fotoğrafçıyı anladımda kuaför ne alaka acaba
İşte bebeğinle ilk fotoğraflarında saçın makyajın güzel olsun diyeymiş. Doğum yapmışım, bebeğim yanında o an makyaj düşüneceğim b,r de.
Bizim patronun kızı da doğumdan önce kuaföre gitti o sabah. Var demek bir bildikleri :)
canım yaradan istedikten sonra nelere kadir 2 oglumda 7 sene tedavi oldum olmadı igneden tutta çatlatmaya kadar kolmene kadar nisanda bıraktım tedaviyi eşimede dedim yorıuldum artık bırakıcam heray adeyli gün onun psikolojisi yetiyor dedim sen bilirsin dedi eltim var benim 1 kızı var 2 bebeg vesile oluyormuş bana gene lafı soktu çok sever beni sagolsuno ay benle dalga geçti eşi kendisi hamileyim diye kafa buldular bizle sonra dedim paşam gene laf sokmalar başlıcak benim yokya ogün kaynanam gittik allahım hamileyim diye geldimi bunlar hastaneden sonra beni kandırıdlar sonrası malum dalga geçtiler eşim kızdı hamile kaldıysa sanane senle dalga geçmeleri çokmu hoşuna gitti dedi eşim haklıydı çok üzdüler aglattılar beni eve geldik eşimle akşam ertesi günü allahım nasıl aglıyorum namazda tespih çekiyordum namazda duaya geçtim allahım ne aglıyourm secdeye kapandım allahım benle dalga geçiyorlar bana sakat diyorlar ne olur bende evlat istiyorum eli ayagı saglıklı hayırlı diye o an halimi görseydinzi garainti veriyorum muslukları açardınız ne agladım sonra o ay hamile oldugumu ögrendim 7 sene sonra hoş 19 haftalıkken umudum cennet gitti şimdi bunu neden anlattın diceksiniz baglıyoprum hemen doktro korkumayı bırak dedi ogandan sonra 1 kere evcilik oynadık 1 seferden hamile kaldım eşimede dedim eşim bir laf dedi aklımdan çıkmaz rabbim öyle bir allahki isterse otun üstünde yeşillik çıkarıır senin rahimine tohummu ekemicek dedim oglan zor oldu 1 seferde çok zor o ay ögrendim kızıma hamileyim rabbime şükrettim affet diye şükür namazı kıldım hergün namazlarımı kılıyourm kazalarına kadar karnımdaki bebegim için hergün 2 rekat şükü rnamazı kılıyorum rabbim acısını göstermesin diye işşallah bu sefer bebegimi kucagıma alırım tek tememin o [/QUOTE
Ya valla durdrum durdum duramayacağım artık. Nasıl insanlar onlar? Nasıl yani anlayamıyorum. Eşin nasıl çıkmış o insanların içinden, inanılmaz. Kayınvalidem "son günlerinde dikkatli ol bebek kordona dolanmasın" dedi diye sinirlendim ben. "Ne yani kordona dolansa beni mi suçlayacaklar" diye düşündüm. Allah sana sabır versin, güzel de bir evlat versin inşallah.eltimbeni maffetti canım neler neler eşim hiç sevmez eltimi hoş kocasının ben sevmem cep telefonumu bile degiştirirdim eltimde yok vermeyide düşünmüyorum evide arasın açmıyourm duymadım diyorum akşama denk gelrise eşim eltim eyengen namazda diyor öle yırtıyoz yoksa bu kız beni katil edicek kaynanam gelince panik atak hastası oldugumda inanmamıştı bana eşim ondan annesine çok kırgın bir kere gelip bana bakmadı eşim olmas aben kafayı yerdim allah razı olsun eşimden başımdan eksik etmesin bazen kelim beni sinir ediyor amma seviyorum ben bu keltoşumu ya
kaynanamın parasını alıcagına canını alstrese girme paşa boşver geçmişi ileriye bak ömürümde kavga etti bizle kaynanam haftasına kızımı kaybettim ben dogum ederken sol ayagımı atamadım okadar sinirlerim gerilmişti doktor bu ney deid neden bu kadar kastın kendini allaha havale ediyorum onları istemiyorum eşimin sülalesiyle görüşmek ya
benim 2 tane fotorafçi arkadaşım var allah razı olsun beni çekmeye gelicekler parada almıcaklar bende sana hediyemiz olsun dediler bakıcezİşte bebeğinle ilk fotoğraflarında saçın makyajın güzel olsun diyeymiş. Doğum yapmışım, bebeğim yanında o an makyaj düşüneceğim b,r de.
