2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bugün iNANILMAZ BELİM AĞRIYOR.dOKTOR YALNIZCA KANAMA OLURSA GEL DEDİ.GİTMEKTE İSTEMİYORUM BİŞİ OLMAZ DİMİ KIZLAR :2:

bende çişimi tutamıyorum şöyleki tutmaya kalksam kasıgıma bir agrı giriyor gidiyorum rahatlıyorum

kızlar merhaba şimdi doktorumdan geldim.. yine yüreğim ağzımda girdik doktorun yanına eşim beni sakinleştirmekten yoruluyor her dr. a gidişte doktorla önce biraz sohbet ettik doktorum neşeli biri zaten bugün hep dalga geçti benimle gördüğüm en titiz annelerden birisin diye... aslında o da biliyor nedenini de rahatlatma derdinde.......... sonra ultrason muayenesi yapıldı pıt pıt atan bi kalpve artık bayağı belirginleşmeye başlayan bebeğimmmmmmmm.. öyle güzeldi ki eşimlee pür dikkat izledik ekranı doktor bile gülüyor hep halimize hatta sen evin adresini ver ben haftada bir eve gelip dinleteyim göstereyim sana bebeğini dedi bende dedim elimde olsa bi ultrason cihazı da eve ben alacağım zaten dedim =) biraz sakinleş herşey çok yolunda dedi bi kistim var hala orada duruyor kendileri ben ona bile bozuluyorum doktorumda çoğu hamile de var takılacak hiç bi durum yok bi dha göstermeyceğim onu sana zaten dedi tam bitti dedik muayene, durun durun size bi kere daha dinletelim benimde hoşuma gitti yüz ifadeleriniz dedi kim bilir nasıl görünüyorduk artık normalde hastalarımı bu saatten sonra ayda bir çağırırm ama sana kalsa sen yarın bile gelirsin o yüzden 15 gün sonra gel dedi ama ben 12. haftaya başladığım da gideyim hem belki 2'li testi de yaptırır diye düşündüm tabi dayanırsammmm ..bulantıları yiyecek içecek mevzularını hapları vs.konuştuk sonrasında
.. bu arada bebeğim bugün itibari ile 8+5 haftalık vee 2.13 cm

Rabbim hepimizin 9 ay boyunca hep güzel haberler getirmesini nasip etsin inşallah....... hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... hepiniz dualarımdasınızz

kızlar günaydın, ya arkadaşlar dişlerinizde problem başladı mı, benim dişimin biri o kadar sızlıyorki, diş doktoruna gittim, bir şey yok her şey normal dedi, ilerleyen dönemde daha kötü olacak dedi, bakmadı bile doğru dürüst.

oh maşallah bir parça daha rahatlamışsındır.

maşallah diyelim o zaman:) inşallah hepimiz her doktor muayenesinden sonra böyle güzel haberlerle geliriz.

Gözün aydın canım, çok duygulandım yine :) Çok sulugöz yaptı beni hamilelik, geçmeyecek bu altı ay :)

gözün aydın cnm inşallah her zaman güzel haberlerini okuruz....

günaydın hanımlar...bu sabah epey aradan sonra süt içtim...midemi fena yaptııııbi süre daha içmicem sanırsam...

Süt için sanırım laktoz sütler varmış onlar iyi geliyormuş ama yeterince yoğurt yiyormuşsun sütle kendini hiç yorma derim :)

Bugün iNANILMAZ BELİM AĞRIYOR.dOKTOR YALNIZCA KANAMA OLURSA GEL DEDİ.GİTMEKTE İSTEMİYORUM BİŞİ OLMAZ DİMİ KIZLAR :2:

Adet günlerin mi acaba, vücut böyle ağrılar yapabiliyormuş endişelenme :)

Kızlar 4 hafta 5 günlük hamilelik 5. Haftamı oluyo yoksa 4. Haftamı ben 9+5 de doktora gittim dedim şimdi 10. Haftadayım dimi dr bu haftayı bitirince 10. Hafta olucaksın dedi 9+5 9. Hafta bitmiş üstünede 5 gün geçmiş die biliom ama bilemedim 12. Haftanın sonunda progestanı bırak dedi böyle hesaplıosa 13 de bırakıcam galiba:)

Canım ben sensodyne kullanırdım normalde çok memnundum sonra aman yarabbim nasıl sızladı dişlerim hamile kalınca bi işe yaramadı yani bide sararmaya başladı diş etlerimde kanıodu evde paradontax varmış bu diş etine iyi gelen macun araştırdım drlar gebelikte bunu tavsiye ediolarmış şimdi onu kullanıyorum dişlerim çok rahatladı bide yumuşak fırça kullanıyorum dra sordum oda 3 aydan sonra kalsiyuma başlarız şuan zaten elevit içiosun o yeter dedi bide bol bol süt yoğurt tüket canım

Kızlar bide deodorant olarak nivea fresh natural kullanın kokusuda çok güzel içindede alüminyum falan yok normalde rexona kullanırım hala arada sıkıom:) bu yıllanmıştı iz terletmeyen ürün diyince bıraktım deodorantları hala satılıodur içinde alkol hiç bişi yok

Son düzenleme:

canım ya bana doktor elevit felan vermedi, kadın doğum uzmanı mı yazdı eleviti sana.
birde canım sağolasın kesin denerim paradntaxı. süt içmiyorum iğrenç geliyor köy yoğurdumda bitti yoğutta yemiyorum iki gündür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…