2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar kaçırdım okuyamadım soğanın ne zararı var her yemeğin yanında bir tane çiğ soğan yiyorum ve çok seviyorum bilenler bi geri dönebilir mii

canım ya soğanın hiç bir zararı olmaz, hatta soğan kadının rahmi için yaratılmıştır diyo uzmanlar, bende resmen soğana aşeriyorum, abartmadığın sürece bir şey olmaz. Allahın yarattığını abartılı kullanmadığımız sürece bir şey olmaz.
hamilelikte zararlı olanlar, sigara , alkol, hazır gıdalar, çiğ hayvansal gıdalar, konserveler, ek olarak gdo şüphesi içeren mısır ve pirinçte yasak dedi doktorum bana.pirinç yerine daha sasğlıklı olan bulguru tercih edin.

kizlar dun gece kanamam oldu acile gittim
plasenta yani bebegin esi asagidaymis kilcal damarlara baski ediyor kanama oluyormus. ayni durumda olan var mi? ne zaman yukari cikar bu plasenta?

gecmiş olsun canım inş en kısa zamanda durur

konserve dedınde taze balık yıyemıyorum dıye konserve ton balıgı yıyorum oda zararlımı hıc yemesem dahamı ıyı acaba

yapmaya calisicam ama fotografcilik da yapiyorum cumartesi cekimim var iptal de edemem dugun cekimi insanlar bana guvendiler iki gun kala iptal olmaz
yorulmamaya calisicam, egilip kalmamaya calisicam olmadi diger cekimleri iptal edicem. insallah cikar plesanta yukari. hamilelik cok guzel bir his ama su kanamalar gicik iste.

Merhaba orkide ,
Özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan yazıyorum umarım okursun. Benim de ikiz bebeklerim. Haberleselim olur mu, etrafta ikiz bekleyen yok. Burası da çok yogun, çok sağlıklı takip edemiyorum. Kanamaların olmuş galiba; bnm de 2 kez pembe lekem, 1 kez kahve akıntım oldu ama protestana ilaveten proluton iyi geldi. Sen nasıl oldun? Haftaya ikili test yaptıracağım, senin daha zamanın var gerçi ama doktorunda konuştun mu ikili testi?

Senden ve bebeginden hicbirsey onemli olamaz benimde kanamam vardi herdamla geldiginde ağlamak tan bir halboldun sana tavsiyem iptal el suan kac hafta liksin bilmem ama 3 aydan snra gobege cikiyor bebis ben sadece yattim wcye gittim yemegim bile ayagima geldi kapi calsa bile kimseye acmadim anca boyle iyi oldum anlicagin sindi ögörürken bile uzuluyorum cok sanci geliyor we gebeligimden beri yattigim halde 5 kilo verdim allah izin verirse 2 gundur migden bulanmadan bise yedim suandan ihtibaren istifra etmek icin wcye kosup duruyorum nasıl beslicez bu bebislerimizi bilmiyorum

konserve dedınde taze balık yıyemıyorum dıye konserve ton balıgı yıyorum oda zararlımı hıc yemesem dahamı ıyı acaba

Ben de balık çok sevdıgım halde yıyemıyorum hamilelikte. Omega 3 kullan, ancak balık karaciğerinden yapılmamış olanı kullanmalısın. Cogu doktor 3 aydan sonra veriyor, bnm hocam sorduğumda daha hafta sonu kongredeydik, hergün 500 mg kullanabilirsin dedi. Diğer doktorum ise haftada 2-3 gun yeterli olur demişti. Ben hergün kullanıyorum. Ocean 500 veya seven seas markalarının omega 3lerini kullanabilirsin. Balık yağı normalde de hergün alınması gereken bir destek. Çünkü sevdiğim zamanlarda bile haftada 3 kez balık yiyemiyorum. Pek alışkanlık yok ne yazık ki.

handeta kullanıcısından alıntı

canım ben kendim yapıyorum keyfe alınırsa dignimizde günah haberiniz olsun eger agdadan bahsediyorsanızama hamileyken iizn verdim yaptırın mahsuru yok hamileler birşey demiyorum ama ne biliyim ben utanıırm ya

pasam3405 yapma allahaşkına nerde yazıyor günah olduğu.Ona bakarsan kadın doğumcuyada gidiyoruz oda mahrem onadamı göstermiycez.Keyfe alınırsa günah ne demek anlamadım gerçi ama arkadaşım doğumdan önce mikrop kapmış doktor tüylerden deyip kızmış git temizlen demiş.Keyifle alakası olabilirmi bunun hem temizlik imandan gelir diyceksin hemde bi ton kıl tüyle gezceksin.Dini bu şekilde yanlış yorumlayanlara çok kızıyorum kusura bakma.

