2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yani oanda saçımı başımı düşüneceğimi hiç sanmıyorum bende doğum fotoğrafçısı tutacam ama doğal çıksın ne makyajı öle bebeğim çirkin ben çirkin :)

Son düzenleme:
yok beğenmedim hiç güzel değil normaldede sevmem ben makyajı zaten sonuçta o fotoğrafın anlamı hatıra o anda neler yaşadığını hatırlamak niye sahte olsun ki

Zaten çok kötü diye attım ben de linki. Bebeğe bile photoshop yapmışlar.
Ama doğum fotoğrafçısı tutacaksan mutlaka makyaj da ister o diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
zaten çok kötü diye attım ben de linki. Bebeğe bile photoshop yapmışlar.
Ama doğum fotoğrafçısı tutacaksan mutlaka makyaj da ister o diye düşünüyorum.

öyle profosyonel değil bir arkadaşım heveslendide kendisi hemşire olur ebelik okumuş biri şimdi kursa gidiyor fotoğrafçılıkla ilgili ilk deneyimi ben olacam :)

öyle profosyonel değil bir arkadaşım heveslendide kendisi hemşire olur ebelik okumuş biri şimdi kursa gidiyor fotoğrafçılıkla ilgili ilk deneyimi ben olacam :)

Hımm anladıımm :)
İnşallah o fotoğrafları da paylaşacağımız günler gelir. Ne kadar çok ayrıntı var yahu düşündükçe neler çıkıyor.

hımm anladıımm :)
inşallah o fotoğrafları da paylaşacağımız günler gelir. Ne kadar çok ayrıntı var yahu düşündükçe neler çıkıyor.

o olmasaydıda ben zaten fotoğrafçı istiyordum ama biraz şanslı çıktım bu konuda inşallah ocaktan sonra burda büssürü sağlıklı bebiş fotoğrafı paylaşırız :)

o olmasaydıda ben zaten fotoğrafçı istiyordum ama biraz şanslı çıktım bu konuda inşallah ocaktan sonra burda büssürü sağlıklı bebiş fotoğrafı paylaşırız :)

Doğum fotoğrafçısı konusunu şu an düşünüyorum ilk kez :)
Bizde fotoğraf çekmeye meraklı çok insan var, herhalde profesyonel birini düşünmem. Bir de gördüklerim çok sahte fotoğraflar, çok sahte pozlar. Eşimin çektiği fotoğraflarda her zaman güzel çıkarım ben mesela. Senin gözünden öyle göründüğüm için diyorum hatta :) Eşime çektiririm. Bebeğimi de en güzel o görür muhakkak :) Kız kardeşim de çok meraklı, onun kardeşi var. E yeter bize.

canım bende bakmadılar homosistenmidir nedir ona bakmadılar bende nasılki ?? ben coraspirin ve 0,4 clexane kulanıyorum cok sükür hic morluk felan olusmadı benim göbegimde..hatta dün doktor kontrolum vardı doktor diyo sen igne kulanmıyormusun dedim kulanıyorum bak sakın ihmal etme dedi...inanmadımı ne hahhaha...karnım normal yani bakalım ilerleyen zamanlarda belki morlasır...ama ben herseye razıyım yeterki sag saglim bebegimi kucagıma almak nasip olur İNSALLAH...senin 3 cocugun var demek masallahhhhhhhhh....darısı olmayanlara İNSALLAH...kac haftalık senin bebis benimki bugün 7 hafta 4 günlük ama doktora göre usgye görede 1 hafta önden gidiyor yani 8 hafta 4 günlük....

canımm yazdığım gibi zaten seninn durumun çokk çook farklı Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu defa sağlıkla kavuş bebeğine hayırlısıyla büyüt inşallah.... ben 9 haftalık kaybettim daha önce onda üzüldüm ağladım zor topladım....... şimdi iğne kullanıyorum bende önlem amaçlı dr.lar bazı gerekli önlemleri geç almasalar insanın içi rahat edecek zaten...sen kendine dikkat et de kim ne yaparsa yapsın hiç takılmaa

Son düzenleme:

bende çok meraklıyımdır fotoğraf çekmeye aslında profosyonel hiç düşünmemiştim ama canım kocam ben doğuma girmem dayanamam diyince araştıramaya başlamıştım o arkadaşta öle diyince bıraktım araştırmayı artık :) ben hep düğün fotoğraflarımın açık hava olmasını istemiştim ama kışın evlenince stüdyo oldu mecburen o zaman demiştim düğün fotoğrafım istediğim gibi olmadı ama doğum fotoğrafçısı kesin olacak diye o zaman karar vermiştim :)

Kizlar gunaydin biraz once doktor kontrolundeydik 11+1 olmus bebis sat a gore uyumlu olmus pek hareket goremedim uyuyomuydu acaba gerci daha dojror kalp atisi bile dinletmedi kendi goruyor sanirim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin opuyorum

Sorma düğün fotoğraflarımdan ben de hiç hoşlanmamıştım. Nasıl bir oynama yapıldıysa fotoğraflarda eşim de ben de insanlıktan çıkmışız. Bildiğin balmumu heykel gibiydik. Fotoğrafçıya fotoğrafların orjinallerini gönderin dedim, saklamıyoruz onları dediler. Tabii ortaya çıkacak ne hale getirdikleri. Malesef çok ciddi paraları gözden çıkarmıyorsan insanların fotoğraftan anladıkları fotoğrafı çekip, photoshoplamaktan ibaret.
Bebeğimi öyle uzaylı gibi çekmelerine izin veremem :)
Ama çok iyi düğün fotoğrafları görüyorum ben arada. Bizimki eşimin de tanıdığıydı, ordan da kazık yedik haliyle. Tanıdık olsun dedik, rezil oldu.

Kizlar gunaydin biraz once doktor kontrolundeydik 11+1 olmus bebis sat a gore uyumlu olmus pek hareket goremedim uyuyomuydu acaba gerci daha dojror kalp atisi bile dinletmedi kendi goruyor sanirim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin opuyorum

gözün aydın uyuyodur dün bende gittim doktora o kadar öksürdüm hiç takmadı doktor uyuyo rahatını bozmayalım dedi ama kalp atışını dinletti için rahat olsun bişey olsa söylerdi heralde

maşallahama keşke dinletmesini isteseydin doktorundan... o bambaşka bi duygu çünkü.........

Gözün aydıın. Sana niye dinletmedi ki? Seninki baya büyük maşallah. Kaç milimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…