2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bugün kontrolüm vardı. 6 +6 olmuşum. kalp atışını ekranda gördük. doktorum sesini duyurmadı.10 haftadan önce zararlı olduğunu düşünüyorum dedi. çok şükür kızlar bebeği gördüm rahatladım

Bi aksilik yoksa kalp atışını görürsün inşallah. Rapor alsan. Ilk kanaman oldugunda rahim icine kanama olduysa eski seyi atiyosundur

ınsallah yatmayı gerektıren bı durum olmaz. hem ıslerı bırakmak zor hemde yatmaya alısık bı ınsan degılım, bunalırım. ama mcbur kalırsak tabı rapor alırım.
ınsallah dedıgınız gıbıdır.. pazartesı mujdeyı verırım..........

Arkadaşlar yerleşme dışında bir de plesanta shift mi neydi adı öyle bir kanama var... Önce rahme yapışıp beslenen bebek plesentaya geçerken de kanama olabiliyor....

Doğru diosun canım belki geldiğim gibi dra gder testi yaptırırım bende bekleyemem o kadar zaten bendede gıdı yok:) yanak oldum sadece kollarımın üstü şişti:) bacak desen çırpı gibiydi onlar kalınlaştı biraz kalça yoktu o çıktı her türlü yayıldım yani:) ya dimi 6 hafta geçmiş ya bu 40 hafta çok çabuk geçicek galiba zaten 40 a kadar kim dayanmış ben 36 gibi doğururum diyorum:) sağlıkla büyüsünlerde varsın şişelim napalım

canım benim arkadaşa oldu o ban degil ben 7 haftama yeni girdim arkadaşımın 3 bebegi öldü aynı benim gibi oldu canım 4 kzında gene dikiş atıldı kan sulanırıcısı oldu 37 haftada rahimden dikişelrini aldılar şuan 40 haftalık biizm nazlı kızımızın gelesi yok ban doktro kan sulandırıcı igne hap verdi kahverengi lekelenmeler normal korkm apaşacım dedi benim 6 haftada geliyor öyle çok degil az rengi açık genede beni düşündügün için sagol bebem
saol ya, sızler yazınca bole bıraz rahatlıyorum. umarım sende duyarsın o beklenen sesı:)

işşallah canım ben dünyanın bebegine annelik yapttım kaç tane bebegin 40 çıkardım işşallah kendi bebegimde nasip olur alıırm emziriim işşallah kokusunu bu sefer burnuma çekerim allahım sesimi duysun

darısı ban olsun işşallah salı günü 7 hafta 4 günlük olucak benim jelibonum

Arkadaşlar yerleşme dışında bir de plesanta shift mi neydi adı öyle bir kanama var... Önce rahme yapışıp beslenen bebek plesentaya geçerken de kanama olabiliyor....

Benim bi arkda hamile kaldığında ilişkinin ertesi günü kanaması olmuş yerleşme diodu kaybetmiş pıhtılaşmadan oda ama bana hiç mantıklı gelmedi ilişkiden birgün sonra çok erken her kanama yerleşme değil ama her kanamada önemli değil bence kanaması olmayıpta bebeğini kaybedenler kaç ay kanaması olup doğuranlar var en iyisi bir an önce dra gitmek ben küçücük bişeyde soluğu drda alıyom onunda yapabileceği bişey yok ama belki ilaç verecek bi müdahalede bulunacak bilemem her kanama veya ağrı farklı nedenlerden oluyo ultrasonda bakılmadan anlaşılmaz burda ne desek boş yani plasentaya geçişte olabilir adet günlerinde olabilir keseden olabilir rahim ağzından ilişkiden olabilir olasılık çok ben olsam haftayı beklemem yarın giderim içim rahat eder hiç yoktan

ben 3 bebegimide adet günümde kaybettim bebem haklısın bu konuda malesef

Benimki de 40 hafta durmaz gibi geliyor bana. Benim boyum 175, eşim de 198. Bizim çocuk büyük ihtimalle iri bir şey olacak. Belli bir büyüklüğe gelince de çıkar gelir gibime geliyor.
Ama ben yine de ocak'ta doğsun istiyorum. Eşimin de kız kardeşimin de burcu oğlak, çok iyi sözümü dinletebiliyorum oğlaklara :) Hiç problem çıkarmaz çocuğum :)

Ay maşallah sizin çocuk manken olacak bu gidişle ben 165 eşim176:) biz cüce kaldık böyle:) benim eşim çekik gözlüdür benide kırgıza benzetirler bizim dudaklarda kalındır çekik gözlü koca dudaklı bi bebişim olabilir benimde:)) senin bebeğin 4 cmide geçmiş olabilir şuan ben mümkünse yılbaşında doğsun istiyorum hep özenirim yeniyıl bebeklerine:)

benim de kızım oglak..ben niye dinletemiyorum sözümü:44:

ya gerçekten miii, of ya sinir oluyorum!!!

daha hiç karnımdan bakmadılar benim

doktoruna bir daha söyle istersen, özele mi gidiyorsun ?

bence de kesinlikle haklısın..

şöyle bi yazı buldum ama inşallah doğrudur
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) JİNEKOLOJİK MUAYENE VE VAJİNAL ULTRASON YAPILMASI ZARARLI MI?

ben gidiyorum haydiiii soyun alttan bakıcaz yapıp duruyorlar

valla yaptıkalrı hangi uygulamaya zararlı diyorlar ki ? Ben güvenmiyorum..

