2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
maşallah diyelim o zaman:) inşallah hepimiz her doktor muayenesinden sonra böyle güzel haberlerle geliriz.

merhaba schnitzel...nasip olursa İNSALLAH ikimizin dogumu aynı gün olacak :) en son adet tarihin 22 nisanmı ?? benim en sonki adet tarihime göre dogum İNSALLAH 27 ocakda ama doktorun hesabına göre bebek 1 hafta önce gidiyor...yani mesela ben bugün 7 hafta 3 günlük diyorum doktor 8 hafta 3 günlük diyor usg de öyle cıkıyor...16 nisanda adet görmüsdüm 22 nisanda bitmisdi sonrada birdaha adet olmadım ama doktorun hesabına göre ben 15 nisanda gebe kalmıs oluyorum nasıl oluyorsa...İNSALLAH kötü bi anlamı yokdur bebegin 1 hafta önden gitmesi...sen en son ne zaman bebegini gördün tam günündemi gidiyor kac cm bebegin ??? cevabın icin simdiden tsk ederim...

canım 7+5 ise 7 haftalıksın, 9+5 isende 9 haftalıksın daha. 10+0 da 10. haftaya başlarsın. ben böyle biliyorum yoksa benim ki de mi yanlış.:)
ama hamilelik takviminde de senin bahsettiğin gibi oluyor , çünkü ben yedi haftalığım orda 8 haftalıksın yazıyor.
kesin fikri olan arkadaş yazsın. benimki de net değil:))

Son düzenleme:

Canım bana folik asit vermişti çok kilo alıyorum dedim bıraktırdı normalde 3. Aydan sonra başlanıomuş multivitamin eleviti verdi buda kilo aldırıoda neyse:) kadın doğum uzmanı yazdı yani hamileliğin sonuna kadar kullan dedi macun çok rahatlattı ya kırmızı bişiy başta tadı garip gelebilir ama içinde doğal bitkiler var alışıo insan sonra şey dicem köy yoğurdu bende alıodum şimdi almıyorum toxoplazmaya bağışıklığım negatif çıktı benim o yüzden sucuk salam falan yemiyorum bide dışardan süt peynir falan yemiyorum pastorize kullan hep

:) aynıyız canım, aaa çok mutlu oldum. bakalım hangimizinki önce gelecek,
canım ya bana ne zaman hamile kaldığımı felan söylemedi doktor.
onu damı biliyorlarmış.bence sen 16 sında adet olduysan 15 inde hamile kalamazsınki, yumurtan kırılıyor sonuçta,
bence nisan ayının 29 ile 4 mayıs arasında hamile kalmışındır, benimkinin öyle olduğnu düşünüyorum.

misa folik asit kilo aldırıyormuymuş ya, hangi marka kullanıyordun, benim ki folidoce günde bir tane içiyorum.

Son düzenleme:

Canım Kaan kocatepenin sitesinde ............ da 10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER) diye yazıo benim dra görede 9. Haftayım kad kluüne görede 10. Haftayım:) doğru olan hangisi şaşırdım

evet canım en azından bir daha ki doktor kontorlüne 1 hafta kalana kadar rahatım diyelim şükürler olsun.

canım bir hafta sonra acaba doktora gitsem mi, bir şey oldumu, bebişim neyapıyor diye merak etmeye başlarsın,:) birçoğumuzda olduğu gibi. ya birde zaman geçmiyor banamı öyle geliyor acaba, hepinizde mi öyle kızlar

Bugün iNANILMAZ BELİM AĞRIYOR.dOKTOR YALNIZCA KANAMA OLURSA GEL DEDİ.GİTMEKTE İSTEMİYORUM BİŞİ OLMAZ DİMİ KIZLAR :2:
yok kuzum normal bu ağrılar. bişicik olmaz
maşallah kuzuna
benim de arka dişlerden biri sızlıyor valla

bende anlamadım ama bebek 8 hafta 3 günlük cıkıyor her gittigimde bir hafta önden gidiyor bebek..doktor bana sen yanlıs hesaplıyorsundur diyor sonra oda düsündü yumurtlama ile alakalı bisey ne zaman yumurtladıgını tam bilemem de ama usg de bebek önden gidiyor...ayyy İNSALLAH telaslancak bir durum degildir ama öyle olsa doktor derdi deme normal degil 1 hafta önden gitmesi diye deme ? benim bebis 2 cm olmus bugün doktordan geldimde yaaa normalmi sizce arkadaslar ?? sizden birinizin bebegi 1 hafta önden gittimi???? schnitzel sen ne zaman gitceksin doktora bebegini görmeye ?? ayrıca hamilelik nasıl gidiyor sende ?? bende cok rahat ne bulantı var ne agrı ne baska bisey onuda sordum doktora hani korkuyorum icimde SIKINTI oluyor dedim hicbir belirti lmuyor dedim istahımda acık biseyden tiksinmiyorum...doktor dedi bünyeden bünyeye degisiyor dedi böyle moralini bozcagına sevinsene raha hamilelik gecirdigin icin dedi telaslanma cok iyi insallah böyle devam eder dedi...

Rica ederim canım inşallah iyi gelir toxo geçirmişin şanslısın valla bende çok kafaya takmıom şu zamana kadar geçirmemişim şimdide zor die:) yinede kedi görürsem kaçıom yanından:)

yok kuzum normal bu ağrılar. bişicik olmaz

maşallah kuzuna

benim de arka dişlerden biri sızlıyor valla

canım misa kırmızı renkli paradontax önerdi, kesin deneyeceğim, çünkü tatlı bir şey felan yeyince duramıyorum, birde iyi fırçala tuzlu suyla gargara et. birde ben hamile kalmadan önce tüm diş problemlerimi çözmüştüm güya.

ya ben dişleri fırçalayamıyorum. kusuyorum malesef

canım ağrılar bulantılar olsa, off ağrıdı içim bulandı diyoruz, olmadı mıda niye olmadı demeye başlıyoruz bende senin gibiyim:)
benimde başta bel ağrım kasık ağrım çoktu, 2 gündür çok bir haraketlenme yok, niye olmuyor diye 2 gündür kara kara düşünüyorum,. bulantıda ara ara oluyor çok nadir, bazı yiyeceklere karşı oluyor sadece. süt ceviz gibi... evet hamilelik belirtileri bünyeden bünyeye değişiyor, hatta o bile genetik, benim annemde doğru dürüst bulanmamış, bende öyleyim ablamda öyleydi.

canım hani hamileliğin önden gidiyor diye telaşlanacak bir durum yok, sağlıklı olsun gebeliğin ve bebişin önemli değil, bir hafta önce ya da sonra oluşu.hani bebeğin gelişimi haftalara uygun olduğu müddetçe kafana bir şey takma.

doktorun kim canım ya, iyide net olarak çıkıyormuymuş ultrasonda ne zaman hamile kaldığın, ben ilk defa duyuyorum , son adet tarihinin son günü baz alınır, ona göre hesaplıyorlar hamilelik tarihini,
birde bana hiç boyutunu felan söylemedi doktor, sadece her şey yolunda dedi, haftasına uygun dedi,
benim bir dahaki randevu 18 gün sonra canım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…