2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım altan bakılıyor belli oluyor malesef ailemde yok ablamın ikizleri erken dogdu 23 haftada ablam gzöümün önünden gitmiyor doktor dedi eger ikizde rahim boyu çabuk kısalailir dikilseydi igneleri vurunsaydı bir umud bebekler yaşardı dedi birde bebek kaybedince istiyormki kimse üzülmesin
Oglunu aldı kucagına ama hep yattı ben gittim baktım hep ablamlarda sorun yok
ondan dedim orkideye dikkat et diye zaten doktoru iyiyse bakar 12 haftada rahim agzı açıklıgına yazıyorum ben orda kaç tane annemiz var hep okudukça insan anlıyor benim 2 oglumda bir bayan demişti paşa diktir o bebek durmaz diye doktorun iyi dedi oglumu kaybettim bir dahada kötü olay yazmam buraya sizleri uyarımda canınız yanmasın inanın yoksa aklımdan hiç kötülük geçmez

bence güzelleşiyor hamile kadınlar hele ilk aylar, kaynanan seni kızdırmaya çalışmış.
hem bence sende olan göbek, bende olanın yarısı bile değildir.:)
tabii canım salmamak gerekiyorda, çokta umursamıyorsun dediğin gibi bebişlerimiz güzel olsun.
ben bırak makyajı krem bile sürmüyorum. şu 3 ayı atlatıyım sonra başlayacağım süslenmeye:)

TAM BUHGDAY ELMEGİ YE BEN HALEN DİYETTEYİM DOKTORUM BANA VEREBİLDİGİN KADAR VER DEDİ 3 AYDA BEBEG BİRŞEY OLMAZ ANNESİ DEDİ SENİN KANINDAN BESLENİYOR DEDİ SÜT İÇİYORUM YUMURTA YİYORUM AYRAN İÇİYORUMDA YOGURT NEDENSE YİYEMİYORUM :44:ÇAVDAR EKMEGİ TÜKETİYORUM BEN YEMEKELRİMİ SÜZEREK KOYUYORUM 3 BEYAZDAN UZAK DURUYORUM KİLO ALMAMAM LAZIM KOLAY DEGİL 33 KİLO VERDİM 1 SENEDETEK DERDİM KARNIMDAKİ EVLADIM İLK AYDA KALAMADIM HAMİLE 2 AYDA KALDIM ELHAMDURİLLAHRABBİM OLMAYANLARADA YAŞATSIN İŞŞALLAH HAMİLE KALMAYI İNANIN YATAKTAN KALMAMAYA DIŞARI ÇIKMAMAYA RAZIYIM YETERKİ BENLE KALSIN İNANIYOURM İŞŞALLAH BU SEFER EVLADIMI KUCAGIMA LAICAM KOKUSUNU İÇİME ÇEKİCEM ALLAHIM İÇİMDEKİ VARLIGA ÖMÜR VERSİN İŞŞALLAH İÇİNDE SİZİNKİEREDE

canım takma kafana kötü diye.o zaman bebeğini düşüren annelerinde bir şey paylaşmaması gerekir, hepsi aynı durum benim nazarımda. tekrar geçmiş olsun, Allahım kimseye de yaşatmasın.

Estağfirullah canım ne zaman istersen yaz kimse kimsenin paylaşımını engelleyemez olurmu öyle şey sadece rahmim kustu falan yazdın ya ağır geldi biraz etkilendik anneler:) çok büyük bi travma yaşamışın Allah yardımcın olsun Rabbim şimdiki bebeğini sana bağışlasın unutalım dedik ama illaki söyliyeceksin önlem alın die tecrüben var sonuçta ben acemiim şahsen:) bende pcoyum ama hormonlarım normalde rahmim ters dr bi sorun olmaz dedi önlem amaçlı progestan içiyom ilk 3 ay kullanıcam bu rahim boyunu söylediin ii odu inşallah bi sıkıntı olmaz pcoyla rahim boyunun alakası nedir acaba pco yumurtalıklarda gelişmeyen yumurtaların yol açtığı kistler biraz hormonlarla alakalı bazı pcoların hormonarı bozuk olabilio lhı yüksek olan olabilio falan benim pcoda hormonlarım temizdi kendiliğinden hamile kaldım hatta bu biraz pconun derecesine bağlı düşük riskinin daa fazla olduunu biliyorum ama pco düşüklerinin çoğu diabetle alakalı oluo glisemiks indeksi düşük beslenicez yani benim tahliller temiz ilerde şeker yüklemei falan testleri yapılıo yani her pconun rahim boyunda sıkıntı olmaz bence bilemiom hormon değerleri önemli

amin canım cümlemizin evladını evladımızı Yüce Rabbim sağlıyla elimize almayı nasip etsin.:)