Canım benim alttan muayene ya da ultrasonun bebeğe bir zararı yok ki. Dusuge neden olmaz

Benim en yakın arkadaşımın neden oldu o yüzden ben tedirginim ve daha bunun gibi bir kaç örneği daha var.

Gözün aydınnn bana da ekranda gösterdi henüz dinletmedi :) ama sizi böyle okudukça heyecanlanıyorum valla :)

Canım adet gününde derken 4. Haftadamı yoksa 20. Haftanın adet gününedenk gelen zamanındamı

ilk oglumda ilk adetim 3 eylülde martın 6 kaybettim 20 haftalıktı

diger oglumda 16 mayıstı eylülün 22 kaybettim 18 hafta 6 günlüktü

kızımda 23 ocaktı canım mayısın 29 kaybettim bu sene ömürüm öleli 2 sene oldu kızımda 17 hafta 6 günlüktü
işin tuafı hep bir hafta geriden geldi allahım esirgesin eger bununa kaybedersem 16 haftada bekliyorum onun için 16 ve 20 haftalar benim riskli haftalarım bu bebegim beni bırakıp gitmez degilmi kızlar cennete eşim çok mutlu bugün aradı ne yapıyorsunun bakalım dedi üstüme titriyor yeminle bakmayın belli etmiyor ama benden çok üzülüyor buruya yazıcam ama kızmayın demek istedim nasıl agladıgını izah ediyim kızımız öldügünde küçük kaynımda vardı eşim aglıyormuş salya sümük küçük kaynım abisine sarılıp elelriyle sırtıan vuruyormuş aglama gene olur aglama diye aklımdan çıkmıyo o halleri benimki perişan olur bebegimize birşey olursa erkek kardeşimin bebegini nasıl seviyor bir bilseniz kızımızda herzaman işe giderken önce beni sonra onu öperdi ömürüm anneyi üzme derdi öldügü gün ömürümüz beni üzdü babası cennete gitti dedim
zaman geçti acım taze beni öptü işe gidiyor aklıma nerden geldiyse kızımızı öperdin sonra şimdi biz kimi öpücez demiştim halen gözümün önünden gitmez eşimin aglaması allahım diyorum saglıklı saatli hayırlı evlatlar ver diyorum kızım ölünce doktora ben eşime ne dicem dedim eşime kimse diyemedi benim agzımdan duydu zaten o lafı bitti adam şimdide yıkım olur diye aklım çıkıyor allahım affetsin eşim için üzülüyorum kendimden vazgeçtim artık baba olmayı okadar çok istiyorki işşallah bu sefer allahımın izniyle olucak baba ozaman benim bayramım olucak

doktora dedim ben öyle birşey varmış adet zamanlarında rahim her ay adet olucak gibi yoklarmış işin tuafı her adet zamanımda kasıklarım agırıdı benim yavrularım cennete gitti ben burdayım

Benim eşim de çekik gözlü, esmer, arnavut ama orta asyalılara benzer. Ben kumralım. Boyumuz uzun ama onun dışında hiçbir yerimiz birbirimize benzemiyor. Bir tek kalın dudaklıyız ikimiz de. Göz rengimiz farklı, burnumuz benzemiyor, yüz şeklimiz farklı, kaşlar farklı, ten rengi farklı, her şey farklı. O yüzden hiç tahmin yürütemiyorum ben. Ben yeşil gözlüyüm, bebek öyle olsun isterim ama eşimin tarafında yok pek bilemem artık olur mu.

Gerçi karı kocayla alakası olmayan bebekler de oluyor. Eşimin bir arkadaşı var, esmer. Karısı da öyle. Dokuz aylık hamileyken gelmişlerdi bize. Nasıl doğumdan korkuyor musun falan demiştim. Yok, korkmuyorum ama nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum demişti. Sonra da kara gözlü, kara bir bebeğim olur dedi. Yani mantıken öyle olmalıydı :) Ama şimdi sarışın maviş bir kızları var.

Aman sağlıklı olsun da göz rengiymiş bilmemneymiş fasa fiso. Ben elleri kolları oynarken üç santimlik haline hayran kalmışım, kaşını gözünü mü umursarım ki :)
misaa sen facebook'ta yok musun? Ordan da yazıyoruz biz.

yemıyım o halde taze balık cıkınca yerım mevsımınde olmayınca tadı olmuyor ama ben dogal seylerle almak ıstıyorum bu vıtamınlerı hap olarak almaya karsıyım canım halam hamıleyken vıtamın cok kullandı bıde fazla ıcmıs sanırım ondanmıdır bılemem ama dogumdan sonra böbrek yetmezlıgı cıktı herseyın dogalı daha guzel bence sende ilaç olarak alma ne kadar gereklıyse onu dogal al herseyın yan etkısı var ben cok agrı kesıcı kullanıyordum eskıden her ay bırde agır apronax ıcerdım bılmıyodum zararını cocugum olmadı 6 yıl surdu görunurde sebep bulunamıyor ama sonradan ögrendım tup bebek tedeavısınde bıle tedavıye baslamadan öncekı ay doktorlar agrı kesıcı ıcmeyın dıyorlar yumurtalıkların gelısmesını engellıyormus cok pısman oldum artık dıkkat edıyorum

cok fazla yemedım neysekı bundan sonra dıkkat ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…