ah ah uyumaya vakit olsa keske
kızlar kaçırdım okuyamadım soğanın ne zararı var her yemeğin yanında bir tane çiğ soğan yiyorum ve çok seviyorum bilenler bi geri dönebilir mii
kizlar dun gece kanamam oldu acile gittim
plasenta yani bebegin esi asagidaymis kilcal damarlara baski ediyor kanama oluyormus. ayni durumda olan var mi? ne zaman yukari cikar bu plasenta?
canım ya soğanın hiç bir zararı olmaz, hatta soğan kadının rahmi için yaratılmıştır diyo uzmanlar, bende resmen soğana aşeriyorum, abartmadığın sürece bir şey olmaz. Allahın yarattığını abartılı kullanmadığımız sürece bir şey olmaz.
hamilelikte zararlı olanlar, sigara , alkol, hazır gıdalar, çiğ hayvansal gıdalar, konserveler, ek olarak gdo şüphesi içeren mısır ve pirinçte yasak dedi doktorum bana.pirinç yerine daha sasğlıklı olan bulguru tercih edin.
canım yat dinlen ,sadece wc ve yemek için kalk hatta yemeğinde ayağına gelsin, ev işiyle felanda uğraşma ok. ayakların hep yukarda olursa daha iyi olur, sonra rahat ol, ,burda bu durumu yaşayan pek çok arkadaş var, benim ablamda yaşadı belki ayrıntıda seninkinden farklıydı kanaması oldu içte, ama dikkat etti, şimdi dünyalar tatlısı cin gibi bir kızı var; eğer sende, bu şekilde dikkat edersen, ve doktorun verdiği ilaçlarını düzenli kullanırsan en kısa sürede atlatırsın. ayağa kalkmamaya çalış.
evet canım ikiz bebek bekliyorum. ben de pıhtılaşma sorunu nedeniyle 3 bebek kaybettim. tüp bebek ile hamile kaldım. normal yolla da hamile kalabiliyorum ama kan sulandırıcıya gebe kalmadan başlamam gerektiğinden ve gelişimi güzel embriyo seçilmesi için dr tüp tedavisi önerdi. Rabbim çok şükür ikiz nasip etti. servikal uzunluğa hep bakılyor. riskli gebelik konusunda uzman birine gidiyorum. bu çok söylemek istediğim bir şey değildi ama madem söyleyeyim ben de doktorum. ama kadın doğumcu değil. olabilecek risklerin farkındayım. bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplarım bildiğim kadarıyla
yapmaya calisicam ama fotografcilik da yapiyorum cumartesi cekimim var iptal de edemem dugun cekimi insanlar bana guvendiler iki gun kala iptal olmaz
yorulmamaya calisicam, egilip kalmamaya calisicam olmadi diger cekimleri iptal edicem. insallah cikar plesanta yukari. hamilelik cok guzel bir his ama su kanamalar gicik iste.
gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda durur
konserve dedınde taze balık yıyemıyorum dıye konserve ton balıgı yıyorum oda zararlımı hıc yemesem dahamı ıyı acaba
gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda durur
konserve dedınde taze balık yıyemıyorum dıye konserve ton balıgı yıyorum oda zararlımı hıc yemesem dahamı ıyı acaba
yapmaya calisicam ama fotografcilik da yapiyorum cumartesi cekimim var iptal de edemem dugun cekimi insanlar bana guvendiler iki gun kala iptal olmaz
yorulmamaya calisicam, egilip kalmamaya calisicam olmadi diger cekimleri iptal edicem. insallah cikar plesanta yukari. hamilelik cok guzel bir his ama su kanamalar gicik iste.
bende artk ağdaya başlamak istiyorum ama zarar verirmi bebeğe?malum canım yanacak etim sünecek ya ne bileyim korku da var tabi
Senden ve bebeginden hicbirsey onemli olamaz benimde kanamam vardi herdamla geldiginde ağlamak tan bir halboldun sana tavsiyem iptal el suan kac hafta liksin bilmem ama 3 aydan snra gobege cikiyor bebis ben sadece yattim wcye gittim yemegim bile ayagima geldi kapi calsa bile kimseye acmadim anca boyle iyi oldum anlicagin sindi ögörürken bile uzuluyorum cok sanci geliyor we gebeligimden beri yattigim halde 5 kilo verdim allah izin verirse 2 gundur migden bulanmadan bise yedim suandan ihtibaren istifra etmek icin wcye kosup duruyorum nasıl beslicez bu bebislerimizi bilmiyorum
Ben de balık çok sevdıgım halde yıyemıyorum hamilelikte. Omega 3 kullan, ancak balık karaciğerinden yapılmamış olanı kullanmalısın. Cogu doktor 3 aydan sonra veriyor, bnm hocam sorduğumda daha hafta sonu kongredeydik, hergün 500 mg kullanabilirsin dedi. Diğer doktorum ise haftada 2-3 gun yeterli olur demişti. Ben hergün kullanıyorum. Ocean 500 veya seven seas markalarının omega 3lerini kullanabilirsin. Balık yağı normalde de hergün alınması gereken bir destek. Çünkü sevdiğim zamanlarda bile haftada 3 kez balık yiyemiyorum. Pek alışkanlık yok ne yazık ki.
Ben de balık çok sevdıgım halde yıyemıyorum hamilelikte. Omega 3 kullan, ancak balık karaciğerinden yapılmamış olanı kullanmalısın. Cogu doktor 3 aydan sonra veriyor, bnm hocam sorduğumda daha hafta sonu kongredeydik, hergün 500 mg kullanabilirsin dedi. Diğer doktorum ise haftada 2-3 gun yeterli olur demişti. Ben hergün kullanıyorum. Ocean 500 veya seven seas markalarının omega 3lerini kullanabilirsin. Balık yağı normalde de hergün alınması gereken bir destek. Çünkü sevdiğim zamanlarda bile haftada 3 kez balık yiyemiyorum. Pek alışkanlık yok ne yazık ki.
ya ağdayı doktorlar önermiyor, bikini bölgesinde kıllar alındığı zaman, bölge mikrop kapmaya daha elverişli hale gelebiliyormuş. makasla kesin diyorlar, ya aslında da en iyisi hamile kalmadan önce lazerle ordaki kılların işini bitirmek:)
Ben evlenmeden lazerle bitirdim tüm vücutu ama yine çıkıyo yani yüzde 75 i gitti işte 2 sene gitmeme rağmen oda çözüm değil geri kalanı alıom paketi makine ii alıo
Ben evlenmeden lazerle bitirdim tüm vücutu ama yine çıkıyo yani yüzde 75 i gitti işte 2 sene gitmeme rağmen oda çözüm değil geri kalanı alıom paketi makine ii alıo
Ben anladım sanırım :))Canım kendin yapman imkansız.güvenilir temiz bir bayan bul evine gelsin evinde yapsın.10 tl ise evine geldiğinde 20 verirsin.Ben yıllardır aynı kişiye giderim ondan rahatım
hiç agda yaptırmadım ben acaba kasarmıyım diye düşüüyorum açıkcası
kizlar dun gece kanamam oldu acile gittim
plasenta yani bebegin esi asagidaymis kilcal damarlara baski ediyor kanama oluyormus. ayni durumda olan var mi? ne zaman yukari cikar bu plasenta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?