arkadaş kan değerlerinin yüksek olduğunu yazmış ona cevap olarak da kan değerlerin yüksek çıkmasında iki ihtimal vardır demiş ya dış gebelik yada çoğul gebelik size de bir sorayım dedim

hımmm inş. çoguldur allah kimseye aratmasın rabbim herkese nasıp etsin

günaydın canım şimdiye kadar mide bulantım yoktu seviniyodum ama dün geceden beri hafiften de olsa mide bulantılarım başladı benimde bunlar iyiye işarettir umarım...
hamilelikte bulantı iyiye yorulur.. sorunsuz hamileliğin olduğu anlamına gelir..

yok canım endişe yapmana gerek yok gebeden gebeye de değişiyor.sebep sadece sağlık değil.içini ferah tut...olumlu düşün olumlu olsun...

ayrıca dün başladı bende de bulantı..şuan bile kendimi zor tutuyorum afedersiniz...

hiç bulantı yaşamayıpta sağlıklı bebekleri olan çok insan war bulantı kötü bişiy değil cnmmm ben bunu açıklamak için söyledimm ..

sua doktora gidebilirim zamanım geldi ama korkuyorum heralde cumartesiye kadar cesaretimi acak toplarım

günaydın herkese yarın bat
bakalım ne olacak ama sabahtan beri belim ve karnım ağrıyo adet olucam diye korkuyorum, inşallah olmaz bebişim gelmiştir...

evet canım eger kanın 48 saatte 2 ye katlıyorsa korkma.bende takmıştım keseyi görene kadar doktora dedim.dediki bu katlamayla dış gebelik olamaz.rahat ol.dış gebelikte 2 ye katlamazmış.

aman arkadaşım benim normalde hiç sorunum olmamasına rağmen ilk hamileliğimde 6-7 aylıkken hemoroid olmuştum karın büyüdükçe bağırsağa baskı yapıyor çünkü ay ne çektim ya dikkat et kendine orta yollu bulman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…