Sorma düğün fotoğraflarımdan ben de hiç hoşlanmamıştım. Nasıl bir oynama yapıldıysa fotoğraflarda eşim de ben de insanlıktan çıkmışız. Bildiğin balmumu heykel gibiydik. Fotoğrafçıya fotoğrafların orjinallerini gönderin dedim, saklamıyoruz onları dediler. Tabii ortaya çıkacak ne hale getirdikleri. Malesef çok ciddi paraları gözden çıkarmıyorsan insanların fotoğraftan anladıkları fotoğrafı çekip, photoshoplamaktan ibaret.
Bebeğimi öyle uzaylı gibi çekmelerine izin veremem :)
Ama çok iyi düğün fotoğrafları görüyorum ben arada. Bizimki eşimin de tanıdığıydı, ordan da kazık yedik haliyle. Tanıdık olsun dedik, rezil oldu.
bende o çıktı bebem malesef bebegim yok hepsini 20 haftalıkken kaybettim malesefcanım bende bakmadılar homosistenmidir nedir ona bakmadılarbende nasılki ?? ben coraspirin ve 0,4 clexane kulanıyorum cok sükür hic morluk felan olusmadı benim göbegimde..hatta dün doktor kontrolum vardı doktor diyo sen igne kulanmıyormusun dedim kulanıyorum bak sakın ihmal etme dedi...inanmadımı ne hahhaha...karnım normal yani bakalım ilerleyen zamanlarda belki morlasır...ama ben herseye razıyım yeterki sag saglim bebegimi kucagıma almak nasip olur İNSALLAH...senin 3 cocugun var demek masallahhhhhhhhh....darısı olmayanlara İNSALLAH...kac haftalık senin bebis benimki bugün 7 hafta 4 günlük ama doktora göre usgye görede 1 hafta önden gidiyor yani 8 hafta 4 günlük....
sen onun bird e20 haftalık düşüncanımm yazdığım gibi zaten seninn durumun çokk çook farklı Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu defa sağlıkla kavuş bebeğine hayırlısıyla büyüt inşallah.... ben 9 haftalık kaybettim daha önce onda üzüldüm ağladım zor topladım....... şimdi iğne kullanıyorum bende önlem amaçlı dr.lar bazı gerekli önlemleri geç almasalar insanın içi rahat edecek zaten...sen kendine dikkat et de kim ne yaparsa yapsın hiç takılmaa
merhabalar kızlar ve özellikle paşam3405 geçmişe bakmayacağız,düşünmeyeceğiz,hatırlamayacağız artık bizim için önümüzdeki 3 yıl(9ay hamilelik,2 yıl emzirme) kendini bilmezlerin saçma sapan lafları,hareketleri yüzünden strest,sıkıntı,üzüntü yok..ne yaparlarsa yapsınlar boşverin artık önemli olan onlar değil bebeklerimiz ve bizleriz..biz bebeklerimize bebeklerimiz bize yeter..bundan sonra o bana bunu yaptı,şunu dedi,şu beni strese soktu kavga ettik yok tıkayacağız kulağımızı.. kendileri konuşsunlar,kendi kendilerini mutlu ettiklerini sansınlar artık takmak yok...
Kizlar gunaydin biraz once doktor kontrolundeydik 11+1 olmus bebis sat a gore uyumlu olmus pek hareket goremedim uyuyomuydu acaba gerci daha dojror kalp atisi bile dinletmedi kendi goruyor sanirim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin opuyorum
kızlar ya 2 gündür diş ağrısından duramıyorum, güya hamile kalmadan önce de tüm dişlerime gerekli tedaviyi yaptırmıştım, kadın nasıl yaptıysa dolgulu dişim 2 gündür zonklatıyor resmen, benim durumumda olan var mı? doktora da gittim bu aşamada bir şey yapılamayacağını söyle di kadın bakmadı bile, belki baksa ne olduğnu görebillirdi , illaki rontgen gerekirmiş. akıl verin lütfenn,
canım ben kızmda çok çektim diş agrısından okadar agrıyorduki kafamı petekleri vuruyordum 12 haftaya kadar yasak anca 5 aylıkken midehale ediliyor çok totoma baka baka doktordan geldim ilaç verdi bebegime zarar veriir diye içmedim annelik içte bebek kalsiyumu bizden aldıgı için malesef dişler nanayı yiyorgeçmiş olsun bu arada ne çektim be o dişten
demi ne çektiriyor o dişler:), canım senni kaçıncı haftanda başlamıştı bu problem, birde benim ki çok erken değilmi korkuyorum enfeksiyondan
hemen aydınlatayım seni bebemablam evini taşııdk 3 gün orda kaldık allahım haklı sirkele ev taşı koli indir bindir namazı kılıyımd edim baktım kahverengi özür gelmiş annem dedimki ben namazı kılamıyorum adet olmuşum sonra ondan sonra gelmedi akıntı kızımda allahım dişim agıryor ama nasıl ölücem agrıdan derlerdide inanmazdım sonra dişçiye gittim sskanın aciline eşim içeri giricem dedi paş deidki gümüm geçti aman dedim ne hamilasi adammın içine dogmuş oturdum dişçi koltuguna deidm doktor hanım günüm geçti bebebge vesile oluyorda dedim ama ilaçlar yazdı gebeysen bunları iç bebegi zarar vermez dedi dişşime baktıki sinir ıçlarım açılmış elimde buz kalıbı artık kanki olmuştuk eczaneye gittik eşimle oglumu 22 eylülde kaybettim kızıma ocakta hamile kaldım neys eecdaneden test aldık eve geldik eşime deidm çıkmaz anacım yaptık çift çizgi çikti hamileyim aglama krizleri neyse ilaçları az içtim neys bir akşam ölüyorum gittim gene sskya dedi hamilesin malesef müdehale yapamayız ne olucak benim bu halim deidm çeliceksin bebeg zarar dedi ilk 3 ay hiç bir doktor brişey vermiyo dedi bebegin gelişimi inan kıızm vefat etti dişimin agrısı geçti anlıcagım gitsende bir müddet böyle idare edicegiz çok kötüdür diş agrısı çok agrırsa buz koy yanagının üstüne
canım bu rahim genişlememesi nedeniyle mi kaybettin kızını.bu arada sağol canım ya yardımın için, sarımsağı havanda ezdim pamukla dişin üzerine bastım, bakalım biraz geçti gibi.
