zeytinyagı ile bebk yıkamak mıkimsenin deneyecegini sanmıyorum
Menevisseym canım dra nezaman gidiosun acep kaç mm oldu bebek:) 4 e yaklaşıodur 12 ye az kaldı galiba maşallah
Eskiden zeytinyağı bolmuş anlaşılan, eskilerin şimdiki zeytinyağı fiyatlarından haberleri olsaydı yıkamazlardı :)
Yok kız yıkıyorlarmış eskiden. Evde olsam link atardım, evdeki bilgisayardan baktım hangi site olduğunu hatırlayamıyorum şimdi. Ama bebeği zeytinyağı ile yağlamak yaz google'a pek çok site çıkıyor zaten.
Benim bir arkadaşım var çok güzel bir kız ama gorseniz bayılırsınız, annesi hep derki ben onu zeytinyağıyla yıkadım bebekken, bende sorardım nasıl diye, bütün vücuduna zeytin yağı sürer oyle giydirirmiş bebekkenki cildi güzel olsun diye, benim de yiğenim yeni doğmuştu, tutturmuştu kadın zeytinyağlayalım çok güzel olur cildi, ablam izin vermemişti ama,
diğer ablamında bebeğinin kafasında konak denilen şeylerden çıktı, zeytinyağı sürün dediler ve sonra silin, resmen geçti,
zeytinde bence bir mucize var, çocuguma arada bir krem niyetine süreceğim sanırım, ama arkadaşımın annesi gibi de yağlı güreşe çıkar gibi yapmam heralde,
ay bi 3-4 cmlikten çıksa da doğacak kıvama gelse hayırlısıyla
akşam kocana sarımsaklı birşey yedir mazallah gelmez yanına
ilk oglumda 3 kere kanamam oldu 3 gitti zaten 20 haftalıktı dogum sancılarım başladı marta dogurdum doktor ban kilo ver öle hamile kal dedi tenmmusta adet olamadım gittik doktora adet düzensizligi var dedi altan bujiyle baktı şimdi bujiyi anlatsam burda bhamileier var strese sokuyumteshşiz konuldu rahimde açıklık var diklilicek kısalık var yani dktor dediki bana eline bir 20 litre damacana al içine su dolu bi rbalonu at ters çevir ne olur o dedi damacananın agzından düşer seninkide o hesap dedi rahimimde kısalıgım var rahim agzı kaslarım zayıf siizm 5 ise benim 2 malesef 2.5 düşerse risk dogum başlıyor dediki birdahaki hamileliginde dikilicek dedi allahım eşimle eve geldim nasıl aglıyorum benim altımı dikicekler diye sonra 4 sene ben düşünmedim 3 senenin 2 senesi dogum kontrol hapı klullandım pko vardı bende anlıcagın 2 kere açtalta ignesi klomen vs olmadı gebelik doktorada dedim bende rahim agzı açıklıgı var bujiytle baktılar herşey normal dedi dikilmesi gerekmez 4 aylıkken altan baktı rahim kapalı üstüne bastırıyoruz adam diyor dikilmicek adama gzüeniyor eşim adam dalıbnda uzmanya sonra akşam namazına kalkıyorum 18 hafta 6 günlüktü umudum bakıyorum pembe kanam var eşimi arıyorum yetiş diyeacile hemen gidiyoruz bakıyolar altan kan yok norma yatıcaksın diyorlar eşme diyorum diktirelim bak buda giidcek eger bu oglumada birşey olursa sonun sen düşün diyorum adam para alıyorya sskanın doktoru olmaz olsun neyse pazartesi doktora gidiyorumd iyorum kanama oldu aydın bey dikelim adam bakıyor yok herşey normal salı günü bir kan boşalıyopr çarşamba umudum cennet gidiyor o doktor ilgileniyor benle kaynanam okadar dedi gelin sana dik diye diyor kavga ediyorlar eşimi zor tutuyorlar sonun sen düşün artık sonra umudumda kürtajı yapan doktorla tanışıyourm bayan herkez diyor sakın bırakma onu ona gidiyorum diyorum bir sorun varsa kanda araştıralım diyorum yok rahimi dikicez durucak diyor ben panik atak hastasıyım ameliyat hab,ne nedir görmedim kızımda oraya giridm rahimini uykuda diktiler düşün 25 gün dayandı dikişim herşey normaldı taki rahim boyun 2 inene kadar haftasına dogurdum
