ya çok alakasız sinir bozucu ama biz boyle yazıyoruz ya kendimden geçtim halim yok filan diye,
görümcem kaynanasının kışkırtmaları yüzünden kocasından dayak yemişti hamileyken, ne büyük günah işlemişler sürekli aklıma geliyor ya
:) barışığız canım da evde her yerde kıl, o can sıkıcı oluyor, yoksa tüysüz erkek iyi olmaz ya. benim babamın amcamın bacağında hiç yoktu kötü görünüyo hani.:)
canım haklıısn benim doktor 12 haftada bakıcaz dedi normalde mesela siizn rahim boyunuz 4 se benimki 2 malesefondan dikiş şart benim şansızlıgım pko var ilaç kullanmadım düşük ignesi vurunmadım heleki kan sulandırıcı kullanmadım sskda diktirdim rahimimim en adi dikişi atmışlar bana basip olanını şimdi şişallah doktorumu buldum önce rabbime sonra arda beye güveniyorum işşallah şimdi şeker ilacı içiyorum diger ilaçlarımıda içiyorum kan sulandırıcılarımıda vurunuyorum herşeyim normal şimdilik zaten ilk gittigimde rahim boyumu ölçmedi gerek yok dedi 12 bakıcam dedi allahtan birşey olmazsa oructa rahimim dikicek doktor ozamandan sonra paso yatak wc dışarı çıkmak yok iş hiç birşey 9 ay bebek gibi bakılıcam ben stresde girmesem iyide gelde sen bana söyle:18::18:
Daa önce yaşadığın için 12 dir bence kafaya takacak hiç ir şey yok inanki ben kendimi taşıyıcı oarak göüyorum allah bebeklerimizin vadesini biliyor ruhu üfleyen o neticede nekadar yaşıyacakarı alınlarında yazılı sen elinden geleni yapıosun sigara içmiosun ne bilim bebeğini üzecek şeyleren kaçınıosun rahmine işlem yaptırıosun daha elimizden ne gelrki önce bağla sonra tevekkül et allaha bırak demişler bebeğinin dünyaya geleceği varsa kimse hiç birşey engel olamaz buna nice düşük yapmak isteyipte tuvalet köşelerinde ıkınan sonra çöpte doğurup bebeği oraya atan polsin bulduğu ve şuan yetim olarak yaşayan nice çocuklar var bunlar yaşanıyo yine bu dünyada içinden at o tedirginliği ayağakalktım işte çocuk düştü benim yüzümden deme elinden geldiğince dikat et gerisi Allahın takdiri ilahisi eğer benim bebeğim doğmayacaksa buna ben engel olamam o yüzden içim çok rahat bolca dua edicez hiçbirşey dünanın sonu değil biz buraya bir sınaviçin geldik Allahım bizleri sevdiklerimzle imtihan etmesin bol bol dua ve zikir çek ama senin hayatın herşeyden önce değerli inanki kendini eksik hissedecek hiçbirşey yok kaynananların yaptığı ayıba bile takılma bişey olacaksa eşin arkanda olmazsa o seni kaybeder ki maşallah rabbim sana iyi bi eş vermiş canım herşey olacağına varır insanın doğacağı gün öleceği gün belli inanki ben ne zamanki bunu kalpten hissettim Rabbim rahmime bi can koydu sadece yaratana güven insanlar 45 inde 50 sinde doğuruo içini ferah tut artık canım Allahım bebeğini sana bağışlasın
ya çok alakasız sinir bozucu ama biz boyle yazıyoruz ya kendimden geçtim halim yok filan diye,
görümcem kaynanasının kışkırtmaları yüzünden kocasından dayak yemişti hamileyken, ne büyük günah işlemişler sürekli aklıma geliyor ya
allah razı olsun işşallah bundan sonra gzüel paylaşımlar yaparız 40 hafta görürüz
canım okadar dengesiz insanlar varki sorma bir anney o denmez zaten öyle insanlarla görüşmüyorum salladım gitti
