2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım abla dedigim sevdigim biri 24 sene sonra tüp bebek yapmış tutmuştu bugünde kuranı var abdestimi alıyım namazımı kılıyım oraya gidicem birazdan vallahi evde irmik var eşime diyimde bana helva yapsın canım çekti
sonra görüşürüz canlarım ben kaçtım

Ohhh ellerinwe saglik ben uzun zmndir bise yapmiyorum normalde hergun temizliği yaparim 2 aydir bişey yaptım yok allah raxi olsun kocam yapıyo ama silip supuruyo yemek yapiyo tabiçoğu zaman burnumdan getirip butun hayri ucursada allah razi olsun daha ne isler war ya sorunlu donemler geciriyoruz cunku ama kacis yok ya temizlikci cagircsm yada bu ewin anasını aglatcam utanıyorum ew pis olunca of pof napcaz bilmem

Ay zor ya canım ev pis olunca insanın psikolojisi bozuluo çamaşır koyucam makineye ona bile eriniom bi yandan sıcak hava yazın hamileliğinde zor yanları var yine maşallah senin koca iyi süpürüomuş benimki bikez süpürdü başlarda durmadanda iş yaptırılmıoki annemde kadın tut dio aman o kadının başında ben daa çok yorulurum evimde ıvırzıvır dolu yalnız bıraksam güvenemem kimseyide tanımıom burda iş başa düşüo yine memlekete gitcez dörtgözle onu bekliyorum ramazanı kaynanamlarda annemlerde geçiricem dönünce 5 aylık olucam inşallah:) sonrası Allah kerim

Walla bende kadin tutcam yazik anneme bacim kocam yapiyoda bitonda kaprisini cekiyorum yaptigininda hayiri ucuyor dr ayarladinmi tatil icin

slm hanımlar
malum ramazan yaklaşıyor
oruç tutcakmısınız
salı günü dr kontürolüm var dr sorucam bakalım ne diyecek

maaşallah canım daha ne yapıcan ben uzanmaktan başka birşey yapmıyorum bulantım çok zaten temizliğe kadın tuttum her hafta geliyor yemekte 10 gündür annem yanımdaydı o yaptı şimdi eşim yapıyor şu 2 hafta geçseydi seminerlerimiz var sonra tatile inşallah

Walla bende kadin tutcam yazik anneme bacim kocam yapiyoda bitonda kaprisini cekiyorum yaptigininda hayiri ucuyor dr ayarladinmi tatil icin

Aman kocanın yaptığından bi hayır gelmio sözde yapıo benimki üstün körü göstermelik işte bi dr ayarladım ya ankarada bakalım gidince 2 li testi orda yaptırıcam ya çok sıkılıom kızlar ya uzaklık bi yandan bi yandan eşimin muhabbetsizliği adam arkadaşlarıyla iki saat konuşuo beraber bi muhabbetimiz yok bıktım artık kös kös oturuoz konu açıom cevap yok dışarı gidioz oturuoz kafeye muhabbet yok etrafa bakınıoz ben çok konuşkanımdır konuşuyorum bakıyorum karşılık vermio bebekten bahsederim ses yok çıldırıcam artık ya kaynanamla bile daha çok muhabbet edioz telefonda düşünün yani durum ne kadar vahim çok sıkılıyorum söylüyorum kızıyorum olay yaratma yine şımardın diyo sabahtan beri balkona çıktı sigara içio sırasıyla tüm arklarını arayıp sohbet edio eve gelio intden gazete okuo yine ses yok öf bıktım ya şimdide uyuyo sıkıldım resmen içbi ortak yanımız yok tavla atmaz muhabbet etmez varsa yoksa lig tv sporu kası bıktım kızlar çok dolmuşum tamam dio yine aynı iltifat yok seni seviyorum yok anca bi yüzümü okşarsa işte çok daraldım çok evden yanından kaçasım var ramazanda oruçda tutmicam annemlere gidicem ya gerçekten çekemiyorum şimdiden kardeşiyle pes oynayacak spor merk gitcek adamın hayalleri belli bana gelmiş şimdi gel dışarı çıkalım yemek yiyelim falan dedi yok dedim arabada bile müzik açık konuşmadan gidiyoruz heryer sıkıcı bu adamla çekemiyorum varya bunaldım( çocuğum olursa belki o dert ortağım sırdaşım olur işte kimseden fayda yok bana(

