Ya arkadaşlar az önce tualetimi yaptım peçeteyle sildim, sanki çok silik kan gibi ufacık pembe bir şey gördüm, sonra tekrar sildim sildim, öyle bir şey göremedim, acaba göz yanılmasımıydı, yoksa ters giden bir şey mi var, ne yapayım bekleyim mi sizce
bendede geldi öle igne ucuyla bebem yerleşme kanamasıdır okahverengi akıntılarım halen geliyor allahım esirgesin işşallah
yok canım ya bende arıyorum sen hangi doktordasın, ve hangi semttesin.hrs iyi diyorlar oda bayağı tuzluymuş.
Ya arkadaşlar az önce tualetimi yaptım peçeteyle sildim, sanki çok silik kan gibi ufacık pembe bir şey gördüm, sonra tekrar sildim sildim, öyle bir şey göremedim, acaba göz yanılmasımıydı, yoksa ters giden bir şey mi var, ne yapayım bekleyim mi sizce
ya ben doktora gidiyorum o zaman
yok canım ya bende arıyorum sen hangi doktordasın, ve hangi semttesin.hrs iyi diyorlar oda bayağı tuzluymuş.
ya ben doktora gidiyorum o zaman
canım biraz dur sonra yine bak hemen panik olma,
Eşimi bekliyorum şimdi, bir şeyde yok kan felan, acaba kabızdım onunla mı alakalı, alttan muayene ederler mi.
Eşimi bekliyorum şimdi, bir şeyde yok kan felan, acaba kabızdım onunla mı alakalı, alttan muayene ederler mi.
Kabızken bana da oldu aynısı, baya da kan geldi ama anladım başka yerden geldiğini hiç problem etmedim. Sen belki anlayamamışsındır, kabızdan olabilir bence.
kızlar merhaba,
dun ve bugun sadece bı kere kahverengı akıntı geldı benden de. dunku bugunku kadar cok degıldı. sabah bıraz fazla yurudum ve ayaktaydım ondan mı acaba dıyorum. uzun sure oturunca bır sorun yok gıbı. bırde hafıf sancılarım oluyor. DR u aradım, telas edılcek bırsey oldugunu zannetmıyorum, dedı.
pazartesı randevumuz var ozaman bakacak.
sızınde bu haftalarda oldu mu? sızce neden olur?
bırde gecen cumartesı seffaf bır akıntı ıcerısınde bole ıncecık kılcak kırmızı leke vardı. ozman da Dr a sormustum. takıp et tekrarlarsa haber ver demıstı.
daha once ınternetten kahverengı akıntının da evvel olan bır kanamaya ısaret ettıgını okumustum. acaba dıyorum bu yerlesme kanamasımıydı da sımdı k.rengı leke gelıyor??:18:
29 Haziran'da. İkili teste gideceğim. Şanslıysam cinsiyetini de öğrenirim belki, bilmiyorum. İki hafta var daha, nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Karnım küçülmüş gibi geliyordu birkaç gündür de ona taktım. Ama küçülmedi yanlara doğru gidiyor, bel falan kalmadı oduna döndüm :)
Benim takvimde 31 milim gözüküyor ama geçen hafta sonu o kadardı benim bebeğim. 4 cm olmuştur belki.
Senin ikili test ne zamandı?
inşallah kabızlıktandır, canım alttan bakmazlar dimi biliyormusunuz, .
arkadaslar hic kimsenin bır fıkrı yok mu??
inşallah kabızlıktandır, canım alttan bakmazlar dimi biliyormusunuz, .
arkadaslar hic kimsenin bır fıkrı yok mu??
canım bana taaa en başından beri kahverengi lekelenmeler çok doğal, korkma sakın oyle birşey olursa diyorlar,
kırmızı olursa o zaman korkmak gerekiyormuşki benim de doktorum bebeğin beslenme çantası rahmimin tam girişinde çok aşağıda olduğu için kanaman olabilir olursa korkma dedi,
kahverengide hiç korkmamak gerekiyormuş ama çok da geliyorsa istersen ara doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?