Ben de apartmanın kapısını iterken korkuyordum. Annem en sonunda "onu oraya uhuyla tutturmadılar" dedi :) Şimdi rahatladım biraz.
Olmaz öyle hemen bişicik, hangimizin yeri onlarınki kadar sağlam ki, ense yapıyorlar içerde, ohh valla :)
Benim eskiden de gelirdi zaman zaman. İkisini ayırabiliyorum o sebeple.
Ya onun için de ameliyat olmamız falan gerekecek mi acaba sonra?
canım sana söz bir daha olumsuz şey paylaşmıcam sende haklısın :101::101:karnımdakine günah allahıma şükür eskisi gibi üzülmüyorum canım ben eskiden dahada kötüydüm her dedim vardır bir hayır sagol bendi düşündügün için destegin için arkadaşım
canım doktorum iyi türkiyede 2 sırada geliyor riskli gebelik doktoru adam beni muayene etti 1 saat dinledi bagdat caddesinde muayenesi var adı arda lembet femikal klinigin ismi canım bak istersen mavişimeallah nasip ederse salı saat 3 ordayım bebegiminkalp atışını duymaya gidicem allahıma söz verdim kal atışını duyuyum bir çocugu sevindiricem bu doktor ban arkadaşlarım önerdi rahim agzı topiginde herkez ona gidiyor allahıma şükürler olsun adamın elleri sihirli inan hiç olumsuz konuşmadı bana baba gibi adam riske atamam başka doktora gidipte canım ben allahın gücüne gitmesin bebegime brişey olursa maffoluurm ben artık bebek hikayesini kapatırım eşimede dedim eşimlede hiç konuşmuyoruz geçmişi sanki hiç hamile kalmadımda ilk bebegim gibi üstüne titriyorum inan sütü sevmedigim halde içiyorum meyveyle aram yok oldugu halde yiyorum heleki kendimi bildim bileli hep kilolu bir bayandım ben inan bu karnımdaki için 33 kilo verdim içimdeki mucizem erkekse rüyasını gördüm erkek olursa muhammed emin koyucam kızım olursada ömür allahım koydurmayı nasip etsin işşşallah tek istedigim burda 40 haftamı görmek sizlerle konuşmak bir bakmışsınız kaynaşmışız telefonlarla konuşuyoruz benim kkdan çok arkadaşım var görüştügüm hep telefonda hem canlı burasının havası başka oluyor canım ya
annenin yorumuna bayıldımmm..
Bizimki çok ağır ama ya :) Hala korkuyorum da azarı yiyince sustum tabii. Eşimle bir yerden geliyorsak ona ittiriyorum. Tek başımayken mecbur itiyorum napayım :)
canım sana söz bir daha olumsuz şey paylaşmıcam sende haklısın :101::101:karnımdakine günah allahıma şükür eskisi gibi üzülmüyorum canım ben eskiden dahada kötüydüm her dedim vardır bir hayır sagol bendi düşündügün için destegin için arkadaşım
canım doktorum iyi türkiyede 2 sırada geliyor riskli gebelik doktoru adam beni muayene etti 1 saat dinledi bagdat caddesinde muayenesi var adı arda lembet femikal klinigin ismi canım bak istersen mavişimeallah nasip ederse salı saat 3 ordayım bebegiminkalp atışını duymaya gidicem allahıma söz verdim kal atışını duyuyum bir çocugu sevindiricem bu doktor ban arkadaşlarım önerdi rahim agzı topiginde herkez ona gidiyor allahıma şükürler olsun adamın elleri sihirli inan hiç olumsuz konuşmadı bana baba gibi adam riske atamam başka doktora gidipte canım ben allahın gücüne gitmesin bebegime brişey olursa maffoluurm ben artık bebek hikayesini kapatırım eşimede dedim eşimlede hiç konuşmuyoruz geçmişi sanki hiç hamile kalmadımda ilk bebegim gibi üstüne titriyorum inan sütü sevmedigim halde içiyorum meyveyle aram yok oldugu halde yiyorum heleki kendimi bildim bileli hep kilolu bir bayandım ben inan bu karnımdaki için 33 kilo verdim içimdeki mucizem erkekse rüyasını gördüm erkek olursa muhammed emin koyucam kızım olursada ömür allahım koydurmayı nasip etsin işşşallah tek istedigim burda 40 haftamı görmek sizlerle konuşmak bir bakmışsınız kaynaşmışız telefonlarla konuşuyoruz benim kkdan çok arkadaşım var görüştügüm hep telefonda hem canlı burasının havası başka oluyor canım ya
kızlar geldim, galiba makattanmış o kan, kabızlık probleminden dolayı kaynaklıymış. Çok şükür, doktor bir şey göremediğini söyledi, ama yine de eğer ki kan felan gelirse diye progestan diye bir hap verdi, birde vajinal kanamalar gebelikte koyu yada kahverengi renkte oluyor imiş.
aynıyız:) canım ankarada doktor arayan senmiydin, ben az önce öyle bir korku yaşayınca hiç bir şeye bakmadım dahi .
annenin yorumuna bayıldımmm..
