ya kızlar o degil de yasal doğum iznine sadece 1 hafta eklenmiş.aylardır insanları oyaladılar 3 bakanlık birleşti toplantılar falanlar filanlar....sadece 1 hafta artmış doğum izni.ben sadece yazıklar olsun diyorum.o 1 haftaya ihtiyacımız yoktu.ben zaten iş yerine rica etsem 1 hafta idare ederlerdi beni..neyse cinlerim tepemde...
ya kızlar o degil de yasal doğum iznine sadece 1 hafta eklenmiş.aylardır insanları oyaladılar 3 bakanlık birleşti toplantılar falanlar filanlar....sadece 1 hafta artmış doğum izni.ben sadece yazıklar olsun diyorum.o 1 haftaya ihtiyacımız yoktu.ben zaten iş yerine rica etsem 1 hafta idare ederlerdi beni..neyse cinlerim tepemde...
öleymiş.internete düşmüşş haber..açıkladılar mı
valla dediklerine harfiyen katılıyorum.milletle nasıl dalga gectiler ya...Milleti durduk yere heyecanlandırdılar.Sahte raporlarla v.s insanları yalancılığa sürüklüyorlar böyle dahamı iyi oluyor sanki.Bide neymiş 3 çocuk yapınmış sanki herkesin bakacak anası babası var.Kreş desen o yok izin desen o yok.Maaş desen düdük gibi okadar parayı bakıcıya versen aç kalırsın.Cidden ayıp
Sagolasın arkadşım inşallah dediğin gibi başka topikte buluşuruz ben korunmayı düşünmüyorum akışına bırakıcam Allah yardımcımız olsun inşallah bande hala meleğim benle sanıyorum büyük bir boşluktayım uykular yok oldu
Ay bende bugün eşime kerdeme bul biyerden dedim o ne ya dedi bizim orda tereye kerdeme derler:)bulamamış zaten mersin ot cennetidir ben ondan ota aşeriom annem dio gel sana hergün ot yapıcam dio:))
selam kızlar....uyumadan bi girip bakayım dedim....bir an evvel sabah olsun da 7 gün kalsın kontrolümeeeee
öleymiş.internete düşmüşş haber..
valla dediklerine harfiyen katılıyorum.milletle nasıl dalga gectiler ya...
günaydın kızlar dun bebegımın kalp atısını duyarak cok mutlu oldum Allahım herkese nasıp etsın ama bu dogum ıznı olayı gercekten canımı sıktısaçmalıgın daniskası ya yok çocuk 6 a y anne sütü almalıymış 1 haftada 3 ay mı büyüyecek acaba bu bebişçikler yazık yaa o kadar yok 6 ay izin yok bilmem ne denildi ......
günaydın kızlar dun bebegımın kalp atısını duyarak cok mutlu oldum Allahım herkese nasıp etsın ama bu dogum ıznı olayı gercekten canımı sıktı
Canim deo tak mentollu kullan rolon parfum yasak cilt direk emiyor çünkü
evet ya evdekilere baktım aliminyum yazıo ikisindede bunu nerden alcam eczanedenmi
Ewet hayatim eczanelerde var bende surmeden yapamiyordum rolonu ama insanlar ne caba harciyor bizde warolan kuzulari koruyalim.. parfum falanda kullanma yada giymeden tisortune sık deotakin yesili guzel bulamazsan herhangi birinide alabilirsin
günaydın hanımlar...bu sabah epey aradan sonra süt içtim...midemi fena yaptııııbi süre daha içmicem sanırsam...
günaydın hanımlar...bu sabah epey aradan sonra süt içtim...midemi fena yaptııııbi süre daha içmicem sanırsam...
Günaydınlaaarr canlaarrr, sanırım bende ocak annesiyimm... :)
günaydın sana nacizane bir fikir benim normalde çok hafif miğdem bulanıyor çıkarma filan yok ama bir sabah süt içtim ve ogün çıkardım o günden beri akşamları içiyorum sadece öyle bir dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?