2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ya hafız çek vesveseyi önlüyor

yok canım öksürükten bir şey olmaz. ılık bir şeyler içmen ve sesini dinlendirmen azaltır.

Pasam çok geriyosun sen kendini tansiyonun düşük bile bende 9 a 5 le yaşıom öksürükle çocukda düşmez o bizim bi parçamız gibi içimizde bi organımız gibi düşün şimdi hapşırsam organlarım yerimden oynuyomu öle düşün:) sadece yormamak gerek kendimizi senin yaşadıkların çok etkilemiş seni kim olsada etkilenir zaten ama şuanda sağlıklı bi bebek içinde büyüyo işte bide hamile kalamayanlar ne yapsın mşallah doğurgansında sıkıntı yapma bukadar gönlünü ferah tut düşünme derin demişler:) ben çok rahatım valla ilk zamanki o sıkıntımda yok herşey olacağına varır bu dünyada bizimde garantimiz yok çocuğumuzunda garantisi yok Allahım onlara da bizede sevdiklerimizede uzun ömür versin maşallah namazını kılıyosun bak inşallah bende ramazanda bırakmicam olmadı oturarak kılarım 3 ayı bekliom bi şekilde Allaha sığınarak yaşıyoz işte olumsuzlukları at kafandan orkide arkımız iyi bilir plasebo etkisini içi boş ilacı iç kanser hastası düzelio önce moral mutluluk huzurlu olmak gerisi gelir zaten evrene güzel msjlar gönderelim beraber secret yapalım:)) Hayat öyle kısaki bugünü aşamak lazım şuan nefes aldığımız için ile mutlu olursan kimse seni yıkamaz kaynanan yanlışsa sen düzelt onu iyi davran kaynanam bana kızımmm der telefonda 2 saat konuşuruz her dediğini taksaydım şuan kanlı bıçaklıydık kötülüğe iyilikle cevap vermek erdemdir inançlı olmaktır onlar bir kötülük yaparsa sen bin iyilik yap hatasından vazgeçer çok yuvarlak konuşuyorum ama bunları uygularsak ettiğimiz duanın karşılığını verir Allah

evt cok komık kafadan başlayıp her yerı dolaşıyor ama cokta rahat görunuyor :)

daha e komik hallere düşcez durun bakalım kızlar ben bişe sorcam paket temizligii nasıl yapıyosunuz ilerde göbegimiz çıkınca nasıl yapcazz pat die bişey olsa bunu düşünüyorum bende

canım zorlama kendini bebek zaten senden alacağını alıyor, ben 2 haftadır hiç süt içmiyorum

Bende hiç süt içmedim aklım erdiğinden beri ilk gebeliğimdede içemedim bir kere zorladım sonu kötü oldu tabi doktorumda kaşar peyniri,yoğurt,ayran,yeşillik ile kalsiyum açığını kapatmalısın dedi şükür ilk gebelikte bir sorun olmadı tabiki bundada süt içemiyorum aynı yolla kalsiyum almaya çalışıyorum.Kendinizi zorlamaktansa kalsiyumu başka gıdalardanda alabilirsiniz.

yok canım öksürükten bir şey olmaz. ılık bir şeyler içmen ve sesini dinlendirmen azaltır.
canım kardeşleirm hergün arra arkadaşları saymıyourm ben en iyisi diyeyim bir müddet aramasınlardedigini dikkate alıcam sagol
canım ben çok iyi bir gelinim inan ne yaptıysam yaranamadım burda yemin olsun elle gösteririler beni becerei desen bende aklına ne gelirse işteama gel sen bunu kaynanama söyle eşimin demesine bakarsan seviyormuş şımarmıyım diye söylemiyormuş kışlıgından tutta makarnalarına kadar aklına ne gelrise bayramlardan 1 hafta önce gdierim dip köşe temizligini yaparım tatlısından tutta dolamsına kadar yaparım misafirlerine saygısızlık yapmam amma gel görki ayrımcılık yapıyor ben elim ya diger gelini erkek kardeşinin kızı yani hala dayı anlıcagın ben hamil kaldım gelip evimi temizledi dedigimdede evinin içinemi ettler otur dedi boşverdim gitti canım artık karnımdaki için kimseyi kafaya takmak istemiyorum
eşim geldi yemek yedik adam gidicek namaz kılıyım dedim allahım gene gelmiş kahverengi akıntı eşime gösterdim dedi canım yerleşme kanaması dedi ötekilerde 1 sefer anca gelmişti 1 haftadır ara ara geliyor kızlar sordum normal korkma dediler bugünde geldi dedim paşa yerleşme kanamsı korkma evladım için mecburum bende eşim yüüznden ailesine iyi davranıyourm canım hoş ailede eşimin sülalesi sever beni beni görünce 32 dişleri belli olurama gel görki kaynana işte iyi taraflarıda va allah var ama ban yaptıklarını unutamıyorum kaynanamında eltiminde
eşim bana uykuda içiridi ilk bebegimde abartmıyourm uykum agırdır benim sabah kalkardım bakardım bardak
bütün yatağı dolaşıyo kocanı da sarıp sarmalıyo yatağın altından dönüp göbeğine geliyo
pahalı olmasa alırım da millet çok güler yaa eşimin dilinden hiç kurtulamam
kız kocalarımıza sarılalım bu ney böyle

haşlanmıs yumurtayı zorla yiyiorum zaten

Hayatim ozaman sarisini yeme ben yemiyorum tiksindim cunku zaten proteyin beyazinda bol kimyon az tuz tamam dir bu is :)

bende yoğurt yiyemiom işte ama hamilelikle ilgisi yoktu normaldede yiyemezdim illa bişeyle karıştıracam makarnayla filn yiyebiliom sadece

