2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bendede geldi öle igne ucuyla bebem yerleşme kanamasıdır o kahverengi akıntılarım halen geliyor allahım esirgesin işşallah

yok canım ya bende arıyorum sen hangi doktordasın, ve hangi semttesin.hrs iyi diyorlar oda bayağı tuzluymuş.

hrsdede şöyle birşey duydum, doktoru ayarlıyormuşsun ama doğumhane olarak da başka birkaç ozel hastanede doğum yaptırıyorlarmış,

mesela gece doğuracağın tuttu doktorun gelmiyormuş filan,

ben şimdi emekte oturuyorum ama taşınacağım eylülde çayyoluna,

şimdilik eşimin arkadaşının babası kadın doğumcu zekai tahirde, ona gidiyorum ama düzgün bir hastane odaları filan olsun, bi soru sordum mu cevaplansın istiyorum,

ben bi kontrole gittimde zekai tahirde resmen korktum, kadın doğurmuş kendinden geçmiş, bebeğide kadının bacaklarının arasına koymuşlar o da avaz avaz açmış ağzını, hastabakıcı ittiriyor sedyeyi, koridorda 100 kişi var, kimi öksürüyor, kimi hapşırıyor, o bebek oyle geçti gitti biri alsa alır götürür, milletin mikrobu girer o bebeğe, ne bi galoş var ne bişey,

özel sigortam olmadığı için sgk anlaşmalı ama düzgün biryer arıyorum,

canım biraz dur sonra yine bak hemen panik olma,

Sakin ol, arkadaşların dediği gibi emin bile değilsin. Ama için rahat etmeyecekse git derim yine de.

kızlar merhaba,

dun ve bugun sadece bı kere kahverengı akıntı geldı benden de. dunku bugunku kadar cok degıldı. sabah bıraz fazla yurudum ve ayaktaydım ondan mı acaba dıyorum. uzun sure oturunca bır sorun yok gıbı. bırde hafıf sancılarım oluyor. DR u aradım, telas edılcek bırsey oldugunu zannetmıyorum, dedı.
pazartesı randevumuz var ozaman bakacak.
sızınde bu haftalarda oldu mu? sızce neden olur?
bırde gecen cumartesı seffaf bır akıntı ıcerısınde bole ıncecık kılcak kırmızı leke vardı. ozman da Dr a sormustum. takıp et tekrarlarsa haber ver demıstı.
daha once ınternetten kahverengı akıntının da evvel olan bır kanamaya ısaret ettıgını okumustum. acaba dıyorum bu yerlesme kanamasımıydı da sımdı k.rengı leke gelıyor??:18:

arkadaslar hic kimsenin bır fıkrı yok mu??

Ayy çok heycanlı canım ya inşallah güzel sonuçlarla dönersin ikiliden ben eşimin memlekete gidicem 30 u gibi babamlarda gelcek ordan abimin nişanına gitcem 3 ünde benim dra gitmem 10 unu bulabilir bende ozamana dayanamam ya bakalım

Ya varya bendede bi göbek çıktı balkon değil teras yani:) yüzümdende kilo aldım ben böyle topiş bişey olucam bazısının sadece göbeği olur falan benim tüm alanım genişledi yani:) minyondum zaten böyle olucağı belliydi senin kız olabilir karnın yayılmışsa bende yayıldım kafana takma keşke benim göbüşde küçülse azıcık bence sen su topamışın ondan küçülmüş göbeğin

Günler geçio ya baksana 12 ye giriyoruz yavaştan 3 te biri gitti çabuk geçti aslında

canım bana taaa en başından beri kahverengi lekelenmeler çok doğal, korkma sakın oyle birşey olursa diyorlar,

kırmızı olursa o zaman korkmak gerekiyormuşki benim de doktorum bebeğin beslenme çantası rahmimin tam girişinde çok aşağıda olduğu için kanaman olabilir olursa korkma dedi,

kahverengide hiç korkmamak gerekiyormuş ama çok da geliyorsa istersen ara doktorunu

Canım geçmiş olsun yorma kendini yerleşme olması ihtimali düşük olabilir bilmiomki çünki yerleşme ilişkiden 6-9 gün sonra oluyo en geç 14 oda 4. Haftaya tekabül eder belki kesede önemsiz bi kanama oldu sonra geçti kan kırmızısı olmadığı sürece telaş etme bence bide oluk oluk aksa ozaman endişe verici olabilir ama böyle lekelenmeler olabilio bizim bi akrabada şimdi 5 aylık hamile onunda kahverengi lekelenmeleri hep olmuş sonra düzelmiş bazısında lekelenme olabilio çok kafaya takılacak bişi değil bence ama dra git bu gibi durumlarda için rahat etsin

evet DR umda telas edıcek bıse yok dedı ama sancım da olunca tırstım bıraz pazartesı gunku randevumu beklıcem mecbur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…