sonuç iyi rahim dikilememiş en adi dikişi kolayı atmışlar rahim agzını ucundan dikmişler üsten degik
kanda pırtılaşma çıktı malesef oda erken dogumu tetikliyormuş plesenta rahimden erken ayrılıyormuş ondar erekn dogumlarım olur doktorum dedi
pko var bende dikişin iyi atılmıştır amma velakin dedi doktorpko öyle bir illetki dedi birden rahim boyunu kısaltabilir ve dogum başlayabilir dedi anlıcagın 3 bebegim cennet gitti doktor hatsı varsa allah havale onlar öteki tarafta hakkımı yaradan versin işşallah
anlıcagın kısa özetlemek gerekirse
rahiöm agzımda yetmezlik
kanda pırtılaşma
pko varşimdi bir bombanın üstünde oturyorum zamanında pini çekilirse ne ala yok erken gene çekilirse vay halime
merhaba anneler,
ankarada olanlarınız doktorundan memnunsa bana kim ve hangi hastane olduğunu yazabilir mi, ben hiç memnun değilimde, ne tansiyonuma bakıyor ne bişey.
Bu ikili testten ben çok korkmaya başladım, dün eşime anlattım çoğu kişi yaptırmayacakmış , riskli demelerine ragmen yakınlarının çocukları sağsalim doğmuş vs vs diye, o da ikili testin sonucu kötü çıkarsa aldırmak istediğinden filan bahsetti, sabaha kadar uyuyamadım((((((( moralim sıfıra indi.
canım bende ankarada doğurucam galiba şuan eşim doğu görevinde burdaki özelde hiç hayır yok akay a gitmeyi düşünüyorum bikez acillik oldumda hastane okadar ilgilenmiştiki zorla taburcu ettiler beni bi kağıt imzaladım artık:) başım dönmüştü sadece onca test yaptılar çok ilgililer bide intdede akaya iyi diolar ordaki drları araştırabilirsin
ayy canım ya hele ağızını açsın eşim ağzın sarımsak diye.YOK ÖYLE BİR RİSKE GİREMEZ O. DERİM O ZAMAN AL BİRAZDA SEN TAŞIDA BEN DİŞİMİ YAPTIRAYIM DİYE.
inan sızısı biraz geçti, yattım kalktım inşallah bir daha olmaz. iki gündür feciyim yani, sürmediğim şey kalmadı, sirke sarımsak karanfil , tuz , karbonat, hayırlısı geçsin artık ya.
canım birde geçmiş olsun tekrar, umarım hayırlıssıyla bu kuzucuğunu 7 ay sonra eline almayı nasip eder yüce RABBİM
canım cok gecmis olsunsey sorcakdım hani 3 düsük yapmıssın ya malesef sen o düsüklerde igne kulandınmı ? yoksa ozamanları bu pıhtılasmayı bilmiyormuydun ? birde rahim agzı acıkmıs galiba sende ??? sen kanamlı düsükmü yapdın yokda bebeklerinin kalbimi durdu ??? tekrar cok cok gecmis olsun...ALLAHIM İNSALLAH bu sefer yavrunu kucagına alayı nasip eder..kac haftalık??
ayy canım ya hele ağızını açsın eşim ağzın sarımsak diye.YOK ÖYLE BİR RİSKE GİREMEZ O. DERİM O ZAMAN AL BİRAZDA SEN TAŞIDA BEN DİŞİMİ YAPTIRAYIM DİYE.
inan sızısı biraz geçti, yattım kalktım inşallah bir daha olmaz. iki gündür feciyim yani, sürmediğim şey kalmadı, sirke sarımsak karanfil , tuz , karbonat, hayırlısı geçsin artık ya.
canım birde geçmiş olsun tekrar, umarım hayırlıssıyla bu kuzucuğunu 7 ay sonra eline almayı nasip eder yüce RABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?