2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

annenin yorumuna bayıldımmm..

Benim eskiden de gelirdi zaman zaman. İkisini ayırabiliyorum o sebeple.
Ya onun için de ameliyat olmamız falan gerekecek mi acaba sonra?

Bunu ben de düşünüyorum Yani ben normalde de kabızlık çeken biriydim ama bu kadar değil bu daha da korkunç oldu.. Hamilelikten sonra müdahale gerektirmez inşAllah, ya da ilaçla falan halledilebilir umarım

İnşallah görüşürüz canım. Benim farklı sitelerden de internetten edindiğim çok dostum oldu. İnternet iyi amaçla kullanırsan şahane bir yer bence :)

Baktım doktoruna çok sempatik. Okudum da, çok başarılı. İyi valla içim rahat etti, hayırlısıyla hep beraber alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza. Sonra da arkadaş olurlar, yaşıt olacaklar zaten :)

Canım ne güzel yazmışın inşallah Rabbim gönlüne göre verir herşeyi şanslısında maşallah doktorunda iyi bak artık hep güzel düşün inşallah burda bebişinin 3 yaşındaki fotoarınıda paylaşırsın zaman öyle hızlı geçioki Allahım ummadığın anda öyle kapılar açıoki mutluluğu bulmak çok zor çünki o dışarda değil içimizde biz mutlu olursak tüm sevdiklerin seninle beraber huzurla yaşıyacak en başta bebişin senin için tutunacak içinde sana sarılmak için yaşayacak onun için nefes al şuan onun için mutlu ol bi bakmışın 40. Hafta göz açıp kapayıncaya kadar gelmiş

panik kız :) rahatladın mı ben bır kere dusuk yapmıstım kan gelıyor ve karnın agrıyor o sekılde oluyor bır damla bıle görup görmedıgıınden emın deılsın hemn panık oldun bak çok şükür bıseycık yokmus gecmıs olsun Allah bebısnı korusun ıns

canım bizim hormonlar tavan yaptı ya, her şeyi vücut daha abartılı yaşıyor ve daha hassas yaşıyoruz., kabızlıkta buna dahil.bebekler bir doğsun inşallah gececek bunlar. yada ilaç felan kulanamıyoruz acaba ondan mı oluyor böyle.

Son düzenleme:
canım ben bu kkayı nasıl buldum biliyormusun rahim agzı açıklıg var diye araştırıken önüme geldi ne arrasam hep kadınalr kulübüiyikide burayı buldum evet mavişim çok sempatiktironun yanında huzr buluyourm vallahi bir abi gibi çok şakacı eşimle eşimle gittik ilk çok kiloluydum sonra dedi kilo vericem hamile kaldım ddiye aradım adam o kadar hastasından buldu beni neyse ilh muayeneye gittik eşim ilk girdi bende peşinden giridm az bekledim ne dicek diye adam oturuyor masasında hasta 100 kiloysa gelmesin karşıma dedi girdim içeri ayaga kalktı suratı bu şekil oldusana ne olmuş canım dedi eşimde siz demedinizmi 75 düşmeden hamile kalma diye dedi adamda bir gülme aferim paşam dedi hadi gel annesi bebegimiz görelim dedialtan muayene ettim 5 hafta 4 günlüktü benim lokumum hemen kse göründü maşşallah dedi besmelesiz hiç bri iş yapmıyor adam salı günü çok mutluyum bebegimi görücem diye işşallah kalp atısını duyarım lokumumun
inan dünaynın en mutlu insanı ben olurum sana bir rüya anlatıyımda dinle çocukalrım öldü diye çok aglıyordum allahım o akşam bir rüya gördüm eşimle ben hastanedeyiz dogum hane yazıyor kadınları gör sedyede kollarında serum var allahım diyorum karınları burnunda hemşire doktor yeşil beyaz mavi gördüm sonra eşime diyorumki canım bu daha küçük buda gidicek 5 aylık hamileymişim sözde aglıyorum eşim diyor paşam üzülme allahtan umud kesilmez adımı söylüyorlar gel sıra sende diye eşime diyorum ebbegim gidicek sonra rüyayya kopuyor annemlerin yatak odasını görüyorum camın önünde petegin altında bir mindere bebek koymuşlar beyaz hastane çıkışı kenarları acık mavi annem diyorki kızım oglanı emzir diyorum anne bu bebek kimin kızım seninya diyor hadi idyorum burda neden yatıyor kızım diyor hastaneden geldik üşümesin diye yatırdıkya oraya diyor benimmi bu şimdi diyorum evet diyor yemin olsun rüyanda aynı şunu diyorum allahım bu benimmi sana binlerce şükürler olsun artık bende anneyim dışarı çıkp bagırasın var anne benimde bebegim var artık ddemek istiyorum ama halimi görseniz görmemişin oglu olmuş hesabı
sonra arkadan bir ses geliyor paşa diyor 12 sendir bebegin olmuyor bu arada yaşım 33 şuan bebegin adını ne koydunuz diyor bende sevinerekten diyorumki babasıyla çok istedik adını muhammedül-emin koyduk diyorum allahım bebegimi kucagıma lalıyorum yüzünü asla unutmam benim bir arkadaşım var o dediki bana paşa seni rabbim erkek bebekle müjdeledi kulum üüzlme az kaldı oglunu kucagına laıcaksın diye oglunu gösterdi sana dedi işşallah dedim ondan diyorlar isim çok agır koyma öle olursa ne yapayım kzılar ben

