2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Unutmadan canım dr bide karbonatlı suyla ağzını gargara et dedi bende unutmuşum evdede krbonat yok:) onuda dene canım

yok canım doktor özelikle 15 nisanda hamile kalmıssın demedi...ama hani bebek 1 hafta önden gidiyor ya bende hesapladım ozaman 15 nisan cıkıyor :) buda olmazki...ama doktorun tek dedigi su oldu telaslanmana gerek yok dedi yumurtlama ile alakalı dedi belki daha önce yumurtladın felan filan dedi tam olarak ne zaman yumurtladımı bilmiyorum...yani usg de 1 hafta önden gidiyor bebegin boyuna göre hesaplıyorya usg hayırlısı canım ya İNSALLAH bi terslik yoktur...ama sorun yok dedi doktor telaslancak bisey yok dedi...hmm ben 10 gün sonra tekrar gitmeliyim...bende kan pıhtılasması var...kan inceltici kulanıyorum hergün aspirin ve clexane igne vuruyorum...o yüzden doktor 10 güne bi görmek istiyor beni...birde ozaman kan alıncak iste toxo ya felan bakılcak...

Ayy canım geçmiş olsun ben hiç kusmadım daa bende ona takıom öğürmedim bile gebeliğmi bilmediğim hafta çok midem bulanmıştı sonra geçti habire yiyom böylede çok kilo alıosun

misa kaç kilo aldın, kaç kilo ile başlamıştın gebeliğe. canım dikkat et, hamur işi, hazır tatlı felan yeme. zaten bebeğe onların katkısı yok.

merhaba kızlar,nasılsınız
ya ne dicem bugün böle bi dokunsan ağlıcak gibiyim,ortada bişe de yok.içimden hiçbişe yapmak gelmiyo.. ne iş ne ev ne yemek hiç bişey..eşime de sardım sacma sapan seyler düşünüyorum işleri çok yoğun buara.ben mi ilgizism o mu ilgisiz bana mı ole gelio hersey çok karısık!neden böle oldu yaaa

Canım Kaan kocatepenin sitesinde ............ da 10. GEBELİK HAFTASI (9+0, 9+6. GÜNLER) diye yazıo benim dra görede 9. Haftayım kad kluüne görede 10. Haftayım:) doğru olan hangisi şaşırdım

ben kadınlar kulübününkine inanmak istiyorum, zamanı daha hızlı geçiriyorlar,
ama kaan kocatepenin ki daha gerçekçi geliyor, hatta bende öyle biliyorum.

Ayy canım geçmiş olsun ben hiç kusmadım daa bende ona takıom öğürmedim bile gebeliğmi bilmediğim hafta çok midem bulanmıştı sonra geçti habire yiyom böylede çok kilo alıosun

o geciyor canım ..ben de öyleydm vazgecmedm şu an daha iyi fırcalarken..macunu değştr istersn..

:)) o kadar mı hassaslaştın, canım ya :) ama ağrıdan felan duramazsan tuzlu su ile gargara yap, gargara ilaçları felan kullanma.

alışamadım valla. çook kötü oluyorum. ağzıma su bile alamıyorum. her gün evde serum takılıyo su bile içemediğimden

yani doktor daha doğrusunu bilir, sen onlara kafanı takmada, bak kan pıhtılaşması önemli, onun iğnesi felan var, sakın ihmal etme,

12. haftanın sonunda bırak dediğine göre 12 haftanın bitmesi, 13ün başlaması lazım. 12 + 1'de bırakabilirsin.

oy kuzum beniiimhamilesin ya hormonlar değişiyor ondandır.

Valla benim de geçen cuma'ya kadar hiç bulantım olmamıştı. Arada hafif hafif olup geçiyordu. Geçen cumadan beri birkaç kez yediklerimi çıkardım. Yine de şikayetçi değilim, "kendini hatırlatıyor bebeğim" diyorum.
Ama bulantı hissi çok kötü, bulantı varken insan kafasını kaldıramıyor. Ben çıkarınca çok rahat ediyorum, gözüm açılıyor resmen.

canım bir kadın 150 yılda üreteceği östrojen hormonunu sadece hamileliğinde 9 ayda üretiyor, o nedenle bu şekilde duygusal gelgitler yaşaman çok normal. hormonlar fışkırıyor her yerimizden. hem hepimiz öyleyiz, ben de eşim bir şeye hayır desin hemen ağlıyorum, her şeyi kafama takıyorum.adam artık bebeğin huyu bana çeksin demeye başladı, çünkü hakikaten adama bıkkınlık verdim... birde ailene felan yakınmısın, yaşadığın şehirde akrabalarınız felan varmı, git gel onlara kafanı dağıt, naz yap onlara, zaten hassas bir dönemdeyiz, evde oturdukça iyice manyaklaşıyoruz. en azından ben öyleyim:)

Son düzenleme:

maalesef canım annemler de kayınvalidemlerde burda değiller,kimse yok..işin kötüsü burda pek arkadasım da yok.çalışıyorum ben eşimle birlikte şirketimiz var,yarım gün kalıp eve gidiyorum eve gidince de iş ve yemek akşam oluyor..cok sıkıldım gerçekten.eşim hem gec geliyor,hem gec yatıyor..benm saat 10,10:30 gibi uykum geliyor gidip yatıyorum..bu hafta annem bizdeydi o da hastalandı sabah aksam iğneye götürüyorum yatıyor kadıncağız..öyle hersey ust uste geldi anlayacagın..

misa kaç kilo aldın, kaç kilo ile başlamıştın gebeliğe. canım dikkat et, hamur işi, hazır tatlı felan yeme. zaten bebeğe onların katkısı yok.

Canım evlendiğimde 52 ydim 5 ay hamile kalıcam die hareket bile edemedim spora gidiodum mekik çekemiodum falan oldum 60 kilo tam ümidimi kestim o ay halı falan silkeledim hamileymişim:)) 61 le kaldım şuan 64.5 um ( pantolonlarım 27-29 du düşün zaten kilo alıp hamile kaldım hiç bi pantolon olmuo etek falan giyiniom hamilelik pantolonu aldım bende çocuk doğsun vericem artık aslında çok çabuk kilo veriomda hareket edemedimki hamilemiyim acaba diye şuan bişeyde yediim yok ben alacağım kiloyu önceden aldım zaten:)

telaşlanma canım benimkide önden gidiyo gelişimi iyi demek

canım aynıyız benim ailemde başka şehirde, ancak tanıdıklarımız var, tabii anne gibi olmuyor. hatta bende eşimle şirket ortağıyım ama ben çok gitmiyorum. aynıymışız varya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…