günaydın herşey yolunda tek sıkıntım sancım var
canım zaten bu yediklerin ishal yapar hatta yanlış bilmiyorsam büyük tuvaletine çıkamayanlar bunu uygular ve sorununu geçirmeye çalışır baya da etkilidir yani..
evet tecrübe ile sabitledik ama muthiş karnım agrıdı ormalde regl agrıları beni uyandırırdı beni sabahları ondan çok korktum ormal zamanda buun iki katını yesem bişeycik olmaz olmaz malum kabızlık hat safhada oldugundan birdaha yapmam zaten kabız oldugumda yaparım artık
bencede canım öyle yap sen..kızlar bu arada size bişey sorucam toğiklerde gesinirken gözüme çarptı bu dış gebelik nasıl oluyo bileniniz yada etrafında yakınlarından böyle bir durumu yaşayan var mı ne gibi belirtileri olur ve kan değerleriyle anlaşılır mı??
döllenen yumurtanın rahim dışında bir yere tutuması demek kese göründuyse bu olasılık yok canım
hımmm anladım canım kese göründüyse içini ferah tut diyosun yani?? bakalım bi heyecan sardı beni bir topikte arkadaş kan değerlerinin yüksek olduğunu yazmış ona cevap olarak da kan değerlerin yüksek çıkmasında iki ihtimal vardır demiş ya dış gebelik yada çoğul gebelik size de bir sorayım dedim
hamilelikte bulantı iyiye yorulur.. sorunsuz hamileliğin olduğu anlamına gelir..günaydın canım şimdiye kadar mide bulantım yoktu seviniyodum ama dün geceden beri hafiften de olsa mide bulantılarım başladı benimdebunlar iyiye işarettir umarım...
çalışmıyosa canım sırt ustu yatım bacaklarını karnı dogru çekerek yat iyi geliyo
hamilelikte bulantı iyiye yorulur.. sorunsuz hamileliğin olduğu anlamına gelir..
ayy kızlar bu sabah 5te öğürerek uyandım
yaaa ama benim öle çok bulamıyoki hafif hafif endişelenmelimiyim allaha emanet
hiç bulantı yaşamayıpta sağlıklı bebekleri olan çok insan war bulantı kötü bişiy değil cnmmm ben bunu açıklamak için söyledimm ..
sua doktora gidebilirim zamanım geldi ama korkuyorum heralde cumartesiye kadar cesaretimi acak toplarım
Canım onun tek çaresi dinlenmek
ama normal ağrılar korkma,kanama yoksa sorun yok
bencede canım öyle yap sen..kızlar bu arada size bişey sorucam toğiklerde gesinirken gözüme çarptı bu dış gebelik nasıl oluyo bileniniz yada etrafında yakınlarından böyle bir durumu yaşayan var mı ne gibi belirtileri olur ve kan değerleriyle anlaşılır mı??
neden gitmiyorsun cnmm ?
dun akşam kuru kayısı yedim heralde 10 15 tane yemişimdir ustunede kayısı kompostosu içitim sabah bi agrıyla uyandım nasıl korktum meger gaz sancısıymış brde ishal olmuşumm hemoroitte var bilmem nolcak benim bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?