Yok canım ultrason ses dalgasıyla çalışıomuş hiç bi zararı yokmuş zaten bende çok girdim valla napalım stresten daha az zararlıdır ah keşke istanbulda olaydım şuan doğu görevinde eşim annem mersinde kal gitme dio bende doğuma yakın uçağa atlayıp ankarada kaynanamlarda doğurim diyorum istanbul medical parkta dayım dr ordamı doğursam tanıdık var diyorum yani arada derede kalmışım ben nerde doğurucam kısmet:) nerde kalıcam belli değil hiç düşünmüyom şuan ankara akayda behice başak varmış ona bi gidim diom işte 2li testi orda yaptırıcam dra gitmeden rahatlayamıyoruz napalım elimiz mecbur ultrason bana antidepresan gibi gelio:)

merhaba kızlar...bugün idrar testi yaptırdım.sanırım bende idrar yolları enfeksiyonu var :-(
her sahada 15-20 lökosit görüldü bide eritrosit görüldü diyor.moralim bozuldu.doktor randevum pzt... inş bebeğim iyidir

kızlar aranızda ethica incirliye giden var mı?hala bir doktor ve hastane belirleyemedim

kızlar ya memlekete gidecektim malum benim rahat bir yolculuk yapmam lazım, ayağımı felan uzatmam gerek, gel görki eşim herkese haber vermiş,ablası eniştesi yeğenleri.... yolculuğa bayağı kalabalık çıkacakmışız, benim için bu kadar riskli ve rahat olması gerekirken, yaptığına bakın ya, düşman olsa yapılmaz bu ya, delirdim resmen ya, ağlayıp duruyorum, ben kaç aydır bunun planını yaparken yaptığına bakın...

tatlım gebeliğin sorunlu geçmiyorsa sıkıntı olmaz bence..6 haftalıkken biz de memlekete gittik ama hiç dikkat etmedim ayak uzatmakmış rahat rahat yayılmakmış falan hak getire...hatta stres altındaydım gece yolculuğu ve kestirmeden gidelim dediğimiz dar yolda kamyonlara karşı savaştık sanki....

canım sen bol bol su iç, sakın ihmal etme,
2-3 litre iç ki mikroplar suyla temizlenip gidiyormuş,
moralini bozma çoğu hamilede oluyormuş

canım sorun rahatt gidip gitmemekten ziyade, kırk yılın başında gidiyoruz herkesi topluyor, ve ben daha 3 gün önce diyorum tek başına gidceğiz diye, tamam diyor , şimdide karşıma geçmiş gelecek olanları sayıyor, benim söylediklerim de hep hayal oluyor hep böyle bıktım ama.

Canim onde oturuyosun her 1 saatte 10 dk yuruyus yapmalisin antalyaya gittim bende mersinden bole yaptik hamilelerde kan pihtilasmasi oluyormus ucakta bile eger 1 saati geciyorsa bikac tur atmalisiniz diye uyardilar araba daha rahat olur senin icin iyi yolculuklar

Canim ben su an mersindeyim sistem tip ergun eseri tawsiye ediyorum cok rahatlatici konusuyor sen bi dr a gittinmi kime gittin 2li testin nezamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…