2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oo sende de olmaz canım korkma ama krem kullan tabi nolur nolmaz

bende de bir adet kocamanından mevcut..akşam yemegndan sonra 4 aylıklara dönüyorum
dün akşam eşim gülüp duruyo hoşuna gitti sanırsam
içeri çekeyim dedim göbek içeri girmiyo eşimde bırak çocuğu sıkıştırma diyo

Benim eşim de çok gülüyor ya sorma :) Geçen fotoğrafımı çekti, ben de şaşırdım. İnsan kendini fark edemiyor, anladım niye güldüğünü. Facebook'a koycam dedi de engelledim allahtan.

Canım onunla alakalı değildir ya tam adetininde ne zamn olacağı belli olmazki benim dediğim ilk bikaç adette kasık ağrısı kanama olabiliomuş vücut hamileliğe alışırken eski düzeni sürdürüyormuş gibi hani Allahım sabır versin sana yaş kaç senin yalnız şimdi sen böyle anlatıosun ya o acıların hiç dinmioki hepsini hatırlıyosun ben olsam yazarken ağlamaktan heder olurum bence sen bu kayıplarını unutmaya çalışacak şeylerle uğraş psikolojin mahvolur sana diyim içindeki bebişine yazık oda üzülüyor seninle yaşayan bilemezki sen şimdi anlatıosun hikaye gibi ama içinde ne acıar var o yazdıklarının herkes düşük yapıo ilk haftalarda sen kucağına alıp kaybetmişin bu çok acı o cefayı çekip bunu yaşamak ama vadesi okadarmış sen diosun ya dikemediler falan bazı şeyler insanın elinde değil inan ben seni düşündüğüm için diyorum sen bu acıları at içinden yazdıkça düşündükçe yaşıosun tekrardan bak beş aktı gündür sohbet edioz hep üzüntülerini yazdın artık bu üzüntülerinle yaşamamalısın Allah senin rahmine bi can koymuş şuan hep bunun mutluluğunu yaşamalısın bence şuan aklın fikrin içindeki bebek olsun olan acıları unut artık evde bile eşine bahsetme hep güzel şeylerden konuş kendine acı çektiriosun böyle inanki öyle anneler varki 10 yaşına getirio çocuğunu bi trafik kazasında kaybedio yavrusunu onlar ne yapsın askere gönderio şehit oluo Allahım tüm anaların kalbine huzur versin ama şuan yeni küçük minnacık bi bebiş senin içinde senle mutlu senle üzgün artık sadece onu düşün bu bencillik değil ölenle ölünmez seni sevenler var eşin karnındaki bebeğin artık kötü şeyleri paylaşma içini daha fazla acıtma canım

kızlar geldim, galiba makattanmış o kan, kabızlık probleminden dolayı kaynaklıymış. Çok şükür, doktor bir şey göremediğini söyledi, ama yine de eğer ki kan felan gelirse diye progestan diye bir hap verdi, birde vajinal kanamalar gebelikte koyu yada kahverengi renkte oluyor imiş.

:)ben sana dedim banada oldu geçen hemde boca yani hasta old için biliyorum aman diyim sana bol bol kayısı ve lifli beslen canım ben kuru kayısıyı biraz haşlıyorum yumuşuo daa çabuk yenio hadi geçmiş olsun çok sevindim:)

Son düzenleme:

Pasam sen doktorundan eminsin değil mi? Yaşadıklarını biliyor değil mi? Lütfen çok iyi araştır, daha önce de söyledim, özellikle prematüre bebek servislerini incele hatta. Allahın dediği olur ama allah korusun doktor hatası, hastane hatası olursa çok üzülürüz hepimiz.
Bir de bebeğine odaklan artık. Sen yazınca biz ağlıyoruz, sen perişan oluyorsundur. Kendine de yapma bunu bebeğine de. O da üzülüyordur şimdi.