Yok ya hamileliğimin başındaydım o sıra, kafamı kaldıramıyordum uykudan, hep gözlerim yarı açık. Kadın haklıydı, ben de kırılmadım zaten. Ama eşimin yanında söyledi, eşim de üzülmüş, gelmiş öyle bir şey yok falan diyor :) Ben de yoo alınmadım, kız çocuktur falan diyorum hatta.
Neyse geçsin şu bir iki hafta da biraz toparlayacağım kendimi.

üzülmeyın kızlar kıllı erkekler iyi olurmus derler bun dusunun :) kıllarla barısık olun :)

Oo maşallah sende boy varmış canım:) göbeğe akılma göbeksiz bebek olmuo işte illa çıkacak:) valla burda hamile kalanların 12 kilosu doğumda gitmiş zaten su amniyon bebiş hepsi kilo yani sonrasını almamak lazımda benim fazlam kalacak illaki burda arkın biri 32 kilo almış :) 90 küsüre çıkmış şimdi 55 kilo kızı 2 yaşında yani çok kafaya takmamak gerek bide kız anneye çeker benim annem 2 çocuk doğurmuş hala sporunu yapar koşu bandında günde 5 km yürür selülit çatlak bişeyciği yok şuan benden fiziği güzel yani:) bebeklerimiz sağlıkla doğsunda başka bişi istemiyorum sonrasında bakarım çaresine:)

günaydın hanımlar...bu sabah epey aradan sonra süt içtim...midemi fena yaptııııbi süre daha içmicem sanırsam...

merhaba kızlar,

ben de 2 gündür süt içiyordum, yemeklerimi de azar azar yiyordum oh rahatladım sanırım derken gece yatmadan bi süt içeyim dedim, içmez olaydım, hemen çıkardım, ne güzel bol bol meyve filan yemiştim uzun zaman sonra karnım doymuştu,

tabi çıkarınca yine bişey yememiş gibi oldum, şimdi yine herşeyden tiksinmem geri başladı, sudan da, bir de tansiyonumu düşürdü 65-45 tansiyonum.

süt işine ara vericem ben, yoğurt ayran içeyim diyorum

günaydın hanımlar...bu sabah epey aradan sonra süt içtim...midemi fena yaptııııbi süre daha içmicem sanırsam...

merhaba kızlar,

ben de 2 gündür süt içmiyordum, yemeklerimi de azar azar yiyordum oh rahatladım sanırım derken gece yatmadan bi süt içeyim dedim, içmez olaydım, hemen çıkardım, ne güzel bol bol meyve filan yemiştim uzun zaman sonra karnım doymuştu,

tabi çıkarınca yine bişey yememiş gibi oldum, şimdi yine herşeyden tiksinmem geri başladı, sudan da, bir de tansiyonumu düşürdü 65-45 tansiyonum.

süt işine ara vericem ben, yoğurt ayran içeyim diyorum

evet canım ya bende çok uyuyorum hala öyleyim, ama ilk haftalar daha yoğundu, arkadaşlar herkesde mi böyleydi uyku durumu

canım zorlama kendini bebek zaten senden alacağını alıyor, ben 2 haftadır hiç süt içmiyorum

valla ben bilgililerin bunları yazması taraftarıyımm. herşey insanlar için bende aralıkta kürtaj oldum şimdi kürtaj olmuş arkadaşlara yaşadıklarımı yazıyorum mesajla.. tabiki evhama sokmak değil derdimizi ama en azından doktora gittiğimizde aklımıza gelmeyen soruları sormak bilinçli olmak.. çünkü doktorlar için herşey o kadar doğal ki onlar çok soğukkanlı bu konularda... Rabbim inşallah seninde benimde bütün kızlarında bebeğine sağlık versin hepimizin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin inşallahh

kızlar ben çıkar, çok pc başında kaldım daha ev temizleyeceğim, :) hadi herkese bebişiyle sağlıklı mutlu güzel günler.görüşürüz.

