kızlar bulantısı olanlar bakın ne buldum
PSİ BAND BULANTI BİLEKLİĞİ.BULANTIYA SON... GittiGidiyor'da 84814757
Pasam çok geriyosun sen kendini tansiyonun düşük bile bende 9 a 5 le yaşıom öksürükle çocukda düşmez o bizim bi parçamız gibi içimizde bi organımız gibi düşün şimdi hapşırsam organlarım yerimden oynuyomu öle düşün:) sadece yormamak gerek kendimizi senin yaşadıkların çok etkilemiş seni kim olsada etkilenir zaten ama şuanda sağlıklı bi bebek içinde büyüyo işte bide hamile kalamayanlar ne yapsın mşallah doğurgansında sıkıntı yapma bukadar gönlünü ferah tut düşünme derin demişler:) ben çok rahatım valla ilk zamanki o sıkıntımda yok herşey olacağına varır bu dünyada bizimde garantimiz yok çocuğumuzunda garantisi yok Allahım onlara da bizede sevdiklerimizede uzun ömür versin maşallah namazını kılıyosun bak inşallah bende ramazanda bırakmicam olmadı oturarak kılarım 3 ayı bekliom bi şekilde Allaha sığınarak yaşıyoz işte olumsuzlukları at kafandan orkide arkımız iyi bilir plasebo etkisini içi boş ilacı iç kanser hastası düzelio önce moral mutluluk huzurlu olmak gerisi gelir zaten evrene güzel msjlar gönderelim beraber secret yapalım:)) Hayat öyle kısaki bugünü aşamak lazım şuan nefes aldığımız için ile mutlu olursan kimse seni yıkamaz kaynanan yanlışsa sen düzelt onu iyi davran kaynanam bana kızımmm der telefonda 2 saat konuşuruz her dediğini taksaydım şuan kanlı bıçaklıydık kötülüğe iyilikle cevap vermek erdemdir inançlı olmaktır onlar bir kötülük yaparsa sen bin iyilik yap hatasından vazgeçer çok yuvarlak konuşuyorum ama bunları uygularsak ettiğimiz duanın karşılığını verir Allah
Günaydın annişler hayirli cumalar bugün nasılsınız bulantilar beslenmeler
adaşmıyız yoksa sendedemi kanda pırtılaşma var bebem
kız kocalarımıza sarılalım bu ney böyle
günaydın kızlar
göbeği şişen var mı?
bu hafta ne yapsam inmeyen bi göbek çıktı bende tuvaletten sonra da yemekten önce de şiş duruyo
4 cm bebek,kocaman göbek
paşam koca tepükler seni falan sen buna sarıl bu yumuşak
handeta kullanıcısından alıntı
canım ben kendim yapıyorum keyfe alınırsa dignimizde günah haberiniz olsun eger agdadan bahsediyorsanızama hamileyken iizn verdim yaptırın mahsuru yok hamileler birşey demiyorum ama ne biliyim ben utanıırm ya
pasam3405 yapma allahaşkına nerde yazıyor günah olduğu.Ona bakarsan kadın doğumcuyada gidiyoruz oda mahrem onadamı göstermiycez.Keyfe alınırsa günah ne demek anlamadım gerçi ama arkadaşım doğumdan önce mikrop kapmış doktor tüylerden deyip kızmış git temizlen demiş.Keyifle alakası olabilirmi bunun hem temizlik imandan gelir diyceksin hemde bi ton kıl tüyle gezceksin.Dini bu şekilde yanlış yorumlayanlara çok kızıyorum kusura bakma.
günaydın kızlar
göbeği şişen var mı?
bu hafta ne yapsam inmeyen bi göbek çıktı bende tuvaletten sonra da yemekten önce de şiş duruyo
4 cm bebek,kocaman göbek
paşam koca tepükler seni falan sen buna sarıl bu yumuşak
Günaydın canım. Benim hic karnim yok.. hic sismeyecek sanki.
malesef canımpıhtılasma var 13 subatta kürtaj olmusdum bebegimin kalbi durmusdu sonrada tahlil yaptırdım pıhtılasma cıkdı simdide kesem gözükdügünden belli igne kulanıyorum daha öncede aspirine baslamısdım devam ediyorum aspirine...sende nasıl durum canım ??
bu arada schnitzel bende 62 kg ile basladım hamilelige ama 2 gün önce tartıldım 60 kg olmusum oysa istahım acık yiyorum yememde sorun yok bulantı felan yok bende...normalmiki durduk yere zayıflamam...daha önce nasılsam halen öyle istahım....
canım benim daha bebeğim 2.13 cm dün öyleydi yanibenimde artık hafif bi karnım avr geçen haftalarda sabah dümdüz olurdu ben hep akşamları olanı gaz vs diye düşündüm ama bu hafta başından itibaren artık inmeyen bi göbeğim var sanırım çabuk belirginleşecek... iç karn boşluğumuz dar sanırım hele benim daha da dar galiba şimdiden çıkınca başka yorum bulamıyorum aşırı şişersek çatlak olayı korkutuyorr beniiiiiiiiiiiiiii
Evet canım ben de gazdır tuvalete çıkmadım ondandır yemek yedim ondandır dedim ama ı ıhhh değil
annende çatlak olmuş mu?benim annemde çatlak var kesin bende de olur
ben bu hafta mustela krem alıcam sürmeye başlicam,birden şişersek çatır çatır çatlarız
annede varsa kızda da olurmuş derler
bi de çok su içmek lazımmış cildin nemini korumak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?