Bunu ben de düşünüyorumYani ben normalde de kabızlık çeken biriydim ama bu kadar değil bu daha da korkunç oldu.. Hamilelikten sonra müdahale gerektirmez inşAllah, ya da ilaçla falan halledilebilir umarım
Yok yok İstanbul'dayım ben. Memnunum doktorumdan çok şükür. Adam bana "her şey yolunda" diyor ya, yeterli benim için. Ondan iyisi yok :)
:) ya iyi güldürdün bugün beni valla, moral zaten burdaki arkadaşlar bana.Allah herkesten razı olsun,
canım ben bu kkayı nasıl buldum biliyormusunİnşallah görüşürüz canım. Benim farklı sitelerden de internetten edindiğim çok dostum oldu. İnternet iyi amaçla kullanırsan şahane bir yer bence :)
Baktım doktoruna çok sempatik. Okudum da, çok başarılı. İyi valla içim rahat etti, hayırlısıyla hep beraber alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza. Sonra da arkadaş olurlar, yaşıt olacaklar zaten :)
Canım ne güzel yazmışın inşallah Rabbim gönlüne göre verir herşeyi şanslısında maşallah doktorunda iyi bak artık hep güzel düşün inşallah burda bebişinin 3 yaşındaki fotoarınıda paylaşırsın zaman öyle hızlı geçioki Allahım ummadığın anda öyle kapılar açıoki mutluluğu bulmak çok zor çünki o dışarda değil içimizde biz mutlu olursak tüm sevdiklerin seninle beraber huzurla yaşıyacak en başta bebişin senin için tutunacak içinde sana sarılmak için yaşayacak onun için nefes al şuan onun için mutlu ol bi bakmışın 40. Hafta göz açıp kapayıncaya kadar gelmiş
hakkaten iyi oldu canımda ben çok ultrasona girdim, bir şey olmaz diyo doktorlarda, hayırlısı..
istanbuldaydın dimi canım sen, ya bırakılmıyo kocalar, bırakmıyorlarda zaten
hem annenin yanında da ne kadar durabilirsin ki, nekadar nazını çekecekler ki
birde evet canım ya hep acemilik hep bilgisizlikte işte. okula yeni başlayan çocuk gibiyiz hamilelik konusunda,
hem ne okursan ne kadar okursan oku iş hayata gelince hala 7 yaşında sümüklü ağlayan çocuklarız. :)
kızlar ya memlekete gidecektim malum benim rahat bir yolculuk yapmam lazım, ayağımı felan uzatmam gerek, gel görki eşim herkese haber vermiş,ablası eniştesi yeğenleri.... yolculuğa bayağı kalabalık çıkacakmışız, benim için bu kadar riskli ve rahat olması gerekirken, yaptığına bakın ya, düşman olsa yapılmaz bu ya, delirdim resmen ya, ağlayıp duruyorum, ben kaç aydır bunun planını yaparken yaptığına bakın...
merhaba kızlar...bugün idrar testi yaptırdım.sanırım bende idrar yolları enfeksiyonu var :-(
her sahada 15-20 lökosit görüldü bide eritrosit görüldü diyor.moralim bozuldu.doktor randevum pzt...inş bebeğim iyidir
aynıyız:) canım ankarada doktor arayan senmiydin, ben az önce öyle bir korku yaşayınca hiç bir şeye bakmadım dahi .
tatlım gebeliğin sorunlu geçmiyorsa sıkıntı olmaz bence..6 haftalıkken biz de memlekete gittik ama hiç dikkat etmedim ayak uzatmakmış rahat rahat yayılmakmış falan hak getire...hatta stres altındaydım gece yolculuğu ve kestirmeden gidelim dediğimiz dar yolda kamyonlara karşı savaştık sanki....
kızlar ya memlekete gidecektim malum benim rahat bir yolculuk yapmam lazım, ayağımı felan uzatmam gerek, gel görki eşim herkese haber vermiş,ablası eniştesi yeğenleri.... yolculuğa bayağı kalabalık çıkacakmışız, benim için bu kadar riskli ve rahat olması gerekirken, yaptığına bakın ya, düşman olsa yapılmaz bu ya, delirdim resmen ya, ağlayıp duruyorum, ben kaç aydır bunun planını yaparken yaptığına bakın...
Yok canım ultrason ses dalgasıyla çalışıomuş hiç bi zararı yokmuş zaten bende çok girdim valla napalım stresten daha az zararlıdır ah keşke istanbulda olaydım şuan doğu görevinde eşim annem mersinde kal gitme dio bende doğuma yakın uçağa atlayıp ankarada kaynanamlarda doğurim diyorum istanbul medical parkta dayım dr ordamı doğursam tanıdık var diyorum yani arada derede kalmışım ben nerde doğurucam kısmet:) nerde kalıcam belli değil hiç düşünmüyom şuan ankara akayda behice başak varmış ona bi gidim diom işte 2li testi orda yaptırıcam dra gitmeden rahatlayamıyoruz napalım elimiz mecbur ultrason bana antidepresan gibi gelio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?