2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım artık maziye bir çizgi çektim ben eskiyi düşünmüyorum inan olan olmuş şimdiki zaman bakıyourm ben tek istedigim salı günü evladımı saglıklı görmek ozaman dünyalar benim olur olumsuz düşünmeye gelince inan kızımda ölücegi aklıma gelmedi ölücek gzüyle bakmadım pozitiftim ama olan oldu anlıcagız çaldır çayıra mevlam kayıra okadar diyom başka birşey demiyorum

aa benim doktorum nuri bey, ben duruyum durduğum yerde o zaman,

Kızlar merhab,telden gırıyorum onun ıcın gecmısı okuyup yorumlar yapamadım umarım ıyısınızdır hersey yolundadır..ne dıcem sıze ya bende ıkı gundur karnımda bı gergınlık var gerılme yanı bıde bole bı agırlık neden acaba normal mı bole olan var mı?tama anlatamadım ama yasayanlar anlamıstrı dıye dusunuyorum..

bende bır ıkı hafta önce oyleydım yatmak gelıyor ıcımden kalkıp bısey yapamıyorum halsızlık uyku oluyordu yenı yenı geçiyor bende bugunlerde duzeldım bıraz normal bu belırtıler

bende bır ıkı hafta önce oyleydım yatmak gelıyor ıcımden kalkıp bısey yapamıyorum halsızlık uyku oluyordu yenı yenı geçiyor bende bugunlerde duzeldım bıraz normal bu belırtıler

Aynen canım,benım de ıcımden hıcbısı yapmak gelmıyor bole moralım bozuk gıbı.aksam 10 olsun dırekt uyuyorum.ama bu karnımdakı gerılme garıp nemlendırıcı fln surdum yok ıcten bısey sanırım buyuor gelısıyor dıye bana ole gelıyor..bu 2014 annelerı cok evhamlı galıba :))

canım ya benim de aynısı olmuştu sanki içime basket topu koymuşlar pompalayıp şişiriyorlar, pek yakında patlıyıcak gibi sürekli bi gerginlik,

şimdi biraz düzeldi gibi ,

moral bozuklukları vs ise aynen bende de oluyor

6 ay nasıl gecıcek bılmıyorum valla düşünüp duruyoruz kendımızı telaşlandırmak ıcın sebep arıyoruz herseyden bişey cıkarmakta üstumuze yok erkekler hamıle olsaydı ne rahat olurdu onlar bişeyi takmadıkları ıcın

Hay agznı opım :) tam tarıfı bu ıste..oh be ıcımı rahatlattnz kızlar normal o zaman tesekkur ederımmmm :)))

hanı dıyolarya ıkıncı bebekte daha cok hıssedıyosun ılkınde acemı oluyosun bısey anlamıyorsun falan biz her hafta ne kadar buyudugunu takıp edıyoruz :) doktor gıbı olduk inceleye ınceleye hıc bısey kacırmıyoruz bıde tekmelerını hıssetsek super olcak

En iyi ihtimalle bir ay var :) Az önce okudum hamiller günde yarım litre idrar çıkarıyorlarmış. Ondan her gece durmadan tuvalete gidiyoruz. Yalnız bir gece yatıp tuvalete uğramadan sabah kalksam sabah koşa koşa kontrole giderim herhalde. Tek belirtim o benim.

Bugün helva yaptım mutfağı topladım mutfak perdesinini yıkayıp geri taktım tuvaleti banyoyu yıkadım paspasları yıkadım mutfaktaki kilimimi yıkadım serdim oturma odasını koridoru salonu süpürdüm sildim 3 çeşit yemek yaptım misafir geldi yemeğin üstüne onlara yemek masası hazırladım çay kahve yaptım 1.30 du gittiler başka zaman olsa bu kadar yorulmazdım topuklarım ağrıyo şuan sırtım kopuyo göbeğim şişti ayağım havada duruom hala bide yola çıkıcam die üzülüodum bugün bi amerikaya gidip gelmiş kadar yoruldum valla hamileyken misafir temizlik zormuş kardeşler

Canım benim ne kadar yormussun kendini. İyice dinlen bakalım. Valla benim gözüm yemezdi

helvamı didim ay çok severim fındıklımı fıstıklımı cevizlimi un helvasımı irmikmi çok severim arkadaşın biri koymuş resmini yalandım durdum eşime diyimde helva yapsın ban kendileri gzüel yapar rahmetli babamın helvasınıda o yapmıştı kendisinin aşçılıkk sertifikası var emme adam başka iş yapıyor
günaydın kızlar hayırlı pazarlar dün bir ablam geldi 24 sene bebegi olmamıştı tüp bebek yaptırdı umudu oldu kuran okutuyormuş sende gel paşacım dedi şimdi gidesim var evimin çaprazında ama bir yandan kalabalık kalabalıga gelemiyorum yasak gitmesem olmaz ne yapıcem ben ya birde tanıdıgın nisanı var allahtan salon evimin üst sokagındane yapsam elhamddurillh akıntım azaldı teyzeleriallahım esirgesin 2 hafta sürer dediler arkadaş 2 hafta sonra geçti korma paşacım dedi hoş 3 gebelik geçiridm çok geldi amma velakin tırsıyorum :18:
kahvaltımız yaptık teyzeleri ilaçlarımızıda içtik şimdi sizlerle çene çalıyım didim namaza kadar burdayım sizlerden ne var ne yok
canım yorma okadar kendini allah korusun bebbişe birşey olur annesi az dinlen benim bir yemek yapmamı görseniz gülersinzi 2 düdüklü emrime amadeteker teker yapıyorum yemekleri oturudgum yerde salatamı eşim softrayı kuruyor kaldırıyor bende bulaşık makinasıda dolduruyorum alt tarafı eşim boşaltıyor dikişe kadar böle dikiş olunca malesef yatagımdan kalkamıcam anca yemek yaparım oda ameliyatımdan 10 gün sonra

Son düzenleme:
Canım benim ne kadar yormussun kendini. İyice dinlen bakalım. Valla benim gözüm yemezdi

Valla napim canım misafire gelmede denmioki ev yordu beni daa geçen temizlemiştim yine tozlanmış temizlesen dert temizlemesen dert bu bizi bir hafta götürür:) geçende oturma odasının yatak odasının mutfağın halılarını yıkamaya verdim kilim serdim memlekete gitcez toz olur diye yine aynı bel ağrısı iş yaparken sıkıntı yok bitince kopuyo resmen bu iki oldu böyle dün bide sırt ağrısı girdiki aman yarabbim nöbet gibiydi daada yormam kendimi hamilelikte iş yapmak nekadar zor oluo ya tansiyonda düşüo Allah yardımcımız olsun

Pasam cankuşum ben un helvasına ne bulursam koyarım süt ceviz üzüm kayısı incir hepsini haşlayıp döküom helvaya vanilya pudra şekeride koyuyom kek gibi oluo:) benim yemekler atmasyondur hep sen şanslıymışın eşin aşçılıktan anlıyo desene benimki geçen bana 2 saatte bi patates yemeği yaptı zehirlenioduk garibim kahvaltımı hazırladı bugünde döktüğünü toplamaz ne anladım o işten ben:) bu ikinci misafir ağırlayışım hamile old beri bittim yani misafirliğe gidince rahat oluo insan:) ben bolbol geziom sende git bence kafası dağılıo insanın inşalah ablanında bebeği olur çok zor ya dile kolay 24 sene benimde halalarımın çocuğu yok biri geç evlendi birininde olmadı öyle iki kişide mutlu mesutlar ama Allah isteyen herkese verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…