2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın kuzular

dün ev işi yaptım belim çok agrıdı resmen kopacakmış gibi

çok köşe bucak yapmasam da bende de oluyor o bel ağrısı...demek bi den değilmişim...eğilip kalmasa bile etkiliyo insanı demi....kocalara yıkalım ufaktan bu işleri artık...

çok köşe bucak yapmasam da bende de oluyor o bel ağrısı...demek bi den değilmişim...eğilip kalmasa bile etkiliyo insanı demi....kocalara yıkalım ufaktan bu işleri artık...

ay benim kocam sabah 8 gidiyo 21:30 evvel dönmüyo nasıl yıkayım yazık ama bişeyde yapmadım süpürdüm toz aldım ondan sonrada kıvrandım egilmek çok fena yapıyo hakikaten önceden butun evi temizlerdimde banamısın demezdi neyse sağlıkla gelsinlerde biz pasaklı oturalım ne yapalım

ben de ağrıyı çektikten sonra kocama bıraktım artık...hiç bişey yapamıyorum ben:26:yemek hazırlamak için bile olsa ayakta kalmaya gelmiyo...dinlene dinlene yapıyorum yemeği bile...temizliklere de ufak ufak girişiyoruz beraber...akşam 6 da geliyo çok geç bi vakit olmadığından en azından bulaşık makinasını doldurup boşaltmak vileda tutmak gibi işlere bakıyo akşamdan akşama...bir süpürge bir vileda bile beni iki büklüm etmeye yetiyo eğilme olmamasına rağmen...:26:

bizde de evin süpürülmesi silinmesi işlerini eşim yapıyor. ben yemeyi yapıyorum sofrayıda o hazırlayıp o topluyor.

nedense benimde bugün karnımda bir ağrı var, hiç iyi hissetmiyorum kendimi

bizde de evin süpürülmesi silinmesi işlerini eşim yapıyor. ben yemeyi yapıyorum sofrayıda o hazırlayıp o topluyor.

karın ağrısı arada oluyo bıçak saplanır gibi böyle sancı da oluyo...umarım normal bi durumdur...

eşlerinizin ellerine sağlık kızlar benimkide erken gelse yapar heralde bişey söyledigimde ikiletmiyo allah razı olsun

adet gunundemisin canım ondan agrıyo olabilir

Erkekler düşünemiyorlar canım ya, aynısından bende de var bir tane :) Hiç boşuna moralini bozup ağlama bence...

Ben tüm işleri kocaya yıktım bile, gerçi erkek işte ne kadar yapabiliyor ki evime hamile kaldığımdan beridir misafir kabul etmiyorum. Yeri süpürse toz almaz, toz alsa örtüyü kaldırmaz kenarlarını alır ne yapalım olacak o kadar idare edeceğiz :)

ayy misafir kabul etme zatennn..ben bi kere düştüm öyle bir hataya...bütün gün nasıl sıktıysam kendimi akşam yatağa yatıcam yorganı kaldırmak için eğildim ufaktan...bir sancı girdi kuyruğuma anlatamam...kıvrana kıvrana ağlaya ağlaya acıdan öldümm....kocacım da yazık bişey yapamıyo masaj mı yapayım ne geçirir ahh nerden çağırdık misafir falan diye dövünmüştü kıyamam etrafımda ne yapacağını şaşırdı

ayy kızlar o pasaklı eve zaten misafir falan alamamki ben dün süpürüyorum her taraf kıl hem kocamınki hem benimki neyseki yaptımda biraz daha idare eder

aaa canım ne kadar güzel uzun uzun anlatmışsın ellerine sağlık,
iki bebegini de sağlıkla kucağına al :)

ben de bilgide selcuk beye bi gideceğim hatta aradım ama randevu vermediler, tatile çıkacakmış ayın 2sinde gelecekmiş, o çok yoğun bir doktormuş, ama herşey normal olsun, yinede sezeryan yaptırıyormuş, hatta normal doğurttuğu hiç gorulmemiş filan diyorlar,
şimdi zekai tahirde nuri hocaya gidiyorum, ama hastaneyi hiç sevmedim

aferim çok gzüel açıklamışsın dedigin dogru ben riskli gebelik doktoruna giidyourm 3 bebegimi kaybettigim için benim rahimde açıklı var her seferinde altan bakıyor doguma kadar taki agzına yüregine saglık dedigin gibi üsten ölçüm belli olmuyor en garanti alttan ölçüm
günaydın hanımlaaar
sanada bebem günaydın ikizlerimin annesi
günaydın güzel anne adayları:):)
nasıl gidiyor hamilellik?
idrar yolu enfeksiyonından sürekli su içmekten wcdn çıkamıyorum:)
benim karnım çıkmaya başladı artık sanırsam:):)
canım bende idrar yolu enfeksiyo yok ama saglıklı bir gebelik için günde 3 litre su tüketiyorum bebegimiz için katlanmalıyız ee anne olmak kolay degil

benim gebeligim riskli geçiyor bebem dün altaki gelicekmiş bana eşim dememiş kardeşiyle geldi sevindim allah var ama evim müsayit degildi beyalıları yıkamıştım onları ayırıyordum bir taraftan yemek yendi mutfak taşınıyourdu orayada sigara içmeye girdiler utandım yeminleeşimin suçu desene alt kattakiler gelicek diye yerimden kalkmak zorunda kaldım malesef hizmet edicektim istemediler eşime deidm kal kendi hizmetini kendin yap sagolsun misafirlerle ilgilendi fazla ayakta kalamıyourm belim agrıyor zaten lekelenmem var aklım çıkıyor lokumuma birşey olur diye

aman dikkat et canım...ne kadarlık oldunuz???

aman dikkat et canım...ne kadarlık oldunuz???