pkoya gelince pko yumurrlama sorunu olması dogru bebem ben 113 kilo geliyordum hormonlarım bozuk pko vardı bende beneklşiydim alıcagın doktor bana kilo ver dedi vermeye başladım sonra oglumda bir odktor ilgilenmişti kızıma 96 kiloyla hamile kaldım kadına dedim ssknın doktoruna birşey gerekiyormu yok dedi rahimini dikicez bebek durucak sonrası malum ömürüm öldü sonra dediler araştırılıcak allah razı olsun hepsini eşim ilgilendi yaptırdık neden diye sorun çıkmadı bbende herşey normal benim şimdi gittigim doktorum var arda bey 2 arkadaşım vesile oldular o doktora gittim muayesi 320 tlo gördü beni dedi sende pırtılaşma düşünüyorum bu testleri yaptır dedi testlerimde 400 tuttu o parayıda erkek kardeşim verdi sonuçlar şu
rahim boyu kesin dikilicek
75 en geç düşülücek
ilalçlara başlanılıcak
kan sulandırıcılar vurunulucak
haftada bir proluton depont ignesi vurunucak düşmesin diye
progeston 200 sabah 200 akşam içiyorum folbiol diyaformin apikopal coraspirin içiyorum saat 11 ignemi eşim vuruyor göbegim morardı olsun bebegim dursunda
pkoya gelelim asıl mesele doktor ban rahimin doguştan sorunlu paşcım dedi birde pko var rahimini çok gzüel dikiş atılmış olabilir bu pko illeti öyle birşeyki bir anda rahim boyu kısalabiliyor dedi senin şansızlıgın dedi ne ihne ne sulandırıcı ne ilaç kullanmışsın dedi işşallah bu sefr başarıcaz dedi 18 dikişi konuşmaya gidicez bakalım ne kadar isticek 9 milyar 400 istemiş arkadaş öle yazmış adamın agzından duymadım doktor bey çok iyianlıcagın olay bu kilo ver dedi verdim herşeyi yaptım sözünden çıkmadım işşallah rabbim eşime bol kazançç veiride borçlarımı kapatır bebegime gereken parayı bullrum klara kara ,,,,,onu düşünüyorum
şimdi ben namzı kılıyım sonra görüşürüz işşallah bende diyorum en unuttum
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah
Hmm semde pıhtılaşmada varmış oda tzu biberi olmuş yani acaba rahminde ne gibi bi sıkıntı vardı benim retrouterus mesela herkesin mesaneye doğruysa benimkisi arkaya doğru:) gebelikte herkesin düzelio dümdüz oluo rahmi genetik ve zararsız bişeymiş rahmindeki sorun ne acaba merak ettim bide bu dikiş atıan yer rahim ağzımı vücut orayı zaten kapatıo bieyler salgılayıp senin bundan önceki diktirip kaybettiğin çocukta pıhtılaşma sorununu biliomuydun yoksa yenimi öğrendiniz
:) barışığız canım da evde her yerde kıl, o can sıkıcı oluyor, yoksa tüysüz erkek iyi olmaz ya. benim babamın amcamın bacağında hiç yoktu kötü görünüyo hani.:)
rabbim 40 haftaları göstersin işşallah hepimize saglıklı bir şekilde canımişşallah 18 bende duyarım bebegimin kalp atışları 3 gebelik geçiridm sanki ilk gebeligim diye seviniyorum allahım hevesimi kursagımda bırakmasın işşallah
canım merhaba sen ikiz bebek bekliyorsun anladıgım kadarallahım analı baabalı büyütsün acısını göstermesin işşallah merak ettim normalmı oldu yoksa tedaviylemi
bu arada canım haddimi aşıyorsam affola ama her gittiginde rahim buyuna baktır olurmu kızlar sızde sorun 2.5 altına inerse riskli dogum başlıyorallah hepimizin yardımcısı olsun orkidecim aman diyim dedigimi ihmal etme olurmu kardeşim her gittiginde rahim boyuna baktır biliyorsun ikizler çok riskli erken dogum filan olur allah korusun aman diyim kendini yorma dikkat et banada söylersen her gittiginde rahim boyunu sevinirim böyle dedim diyede kızma canım olurmu biliyorsun 3 bebegimi kaybettim bunun yüüznden haddiimi aştıysamda affola
