2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kız kardeşime almıştık bunlardan o zaman bi mağazadan tam hatırlamıyorum ama 75 tl gibi bi para vermişti.başka bi marka öyle olumlu şeyler yazıyordu ki tamam dedik budur. değdi mi hayır çünkü o tam 7,5 ay dolana kadar kustu sadece son 1,5 ay iyiydi........ serum,ha, bileklik duyulan her öneri uygulandı.......sanırım bünye meselesi yapacak bişey yok bana kalırsa bu durumda pek eğer şanslıysak daha az kusarız bazen tuzlu krakerler,naneli şekerler rahatlatabilir.... ama bazen de kırk takla atsan fayda etmiyor işte

Son düzenleme:

ne güzel söylemişsin arkadaşım... geçen bende merdivenden iniyorum yani normal ben öyle yavaş haraket eden biri değilim arkadaşım gördü aman dikkat et nasıl iniyorsun nasıl yürüyorsun dedi.. bende canım Eğer bebeğim sağlıklıysa bunlardan bişey olmaz,Allah'a emanet hasta değilim ki ben dikkat ederim ama hasta gibi de davranamam dedim.. ama bi tanıdığım var yemin ederim kız hamile kaldığından beri hep eşinin kolunda minik mink adımlarla yürüyor daha 2. ayı bile olmadan hamile pantolonu giymeye başlamıştı ve sürekli hastalıklı biri gibi dolaşıyordu... kınamak değil ama bana hamilelik böyle olmamalı gibi geliyor..
paşamın yaşadığı farklı haliyle ben daha ilk haftalarda bi bebek kaybetmiştim daha önce ona rağmen toparlanmam zor olmuştu ki o 3 bebeğini kaybetmiş hemde herşeyini bildiği bebeklerini.. Allah bi daha yaşatmasın hiç birimize.. inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır ve hepimiz ocak da kavuşuruz hayırlısıyla...

Günaydın annişler hayirli cumalar bugün nasılsınız bulantilar beslenmeler

günaydın kızlar... herkese hayırlı cumalar,,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..

valla dün iyiydim ben her sabah bulantım oluyor ama kusma azalmıştı bulantı hapı alıyorum sabahları mecburen çünkü çalışıyorum.. ancak bugün kahvaltıdan sonra kustumm.. işe gelmem gerektiği içinde 5 dk. sonra evden çıktım mecburen.. bir de üstüne otobüse bindim yani kısacası bugün pek iyi başlamadık.. ama geçen hafta çok zor geçti raporluydum yattım şükür cumartesiden beri daha iyiyim günde 1 maksimum 2 defa kusuyorum bu iyi bişey ben,m için.. bulantım özellikle acıkmaya başladığımda oluyor.......

adaşmıyız yoksa sendedemi kanda pırtılaşma var bebem

malesef canım pıhtılasma var 13 subatta kürtaj olmusdum bebegimin kalbi durmusdu sonrada tahlil yaptırdım pıhtılasma cıkdı simdide kesem gözükdügünden belli igne kulanıyorum daha öncede aspirine baslamısdım devam ediyorum aspirine...sende nasıl durum canım ??

bu arada schnitzel bende 62 kg ile basladım hamilelige ama 2 gün önce tartıldım 60 kg olmusum oysa istahım acık yiyorum yememde sorun yok bulantı felan yok bende...normalmiki durduk yere zayıflamam...daha önce nasılsam halen öyle istahım....

Günaydın canım. Benim hic karnim yok.. hic sismeyecek sanki.

canım benim mahrem oldugundan günah bunu ispat edersem ne vericen banadoktor mahren degil canım bunu asla unutma rabbim onun haram kılmamıştır istedigin git hocaya sor ben sana ispat edicem merak etme bizim bir arkadaş vardı hocaya gelen dedi hocam diyorlarki haram olan yerler nereler hocada belden aşşagısı dedi haramdır günahtır mahrem olan yerdir dedi maesle örnet veriisek dedi bir cenazede meftanın üstünü kapatır yıkarız mahrem yerlerini hiç bir şekilde görmeyiz dedi çünkü haramdır dedi

Kadının kadınlara karşı avret yeri göbekle diz kapakları arasında kalan kısımdır. Bunun dışındaki yerleri kadınların yanında açabilirler...