Bizim patronun kızı da doğumdan önce kuaföre gitti o sabah. Var demek bir bildikleri :)
yani oanda saçımı başımı düşüneceğimi hiç sanmıyorum bende doğum fotoğrafçısı tutacam ama doğal çıksın ne makyajı öle bebeğim çirkin ben çirkin :)
baksanıza saça, makyaja, photoshop'a.
http://www.yukseldijitalfotografcilik.com/wp-content/uploads/2010/10/sunnet1.jpg
yok beğenmedim hiç güzel değil normaldede sevmem ben makyajı zaten sonuçta o fotoğrafın anlamı hatıra o anda neler yaşadığını hatırlamak niye sahte olsun ki
zaten çok kötü diye attım ben de linki. Bebeğe bile photoshop yapmışlar.
Ama doğum fotoğrafçısı tutacaksan mutlaka makyaj da ister o diye düşünüyorum.
öyle profosyonel değil bir arkadaşım heveslendide kendisi hemşire olur ebelik okumuş biri şimdi kursa gidiyor fotoğrafçılıkla ilgili ilk deneyimi ben olacam :)
hımm anladıımm :)
inşallah o fotoğrafları da paylaşacağımız günler gelir. Ne kadar çok ayrıntı var yahu düşündükçe neler çıkıyor.
eltimbeni maffetti canım neler neler eşim hiç sevmez eltimi hoş kocasının ben sevmem cep telefonumu bile degiştirirdim eltimde yok vermeyide düşünmüyorum evide arasın açmıyourm duymadım diyorum akşama denk gelrise eşim eltim eyengen namazda diyor öle yırtıyoz yoksa bu kız beni katil edicek kaynanam gelince panik atak hastası oldugumda inanmamıştı bana eşim ondan annesine çok kırgın bir kere gelip bana bakmadı eşim olmas aben kafayı yerdim allah razı olsun eşimden başımdan eksik etmesin bazen kelim beni sinir ediyor amma seviyorum ben bu keltoşumu ya
kaynanamın parasını alıcagına canını alstrese girme paşa boşver geçmişi ileriye bak ömürümde kavga etti bizle kaynanam haftasına kızımı kaybettim ben dogum ederken sol ayagımı atamadım okadar sinirlerim gerilmişti doktor bu ney deid neden bu kadar kastın kendini allaha havale ediyorum onları istemiyorum eşimin sülalesiyle görüşmek ya
benim 2 tane fotorafçi arkadaşım var allah razı olsun beni çekmeye gelicekler parada almıcaklar bende sana hediyemiz olsun dediler bakıcez
Eşimin böyle bir ailesi olduğu için yatıp kalkıp şükretsem az. Şu an bunu idrak ettim :)
o olmasaydıda ben zaten fotoğrafçı istiyordum ama biraz şanslı çıktım bu konuda inşallah ocaktan sonra burda büssürü sağlıklı bebiş fotoğrafı paylaşırız :)
Eşimin böyle bir ailesi olduğu için yatıp kalkıp şükretsem az. Şu an bunu idrak ettim :)
beterin beteri var canım allah var kaynanama çok kızıyorum amam eltimden iyi eltimi çöpe atallahım hayırlı kişilerle karşılaştırsın işşallah kızlar konuyla lakasız amam canınız çekmezse akşama menu ne düşünüyorsunuz ben bulamadım ne yapayım
öncelikle hoş geldin pırtıdaşım benimben kızımda koraspirin kullandım dogum oldu hoş rahimim idkmiştir doktor gene durmadı
kanda pırtılaşma oldugunda bebegin kalbide durabilir ya hemen ya ilerleyen haftalardabebek rahimde oldugundan pırtılaşma oldugunda plesenta erken ayrılık rahimdern erjken doguma sebep olur dedi doktorum bende coraspıırn 0.6 cleksi igne kullanıyourm göbüşüm mor çiçek bahçesine benzedi allahım yavrularımıza ömür versin işşallah ben apikopal kullanıyorum canım bende homosisiteyin çıktı en agırıymış dediler digerlerinde sorun yok bebek rahimi kabul ediyormu diye test vardı onu bilem yaptırdım allahıma şükü rbi bu çıktı normalı 6 larda homosisiteyin olanı bende 7 .4 canım rabbim beterinden korusun salı günü lokumumu görmeye gidicem bakalım ne yapıyor işşallah pıt pıtları duyarız kahverengi akıntı geliyorduya bende kızlar dün bir arkadaşla konuştuk facede şey yazmış kahverengi akıntının gelmesi bebegin rahime yapışması ve organlarının oluşmasına delaletmiş öle demiş doktoru hoş diger bebekleirmdede gördüm 2 oglumda gördüm kızımda görmedim acaba diyorum erkekmi bu saglıklı olsunda geiris boş sen ne kullanıyorsun ilaç
turkuvazım senide alıntı alıcaktım unutmuusumaynen bebem öyle yola devam