canım daha öncesini karnımdaki bebegim için sildim 3 evladımı asla umutamam tabi yaradanıma dua ediyorum 2 oglumu kaybettigimd eeşime dedim bir daha çocuk isteme benden dedim sonra annelik duygum agar bastı oglumu kaybettim 40 çıktı 1 ay oruç borcumu tuttum 1 ayda öle tuttum zikire gelince 5 vakit nama zkılıyourm sabahlara ara ara kalkabilsemdecanım haklıısn benim doktor 12 haftada bakıcaz dedi normalde mesela siizn rahim boyunuz 4 se benimki 2 malesefondan dikiş şart benim şansızlıgım pko var ilaç kullanmadım düşük ignesi vurunmadım heleki kan sulandırıcı kullanmadım sskda diktirdim rahimimim en adi dikişi atmışlar bana basip olanını şimdi şişallah doktorumu buldum önce rabbime sonra arda beye güveniyorum işşallah şimdi şeker ilacı içiyorum diger ilaçlarımıda içiyorum kan sulandırıcılarımıda vurunuyorum herşeyim normal şimdilik zaten ilk gittigimde rahim boyumu ölçmedi gerek yok dedi 12 bakıcam dedi allahtan birşey olmazsa oructa rahimim dikicek doktor ozamandan sonra paso yatak wc dışarı çıkmak yok iş hiç birşey 9 ay bebek gibi bakılıcam ben stresde girmesem iyide gelde sen bana söyle:18::18:
Daa önce yaşadığın için 12 dir bence kafaya takacak hiç ir şey yok inanki ben kendimi taşıyıcı oarak göüyorum allah bebeklerimizin vadesini biliyor ruhu üfleyen o neticede nekadar yaşıyacakarı alınlarında yazılı sen elinden geleni yapıosun sigara içmiosun ne bilim bebeğini üzecek şeyleren kaçınıosun rahmine işlem yaptırıosun daha elimizden ne gelrki önce bağla sonra tevekkül et allaha bırak demişler bebeğinin dünyaya geleceği varsa kimse hiç birşey engel olamaz buna nice düşük yapmak isteyipte tuvalet köşelerinde ıkınan sonra çöpte doğurup bebeği oraya atan polsin bulduğu ve şuan yetim olarak yaşayan nice çocuklar var bunlar yaşanıyo yine bu dünyada içinden at o tedirginliği ayağakalktım işte çocuk düştü benim yüzümden deme elinden geldiğince dikat et gerisi Allahın takdiri ilahisi eğer benim bebeğim doğmayacaksa buna ben engel olamam o yüzden içim çok rahat bolca dua edicez hiçbirşey dünanın sonu değil biz buraya bir sınaviçin geldik Allahım bizleri sevdiklerimzle imtihan etmesin bol bol dua ve zikir çek ama senin hayatın herşeyden önce değerli inanki kendini eksik hissedecek hiçbirşey yok kaynananların yaptığı ayıba bile takılma bişey olacaksa eşin arkanda olmazsa o seni kaybeder ki maşallah rabbim sana iyi bi eş vermiş canım herşey olacağına varır insanın doğacağı gün öleceği gün belli inanki ben ne zamanki bunu kalpten hissettim Rabbim rahmime bi can koydu sadece yaratana güven insanlar 45 inde 50 sinde doğuruo içini ferah tut artık canım Allahım bebeğini sana bağışlasınrabbim ne eylers egzüel eylen canım kaynanamlarıda unuttum inan çok yıkım yasadım istemneyen gelin oldum nedeni çok kilolu olmam eşim çok boylu bıkınlı 180 boyu var bana göre güzel kirbi yavrusunu pamugum diye severmiş benimkide o hesep eşimin ailesi çok çektridi