yaa canım çok teşekkürler derdimiz bu olsun varya, kuzucuğum iyimişte, mutlu oldum, bir yandan da ağlayıp duruyordum, memlekete gideceğim bu hafta yoksa stresten manyak olacağım burda. annemde diyorki gel şuraya 6 ay burda kal diye, stresten ne yapacağını şaşırdın, sanki çocuk ipe mi bağlı diyo, bir şey olmaz diyo, :)

Bana da oldu. İşin tuhafı bir gece önce rüyamda kanamam oluyordu, ama bebeğim sapasağlamdı. Benim rüyalarım çok çabuk çıkar, bir rüya görürüm ertesi gün çıkar. Sabah kalktım "bugün kanamam olacak ama bebeğimle alakalı değil" dedim. Gerçekten de o kadar çoktu ki o kan, o rüyayı görmemiş olsam hastaneye koşardım büyük ihtimalle. Sakinleştim, nerden geldiğini fark ettim sonra. Hiç de endişelenmedim :)

Kizlar gunaydin biraz once doktor kontrolundeydik 11+1 olmus bebis sat a gore uyumlu olmus pek hareket goremedim uyuyomuydu acaba gerci daha dojror kalp atisi bile dinletmedi kendi goruyor sanirim insallah hersey yolunda gider hepimiz icin opuyorum
gözun aydın o kalp atısını görmustur canım banada oyle yaptılar ekranı bıle göstermedıler bır kere merakta kaldım baska yere gıttım kalbıde atıyodu ıyıydı bazıları oyle ıste napcan cınslık yapıyolar ıkı kelıme etseler azcık ıcımızı rahatlatsalar olmaz sankı

maşallahama keşke dinletmesini isteseydin doktorundan... o bambaşka bi duygu çünkü.........
ben anlamadım ssk hastanesıne gıtmıstım 2 yada 3 defa orda dedılerkı kalp atısı duyulmuyor bu pc lerde bende ssk ya hanı ondan heralde dıye ustelemedım ekranda kalbının oynadıgını gösterıyro nede olsa ama gecen özele gıttım duyarım artık heralde dedım ordada doktor bu dopler deıl sesı duyulmaz bunda dedı oda ekranda gösterdı ben anlamadım ben nerde duyucam bebegımın kalp atısını ultrasonda duyulmuyormu ses

gecmiş olsun canım karanfılde ıyı gelıyor aklında olsun ıns tekrarlamaz agrın

karnında agrı falan yoksa yanılmıssındır inş bişey yoktur bebegın ıyıdır uzan ayaklarını hafıf yukarı koy kendını yorma genede bısey yoktur inş

canım ya ben ilk defa makattan kan geldiğini gördüm, hani bilseydim belki bu kadar korkmazdım, hatta söyledim de nerden geldiği konusunda emin olamadım diye.

Ben de apartmanın kapısını iterken korkuyordum. Annem en sonunda "onu oraya uhuyla tutturmadılar" dedi :) Şimdi rahatladım biraz.
Olmaz öyle hemen bişicik, hangimizin yeri onlarınki kadar sağlam ki, ense yapıyorlar içerde, ohh valla :)

:)canım inanki acemilikten birazda ikinci çocukta daa rahat oluruz bence bazen kasığım ağrıo bugün içimde bi hareketler vardı oluo yani içinde çalışma var habire kendimizi dinlioz bide şimdi tatilde kaynanamlara gitcem curcunadan kendimi unuturum bende annemde dio geri gitme doğuma yakın burda kal dio ne bilim insan kocayıda ha deyince bırakamıo:) iyi oldu dra gittiğin için rahatladı şimdi bu seni iki hafta idare eder:) kendimden biliom:)

:)) dimi öyleler gerçekten, bozulmasın bebişlerimizin rahatı. bu arada o apartman kapısından bende korkuyorum, sanki nereye giriyorsak.