ya çok alakasız sinir bozucu ama biz boyle yazıyoruz ya kendimden geçtim halim yok filan diye,

görümcem kaynanasının kışkırtmaları yüzünden kocasından dayak yemişti hamileyken, ne büyük günah işlemişler sürekli aklıma geliyor ya

canım takma kafana kötü diye.o zaman bebeğini düşüren annelerinde bir şey paylaşmaması gerekir, hepsi aynı durum benim nazarımda. tekrar geçmiş olsun, Allahım kimseye de yaşatmasın.
allah razı olsun işşallah bundan sonra gzüel paylaşımlar yaparız 40 hafta görürüz
canım okadar dengesiz insanlar varki sorma bir anney o denmez zaten öyle insanlarla görüşmüyorum salladım gitti
pkoya gelince pko yumurrlama sorunu olması dogru bebem ben 113 kilo geliyordum hormonlarım bozuk pko vardı bende beneklşiydim alıcagın doktor bana kilo ver dedi vermeye başladım sonra oglumda bir odktor ilgilenmişti kızıma 96 kiloyla hamile kaldım kadına dedim ssknın doktoruna birşey gerekiyormu yok dedi rahimini dikicez bebek durucak sonrası malum ömürüm öldü sonra dediler araştırılıcak allah razı olsun hepsini eşim ilgilendi yaptırdık neden diye sorun çıkmadı bbende herşey normal benim şimdi gittigim doktorum var arda bey 2 arkadaşım vesile oldular o doktora gittim muayesi 320 tlo gördü beni dedi sende pırtılaşma düşünüyorum bu testleri yaptır dedi testlerimde 400 tuttu o parayıda erkek kardeşim verdi sonuçlar şu
rahim boyu kesin dikilicek
75 en geç düşülücek
ilalçlara başlanılıcak
kan sulandırıcılar vurunulucak
haftada bir proluton depont ignesi vurunucak düşmesin diye
progeston 200 sabah 200 akşam içiyorum folbiol diyaformin apikopal coraspirin içiyorum saat 11 ignemi eşim vuruyor göbegim morardı olsun bebegim dursunda
pkoya gelelim asıl mesele doktor ban rahimin doguştan sorunlu paşcım dedi birde pko var rahimini çok gzüel dikiş atılmış olabilir bu pko illeti öyle birşeyki bir anda rahim boyu kısalabiliyor dedi senin şansızlıgın dedi ne ihne ne sulandırıcı ne ilaç kullanmışsın dedi işşallah bu sefr başarıcaz dedi 18 dikişi konuşmaya gidicez bakalım ne kadar isticek 9 milyar 400 istemiş arkadaş öle yazmış adamın agzından duymadım doktor bey çok iyi anlıcagın olay bu kilo ver dedi verdim herşeyi yaptım sözünden çıkmadım işşallah rabbim eşime bol kazançç veiride borçlarımı kapatır bebegime gereken parayı bullrum klara kara ,,,,,onu düşünüyorum
şimdi ben namzı kılıyım sonra görüşürüz işşallah bende diyorum en unuttum
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah

amin canım cümlemizin evladını evladımızı Yüce Rabbim sağlıyla elimize almayı nasip etsin.:)
amin işşallah kardeşim
üzülmeyın kızlar kıllı erkekler iyi olurmus derler bun dusunun :) kıllarla barısık olun :)
kışın iyide yazın terletiyoreşim ban sarılmadan yatmazdı sol tarafıma devamlı yatıyorum bebek iyi beslensin diye artık benle ilgilenmiyorsun diyor diyorum bebek için ilişkide yasak bana doguma kadar dün dedim allah nasip ederse senle marta görüşrüzallahtan çok iyi eşim bazılarının kocaları gibi degil evladıma hamile kaldım herşeyime yardım ediyor aman bebegime birşey olur annesi aman bebegimiz viytamin alsın annesi hevesi çok erkek kardeşimin oglunu bir seviyor geçer inan karşında aglarsın ben dönerim birazdan sizlerede dua edirim derim ocak annelerini kor allahım derim kısada dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…