2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

adetin geciktikten bir hafta sonra çizgi belirgin olur...illa beta hcg değeri öğrenmene gerek yok ilk kontrolüne gittiğinde öğrenirsin değerlerini...

evet katılıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum bende dua ediyorum gerisi rabbimin taktiri

Sagol canm zaten doktorda daha cok kucuk bi ay snra ultrasona gir dedi oncesinde grsemde goremem bisi

evet canım çok erken ögrenmişsin sede biz gibi bekliceksin hayırlısıyla hersey yolunda gidicek

adetin geciktikten bir hafta sonra çizgi belirgin olur...illa beta hcg değeri öğrenmene gerek yok ilk kontrolüne gittiğinde öğrenirsin değerlerini...

çok tşk ederim yorumun rahatlattı aslında bende sağlıkçıyım ama bu işlerin içinde olmadığımdan çokta bilgim yok başka birinden duymakta daha da rahatlatıyor insanı

arkadaşım bende adet günüm gelmeden 2 gün önce silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gün kan tahlili yaptırdım 69 çıktı tekrar gel 2 gün snr sayı düşük dediler gitmedim... 10 gün snr doktora gittim ve keseyi gördüm... hamile olmadan ikinci çizgi çıkmaz... bazen kullanılan ilaçtan falan 2. çizgi çıkıyormuş gebelik olmadığı halde oda çok çok düşük ihtimal.. kalbini ferah tut birsey olmaz inşallah...

benim daha gecıkmeden bazı şeylere bulanmaya başlamıştı,dün akşamdan beri daha başka bi bulanmaya başladı.. pazar gunu oglen 1 saat uyuum dedim 2.5 saat uyudum.. bende çalışıorum.. tek tesellim bebişimin büyüme sinyalleri bunları, idare edıroum şimdilik...

,
benim eşimde ikiz istedi hep, bende 2 çocuk ıstememe ragmen, Allahım yuvamızın huzurunu ve refahını koruyarak bize 2 evlat wer, ister peşin ister taksitle , hangisi uygunsa öyle olsun die dua etmiştim.. demekki boylesi bize uygunmuş :)

çok tşk ederim yorumun rahatlattı aslında bende sağlıkçıyım ama bu işlerin içinde olmadığımdan çokta bilgim yok başka birinden duymakta daha da rahatlatıyor insanı

benim evde yaptığım idrar testinde bişey görünmemişti. beklediğim adet günü kan testimden öğrendim.sağlık ocağından.neyse bir hafta sonra kalp çarpıntım yüzünden kadın doğuma çıktım kese görünmedi..çok üzüldüm acaba hamile değil miyim diye evde gene idrar testi yaptım belirgindi çizgiLER :)iki gün sonrasında da keseyi gördüm zaten :)bakalım şimdi biz de kalp atışlarımızı duymayı bekliyoruz

egumuscum hayırlı olsun keseniz :) inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız sağlıkla..

Ben 29 nisanda kan testi yaptırdım 98 çıktı. 1 Mayısta 210 çıktı. Bugünlerde 800-900 civarı olması lazım diye tahmin ediyorum. Keseyi ve bebeğimi ultrasonda ne zaman görebilirim acaba

3000 lere ulaşınca vajınal gorunuo die bılıorum canım sanırım 3 gün içinde görünür canım ..

Canım benim izin almana gerek yok ben gece yaptırıyorum özel hastanelerde acillerde her yerde yapıyorlar ücretide maxımum 20 tl bence kendine sıkıntı yapma akam yaptır imşallah sağlıkla kucagına alırsın meleğini :)

2 gün sonra alsan randevu bence gorunur.. ama karından baktırmak ıstersen 4 gün sonraya al canım..

kızlar illa da keseyi görücem biran evvel görücem diye vajinal ultrasona girmeyin sağlıklı olmadığı birçok yerde söyleniyor...biraz geç olsun ama güç olmasın.

3 testtede pozitif çıktı hamile olduğumu bende düşünüyorum zaten % 90 ama ne bileyim herkes beta hcg baktırınca birşey vardır dedim

kızlar illa da keseyi görücem biran evvel görücem diye vajinal ultrasona girmeyin sağlıklı olmadığı birçok yerde söyleniyor...biraz geç olsun ama güç olmasın.

doğru söylüyosun canımm sağlıklı olup olmadığı kısmını ben pek araştırmadım bilmiyorum ama alttan muayene çok şart olmadıkça benim isteyerek ve severek yaptırdığım bişey değil...karından bakılacaksa bir kaç gün daha beklemenin bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben biraz sabırlı olmak lazım :)

kesinlikle...ben de mesela şuan istesem kalp atışlarını duyabilirm vainal ultrasondan ama ne gerek var...sağlıksız bir durum varsa kalp atışı yoksa zaten illa bir rahatsızlık bir ağrı verir..Allah'ım göstermesin de...bikaç yerde okumuştum düşüğe bile sebep olabiliyormuş...tabi her yaptıran için geçerli değildir elbet ama dikkatli olmakta yarar var..ne olur ne olmaz...

allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin hayırlısıyla ben 10 gün sonra falan gidicem hem kalp atışlarını duymuş olurum

kızlar merhaba
benime bat 4 mayıstı 3.de gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm 4.de de kan testinde sonucum 45 çıktı doktor 2 3 haftalık dedi sizce değer normal mi açıkçası korktum biraz acaba değer az mı diye

allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin hayırlısıyla ben 10 gün sonra falan gidicem hem kalp atışlarını duymuş olurum

inşallah canım ama10 gün sonrası da erken olabilir sadece keseyi görebilirsin yani...ha ama erken döllenme olduysa kalp atışlarını duyma imkanın olabilir tabi...ben 5+1'de göremedim keseyi 5+3'te gördüm ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi...yani sen henüz4+1sin..acele etme zamanla hepimiz görücez duyucaz o kalp atışlarını..hatta gün gelicek hergün görücez

döllenmen geç olmuştur canım ya hemen aklına öyle kötü şeyler getirme...7nin üstünde ya değerin hamilesin ya bunun tadını çıkar sıkma canını o değer kişisine göre hergün yada iki günde bir kendini ikiye katlar :) daha da yükselir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…