Benim eskiden de gelirdi zaman zaman. İkisini ayırabiliyorum o sebeple.
Ya onun için de ameliyat olmamız falan gerekecek mi acaba sonra?

hemoroitten kan gelir diye biliyodum ben, yani şu an sadece söylediğin gibi lifli besinler yersek bize yeterli olur canımm ya. ileriyi bilemem, kabızlık evlendiğimden bu yana vardı ancak hani bu kadar kontrollü değiildim belki o zamnlarda da aynısorun olmuştur.

:)) dimi öyleler gerçekten, bozulmasın bebişlerimizin rahatı. bu arada o apartman kapısından bende korkuyorum, sanki nereye giriyorsak.

Bizimki çok ağır ama ya :) Hala korkuyorum da azarı yiyince sustum tabii. Eşimle bir yerden geliyorsak ona ittiriyorum. Tek başımayken mecbur itiyorum napayım :)

canım sana söz bir daha olumsuz şey paylaşmıcam sende haklısın :101::101:karnımdakine günah allahıma şükür eskisi gibi üzülmüyorum canım ben eskiden dahada kötüydüm her dedim vardır bir hayır sagol bendi düşündügün için destegin için arkadaşım
canım doktorum iyi türkiyede 2 sırada geliyor riskli gebelik doktoru adam beni muayene etti 1 saat dinledi bagdat caddesinde muayenesi var adı arda lembet femikal klinigin ismi canım bak istersen mavişimeallah nasip ederse salı saat 3 ordayım bebegiminkalp atışını duymaya gidicem allahıma söz verdim kal atışını duyuyum bir çocugu sevindiricem bu doktor ban arkadaşlarım önerdi rahim agzı topiginde herkez ona gidiyor allahıma şükürler olsun adamın elleri sihirli inan hiç olumsuz konuşmadı bana baba gibi adam riske atamam başka doktora gidipte canım ben allahın gücüne gitmesin bebegime brişey olursa maffoluurm ben artık bebek hikayesini kapatırım eşimede dedim eşimlede hiç konuşmuyoruz geçmişi sanki hiç hamile kalmadımda ilk bebegim gibi üstüne titriyorum inan sütü sevmedigim halde içiyorum meyveyle aram yok oldugu halde yiyorum heleki kendimi bildim bileli hep kilolu bir bayandım ben inan bu karnımdaki için 33 kilo verdim içimdeki mucizem erkekse rüyasını gördüm erkek olursa muhammed emin koyucam kızım olursada ömür allahım koydurmayı nasip etsin işşşallah tek istedigim burda 40 haftamı görmek sizlerle konuşmak bir bakmışsınız kaynaşmışız telefonlarla konuşuyoruzbenim kkdan çok arkadaşım var görüştügüm hep telefonda hem canlı burasının havası başka oluyor canım ya

Ne çok hemoroiti olan varmış bende kendimi yalnız hissederdim hep:) normal doğumda bi sıkıntı olurmu bilmiom dra sorucam ama benim iç hemeroit bide içteki toplar damarım şişio arada kötü yani dış olsa hiç sallamam da doğumda ıkınmaktan biyerim patlar diye korkuyom bakalım hele ogün bi gelsin bi şekilde çıkacak bu çocuk içimden:) Allahım annelere ve bebişlerine sağlık versin

Bende eskiden hiç problem yoktu. Son bir yılda oldu. Ben geçen sene dukan diyeti yapmıştım, onun acısı çıktı benden sanırım. Proteinle beslenmek acayip kabız yapıyor.
Şu çocuğu doğurayım da devam ederse bakarım çaresine artık :/

hakkaten iyi oldu canımda ben çok ultrasona girdim, bir şey olmaz diyo doktorlarda, hayırlısı..
istanbuldaydın dimi canım sen, ya bırakılmıyo kocalar, bırakmıyorlarda zaten
hem annenin yanında da ne kadar durabilirsin ki, nekadar nazını çekecekler ki

birde evet canım ya hep acemilik hep bilgisizlikte işte. okula yeni başlayan çocuk gibiyiz hamilelik konusunda,
hem ne okursan ne kadar okursan oku iş hayata gelince hala 7 yaşında sümüklü ağlayan çocuklarız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…