2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

allahım ayrdımcısı olsun var öyle isanlar işte boşuna demiyoruz yicek ekmegi varsa dogar diye kimi adım atsa bişey olur kimide duvardan atlasa bişey olmaz o eniştenizide allah bildigi gibi yapsın elleri kırılasıca nasıl kıymış kadıncagıza cık cık cık

:) barışığız canım da evde her yerde kıl, o can sıkıcı oluyor, yoksa tüysüz erkek iyi olmaz ya. benim babamın amcamın bacağında hiç yoktu kötü görünüyo hani.:)

benim kocam da çok kıllı ama çok iyi bir erkektir, bir gün evi süpürme ertesi gün köşeler yumak oluyo
oyy o yüzden yavrum tüylü olsun hiç üzülmem, çok severim onu, oyyyy yerim onu

ne insanlar var yaa aklım almıyor acaba nasıl hesap vereceler ahirette cidden merak ediyorumm

kızlar kaçırdım okuyamadım soğanın ne zararı var her yemeğin yanında bir tane çiğ soğan yiyorum ve çok seviyorum bilenler bi geri dönebilir mii

evet canım ikiz bebek bekliyorum. ben de pıhtılaşma sorunu nedeniyle 3 bebek kaybettim. tüp bebek ile hamile kaldım. normal yolla da hamile kalabiliyorum ama kan sulandırıcıya gebe kalmadan başlamam gerektiğinden ve gelişimi güzel embriyo seçilmesi için dr tüp tedavisi önerdi. Rabbim çok şükür ikiz nasip etti. servikal uzunluğa hep bakılyor. riskli gebelik konusunda uzman birine gidiyorum. bu çok söylemek istediğim bir şey değildi ama madem söyleyeyim ben de doktorum. ama kadın doğumcu değil. olabilecek risklerin farkındayım. bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım bildiğim kadarıyla

ne doktorusun ona göre soru soruyum hocam :86:mesela bende önlük tansiyonu var sizlşeri görünce tansiyon 16 ya 10 çıkıyor eve gelince yopk bir haftadır ölçüyorum 10 .5 gelip gidiyor bu progeston beni maffediyor doktorcum uykum gelmese iyi diyetisyen olucektin veseelam sen sen ozaman gelme keyfime

tatlım çevremden takip edenler de olduğundan paronoyakça gelebilir ama tanınmaktan korkuyorum. oysa ben rahatça yazmak konuşmak istiyorum. o yüzden branşı söylemiyorum. seni gidi demek önlük fobin var. bence yaşadıklarınla da alakalıdır diye düşünüyorum. ben bile artık iğneden ürküyorum. kan sulandırıcıları kendim yapamaz oldum. kan aldırırken muayene olurken fena hissediyorum. yaşadıklarımız hayatımıza değişik anlamlar katıyor işte

Son düzenleme:
kızlar az önce kasıgıma agrı girdi bir türlü gemedi kabızlık var sbah beri nihayet tuvalete çıktım geçti sıkıtı yoktur umarım

ayrıca benimde k.dogumcu fobim varrr :18::18::18::18::18:

