cuma günü adet olmam gerekiyordu cuma dan bu yana 3 test yaptım 3 üde pembe çift çizgi çıktı çalışıyorum çalıştığım yerde tekim yani benim işime bakacak biri daha yok o yüzden izin almam çok zor 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için ultrasona girerim diye düşünüyorum ama bir yandanda aklım beta hcg de onun içinde izin alamam sorum şu beta hcg baktırmadan 2 hafta beklesem ne olur:18:
Selam canım normal ulturason damı yoksa alttan kontrol ilemi gördün birde doktor folik asit dışında bir şey önerdimi alman gereken ?
evet katılıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum bende dua ediyorum gerisi rabbimin taktiricanım öyle gerçekten şu an ben de seninle aynı durumdayım stres yapmıyım rahat olayım diyorum ama ne kadar rahat olmaya çalışsak da olmuyo yapımız gereği elimizde olan bişey değil..neyse ki hakkımızda en hayırlısını Rabbim biliyo ona emanetiz bu içimi ferah tutmamı sağlıyo bir de bol bol dua ediyorum herkes için sende böyle düşünmeye çalış tatlım en azından böyle düşünmek seni biraz daha rahatlatır :))
Sagol canm zaten doktorda daha cok kucuk bi ay snra ultrasona gir dedi oncesinde grsemde goremem bisi
adetin geciktikten bir hafta sonra çizgi belirgin olur...illa beta hcg değeri öğrenmene gerek yok ilk kontrolüne gittiğinde öğrenirsin değerlerini...
cuma günü adet olmam gerekiyordu cuma dan bu yana 3 test yaptım 3 üde pembe çift çizgi çıktı çalışıyorum çalıştığım yerde tekim yani benim işime bakacak biri daha yok o yüzden izin almam çok zor 2 hafta sonra kalp atışlarını duymak için ultrasona girerim diye düşünüyorum ama bir yandanda aklım beta hcg de onun içinde izin alamam sorum şu beta hcg baktırmadan 2 hafta beklesem ne olur:18:
Günaydın kızlar
Çalışan anneler var mı aranızda,evde dinlenmek varken burda sandalye tepesinde stresli işler yapmak canımı sıkıyo.
sabah midem baya bulandı şu an da pek parlak değil durum.
bu sabaha kadar bulanmıyodu hiç.
benim de akıntılarım arttı bu arada,sarısı beyazı ne ararsanız var
,bizim değerler çok uçuk değil ama benim eşim 2. bir kese gördüğünü iddia ediyo
doktor görmemiş o görmüş sözde vardı bi tane daha yanda diyo
bi de benim eşim tek çocuk taraftarıydı 2. yi istemiyodu
ama şimdi ikiz ikiz deyip duruyoalemler bunlar yaa
hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter valla
çok tşk ederim yorumun rahatlattı aslında bende sağlıkçıyım ama bu işlerin içinde olmadığımdan çokta bilgim yok başka birinden duymakta daha da rahatlatıyor insanı
Günaydın kızlar... Malum kanamam vardı cuma günü.. Bugün keseyi gördük çok şükür.. Kanama devam edebilir dedi doktorum dinleniyorum... Darısı kalp atışını duymaya.. Tüm arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler dilerim...
Ben 29 nisanda kan testi yaptırdım 98 çıktı. 1 Mayısta 210 çıktı. Bugünlerde 800-900 civarı olması lazım diye tahmin ediyorum. Keseyi ve bebeğimi ultrasonda ne zaman görebilirim acaba
Selam arkadaşlar SAT ım 3 Nisan idi 3 mayısda idrar testinde çift çizgiyi gördükten sonra 4 mayısda beta hcg baktırdık 1719 çıktı 5 mayıs da tekrar yaptırdım 2631 çıktı sizce sata göre 4 +6 gözüküyor sizce kese nezaman görülür doktora ne zaman gitsem ? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi, Rab bim bekleyen arkadaşlarada bir an önce müjde almak nasip etsin İnşallahhhhhh ............
arkadaşım bende adet günüm gelmeden 2 gün önce silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gün kan tahlili yaptırdım 69 çıktı tekrar gel 2 gün snr sayı düşük dediler gitmedim... 10 gün snr doktora gittim ve keseyi gördüm... hamile olmadan ikinci çizgi çıkmaz... bazen kullanılan ilaçtan falan 2. çizgi çıkıyormuş gebelik olmadığı halde oda çok çok düşük ihtimal.. kalbini ferah tut birsey olmaz inşallah...
2 gün sonra alsan randevu bence gorunur.. ama karından baktırmak ıstersen 4 gün sonraya al canım..
kızlar illa da keseyi görücem biran evvel görücem diye vajinal ultrasona girmeyin sağlıklı olmadığı birçok yerde söyleniyor...biraz geç olsun ama güç olmasın.
doğru söylüyosun canımm sağlıklı olup olmadığı kısmını ben pek araştırmadım bilmiyorum ama alttan muayene çok şart olmadıkça benim isteyerek ve severek yaptırdığım bişey değil...karından bakılacaksa bir kaç gün daha beklemenin bir zararı olmaz diye düşünüyorum ben biraz sabırlı olmak lazım :)
benim evde yaptığım idrar testinde bişey görünmemişti. beklediğim adet günü kan testimden öğrendim.sağlık ocağından.neyse bir hafta sonra kalp çarpıntım yüzünden kadın doğuma çıktım kese görünmedi..çok üzüldüm acaba hamile değil miyim diye evde gene idrar testi yaptım belirgindi çizgiLER :)iki gün sonrasında da keseyi gördüm zaten :)bakalım şimdi biz de kalp atışlarımızı duymayı bekliyoruz
allah kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin hayırlısıyla ben 10 gün sonra falan gidicem hem kalp atışlarını duymuş olurum
kızlar merhaba
benime bat 4 mayıstı 3.de gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm 4.de de kan testinde sonucum 45 çıktı doktor 2 3 haftalık dedi sizce değer normal mi açıkçası korktum biraz acaba değer az mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?