Bir kadının avret yerleri de dahil olmak üzere başka bir kadını görmesinde ne gibi bir sakınca olabilir.Her insan potansiyel suçlumudur ki böyle bir yasakla korunuyor olsun.

din kuralları kesin ve katiidir tartışma götürmez .inann müminlerin kutsal kitaplarındaki emirlere uyması dayatma değildir ... eğer islam dinine mensup değilseniz yine kitabımızda yer aldığı gibi herhangi bir zorlama yoktur...
bu dini yaşayan ve kitabımızı rehber sayan müslümanlara saygı duymalısınız herkes inancında özgürdür...

islamiyet dini asla dayatma zorlama bastırma gibi kurallardan ibaret değildir .... islamyetin temeli iyi niyet iyi amel ve iyi insana ulaşmaktan ibartettit ve kurallar bunun için vardır ...

"Kardeşinin edep yerlerine bakan lanetlenmiştir" buyuran Rasûlüllah bir diğer hadisinde; "Yemin ederim ki, bir insanın edep yerlerine bakmaktan yahut da başkasının edep yerlerimi seyretmesine razı olmaktansa, gökten yere düşerek iki parça olmayı tercih ederim" (el-Mebsut, Kitabul-İstihsan). Başka bir hadisinde ise "Dikkat, çıplaklıktan sakının. Çünkü tuvalette bulunduğunuz, eşinizle buluştuğunuz vakitler hariç, yanınızdan hiç ayrılmayan ve daima sizinle olan birisi vardır" buyurmaktadır.

Allah Resulü buyuruyor:

Ancak hanımına ve cariyene bak, gözünü (harama) kapat.

Allah avrte bakana ve baktırana da lanet etsin.

Bakılması haram olan yeri tutmakta haramdır.

Yabancı bir erkeğin müslüman bir kadının avret sayılan yerlerine bakması haramdır. Ancak hasta olan kadına zaruret miktarı bakmak haram değildir.
daha istedigin kadar örnek veirim sana canım ben dinimiz ne dediyse onu dedim dinimiiz yanlış kullanmam ne hadiidme öteki tarafta yaradanın karşısına çıkınca demezmi kulum kuluma neden demedim haram oldugun derse ben ne dicem rabbim affet korktum böyle derler diyemi dicem günah olmadıgını ispatla canım ne istersen vericem sanaben burda dincilik taslamıyorum dinimiz neyi gerektirise onu söyledim olurda isterseniz konuşma sanane derseniz ne hadidime demem ozaman sizi kendinize bırakırım

canım benim daha bebeğim 2.13 cm dün öyleydi yani benimde artık hafif bi karnım avr geçen haftalarda sabah dümdüz olurdu ben hep akşamları olanı gaz vs diye düşündüm ama bu hafta başından itibaren artık inmeyen bi göbeğim var sanırım çabuk belirginleşecek... iç karn boşluğumuz dar sanırım hele benim daha da dar galiba şimdiden çıkınca başka yorum bulamıyorum aşırı şişersek çatlak olayı korkutuyorr beniiiiiiiiiiiiiii

Günaydın canım. Benim hic karnim yok.. hic sismeyecek sanki.

Bende geçen hafta öyle demiştim ama bu hafta birden çıktı canım rahim bu hafta büyük bi greyfurt kadar oluyomuş
normalde armut kadarmış
sen nasılsın canım bi sıkıntın kalmadı inşallah?işe ne zaman başlayacaksın?

Benim dinim banadir... senin dinin sanadir... ailemde nir cok doktor var.. emin olun hiç bir doktor hastalarina o gözle bakmıyor. . Onlar icin kalp göz nasılsa cinsel organ da odur...

öncelikle hoş geldin pırtıdaşım benim ben kızımda koraspirin kullandım dogum oldu hoş rahimim idkmiştir doktor gene durmadı
kanda pırtılaşma oldugunda bebegin kalbide durabilir ya hemen ya ilerleyen haftalardabebek rahimde oldugundan pırtılaşma oldugunda plesenta erken ayrılık rahimdern erjken doguma sebep olur dedi doktorum bende coraspıırn 0.6 cleksi igne kullanıyourm göbüşüm mor çiçek bahçesine benzedi allahım yavrularımıza ömür versin işşallah ben apikopal kullanıyorum canım bende homosisiteyin çıktı en agırıymış dediler digerlerinde sorun yok bebek rahimi kabul ediyormu diye test vardı onu bilem yaptırdım allahıma şükü rbi bu çıktı normalı 6 larda homosisiteyin olanı bende 7 .4 canım rabbim beterinden korusun salı günü lokumumu görmeye gidicem bakalım ne yapıyor işşallah pıt pıtları duyarız kahverengi akıntı geliyorduya bende kızlar dün bir arkadaşla konuştuk facede şey yazmış kahverengi akıntının gelmesi bebegin rahime yapışması ve organlarının oluşmasına delaletmiş öle demiş doktoru hoş diger bebekleirmdede gördüm 2 oglumda gördüm kızımda görmedim acaba diyorum erkekmi busaglıklı olsunda geiris boş sen ne kullanıyorsun ilaç

