Bebek sağlıklıysa neden alttan baksınlar ki? Problem olması durumunda alttan bakılıyor diye biliyorum ben.
Canım geçmiş olsun yorma kendini yerleşme olması ihtimali düşük olabilir bilmiomki çünki yerleşme ilişkiden 6-9 gün sonra oluyo en geç 14 oda 4. Haftaya tekabül eder belki kesede önemsiz bi kanama oldu sonra geçti kan kırmızısı olmadığı sürece telaş etme bence bide oluk oluk aksa ozaman endişe verici olabilir ama böyle lekelenmeler olabilio bizim bi akrabada şimdi 5 aylık hamile onunda kahverengi lekelenmeleri hep olmuş sonra düzelmiş bazısında lekelenme olabilio çok kafaya takılacak bişi değil bence ama dra git bu gibi durumlarda için rahat etsin
Ayy çok heycanlı canım ya inşallah güzel sonuçlarla dönersin ikiliden ben eşimin memlekete gidicem 30 u gibi babamlarda gelcek ordan abimin nişanına gitcem 3 ünde benim dra gitmem 10 unu bulabilir bende ozamana dayanamam ya bakalım
Ya varya bendede bi göbek çıktı balkon değil teras yani:) yüzümdende kilo aldım ben böyle topiş bişey olucam bazısının sadece göbeği olur falan benim tüm alanım genişledi yani:) minyondum zaten böyle olucağı belliydi senin kız olabilir karnın yayılmışsa bende yayıldım kafana takma keşke benim göbüşde küçülse azıcık bence sen su topamışın ondan küçülmüş göbeğin
Günler geçio ya baksana 12 ye giriyoruz yavaştan 3 te biri gitti çabuk geçti aslında
arkadaslar hic kimsenin bır fıkrı yok mu??
saolun kızlar. ya ınternetten bıraz arastırınca eyvah galıba bu dusuk belırtısı dedım, cok ıc karartıcı seyler vardı.
DR umda telas edıcek bıse yok dedı ama ınsan emın olamıyor. pazartesı gunku randevumu beklıcem mecbur artık. bu daha ıkıncı randevum olacak. bu gıttıgımde kesenın ıcınde bıseler gormemız lazım demıstı dr, umarım hersey yolunda gıder:18: galıba kap atısını da duymamız lazım degıl mı?
kızlar merhaba,
dun ve bugun sadece bı kere kahverengı akıntı geldı benden de. dunku bugunku kadar cok degıldı. sabah bıraz fazla yurudum ve ayaktaydım ondan mı acaba dıyorum. uzun sure oturunca bır sorun yok gıbı. bırde hafıf sancılarım oluyor. DR u aradım, telas edılcek bırsey oldugunu zannetmıyorum, dedı.
pazartesı randevumuz var ozaman bakacak.
sızınde bu haftalarda oldu mu? sızce neden olur?
bırde gecen cumartesı seffaf bır akıntı ıcerısınde bole ıncecık kılcak kırmızı leke vardı. ozman da Dr a sormustum. takıp et tekrarlarsa haber ver demıstı.
daha once ınternetten kahverengı akıntının da evvel olan bır kanamaya ısaret ettıgını okumustum. acaba dıyorum bu yerlesme kanamasımıydı da sımdı k.rengı leke gelıyor??:18:
Canım belki kabızsan başka bi yerindende gelmiş olabilir bendede iç hemeroit var geçen bayaa kanadı çokmu kan geldi kırmızımıydı bol kayısı ye bağırsaklarının hep iyi çalışması gerek bana burda hemşirenin biri ıkınma fazla dedi bende malum hastayım zaten habire lifli besleniyorumEşimi bekliyorum şimdi, bir şeyde yok kan felan, acaba kabızdım onunla mı alakalı, alttan muayene ederler mi.
canım büyük ihtimal alttan bakabilirler,
net gözüksün diye 9-10 haftaya kadar gorulemeyebilir diye karnından bakmıyorlar, bana da karından bakılmak nasip olmadı hep alttan, 11. haftadayım
saolun kızlar. ya ınternetten bıraz arastırınca eyvah galıba bu dusuk belırtısı dedım, cok ıc karartıcı seyler vardı.