7 hafta 1 günlük olduk teyzesiallahıma şükür lekenemmen gelmiyor artık korkumdan dışarı çıkamıyorum yürürümde kanamam lekelemme gelir diye :18::18::18:bu bebegim benim için çok degerli digerleri gibisadece yemek yapıyorum eşim ev işelrini yapıyorne olucak bu benim keltoşumun hali kıyamam

riskli haftalarım geçsin işşallah canım gebelik çizelgemi koyucam amma velakin karnımdakinin 5 ayı geçmesi lazım

karın ağrısı arada oluyo bıçak saplanır gibi böyle sancı da oluyo...umarım normal bi durumdur...

eşlerinizin ellerine sağlık kızlar benimkide erken gelse yapar heralde bişey söyledigimde ikiletmiyo allah razı olsun

adet gunundemisin canım ondan agrıyo olabilir

geçti şimdi biraz sabaha göre daha iyiyim ama sanki nefes almakta zorluk çekiyorum, tıka basa yemişim de rahatsız olmuşum gibiyim.. halbuki bişeyde yemedim.

adet günümdeymişim evet sorunca hesapladım ondan mı oluyor acaba

Merhaba canm...
Bende bestepede oturuyorum..
Drum bayindir hastanesinde tulin dabakoglu...
Super bi dr..cok ilgili..gece 2 de bile ararsam tlf hep acik...
Benim 3 hamileligimdede drumdu kendisi..

Fakat zekai tahir konusunda ayni dusuncede degilim..
Orda pek cok kisininde bilmedigi bilmedigi bi bolum var...
V.i.p. bolumu...
Dr lar sadece ozel hastalari icin orayi ayarliyolar...
Bashekimin yada ozel hastasi olman lazim..
Ben iki kiziminda dogumunu o bolumde yaptim...
Sahsen su andada orayi bayindira tercih ederimm..
Bayindirda basta olmak uzere ankarada ozel hast.insanlara somuruyo resmen...
Bide allah korusun en ozel hastanede bile olsan allah korusun
Bi aksilk oldugunda ankarada en donanimli hastane...
Hatta dogum konusunda gectigimiz yillarda turkiyenin en donanimli hast secilmisti...
Hastabakicilari bile bi tecrubeye sahip...buna bizzat sahit oldum...
Ben bu dogumumdada orayi dusunuyorum...
Drumuda ikna edip doguma girmesi icin ugrasicam..
Olduki giremesse bile tulin hanim yillardir zekai tahirin dr uydu...
Eminim guvenilir birinede emanet eder beni...
Anliycan drumdanda zekai tahirdende cok memnunum...

Bu arada bayindirda dr umun muayene ucreti 220 tl

Son düzenleme:

çok sevindim bu yazdıklarını okuyunca içim rahat etti,
sanırım biz de o odalardan birini ayarlarız, o zaman ben devam edeyim biraz daha, sonuçta doktorum arkadaşımın babası, çok yakın oturuyormuşuz genelde haftada bir beştepeden geçiyorum,
yavruna da kendine de iyi bak :)

Drundan memnunsan zekai tahirden vazgecme derim...
Ustwlik tanidikmis...
Ikinci kizimin hamileluginde drum yurtdisindaydi kanamam olmustu
Nuribeye yonlendirmisti beni...
Hast. En iyi dr larindan...
Ustelik klinik sefi olmasida buyuk avantaj...
Hastalari el ustunde tutuluyo...
Ama ben zorunlu olmadikca erkek dr tercih etmiyorum...

Ewet baya yakin oturuyomusuz...
Ordaki yeni sitelerdeyim bende...
Hatta yeni dr umda yandaki siteye tasinmis...
Insallah ilerki haftalarda gorusuruzz..
Beklerim...

ay en yakın arkadaşlarımı dahil kabul etmiyorum, sonra gönül koyuyorlar efendim bizden mi çekiniyorsun vs diye, aslında hem evin halinden hem de sürekli yatma yuvarlanma isteğinden insanın gözü kimseyi görmüyor ya..

Paşam artık ağlama yemin ederim içim pişti yaa, düşünce gücü diye bir şey var, sen sürekli kötü düşündüğün için kötüyü çekiyorsun canım benim yaa yapma bu kadar.. Bak çok iyi bir doktorun elindesin, çok tecrübelisin, eşin müthiş anlayışlı bunlar hep artı şeyler diyelim ki bebek doğdu 7. ayda Allahım ömür versin ne 7 aylıklar var canım yaaa.. Silkelen bi kendine gel bi mutlu ol lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…