maşallah diyelim o zaman:) inşallah hepimiz her doktor muayenesinden sonra böyle güzel haberlerle geliriz.
Kızlar 4 hafta 5 günlük hamilelik 5. Haftamı oluyo yoksa 4. Haftamı ben 9+5 de doktora gittim dedim şimdi 10. Haftadayım dimi dr bu haftayı bitirince 10. Hafta olucaksın dedi 9+5 9. Hafta bitmiş üstünede 5 gün geçmiş die biliom ama bilemedim 12. Haftanın sonunda progestanı bırak dedi böyle hesaplıosa 13 de bırakıcam galiba:)
canım ya bana doktor elevit felan vermedi, kadın doğum uzmanı mı yazdı eleviti sana.
birde canım sağolasın kesin denerim paradntaxı. süt içmiyorum iğrenç geliyor köy yoğurdumda bitti yoğutta yemiyorum iki gündür:)
merhaba schnitzel...nasip olursa İNSALLAH ikimizin dogumu aynı gün olacak :) en son adet tarihin 22 nisanmı ?? benim en sonki adet tarihime göre dogum İNSALLAH 27 ocakda ama doktorun hesabına göre bebek 1 hafta önce gidiyor...yani mesela ben bugün 7 hafta 3 günlük diyorum doktor 8 hafta 3 günlük diyor usg de öyle cıkıyor...16 nisanda adet görmüsdüm 22 nisanda bitmisdi sonrada birdaha adet olmadım ama doktorun hesabına göre ben 15 nisanda gebe kalmıs oluyorum nasıl oluyorsa...İNSALLAH kötü bi anlamı yokdur bebegin 1 hafta önden gitmesi...sen en son ne zaman bebegini gördün tam günündemi gidiyor kac cm bebegin ??? cevabın icin simdiden tsk ederim...
oh maşallah bir parça daha rahatlamışsındır.
Canım bana folik asit vermişti çok kilo alıyorum dedim bıraktırdı normalde 3. Aydan sonra başlanıomuş multivitamin eleviti verdi buda kilo aldırıoda neyse:) kadın doğum uzmanı yazdı yani hamileliğin sonuna kadar kullan dedi macun çok rahatlattı ya kırmızı bişiy başta tadı garip gelebilir ama içinde doğal bitkiler var alışıo insan sonra şey dicem köy yoğurdu bende alıodum şimdi almıyorum toxoplazmaya bağışıklığım negatif çıktı benim o yüzden sucuk salam falan yemiyorum bide dışardan süt peynir falan yemiyorum pastorize kullan hep
canım 7+5 ise 7 haftalıksın, 9+5 isende 9 haftalıksın daha. 10+0 da 10. haftaya başlarsın. ben böyle biliyorum yoksa benim ki de mi yanlış.:)
ama hamilelik takviminde de senin bahsettiğin gibi oluyor , çünkü ben yedi haftalığım orda 8 haftalıksın yazıyor.
kesin fikri olan arkadaş yazsın. benimki de net değil:))
Gözün aydın canım, çok duygulandım yine :) Çok sulugöz yaptı beni hamilelik, geçmeyecek bu altı ay :)
maşallah diyelim o zaman:) inşallah hepimiz her doktor muayenesinden sonra böyle güzel haberlerle geliriz.
gözün aydın cnm inşallah her zaman güzel haberlerini okuruz....
evet canım en azından bir daha ki doktor kontorlüne 1 hafta kalana kadar rahatım diyelimşükürler olsun.
