canım ben arıyorum ankarada doktor
Yok canım ultrason ses dalgasıyla çalışıomuş hiç bi zararı yokmuş zaten bende çok girdim valla napalım stresten daha az zararlıdır ah keşke istanbulda olaydım şuan doğu görevinde eşim annem mersinde kal gitme dio bende doğuma yakın uçağa atlayıp ankarada kaynanamlarda doğurim diyorum istanbul medical parkta dayım dr ordamı doğursam tanıdık var diyorum yani arada derede kalmışım ben nerde doğurucam kısmet:) nerde kalıcam belli değil hiç düşünmüyom şuan ankara akayda behice başak varmış ona bi gidim diom işte 2li testi orda yaptırıcam dra gitmeden rahatlayamıyoruz napalım elimiz mecbur ultrason bana antidepresan gibi gelio:)
merhaba kızlar...bugün idrar testi yaptırdım.sanırım bende idrar yolları enfeksiyonu var :-(
her sahada 15-20 lökosit görüldü bide eritrosit görüldü diyor.moralim bozuldu.doktor randevum pzt...inş bebeğim iyidir
hakikaten insanın içini rahatlatıyor, kuzucuğunu orda keyfi yerinde yatarken görünce. doğru stresten daha az zararlı.
canım ya doğuma yakın seni uçağa almazlar söyleyim:) yasak benim bildiğim kadarıyla belli aydan sonra
canım gönlünden neresi geçiyorsa sana ve bebişine daha iyi kim bakarsa nazınızla kim oynarsa oraya gidin bence.
Canim onde oturuyosun her 1 saatte 10 dk yuruyus yapmalisin antalyaya gittim bende mersinden bole yaptik hamilelerde kan pihtilasmasi oluyormus ucakta bile eger 1 saati geciyorsa bikac tur atmalisiniz diye uyardilar araba daha rahat olur senin icin iyi yolculuklar
Canim ben su an mersindeyim sistem tip ergun eseri tawsiye ediyorum cok rahatlatici konusuyor sen bi dr a gittinmi kime gittin 2li testin nezamandi
canım araba rahat olacaktı ,herkesi çağırmasa bana güya çok değer veren kocacığım, kızacağımı ağlayacağımı biliyor, sinirlerim bozuldu valla.
kızlar sizinde karnınız cok acıkıyomu ya ben cok yemeye basladım napcam boyle ılerde :)
Ayy keşke bende aciksam bebegime balik et yedirsem tawuk s3bze yedirsem
aynı haftadayız ama herkeste degısık belrıtıler ama artı k kendını zorlamaya calıs bak 1 hafta sonra bebek senın yedıklerınle beslencek
canım araba rahat olacaktı ,herkesi çağırmasa bana güya çok değer veren kocacığım, kızacağımı ağlayacağımı biliyor, sinirlerim bozuldu valla.
Bende diyorum kendime hadi hadi zorla ama yom bacim yemek bile yapmiyorum onume gelcekte mecburen alcam 1 haftamiz kaldi hadi hayirlisi listemi yapsam diyorum kendime uyabilirmiyim aceba enazindan neyi yefimi bilirim gonlum rahat olur
canım ya bende de 4-5 lökosit 1-2 eritrosit ve 3-4 epitel hücresi görüldü. yani herkeste var onlarda olması gereken miktar ne bilmiyorum. görünümde ve renkte ne yazıyor.
canım şimdi baktımda eritrosit idrardaki kan mış , kum döktüğüne işaret olabilirmiş , epitel in bir önemi yokmuş, önemli olan lökositmiş, lokosit bakteriyi ifade edermiş, 5 üzerinde ise iyi değilmiş, sen 3 litreden aşağı su içmemeye bak artık.
ya gerçekten miii, of ya sinir oluyorum!!!
daha hiç karnımdan bakmadılar benim
diğer tüm değerler normal.ama idrarımı yaparken hamile olmadıgım zamana göre daha zor yapıorum.yani sanki ağrılı gibi oluyor.kızlar yaa...ben bi de çok evhamlandım.benim toxoplazmaya bağışıklıgım yok.gecen gün çiğ ete dokundum.et sote için.bir de eşimle 2 gün önce pizza yedik.onda da salam sucuk sosis var.bunlar da toxoplazmaya neden oluyormuş.ben şimdi kafaya taktım.ya bebegime bişi olduysa.ya sakat olursa?off Allah korusun.hep dua ediyorum Rabbim beni bunlarla imtihan etme diye.böyle işte kızlar.evde otura otura kafayı sıyırdım.içimdeki kanama alanı noldu onu da bilmiyom.psikolojiyi bozmuşum dimi
günaydın güzel anne adayları:):)
nasıl gidiyor hamilellik?
idrar yolu enfeksiyonından sürekli su içmekten wcdn çıkamıyorum:)
benim karnım çıkmaya başladı artık sanırsam:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?