canım sakın bir daha konserve ton balığını eline bile alma.hem konserve olmasından hemde ton balığının büyük balık olmasından dolayı içeriğinde civa oranı en yüksek balık. ha bir şey olur mu olmaz merak etme, herşeyin tazesini yediğin müddetçe, ama bir daha yeme.

Son düzenleme:

canım o kanamalar çok ciddi ve gitmemelisin, senin en az 15 gün yatman gerekiyor, doktorun söylemedi mi, bak burdada kanaması olan arkadaşlar oldu, eminim bir çoğu yataktan kalkmadı, sakın gitme, iptal ettir çekimini, doktorun ne kadar yatman gerektiğini söyledi.birde çok hareket etmeyeceğini söylemişin ama düğün çekimlerin malum, bir çoğumuz nasıl olduğu konusunda tahminlerimiz var. hem kendini çok yorarsın, hem de çok verimli bir iş olmaz. ve şu aşamada da gidersen düğünü olan insanlardan ziyade bebeğine ve kendine ayıp edersin. açıkça da söyleyim.

Son düzenleme:
bende artk ağdaya başlamak istiyorum ama zarar verirmi bebeğe?malum canım yanacak etim sünecek ya ne bileyim korku da var tabi

canım ya ağdanın almayla felan bebeğe bir zararı olmaz, yanlızca ağdanında içeriğinden çekinebilirsin, her ne kadar doğal dense de muhakka içlerinde bazı maddeler oluyor.
birde kuaförde felan sakın aldırma, onlar renkli renkli bir şeyyle alıyorlar, ne olduğu tamamen meçhul o ağdaların, birde bazı kuaförler hijyen yönünden de pek düşündürücü oluyorlar.
3. ayın çıksın, normal ağdayla yaparsın. yada eldivenla alabilirsen al.

Son düzenleme:

canım en geç 4. ayda biter bulantıların hem korkma,o senden alacağını alır, hiç merak etme, sen şu aşamada kendine bir süre daha dikkat et yeter.

bende 3. aydan itibaren verdikelirini biliyorum, birde haftada 250 gr somon yersen (gebelikte en saağlıklı balık) haftalık omega 3 deponu doldurmuş olursun. günde 3 cevizlede bu durumu sağlarsın, ama bu aşamada çok yaağlı olduğu için ceviz pek yenmiyor. kenndi doktoruna danışmadan hiç bir ilaç alma. bu vitamin olsun omega 3 olsun kalsiyum takviyesi olsun farketmez

Son düzenleme:

bende 3. aydan itibaren verdikelirini biliyorum, birde haftada 250 gr somon yersen (gebelikte en saağlıklı balık) haftalık omega 3 deponu doldurmuş olursun. günde 3 cevizlede bu durumu sağlarsın, ama bu aşamada çok yaağlı olduğu için ceviz pek yenmiyor. kenndi doktoruna danışmadan hiç bir ilaç alma. bu vitamin olsun omega 3 olsun kalsiyum olsun farketmez

Ben evlenmeden lazerle bitirdim tüm vücutu ama yine çıkıyo yani yüzde 75 i gitti işte 2 sene gitmeme rağmen oda çözüm değil geri kalanı alıom paketi makine ii alıo

Ben evlenmeden lazerle bitirdim tüm vücutu ama yine çıkıyo yani yüzde 75 i gitti işte 2 sene gitmeme rağmen oda çözüm değil geri kalanı alıom paketi makine ii alıo

canım ya sen de mi uyumadın. bende diş ağrısından uyuyamadım, ya umarım başıma bir iş açmaz.geçmedi, doktorada gittim bu aşamada bir şey yapamayacağeını söyledi, birde ben hamile kalmadan dişlerimi yaptırmıştım güya...

ha bu arada yani lazerle aldırsanda söylediğin gibi çıkıyor canım ama cok cansız oluyor, hani o şekilde daha rahat ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…