ay en yakın arkadaşlarımı dahil kabul etmiyorum, sonra gönül koyuyorlar efendim bizden mi çekiniyorsun vs diye, aslında hem evin halinden hem de sürekli yatma yuvarlanma isteğinden insanın gözü kimseyi görmüyor ya..
Paşam artık ağlama yemin ederim içim pişti yaa, düşünce gücü diye bir şey var, sen sürekli kötü düşündüğün için kötüyü çekiyorsun canım benim yaa yapma bu kadar.. Bak çok iyi bir doktorun elindesin, çok tecrübelisin, eşin müthiş anlayışlı bunlar hep artı şeyler diyelim ki bebek doğdu 7. ayda Allahım ömür versin ne 7 aylıklar var canım yaaa.. Silkelen bi kendine gel bi mutlu ol lütfen..
Drundan memnunsan zekai tahirden vazgecme derim...
Ustwlik tanidikmis...
Ikinci kizimin hamileluginde drum yurtdisindaydi kanamam olmustu
Nuribeye yonlendirmisti beni...
Hast. En iyi dr larindan...
Ustelik klinik sefi olmasida buyuk avantaj...
Hastalari el ustunde tutuluyo...
Ama ben zorunlu olmadikca erkek dr tercih etmiyorum...
Ewet baya yakin oturuyomusuz...
Ordaki yeni sitelerdeyim bende...
Hatta yeni dr umda yandaki siteye tasinmis...
Insallah ilerki haftalarda gorusuruzz..
Beklerim...
Kızlar merhab,telden gırıyorum onun ıcın gecmısı okuyup yorumlar yapamadım umarım ıyısınızdır hersey yolundadır..ne dıcem sıze ya bende ıkı gundur karnımda bı gergınlık var gerılme yanı bıde bole bı agırlık neden acaba normal mı bole olan var mı?tama anlatamadım ama yasayanlar anlamıstrı dıye dusunuyorum..
bende bır ıkı hafta önce oyleydım yatmak gelıyor ıcımden kalkıp bısey yapamıyorum halsızlık uyku oluyordu yenı yenı geçiyor bende bugunlerde duzeldım bıraz normal bu belırtıler
Kızlar merhab,telden gırıyorum onun ıcın gecmısı okuyup yorumlar yapamadım umarım ıyısınızdır hersey yolundadır..ne dıcem sıze ya bende ıkı gundur karnımda bı gergınlık var gerılme yanı bıde bole bı agırlık neden acaba normal mı bole olan var mı?tama anlatamadım ama yasayanlar anlamıstrı dıye dusunuyorum..
Aynen canım,benım de ıcımden hıcbısı yapmak gelmıyor bole moralım bozuk gıbı.aksam 10 olsun dırekt uyuyorum.ama bu karnımdakı gerılme garıp nemlendırıcı fln surdum yok ıcten bısey sanırım buyuor gelısıyor dıye bana ole gelıyor..bu 2014 annelerı cok evhamlı galıba :))
canım ya benim de aynısı olmuştu sanki içime basket topu koymuşlar pompalayıp şişiriyorlar, pek yakında patlıyıcak gibi sürekli bi gerginlik,
şimdi biraz düzeldi gibi ,
moral bozuklukları vs ise aynen bende de oluyor
Gebeliğin 10-14. haftaları arası üç boyutlu animasyon video - YouTube bakın bebeklerimiz ne kadar buyumus :)
Erkeğe yapay doğum sancısı verilirse ne kadar dayanır? - YouTube kadınlar cok eglenıyor :)
hanı dıyolarya ıkıncı bebekte daha cok hıssedıyosun ılkınde acemı oluyosun bısey anlamıyorsun falan biz her hafta ne kadar buyudugunu takıp edıyoruz :) doktor gıbı olduk inceleye ınceleye hıc bısey kacırmıyoruz bıde tekmelerını hıssetsek super olcak
Bugün helva yaptım mutfağı topladım mutfak perdesinini yıkayıp geri taktım tuvaleti banyoyu yıkadım paspasları yıkadım mutfaktaki kilimimi yıkadım serdim oturma odasını koridoru salonu süpürdüm sildim 3 çeşit yemek yaptım misafir geldi yemeğin üstüne onlara yemek masası hazırladım çay kahve yaptım 1.30 du gittiler başka zaman olsa bu kadar yorulmazdım topuklarım ağrıyo şuan sırtım kopuyo göbeğim şişti ayağım havada duruom hala bide yola çıkıcam die üzülüodum bugün bi amerikaya gidip gelmiş kadar yoruldum valla hamileyken misafir temizlik zormuş kardeşler
Bugün helva yaptım mutfağı topladım mutfak perdesinini yıkayıp geri taktım tuvaleti banyoyu yıkadım paspasları yıkadım mutfaktaki kilimimi yıkadım serdim oturma odasını koridoru salonu süpürdüm sildim 3 çeşit yemek yaptım misafir geldi yemeğin üstüne onlara yemek masası hazırladım çay kahve yaptım 1.30 du gittiler başka zaman olsa bu kadar yorulmazdım topuklarım ağrıyo şuan sırtım kopuyo göbeğim şişti ayağım havada duruom hala bide yola çıkıcam die üzülüodum bugün bi amerikaya gidip gelmiş kadar yoruldum valla hamileyken misafir temizlik zormuş kardeşler
Canım benim ne kadar yormussun kendini. İyice dinlen bakalım. Valla benim gözüm yemezdi
helvamı didim ay çok severim fındıklımı fıstıklımı cevizlimi un helvasımı irmikmiçok severim arkadaşın biri koymuş resmini yalandım durdum eşime diyimde helva yapsın ban kendileri gzüel yapar rahmetli babamın helvasınıda o yapmıştı kendisinin aşçılıkk sertifikası var emme adam başka iş yapıyor
günaydın kızlar hayırlı pazarlar dün bir ablam geldi 24 sene bebegi olmamıştı tüp bebek yaptırdı umudu oldukuran okutuyormuş sende gel paşacım dedi şimdi gidesim var evimin çaprazında ama bir yandan kalabalık kalabalıga gelemiyorum yasak gitmesem olmaz ne yapıcem ben ya birde tanıdıgın nisanı var allahtan salon evimin üst sokagında ne yapsam elhamddurillh akıntım azaldı teyzeleri allahım esirgesin 2 hafta sürer dediler arkadaş 2 hafta sonra geçti korma paşacım dedi hoş 3 gebelik geçiridm çok geldi amma velakin tırsıyorum :18:
kahvaltımız yaptık teyzeleri ilaçlarımızıda içtik şimdi sizlerle çene çalıyım didim namaza kadar burdayımsizlerden ne var ne yok
canım yorma okadar kendini allah korusun bebbişe birşey olur annesi az dinlen benim bir yemek yapmamı görseniz gülersinzi 2 düdüklü emrime amadeteker teker yapıyorum yemekleri oturudgum yerde salatamı eşim softrayı kuruyor kaldırıyor bende bulaşık makinasıda dolduruyorum alt tarafı eşim boşaltıyor dikişe kadar böle dikiş olunca malesef yatagımdan kalkamıcam anca yemek yaparım oda ameliyatımdan 10 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?