ban dügün borçlarını üstüme attılar kaynımın boprçlarını ban ödettiler onlar yüüznden 17 ay bebeg vesile olamadım erkek kardeşinin kızını aldı kaynanam ilk ogluma hamile kalınca ban suratıma kız dogur erkek dogurma sakın dedi sonrada töbe dedi oglum öldü eltim hamile kalıd kızı oldu lafı soktm zaten geri kalırmıyım inan elin acıdıgı gibi akrabalarım acımadı bana burda okadar kişiyle arkadaş oldumki sorma hergün aklım ageldikçe günlüge yazıyorum çok kişi bana dua ediyor allah hepsinden razı olsun hep z,yazmışlar maddi manevi dessstek istersen burdayız kendimi sevdirdiyesem ne mutlu bana allah razı olsun düşünmesi yeter insanların rahmetli babamın traktörünü satılıga çıkardık kardeşlerim haklarını istemiyor bir garip anacım var allahım ona ömür versin kardeşlerimden bir sorunum yok herkez yagında kavruluyor eşimin sülalesi benden uzak dursun yeter rabbime dua ettim allahım karnımdakini sen verdin onun rıskınıda sen veirisin inan her secdemde dua ediyorum eşiem saglıkl ver allahım borçları olanları borçlarını kapa dedigin dogru millet bebek için ölürken bazı adiler dogurup sokaga atıyorlar ben bri karıncaya bile acıyan bir insanın okadar olur çok duygusalım herşeye aglarım merhametliyim sen desenki paş aekmegim yok kendim yemem sana veirim merhametimden kaybettim zaten kaynanam dogumlarımda baktı allah var evinde 2 oglumda baktı kızımdada 1 hafta amma gerisi boş 2 gün kaldım hastanede kanamam oldugu için 2 gece yattın kan sulandrıcı kullandım ondan bırakmadılar ilk gece yanımda yattı 2 gece başka bölümde yattı bende anasını kaybetmiş kuzular gibi kaynanamı aradım çok çektim anlıcagın hiç arayıpta demiyor kızım işin varmı karnın açmı canın birşey istermi ötekine ölemi yaptı evine kadar temizledi kardeşinin kızıya istemiyorumde eşim biliyor kimin ne oldugunu bundan sonra ileriye bakıcam ben allahım karnımdakine ömür versin işşallah teyzesi bu benim son umudum
ssk ne kadar bakar bebem yok dediler bu arda bey buldu bende homosisiteyin çoktıpırtılşaşmanın en agırı allah korusn felç ve kalp krizi geçirme riskim var çok baba bir insan salı günü dua eidn kalp atışını görüyüm tuvalet aynamda yavrumun resmi öpüyorum hergün bebegimi karnımı okşuyoprum hergün ya şafi çekiyorum selvat çekiyorum bu arada canım ben dersliyimallah razı olsun işşallah bundan sonra gzüel paylaşımlar yaparız 40 hafta görürüz
canım okadar dengesiz insanlar varki sorma bir anney o denmez zaten öyle insanlarla görüşmüyorum salladım gitti
pkoya gelince pko yumurrlama sorunu olması dogru bebem ben 113 kilo geliyordum hormonlarım bozuk pko vardı bende beneklşiydim alıcagın doktor bana kilo ver dedi vermeye başladım sonra oglumda bir odktor ilgilenmişti kızıma 96 kiloyla hamile kaldım kadına dedim ssknın doktoruna birşey gerekiyormu yok dedi rahimini dikicez bebek durucak sonrası malum ömürüm öldü sonra dediler araştırılıcak allah razı olsun hepsini eşim ilgilendi yaptırdık neden diye sorun çıkmadı bbende herşey normal benim şimdi gittigim doktorum var arda bey 2 arkadaşım vesile oldular o doktora gittim muayesi 320 tlo gördü beni dedi sende pırtılaşma düşünüyorum bu testleri yaptır dedi testlerimde 400 tuttu o parayıda erkek kardeşim verdi sonuçlar şu