slm hanımlar
malum ramazan yaklaşıyor
oruç tutcakmısınız

ben tutmayacağım şahsen. zaten bulantım had safhada. sabah kusmalarından sonra bişeyler yemezsem mahvolurum. üstelik günler de çok uzun. kışa denk gelse mide sorunları olmayanlar tutabilir derdim. ama bu uzun ve sıcak günlerde böyle bir riske gerek yok. tek sorun şu ki, tam bir aylık orucu daha sonra nasıl tutacağım ? kara kara bunu düşünüyorum. :)

slm hanımlar
malum ramazan yaklaşıyor
oruç tutcakmısınız

canım ya bebeğine günah değil mi, o yemekle beslenmiyor suyla besleniyor, günler kısa olsa tamam diyeceğim ama oyle uzunki,

ya susarsan nolacak, plesanta içindeki su azalırsa ileride hem erken doğum riski var, hem de o suyun sürekli yenilenmesi gerekiyormuş,

doktorda tut ya da tutma diye birşey demez bence, sana bırakır
ben sadece fikrimi soyledim

aynen cnm benimde tek belirtim o.yatmadan önce giriyorum yatağa girdikten 5 dakika sonra hoop bi daha:)) Eşim haydaa yinemi diyor ama ben sabaha kadar düzenli tuvalete taşınmaya devam ediyorum :)) gün içinde okadar sık girmiyorum ama gece bol bol tuvaletteyim

Biri bi yemekten bahsetsin benimde canım çekio:) hadi Allah kabul etsin canım
diyene bak sen kız insan yapınca bir tabakta bana yollar
slm hanımlar
malum ramazan yaklaşıyor
oruç tutcakmısınız

benim riskim olmasa inan tutmak çok istiyorum ama tutamamki riskli haftalarım ozaman 9 gibi ezan okunuyor saatler çok uzun karnımdakine birşey olmuyacagına emin olsam tutarım amam benim pırtılaşma sorunum varsalı günü doktora sorucam bakalım :18::18:

slm hanımlar
malum ramazan yaklaşıyor
oruç tutcakmısınız

Ayyy normalde tutarim ama hamisim bebegimi beslemeliyim bana cok ihtiyaci wa su icmezsek susuz kalir daha birsuru sey walla gunahim boynuma emanet o bana dikkat etmeliyim

Ay canim bu siteye problemleri ilk yazan bendim cunku konusacak bi kimsem yok anlatmam herseyi ama burda rahat oluyor bende 1 yildir calismiyorum sewgili olduguz gunden beri anlatiyordum sen benim arkadasimsin ama adam odun ben ggulersemguluyor neymis insanlarin bazen suratini astigi gunler olurmus ben assam kiyamet kopuyor ben hamileyim ister istemez daha duygusalim tabi bunu ben farketmiyorum herkez böyle söylüyor . Ama hemen bagir cagir biktim suratndan diyor ben ona diyorum bizsenden sadece sewgi bekliyoruz adsm isten geliyor hemen internet guzel bise paylaşıyorum acaba mutlun olur gulucuk atarmi diye nerdee gormedinmi diyorum adam aladagdan serin daha bunlar neki arkadasim annem babamin lafini etirmiyo ney.is kendinden baskasinin lafini edemezmisimben o u hep sewmistim...... aman nese uzarda uzar tek tesellim bebegim benim arkadasim onu oyle sewip sesleniyorum o benim degerlim senin icinde boyle olsun cnm arkadaslarimizaiyi bakalim

Ayy 4 lt ye yakin su iciyorum ne yarim litresi 3...5 kilo cis yapiyorum walla:)

kızlar oruç konusunda tutmak elbet isteriz ama hamilelikte idrar yolları enfeksiyonlarına yakalanma olasılığı daha fazla oluyor ve bol su içerek bununla savaşabiliriz sadece...bu açıdan da düşünün...kendimize ve bebeğimize nasıl yapabilirz bunu...ayrıca hamileyken de tutmamanın günahı yok...müsait olduğumuzda tutar öderiz inşallah...