DR umda telas edıcek bıse yok dedı ama ınsan emın olamıyor. pazartesı gunku randevumu beklıcem mecbur artık. bu daha ıkıncı randevum olacak. bu gıttıgımde kesenın ıcınde bıseler gormemız lazım demıstı dr, umarım hersey yolunda gıder:18: galıba kap atısını da duymamız lazım degıl mı?
nasıl ya ben 6. haftadan beridir görüyorum bebeği karından, doktorum 1 kez dahi alttan muayene etmedi.. Bu alttan muayeneler düşüğe bile neden olabiliyor neden bu kadar hoyratça davranıyorlar yaa..
nasıl ya ben 6. haftadan beridir görüyorum bebeği karından, doktorum 1 kez dahi alttan muayene etmedi.. Bu alttan muayeneler düşüğe bile neden olabiliyor neden bu kadar hoyratça davranıyorlar yaa..
evet artık kalbi atmaya başlamıştır, pır pır,
sen bol bol yat, uzat bacaklarını , su iç bol bol,
gelen akıntın pembeleşirse o zaman doktora gidersin, onda da panik olma sakın, olumsuz sinyaller yollama
:)) nerdeee canım uzatmak ayakları. birde bu sabah santıyede epey dolandım. hıc farketmedım bu sıcakta 1-1,5 saat yurumusum. sanırım ondan oldu(
ınsallah pazartesı bı ıyı haber alım, bı duyım kalbının pırpırını, sız ozaman gorun benden olumlu sınyallerı:)))))
Canım kaçıncı haftadasin? Benim 2 hafta once 6. Haftada kırmızı renkte kanamam oldu. Dr bakti yerlesme kanaması dedi.6-8.haftalarda lekelenmeyi normal kabul ediyorlar.ama sen yine de yorma kendini
inşallah canım,
cumartesi de çalışmıyorsundur inşallah, bu sıcaktada hiç çekilmez, iyiki haftasonu gelmiş ozaman
ben varım korkma aynı şeyler bendede oldu yerleşme kanaması o şimdi doktorum şöyle anlattı
bebek rahime yerleşmek için yumurtala atılır oda kendini güvene almak için rahim duvarını penceler yani tutunur didi ondan kanama olur anlamaz anne adayları dedi hoş olması iyi dedi doktorum çünkü kimin kanası oluyormuş rahimde malesef düşükle sonnlanıyormuş benim bri arkadaşım var o öyle oldu mesela doktoru demiş 9 haftada gelmesi iyi muayaeney hemen gitmişler bakmış bebegin oldugu yerde yerleşme kanamsı var bu arkadaşta benim gini rahimde sorunu var hep yatmış vucud hareket etmeyincede rahimde kalmış doktoru dua et rahim atsın demiş yada rahim duvarı emsin yoksa düşük yaparsın demiş telaş etme ben 2 oglumdad gördüm mesela ben 1 haftadır ara ara geliyor o dedigin akıntı benim sıpma bir yerleşemedi teyzesisalıda benim kontrolüm var işşallah kalp atışlarını duyarım
benım burda 8. hafta dıye gosterıyor ama telefonumdakı uygulamalarda 7+2 yım bugun ıtıbarıyle.
benım gecen cumartesı o anlattıgım kırmızı olayda 6. haftalarıma tekabuul edıyordu. bende dıorumkı acaba bu ozamankı kanamanınmı kahverengı akıntısı???
ya malesef calısma sartlarım kendımı yormamaya pek uygun degıl ama artık pzt doktorun dedıklerıne gore bıseyler ayarlıcam.
ben varım korkma aynı şeyler bendede oldu yerleşme kanaması o şimdi doktorum şöyle anlattı
bebek rahime yerleşmek için yumurtala atılır oda kendini güvene almak için rahim duvarını penceler yani tutunur didi ondan kanama olur anlamaz anne adayları dedi hoş olması iyi dedi doktorum çünkü kimin kanası oluyormuş rahimde malesef düşükle sonnlanıyormuş benim bri arkadaşım var o öyle oldu mesela doktoru demiş 9 haftada gelmesi iyi muayaeney hemen gitmişler bakmış bebegin oldugu yerde yerleşme kanamsı var bu arkadaşta benim gini rahimde sorunu var hep yatmış vucud hareket etmeyincede rahimde kalmış doktoru dua et rahim atsın demiş yada rahim duvarı emsin yoksa düşük yaparsın demiş telaş etme ben 2 oglumdad gördüm mesela ben 1 haftadır ara ara geliyor o dedigin akıntı benim sıpma bir yerleşemedi teyzesisalıda benim kontrolüm var işşallah kalp atışlarını duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?