turkuvazım senide alıntı alıcaktım unutmuusum aynen bebem öyle yola devam

Canim kanamam devam ediyor. Bebek iyi.. ama riskin devam ediyor dedi. 19 unda kontrol var. Ogun rapor bitiyor. Bakalım. Sen başladın nadil gidiyor?

Benim birkaç gündür karnım küçüldü, kilo da vermedim neden oluyor ki öyle acaba. Eşim kot pantolon giyerken alt taraftan sıkıyordu, o yüzden karnın daha büyük görünüyordu diyor. Şimdi giymiyorum kot pantolon, ondandır umarım. Yanlara doğru yayılmaya başladı karnım. Düşükle ilgili de bir yazı okudum dün. İlk üç ay olan düşüklerin sebebi bebeğin sağlıksız olması oluyormuş. Özellikle de kromozom bozuklukları. İkinci üç ayda düşük olursa onun sebebi de anneymiş. Rahimle alakalı sorunlar vs. Yani Allah korusun şu sıra bebeklerimize bir şey olsa sebebi anneler değil. Biz bir şey yapamayız onlara. Rahminizde problem yoksa (çift rahim vs. ki daha geçen sene çift rahmi olan bir arkadaşım hiç problem yaşamadan doğum yaptı) ikinci üç ayda da sorun çıkmıyormuş.

Bakın annemlerin bir kiracısı vardı. Kadın alt katımızda yaşıyordu, dokuz aylık hamileyken bir gün kapımızı çaldı. Bir açtım kapıyı, evdeki koca halısını sırlamış gelmiş. Halıyı yıkamış da bizim balkona serecekmiş. Nasıl şaşırdım anlatamam. Islak bir de halı, düşünün ağırlığını. Sonra da evde doğurdu. Aynı gün ayakta geziyordu. Hem de 1.50 boylarında bir kadındı. Çocuk da kocamandı.
Biz olsak yok boyumuz kısa, çatımız dar mıdır, yok bilmemne kemiklerimiz kısa mıdır, en iyi hastanede doğurayım, 10.000 vereyim (Acıbadem 10000 alıyormuş yuh), yerimden kımıldamayayım deriz.

Evet canım ben de gazdır tuvalete çıkmadım ondandır yemek yedim ondandır dedim ama ı ıhhh değil
annende çatlak olmuş mu?benim annemde çatlak var kesin bende de olur
ben bu hafta mustela krem alıcam sürmeye başlicam,birden şişersek çatır çatır çatlarız
annede varsa kızda da olurmuş derler
bi de çok su içmek lazımmış cildin nemini korumak için

Annemin ilk gebeliğinde oluşmamış yani abimde.. ancak sonra bizde oluşmuş biz ikiziz çünkü =) onu da normal karşılıyorum.. ikizim doğum yaptı ekimde hiç çatlağı yoookk....ama ben sanki çatlamaya müsait gibi hissediyrum kendimi... ikizim kakao yağı ve zeytinyağı kullandı sürekli... bende 3. aydan itibaren kullanmayı düşünüyorum şimdilik sadece duş sonrası bebek yağı sürüyorum.. su içmeye çalışıyorum ama bulantım olduğu için çok değil malesef.. iyice araştırdıktan sonra lierac isimli kremi kullanacağım sanırım ben..:26:

günaydın herkese dün kontrole gittim 10+4 olmuşuz kalbimiz atıyor ama o kadar oksurdum hıç istifini bozmadı uyuyomuş 2 hafta sonra tekrar çağırdı ense kalınlığını ölçecekmiş 2li test yapmıyormuş 4lü test yapacakmış onun yerine hiçde sormak gelmedi o anda niye diye bide hiç kilo almamışım hala 53üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…