canım bizim gelinimi zdediki ogluna hamileyken abla yaşadıgın kolay degil seni anlıyourm senin yerinde olsam ben taşıyamazdım dedi durdu bende dedimki öyle bir alışıyorsunki alışmasam ne yapıcaksın deidm rabbimden geldi rabbime gittiişşallah emri vaki olunca evlatlarımı allahım bana göstericek ozaman benim bayramım olacak hergün dua ediyorum allahım karnımdakini ban bagışla diye benim durumum sizlerden çok farklı kadermi diyeyim doktor hatasımı eger kızmda adam gibi rahimimi dikselerdi kan sulandırıcıları verselerdi ilaç verselerdi ömürüm şuan 2 yaşını kutlucaktım 30 ekimde şimdiki doktorum dedi paşa relaks ol stres üzüntü yasak bana eşim çok kızıyor kkya girmemi biri kırar üzer kaldırıır birşey der sen çok kırılgansın dedi dedim orasıda olmasa canım sıkılıyor ben kızımda dikişe ragmen yattım yataga çakılı kaldım etlerim acıdı neden bebegim iyi olsun dikiş baskı yapmasında dogum başlamasın diye amma velakin gene gitti s,şimdi doktorum dediki paşacım yemekelrini yapabilirsin öyle cam kapı sil demiyorum amamdedi dikkat et dedi zaten kanda pırtılaşman var vucudun harek etmesi lazım dedi bu sefer yatmıyourm kahveremngi akıntım gelince yerlekşme kanamazı diyorum yemekelrimi yapıyorum tozumu alıyorum mutfagımı topluyorum evi eşim temizliyor sagolsun kimse kapımı açma zburda öldünmü kaldınmı yok sözde aile apartmanı aman gelmesinlerde boşverdim gitti saglıklı rahimimi diktiriyim 15 gün kalkmam yerimden sonra yavaşyavaş işelrimi yaparım yemek tabikide mutfagı eşimle temizledik geçen elimin altına koydum neler gerekiyorsa dedi akşadan karar kılarız şunu şunu yaparız deyince dedi bende haızrlarım sende yavaş yavaş yaparsın dedi wc devamlı gidiyorum hoş 3.5 litre su içince günde giderim yagı koyarım sonra soganı az yatarım sebzeyi koy kısık ateşte sonra devamını getir oldu sana yemek başkalarını yaptıgı yemegi yiyemiyourm annem çok yaglşı yapar salçalı kaynanamda eh işte yazın zaten salça kullanmıyourm ben canım domatesi bol alıyorum güzel oluyor
bu sefer stres yok herşeyi allaha bıraktım riskli haftam 16 ve 20 haftalar arasında :18::18:bir geçeydi o haftalar hep o haftalarda kaybediyorum
bugün bebegim teyzeleri 7 haftalık olduallahım nazarlardan saklasın işşallah 40 haftaları görürüm burda sizinle mutlulugumu paylaşırım
hayırlı cumalar bua arada cumanız mubarek olsun dualarınzı kabul olsun işşallah
doğum fotoğrafçısı konusunu şu an düşünüyorum ilk kez :)
bizde fotoğraf çekmeye meraklı çok insan var, herhalde profesyonel birini düşünmem. Bir de gördüklerim çok sahte fotoğraflar, çok sahte pozlar. Eşimin çektiği fotoğraflarda her zaman güzel çıkarım ben mesela. Senin gözünden öyle göründüğüm için diyorum hatta :) eşime çektiririm. Bebeğimi de en güzel o görür muhakkak :) kız kardeşim de çok meraklı, onun kardeşi var. E yeter bize.
bende çok meraklıyımdır fotoğraf çekmeye aslında profosyonel hiç düşünmemiştim ama canım kocam ben doğuma girmem dayanamam diyince araştıramaya başlamıştım o arkadaşta öle diyince bıraktım araştırmayı artık :) ben hep düğün fotoğraflarımın açık hava olmasını istemiştim ama kışın evlenince stüdyo oldu mecburen o zaman demiştim düğün fotoğrafım istediğim gibi olmadı ama doğum fotoğrafçısı kesin olacak diye o zaman karar vermiştim :)
Kizlar gunaydin biraz once doktor kontrolundeydik 11+1 olmus bebis sat a gore uyumlu olmus pek hareket goremedim uyuyomuydu acaba gerci daha dojror kalp atisi bile dinletmedi kendi goruyor sanirim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin opuyorum
Kizlar gunaydin biraz once doktor kontrolundeydik 11+1 olmus bebis sat a gore uyumlu olmus pek hareket goremedim uyuyomuydu acaba gerci daha dojror kalp atisi bile dinletmedi kendi goruyor sanirim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?