korkuyorum erteliyorum cumartesi gidicemm
aman arkadaşım benim normalde hiç sorunum olmamasına rağmen ilk hamileliğimde 6-7 aylıkken hemoroid olmuştum karın büyüdükçe bağırsağa baskı yapıyor çünkü ay ne çektim ya dikkat et kendine orta yollu bulman lazım
evet canım eger kanın 48 saatte 2 ye katlıyorsa korkma.bende takmıştım keseyi görene kadar doktora dedim.dediki bu katlamayla dış gebelik olamaz.rahat ol.dış gebelikte 2 ye katlamazmış.
korkmanı gerektirecek bir durum olup olmadığını doktora gitmeden anlayamazsın cnm zaten .. cumartesi kalp atışınıda duyarsın inaşşalh miniğin..
benim kadar midesi bulanan yok mu ya...çok kötüyüm... çözüm önerebilir misiniz..tuzlu çubuk denedim kar etmiyo...
benim kadar midesi bulanan yok mu ya...çok kötüyüm... çözüm önerebilir misiniz..tuzlu çubuk denedim kar etmiyo...
burda kalp atışı duyanımız yok heralde demii kızlar
inş. canımm duyarız hep birliktegitsem görürüm büyük ihtimal 6. haftam bugün bitiyor...ama geç döllenme falan olduysa diye haftaya gidicem gittiğimde mutlaka duymak istiyorum inşallah...
bu cumaya randevumuz var. doktorumuz kalp atışı duymamız gerektiğini söyledi. bakalım heyecanlıyız.
bu cumaya randevumuz var. doktorumuz kalp atışı duymamız gerektiğini söyledi. bakalım heyecanlıyız.
güzel haberlerinizi bekliyoruzzz o zaman :) yalnız ben cumadan pazara kadar yokum...anneler gününde annelerimizin yanında olucaz ve torun haberi vericez :)
bebişlerin doğum tarihi aynıymış bizim :) sen cuma günü duyarsan kalp atışını bende ona göre giderin doktora henüz gitmedim kalp atışına kadar beklemeyi düşünüyorum
kızlar kaç kiloyla başladınız gebeliğe
bencede canım öyle yap sen..kızlar bu arada size bişey sorucam toğiklerde gesinirken gözüme çarptı bu dış gebelik nasıl oluyo bileniniz yada etrafında yakınlarından böyle bir durumu yaşayan var mı ne gibi belirtileri olur ve kan değerleriyle anlaşılır mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?