rahim boyu kesin dikilicek
75 en geç düşülücek
ilalçlara başlanılıcak
kan sulandırıcılar vurunulucak
haftada bir proluton depont ignesi vurunucak düşmesin diye
progeston 200 sabah 200 akşam içiyorum folbiol diyaformin apikopal coraspirin içiyorum saat 11 ignemi eşim vuruyor göbegim morardı olsun bebegim dursunda
pkoya gelelim asıl mesele doktor ban rahimin doguştan sorunlu paşcım dedi birde pko var rahimini çok gzüel dikiş atılmış olabilir bu pko illeti öyle birşeyki bir anda rahim boyu kısalabiliyor dedi senin şansızlıgın dedi ne ihne ne sulandırıcı ne ilaç kullanmışsın dedi işşallah bu sefr başarıcaz dedi 18 dikişi konuşmaya gidicez bakalım ne kadar isticek 9 milyar 400 istemiş arkadaş öle yazmış adamın agzından duymadım doktor bey çok iyianlıcagın olay bu kilo ver dedi verdim herşeyi yaptım sözünden çıkmadım işşallah rabbim eşime bol kazançç veiride borçlarımı kapatır bebegime gereken parayı bullrum klara kara ,,,,,onu düşünüyorum
şimdi ben namzı kılıyım sonra görüşürüz işşallah bende diyorum en unuttum
rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın işşallah
Hmm semde pıhtılaşmada varmış oda tzu biberi olmuş yani acaba rahminde ne gibi bi sıkıntı vardı benim retrouterus mesela herkesin mesaneye doğruysa benimkisi arkaya doğru:) gebelikte herkesin düzelio dümdüz oluo rahmi genetik ve zararsız bişeymiş rahmindeki sorun ne acaba merak ettim bide bu dikiş atıan yer rahim ağzımı vücut orayı zaten kapatıo bieyler salgılayıp senin bundan önceki diktirip kaybettiğin çocukta pıhtılaşma sorununu biliomuydun yoksa yenimi öğrendinizallahıma secde ediyorum rabbim benim için neyi layık görüyorsa onu yaşatsın işşallah
:) cocouklar kız olursa bır erkek kılını ıdare ederız ama cocouklarda erkek oldum yandıkben 41 yandım ozamamn
kızlar kaçırdım okuyamadım soğanın ne zararı var her yemeğin yanında bir tane çiğ soğan yiyorum ve çok seviyorum bilenler bi geri dönebilir mii
canım yumurtalıkları uyarıyor düşük nedeni diye biliyorm sen yeme maydonozdanda uzak dur
evet canım ikiz bebek bekliyorum. ben de pıhtılaşma sorunu nedeniyle 3 bebek kaybettim. tüp bebek ile hamile kaldım. normal yolla da hamile kalabiliyorum ama kan sulandırıcıya gebe kalmadan başlamam gerektiğinden ve gelişimi güzel embriyo seçilmesi için dr tüp tedavisi önerdi. Rabbim çok şükür ikiz nasip etti. servikal uzunluğa hep bakılyor. riskli gebelik konusunda uzman birine gidiyorum. bu çok söylemek istediğim bir şey değildi ama madem söyleyeyim ben de doktorum. ama kadın doğumcu değil. olabilecek risklerin farkındayım. bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım bildiğim kadarıyla
ne doktorusun ona göre soru soruyum hocam :86:mesela bende önlük tansiyonu var sizlşeri görünce tansiyon 16 ya 10 çıkıyor eve gelince yopk bir haftadır ölçüyorum 10 .5 gelip gidiyor bu progeston beni maffediyor doktorcum uykum gelmese iyi diyetisyen olucektin veseelam sen sen ozaman gelme keyfime
