2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benim kadar midesi bulanan yok mu ya...çok kötüyüm... çözüm önerebilir misiniz..tuzlu çubuk denedim kar etmiyo...

evet çok zor zamanlar beni bekliyor farkındayım allah yardımcım olsun artık ne diyeyim

evet canım eger kanın 48 saatte 2 ye katlıyorsa korkma.bende takmıştım keseyi görene kadar doktora dedim.dediki bu katlamayla dış gebelik olamaz.rahat ol.dış gebelikte 2 ye katlamazmış.

evet canım bir de öyle bir durum varmış ama benim doktorum sadece bir kere kan tahlili istedi benden onda da hamile olduğumu açıkladı o kadar değerim de 3952ydi ama ultrasonda çok küçük birşeyler gördüğünü 3- 3.5 haftalık felan olabileceğini söylemişti 10 gün sonrasına da randevu verdi öyle işte ne biliyim kafama takıldı..takıntı bitmiyo ki arkadaşım ya çok kızıyorum kendime

korkmanı gerektirecek bir durum olup olmadığını doktora gitmeden anlayamazsın cnm zaten .. cumartesi kalp atışınıda duyarsın inaşşalh miniğin..

aslında doktor hersey olması gerektigi gibi dedi ama işte ben evhamlanıyorum böle böle zehir ediyorum bu guzel duyguyu kendime rabbim beni ıslah etsi ne diyeyim

günaydın bayanlar ve bebişler

bu sabahta gayet iyiyim. çok şükür kalktım hazırlandım kahvaltımı yaptım işe geldim ve hiç kahvaltı yapmamış gibi bide burda yaptım... tek sorunumuz bu

bu cumaya randevumuz var. doktorumuz kalp atışı duymamız gerektiğini söyledi. bakalım heyecanlıyız.

gitsem görürüm büyük ihtimal 6. haftam bugün bitiyor...ama geç döllenme falan olduysa diye haftaya gidicem gittiğimde mutlaka duymak istiyorum inşallah...
inş. canımm duyarız hep birlikte

bu cumaya randevumuz var. doktorumuz kalp atışı duymamız gerektiğini söyledi. bakalım heyecanlıyız.

benimde doktorum 6 13 mayıs arası gel dedi bu kesenin içerisinde bir bebek birde kalp atışı görmeliyiz dedi bakalım rabbim yardımcımız olsun inş.

güzel haberlerinizi bekliyoruzzz o zaman :) yalnız ben cumadan pazara kadar yokum...anneler gününde annelerimizin yanında olucaz ve torun haberi vericez :)

bebişlerin doğum tarihi aynıymış bizim :) sen cuma günü duyarsan kalp atışını bende ona göre giderin doktora henüz gitmedim kalp atışına kadar beklemeyi düşünüyorum

güzel haberlerinizi bekliyoruzzz o zaman :) yalnız ben cumadan pazara kadar yokum...anneler gününde annelerimizin yanında olucaz ve torun haberi vericez :)

ohhh süper bi anneler günü hediyesi olucak o zaman. biz sofraya bi fazla tabak koyduk e aileye biri daha katılıyor dedik çığlık çığlığa oldular.

bebişlerin doğum tarihi aynıymış bizim :) sen cuma günü duyarsan kalp atışını bende ona göre giderin doktora henüz gitmedim kalp atışına kadar beklemeyi düşünüyorum

ay nasıl dayanıyorsun ben adetimden 5 gün önce şans eseri öğrendim. zaten herhangi bi çalışmamız yoktu. bebek isteme gibi bi durumda diildik. ama ona rağmen adet günümde ilk randevuma gittim keseyi gördüm geçen cumartesi gittim kesedeki büyümeyi gördüm bu 3. randevum

Pnr26 canım ben 2 yıl önce yaşadım dış gebelik sol tüpte oluşmuştu ve tüpü yırtıp kanamaya sebep olmuştu felaket bir agrı ile makata dogru vuran bir agrı ile doktora gittim adetim geçmemişti ama gebelik bakalım dediler gebesin deyip ev yolladılar ama 3 gün sonra artık sancı dayanılmaz boyuta geldi tekrar doktora gittim iç kanama olmuş ve yarım litre kan yayılmıştı karın bölgeme bilincimi kaybetme derecesine gelmişti hemen sezeryana aldılar çok acı bir tecrube idi rabbim kimsenin başına vermesin inşallah .. Dış gebeleikte kesinlikle beta hcg değeri artmıyor burdan anlaşılıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…