Öyle valla canım burayada yazmasam çatlicam yani diyorum sana sevgim azaldı aramızda bi duygusallık yok diyoki yalan söylüosun ne desem inkar zaten gelio işten gazete okur iki gün düzelio 3. Gün yine aynı oluo valla resti çektim yeter yani ömür geçmez sohbet yok paylaşım yok bu erkek milleti evlenince bi hallere girio kaç sene nişanlı kaldım kaşıkla çorbamı içirirdi bi evlendik oh nası olsa cepte muhabbeti özür diledi şimdi kem küm edip spora gitti aman bide benimki habire spora gider protein tozu içer onun kaslarından bıktım kendini övmekten bana sıra gelmio:) bıktım dedim yeter arkadaş çevresinden erkek arkadaşları habire arar baba napıon kardeş şöle böle saatlerce konuşur bana gerek yokki adamın hayatı dolu zaten diyorum niye evlendin o zaman ben senin hizmetçin değilim yemeğini çamaşırını kendin hallet diyorum:) bugün mangal yapacak sözde yandaki bekar arklarını çağırdı onlara hizmet edicem bişeyler yapalım birlikte diyom araya arklarını sıkıştırıo çocuğuda arkları doğuraydı bari çağırma bugün dedim yok tüpleri bitmiş mantığa bak hepsi maaşlı bunların alsınlar bi tüp:)) komedi ya sorma yani ben romantik ortam diyom adam hangi telden çalıo bu erkeklerde romantiklik evlenince varsada hiç kalmıo en azından benimkinde yok yani aç bir kadın bir erkeği dizi aynı bizi anlatıo yani:)

Gündüz bende de problem yok. Olsa çalışamam zaten, sabah işe giderken, akşam gelirken sıkışsam perişan olurum. Ama gece o kadar taşınıyorum ki tuvalete her gece 65 kilo ile yatıp 63 ile kalkıyorum.

Ben bugün çok yorgunum, moralim de bozuk :/ Eşimin kardeşi, kuzeni bizdeler iki gündür. Bugün benim de erkek kardeşimi alıp gezeceklerdi. Dışarıda yemek de yiyeceklerdi. Ben de ayaklarımı uzatacaktım biraz, sonra da az biraz yemek hazırlayacaktım. Neyse kahvaltı ettik, oturduk biraz çıktılar sonra. Ben de yarım saat kadar uzandım. Sonra eşim ardı eve dönüyoruz dedi. Dört erkek ve hepsi aç, dışarıda yememişler de. Ben bir telaşlandım. Aynı anda dört çeşit yemek yapmaya çalışıyorum, mahvoldum. Eşime söylenmeye başladım bir döner ekmek yeseydiniz en azından zamanım olsaydı diye. Adamlar aç aç bekliyorlar düşünsenize. O da gerildi, kavga edecektik nerdeyse. Sonra benim sinirler bir boşaldı, başladım ağlamaya. Misafirlere de fark ettirmemeye çalışıyorum. Eşim teselli etmeye çalışıyor, ona da kızdım ne kadar düşüncesizsin biliyorsun durumumu diye. Neyse hazırladım yemeklerini, yediler. Bulaşıklarını da makineye attım. Onlar şimdi balkondalar ben de burdayım.

Çok ayakta kaldım ama, yarın da hafta başı. Hiç dinlenemedim, çok moralim bozuk. İnanlar hamile olduğumu duyduğundan beri her hafta sonu misafir ağırlıyorum. Ziyarete geliyorlar, olmaz ki böyle ama. Bir yanlışlık yok mu bu işte? Pazar günleri benim yayılıp oturmam gerekmiyor mu ya?

canım aynısına benzer birşey bana da oldu, seni çok iyi anlıyorum,

ben de ne kadar kendimi iyi hissetmiyorum dediysem eşim anlamadı beni,

geçen gün midem bulandı ben de hep gidip wcde kendi kendime kusardım, aldım poşeti elime, eşimin yanında salonun ortasında 10 dakika boyunca kustum, başta pek bakmadı filan sonra ben durmak bilmeyince birden panik oldu, ya sen onceden boyle olmuyordun bugun daha mı kötüsün vs vs niye boyle oluyor dedi, bende yoo hep boyle oluyor ama sana denk gelmiyordu dedim,
şimdi de anladı sanırım, git yat sen, uzat ayaklarını diyor, durumumuzun vehametinden pek haberleri yok malesef, gostermek lazım heralde,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…