kizlar dun gece kanamam oldu acile gittim
plasenta yani bebegin esi asagidaymis kilcal damarlara baski ediyor kanama oluyormus. ayni durumda olan var mi? ne zaman yukari cikar bu plasenta?
merhaba anneler,
Ankarada olanlarınız doktorundan memnunsa bana kim ve hangi hastane olduğunu yazabilir mi, ben hiç memnun değilimde, ne tansiyonuma bakıyor ne bişey.
bu ikili testten ben çok korkmaya başladım, dün eşime anlattım çoğu kişi yaptırmayacakmış , riskli demelerine ragmen yakınlarının çocukları sağsalim doğmuş vs vs diye, o da ikili testin sonucu kötü çıkarsa aldırmak istediğinden filan bahsetti, sabaha kadar uyuyamadım((((((( moralim sıfıra indi.
merhaba anneler,
Ankarada olanlarınız doktorundan memnunsa bana kim ve hangi hastane olduğunu yazabilir mi, ben hiç memnun değilimde, ne tansiyonuma bakıyor ne bişey.
bu ikili testten ben çok korkmaya başladım, dün eşime anlattım çoğu kişi yaptırmayacakmış , riskli demelerine ragmen yakınlarının çocukları sağsalim doğmuş vs vs diye, o da ikili testin sonucu kötü çıkarsa aldırmak istediğinden filan bahsetti, sabaha kadar uyuyamadım((((((( moralim sıfıra indi.
merhaba anneler,
canım benim mahrem oldugundan günah bunu ispat edersem ne vericen banadoktor mahren degil canım bunu asla unutma rabbim onun haram kılmamıştır istedigin git hocaya sor ben sana ispat edicem merak etme bizim bir arkadaş vardı hocaya gelen dedi hocam diyorlarki haram olan yerler nereler hocada belden aşşagısı dedi haramdır günahtır mahrem olan yerdir dedi maesle örnet veriisek dedi bir cenazede meftanın üstünü kapatır yıkarız mahrem yerlerini hiç bir şekilde görmeyiz dedi çünkü haramdır dedi
Kadının kadınlara karşı avret yeri göbekle diz kapakları arasında kalan kısımdır. Bunun dışındaki yerleri kadınların yanında açabilirler...
Bir kadının avret yerleri de dahil olmak üzere başka bir kadını görmesinde ne gibi bir sakınca olabilir.Her insan potansiyel suçlumudur ki böyle bir yasakla korunuyor olsun.
din kuralları kesin ve katiidir tartışma götürmez .inann müminlerin kutsal kitaplarındaki emirlere uyması dayatma değildir ... eğer islam dinine mensup değilseniz yine kitabımızda yer aldığı gibi herhangi bir zorlama yoktur...
bu dini yaşayan ve kitabımızı rehber sayan müslümanlara saygı duymalısınız herkes inancında özgürdür...
islamiyet dini asla dayatma zorlama bastırma gibi kurallardan ibaret değildir .... islamyetin temeli iyi niyet iyi amel ve iyi insana ulaşmaktan ibartettit ve kurallar bunun için vardır ...
"Kardeşinin edep yerlerine bakan lanetlenmiştir" buyuran Rasûlüllah bir diğer hadisinde; "Yemin ederim ki, bir insanın edep yerlerine bakmaktan yahut da başkasının edep yerlerimi seyretmesine razı olmaktansa, gökten yere düşerek iki parça olmayı tercih ederim" (el-Mebsut, Kitabul-İstihsan). Başka bir hadisinde ise "Dikkat, çıplaklıktan sakının. Çünkü tuvalette bulunduğunuz, eşinizle buluştuğunuz vakitler hariç, yanınızdan hiç ayrılmayan ve daima sizinle olan birisi vardır" buyurmaktadır.
Allah Resulü buyuruyor:
Ancak hanımına ve cariyene bak, gözünü (harama) kapat.
Allah avrte bakana ve baktırana da lanet etsin.
Bakılması haram olan yeri tutmakta haramdır.
Yabancı bir erkeğin müslüman bir kadının avret sayılan yerlerine bakması haramdır. Ancak hasta olan kadına zaruret miktarı bakmak haram değildir.
daha istedigin kadar örnek veirim sana canım ben dinimiz ne dediyse onu dedim dinimiiz yanlış kullanmam ne hadiidme öteki tarafta yaradanın karşısına çıkınca demezmi kulum kuluma neden demedim haram oldugun derse ben ne dicem rabbim affet korktum böyle derler diyemi dicem günah olmadıgını ispatla canım ne istersen vericem sana ben burda dincilik taslamıyorum dinimiz neyi gerektirise onu söyledim olurda isterseniz konuşma sanane derseniz ne hadidime demem ozaman sizi kendinize bırakırım
zeytinyagı ile bebk yıkamak mıBen de dün bir şey okudum çok acayip. Eski kadınlar çocukları her zaman yaşlarından genç gözüksünler diye bebek doğduğundan itibaren ilk kırk gün zeytinyağı ile yıkarlarmış. Pek çok kişi de gerçekten o insanların seslerinin bile daha genç olduğunu yazmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?