Bende cok sewerdim onceden igreniyorum simdi nasil beslicez bu bebelerimizi yaa anlamadim

bende çişimi tutamıyorum şöyleki tutmaya kalksam kasıgıma bir agrı giriyor gidiyorum rahatlıyorum

Sakin tutma cis asitli oldigundan dolayi zarar verir bebisinede bende 5 dk bir cis yapiyom hele sokaga ciktigimda wc ariyoruz esimle :)

Sıkma canini hamilelikten tabi hormonlar tavan yapti esimin her yaptigi gozume batiyordu agladim durdum susmadan simdi iyiyim sadece bebegimde aklim

hele o iğrenç ultrason varya böyle kasardım kendimi kilitlerdim resmen oraya yatmadan tirtir titrerdim neyseki belli bir süre gerek kalmadı allahın izni ile

:) sekerimcabuk wazgez su fobiden bebeler fazla icerde kalmadan gununde cikar insallah:)

turkuvazagda yapmıyourm ben bebem eldivenle alıyourm sonra üstünden epilasyon aletimle geçiyorum bacaklarımı alıyorum makinayda ay bak utandım şimcik
eldivenle alınca hem yapışmıyor hemde geç çıkıyor benim azaldı biledoktor gitmeden muayeney yaptım ayın 4 gittim galiba halen yok tavsiye ederim çokta acırsa buz kalıplarını donduruyorsun pojete koyuyorsun kukunun üstünde bekletiyorsun donuyopr kukin ondan sonra acımıyordememesi bedava önceden agda al ısın yap yapış yapış şimdi kolay tavsiye ederim dednmiştir onaylanmıştır ben doktora bile gdierken utanıyorum agdacıya nasıl oluurm acaba

agda dedımde yanlıs demısım bende eldıvenle alıyorum hanı agda mısalı ama tabı eldıven daha kolay daaha az acıyor canım hıc yanmasın ıstıyosam 2 saat ugrasıyorum valla agda yapamadım bende bır kere denedım cok can yakıyor heralde cekemedım bıle gerı yıkadım :) doktora mecbur gıdıyorum zaten bebek ıcınde hep bayan doktora gıttıgım halde utanıyorum agdacıya falanda gıdemem şu dogum aşamasınıda atlatsam cok sevınıcem :)

kizlar dun gece kanamam oldu acile gittim
plasenta yani bebegin esi asagidaymis kilcal damarlara baski ediyor kanama oluyormus. ayni durumda olan var mi? ne zaman yukari cikar bu plasenta?

kizlar dun gece kanamam oldu acile gittim
plasenta yani bebegin esi asagidaymis kilcal damarlara baski ediyor kanama oluyormus. ayni durumda olan var mi? ne zaman yukari cikar bu plasenta?

canım yat dinlen ,sadece wc ve yemek için kalk hatta yemeğinde ayağına gelsin, ev işiyle felanda uğraşma ok. ayakların hep yukarda olursa daha iyi olur, sonra rahat ol, ,burda bu durumu yaşayan pek çok arkadaş var, benim ablamda yaşadı belki ayrıntıda seninkinden farklıydı kanaması oldu içte, ama dikkat etti, şimdi dünyalar tatlısı cin gibi bir kızı var; eğer sende, bu şekilde dikkat edersen, ve doktorun verdiği ilaçlarını düzenli kullanırsan en kısa sürede atlatırsın. ayağa kalkmamaya çalış.

ya ağdayı doktorlar önermiyor, bikini bölgesinde kıllar alındığı zaman, bölge mikrop kapmaya daha elverişli hale gelebiliyormuş. makasla kesin diyorlar, ya aslında da en iyisi hamile kalmadan önce lazerle ordaki kılların işini bitirmek:)

kızlar az önce kasıgıma agrı girdi bir türlü gemedi kabızlık var sbah beri nihayet tuvalete çıktım geçti sıkıtı yoktur umarım

ayrıca benimde k.dogumcu fobim varrr :18::18::18::18::18:

canım kabızlık hamileliğin genel problemi, bende tualetimi yapamadığım zaman kasıklarımda inanılmaz ağrı hissediyorum, kabızlık için en iyisi yaş kayısı, kuru kayısı, kayısı hoşafı, kayısı kompostosu, kayısı yoğurdu, kayısı pestili, kayısı mermalatı, kayısı reçeli ( bu olmayabilir):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…