yok kuzum normal bu ağrılar. bişicik olmazBugün iNANILMAZ BELİM AĞRIYOR.dOKTOR YALNIZCA KANAMA OLURSA GEL DEDİ.GİTMEKTE İSTEMİYORUM BİŞİ OLMAZ DİMİ KIZLAR :2:
kızlar merhaba şimdi doktorumdan geldim.. yine yüreğim ağzımda girdik doktorun yanına eşim beni sakinleştirmekten yoruluyor her dr. a gidiştedoktorla önce biraz sohbet ettik doktorum neşeli biri zaten bugün hep dalga geçti benimle gördüğüm en titiz annelerden birisin diye... aslında o da biliyor nedenini de rahatlatma derdinde.......... sonra ultrason muayenesi yapıldı pıt pıt atan bi kalpve artık bayağı belirginleşmeye başlayan bebeğimmmmmmmm.. öyle güzeldi ki eşimlee pür dikkat izledik ekranı doktor bile gülüyor hep halimize hatta sen evin adresini ver ben haftada bir eve gelip dinleteyim göstereyim sana bebeğini dedi bende dedim elimde olsa bi ultrason cihazı da eve ben alacağım zaten dedim =) biraz sakinleş herşey çok yolunda dedi bi kistim var hala orada duruyor kendileri ben ona bile bozuluyorum doktorumda çoğu hamile de var takılacak hiç bi durum yok bi dha göstermeyceğim onu sana zaten dedi tam bitti dedik muayene, durun durun size bi kere daha dinletelim benimde hoşuma gitti yüz ifadeleriniz dedi kim bilir nasıl görünüyorduk artık normalde hastalarımı bu saatten sonra ayda bir çağırırm ama sana kalsa sen yarın bile gelirsin o yüzden 15 gün sonra gel dedi ama ben 12. haftaya başladığım da gideyim hem belki 2'li testi de yaptırır diye düşündüm tabi dayanırsammmm ..bulantıları yiyecek içecek mevzularını hapları vs.konuştuk sonrasında
.. bu arada bebeğim bugün itibari ile 8+5 haftalık vee 2.13 cm
Rabbim hepimizin 9 ay boyunca hep güzel haberler getirmesini nasip etsin inşallah....... hayırlısıyla,sağlıkla bebeklerimize kavuşalım... hepiniz dualarımdasınızz
benim de arka dişlerden biri sızlıyor vallakızlar günaydın, ya arkadaşlar dişlerinizde problem başladı mı, benim dişimin biri o kadar sızlıyorki, diş doktoruna gittim, bir şey yok her şey normal dedi, ilerleyen dönemde daha kötü olacak dedi, bakmadı bile doğru dürüst.
:) aynıyız canım, aaa çok mutlu oldum.bakalım hangimizinki önce gelecek,
canım ya bana ne zaman hamile kaldığımı felan söylemedi doktor.
onu damı biliyorlarmış.bence sen 16 sında adet olduysan 15 inde hamile kalamazsınki, yumurtan kırılıyor sonuçta,
bence nisan ayının 29 ile 4 mayıs arasında hamile kalmışındır, benimkinin öyle olduğnu düşünüyorum.
:) misammm teşekkürler,Allah razı olsun canımmm ya, az sonra markete inip kesin alacağım, size laf yetiştirmem bitsin, hemen iniceğim .:)
canım benim toksoplazma pozitif, zamanın birinde geçirmişim ben, küçükken bir kedimiz vardı, büyük ihtimal ondan geçmiştir. yalayıp dururdu sabahları beni. birde toksoplazma geçirenler kedilere karşı ayrı bir sevgi duyarmış, bende öyleyim, çok seviyorum ama beslemem evde :) sucuk salam şarküteri ürünleri bende yemiyorum, mayonezde sakın yeme, biliyorsundur zaten.
MAŞALLAHHamin canım inşallah. Rabbim hepimizi korusun. evlatlarımızı bize bağışlasın
yok kuzum normal bu ağrılar. bişicik olmaz
maşallah kuzuna
benim de arka dişlerden biri sızlıyor valla
canım misa kırmızı renkli paradontax önerdi, kesin deneyeceğim, çünkü tatlı bir şey felan yeyince duramıyorum, birde iyi fırçala tuzlu suyla gargara et. birde ben hamile kalmadan önce tüm diş problemlerimi çözmüştüm güya.
bende anlamadım ama bebek 8 hafta 3 günlük cıkıyor her gittigimde bir hafta önden gidiyor bebek..doktor bana sen yanlıs hesaplıyorsundur diyor sonra oda düsündü yumurtlama ile alakalı bisey ne zaman yumurtladıgını tam bilemem de ama usg de bebek önden gidiyor...ayyy İNSALLAH telaslancak bir durum degildirama öyle olsa doktor derdi deme normal degil 1 hafta önden gitmesi diye deme ? benim bebis 2 cm olmus bugün doktordan geldimde yaaa normalmi sizce arkadaslar ?? sizden birinizin bebegi 1 hafta önden gittimi???? schnitzel sen ne zaman gitceksin doktora bebegini görmeye ?? ayrıca hamilelik nasıl gidiyor sende ?? bende cok rahat ne bulantı var ne agrı ne baska bisey onuda sordum doktora hani korkuyorum icimde SIKINTI oluyor dedim hicbir belirti lmuyor dedim istahımda acık biseyden tiksinmiyorum...doktor dedi bünyeden bünyeye degisiyor dedi böyle moralini bozcagına sevinsene raha hamilelik gecirdigin icin dedi telaslanma cok iyi insallah böyle devam eder dedi...
ya ben dişleri fırçalayamıyorum. kusuyorum malesef
ya ben dişleri fırçalayamıyorum. kusuyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?