canım sorma 2 oglumda dahiliyeye gönderdi dokto radama dedim ssknın doktoruna siiz görünce ban abirşey oluyor diye dahiliyey giidcen dedi hiç umutmuyorum bir daihiyeciyi oturmuşlar erkek tansiyon için geldim dedim anlattım sizi görünce böyle oluyor zaten panik atak hastasıyım 2005 beri 2 kere kalp spazmı geçiridm panik ataktan 1 gece yogun bakımda kaldım kalbim 260 yaptı panik ataktan işte neyse oruçta ogluma hamile kaldım dahiliyeci rahat bir şekilde dediki bana 1 hafta kotrol yapıcaz tansiyonuna yoksa gebeligini sonlardırıcaz dedim doktor ben 7 sene olmamış bebegim tedaviye ragmen oldu bebegim nasıl lıyarım bu cana oglum oynuytor içimde 4 aylık ozaman dışarı çıktık allahım nasıl aglıyourm eşime canım aldırmam dedim ben bu bebegi zor buldum deidm durudm oruçya allahım eşim su veriyor iç diye diyourm ne haddime okadar oruçlu kişiler var ayıp günah eşim dedi paşa sen hamilesin karnın büyük birşey olmaz eve geldim aglarım herşey tansiyonumu ölçüyoz düşük 9 5 10 5 1 hafta sonra gene gitti aynı doktora randev alıcaktım yok dediler bir bayan çıktı karşıma şirinmi şiirn dedim böyle bölyle doktor ban öyle saçmalılkmı olur ilaçla düşürüyoruz dedi oda ölçtü 16 10 sonra ablamla çıktım muayenesinden baktım doktor orda ablam tutmasaydı adamı orda parçalıcaktım yeminle kendi şimdi doktoruma gittim tansiyonu ölçücekler dedim hemşire hanım ölçma 16 10 tansiyonum dedim güldü öyle şey mi olu rdedi ölçü nasıl bildin dedi eşim ordan atladı sizi görünce eşime birşey oluyoranlıcahız böyle salı günü doktor yaz bir yere dedi bened bakıyourm günde 3 kere 10 5 10 6 tansiyonum normal degilmi
ne yapayım doktorların cazibelerine dayanamıyom kız olsun erkek olsun

kızlar az önce kasıgıma agrı girdi bir türlü gemedi kabızlık var sbah beri nihayet tuvalete çıktım geçti sıkıtı yoktur umarım

ayrıca benimde k.dogumcu fobim varrr :18::18::18::18::18:
benim de kadın doğumcu fobim varkasık ağrın normaldir canım korkmayasın
evde ölçtüğün gayet normal canım. tansiyon hastası değilsin sadece beyaz önlük fobisi olanlarda doktorda iken böyle yükksek çıkabiliyor.

gelde sen bu önlüklüler söyle onlarda haklı oglumda tansiyonum olmadı halde alfa met kullandım Adam içicen dedi durdu allahıma şükür heyecan yapmıyım stres girmiyim birşeyim yok eee 3 bebegi kaybedince babada ölünce olduk panik atak

canım benim doğumdan sonra bir psikiyatri desteği alsan. zor şeyler yaşamışsın çünkü. panik atağı geçmeyecek, düzelmeyecek bir şey değil çünkü. hem de ilaçsız bile düzelebilir.

canım benim doğumdan sonra bir psikiyatri desteği alsan. zor şeyler yaşamışsın çünkü. panik atağı geçmeyecek, düzelmeyecek bir şey değil çünkü. hem de ilaçsız bile düzelebilir.

CANIM GİTTİM İLAÇTA KULLANDIM AMMA VELAKİM DOKTOR KAFANDA BİTİRCEN DEDİ BENDE NAMAZLARIMA DAHA SIKI SARILIYOURM TESPİHLERİMİ ÇEKİYORUM ELHAMDURİLLAH İYİYİM ESKİSİ GİBİ DEGİLİM ÇOK ŞÜKÜRAMA BAZEN TUTUNCA TUTUYOR PANİK ATAGIM BİR ŞEYE ÜZÜLÜYÜM KZIYIM HEMEN DEVREYE GİİRYOR GALİBA ÇOK ACI HAKSIZLIK GÖRÜDM ONDA AMA DEDİGİBNİ DÜŞÜNMÜYOR DEGİLİM
ALLAHIM GICIK TUTTU NE YAPTIYSAN GEÇMİYOR ÖKSÜRÜYORUM BİR ÖNERİN VARMI VALLAHİ KORKUYOURM BEBEGİME BİRŞEY OLUR DİYE SABAH UYUAMADIM GICIKTAN GARİP EŞİM SU GETİRDİ İÇİYİM DİYE ALLAHIM GEÖMEDİ KALDI BU GICIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…