tatlım çevremden takip edenler de olduğundan paronoyakça gelebilir ama tanınmaktan korkuyorum. oysa ben rahatça yazmak konuşmak istiyorum. o yüzden branşı söylemiyorum.seni gidi demek önlük fobin var. bence yaşadıklarınla da alakalıdır diye düşünüyorum. ben bile artık iğneden ürküyorum. kan sulandırıcıları kendim yapamaz oldum. kan aldırırken muayene olurken fena hissediyorum. yaşadıklarımız hayatımıza değişik anlamlar katıyor işte
benim de kadın doğumcu fobim varkızlar az önce kasıgıma agrı girdi bir türlü gemedi kabızlık var sbah beri nihayet tuvalete çıktım geçti sıkıtı yoktur umarım
ayrıca benimde k.dogumcu fobim varrr :18::18::18::18::18:
evde ölçtüğün gayet normal canım. tansiyon hastası değilsin sadece beyaz önlük fobisi olanlarda doktorda iken böyle yükksek çıkabiliyor.canım sorma 2 oglumda dahiliyeye gönderdi dokto radama dedim ssknın doktoruna siiz görünce ban abirşey oluyor diye dahiliyey giidcen dedi hiç umutmuyorum bir daihiyeciyi oturmuşlar erkek tansiyon için geldim dedim anlattım sizi görünce böyle oluyor zaten panik atak hastasıyım 2005 beri 2 kere kalp spazmı geçiridm panik ataktan 1 gece yogun bakımda kaldım kalbim 260 yaptıpanik ataktan işte neyse oruçta ogluma hamile kaldım dahiliyeci rahat bir şekilde dediki bana 1 hafta kotrol yapıcaz tansiyonuna yoksa gebeligini sonlardırıcaz dedim doktor ben 7 sene olmamış bebegim tedaviye ragmen oldu bebegim nasıl lıyarım bu cana oglum oynuytor içimde 4 aylık ozaman dışarı çıktık allahım nasıl aglıyourm eşime canım aldırmam dedim ben bu bebegi zor buldum deidm durudm oruçya allahım eşim su veriyor iç diye diyourm ne haddime okadar oruçlu kişiler var ayıp günah eşim dedi paşa sen hamilesin karnın büyük birşey olmaz eve geldim aglarım herşey tansiyonumu ölçüyoz düşük 9 5 10 5 1 hafta sonra gene gitti aynı doktora randev alıcaktım yok dediler bir bayan çıktı karşıma şirinmi şiirn dedim böyle bölyle doktor ban öyle saçmalılkmı olur ilaçla düşürüyoruz dedi oda ölçtü 16 10 sonra ablamla çıktım muayenesinden baktım doktor orda ablam tutmasaydı adamı orda parçalıcaktım yeminle kendi şimdi doktoruma gittim tansiyonu ölçücekler dedim hemşire hanım ölçma 16 10 tansiyonum dedim güldü öyle şey mi olu rdedi ölçü nasıl bildin dedi eşim ordan atladı sizi görünce eşime birşey oluyor anlıcahız böyle salı günü doktor yaz bir yere dedi bened bakıyourm günde 3 kere 10 5 10 6 tansiyonum normal degilmi
ne yapayım doktorların cazibelerine dayanamıyom kız olsun erkek olsun
benim de kadın doğumcu fobim varkasık ağrın normaldir canım korkmayasın
evde ölçtüğün gayet normal canım. Tansiyon hastası değilsin sadece beyaz önlük fobisi olanlarda doktorda iken böyle yükksek çıkabiliyor.
gelde sen bu önlüklüler söyle onlarda haklı oglumda tansiyonum olmadı halde alfa met kullandımAdam içicen dedi durdu allahıma şükür heyecan yapmıyım stres girmiyim birşeyim yok eee 3 bebegi kaybedince babada ölünce olduk panik atak
evde ölçtüğün gayet normal canım. tansiyon hastası değilsin sadece beyaz önlük fobisi olanlarda doktorda iken böyle yükksek çıkabiliyor.
canım benim doğumdan sonra bir psikiyatri desteği alsan. zor şeyler yaşamışsın çünkü. panik atağı geçmeyecek, düzelmeyecek bir şey değil çünkü. hem de ilaçsız bile düzelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?