2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benim çok kusma problemim olmadığı için fark edemiyor sanırım. Ama yoruluyorum, eskisi gibi değilim ki. Sadece bedenen de yorulmuyor üstelik insan. Bir de "çok ayakta durdum, bebeğe zarar veriyor muyum? yok şu tencere kaç kilodur kaldırsam mı" bin tane düşünce geçiyor kafadan. Psikolojin harab oluyor esas. Zaten her şeyi daha çok takıyorum kafama. İçeride aç oturuyorlar diye sinir krizi geçirdim neredeyse. Allahtan fark etmediler. Dün de bizim ofis taşındı, orda da yoruldum.
Bir tanesi kadın olaydı misafirlerin, yine böyle olmazdı. Geçen hafta sonu da yoruldum ama en azından bulaşıkları dizdiler makineye :)
Bilsem firmadan ayrıldığımda firmanın çok etkilenmeyeceğini bugün ayrılırım işten ama hamile olduğumu duyunca bile patron fena oldu. Bu kadar erken ayrılmam nankörlük gibi geliyor. Bilmiyorum ya çok kafam karışık. Önümüzdeki Pazar'a da misafirim var, şimdiden belli oldu bile off.

benim hamileliklerim riskli geçiyor kızlar gelselerde oturup gidiyorlar ugraşamam vallahi saglıklı gebelik geçirsem neyse boşverin gitsin olsun bitsin allahtan evime kimse gelmiyor rahatım ya hamil eolmasam neyse neler döktürüyorum vallahi ama hamileyken pilim bitiyor

Hem pil bitiyor hem de sinirlerimiz bozuluyor. Şu an yorgunum ama ondan daha çok moralim bozuk. Çok ayakta kaldım, zarar verdim mi diye içim içimi yiyor.
Patron da tutturdu gelcem de gelcem diye. Eşimden garanti almak istiyorlar çocuk olduktan sonra çalışmam için. Akşam yemeği ayağına iş yapacaklar.

Merhaba kızlar.

Bende aralık sonu dogum yapıcam Allah nasip ederse.

Yarın doktor randevum var. En son 4 hafta önce gitmiştim.

Çok özledim onu. hep merak ediyorum bişi mi oldu diyip içim içimi yiyor. sizde de böyle endişeler oluyor mu?:18:

Son düzenleme:
beni de ocak 2014 annelerine yazabilirsiniz
geçen yıl 2 olumsuz gebelik hikayesinin ardına ilk bebeğimi kucağıma alacağım inşallah...

[ Tamam dir sekerim bitek benimkinde kas yok neler yaptim daha anlatcak cok sey wardaaa aman onemli olan kuzularimiz

muhtemelen ben tutmam canım yaz mevsimi susuz bırakamam gibi geliyor bebişi

ben tutmayı düşünmüyorum canım. günler çok uzun. sonuçta dinen tutmamaya da izin var

alıntı yaptım çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar
oruç tutma konusunda bende endişlerim var tabiki bundan 5 yıl önce kızıma 3 aylık hamileyken aruç tuttum bir sorun olmadı tabi o zaman günler bu kadar uzun ve sıcak değidi
şimdi düşğnüyorum nasıl olucak diye dr eğer bebek için riskli bir durum olmaz diyosa en azından deniycem tutmayı kafama göre hareket etmiycem

iyi geceler herkese...yarın doktor kontrolüm var.bu gece zor uyurum artık...kesedeki kanamam inş gecmiştir.bir de kızlar yorgunluktan bahsetmişsiniz.ben dün 10 dk yol yürüdüm.sanırsınız ki 3 km koştum.bir de çokl nefes nefese kalıyorum.bunlar normal mi bilmiyorum.daha karnım bile adam akıllı çıkmadı ama ben 9 aylık hamile gibiyim

Sorma canım yeni bitti işim terasta çay keyfi yapıolar 6sı birden benimkide dioki ay canım yorulma otursana sen hee masayı kim toplayacak bulaşığı kim yıkayacak erkek milleti yüzeysel bakıo olaya bizi superman falan sanıyo bunlar aman takma canım Rabbim bebeklerimizi korusun bende ayakta kalınca topuğum belim sırtım kopuyo resmen sen bide çalışıyosun Allah sabır versin sana bi hamile kaldık gelen gelene:) veya geliyolardıda biz idare ediomuşuz

Kanaman geçmiştir cnm artik korkma ayni durumu bende yasamistim 2. Kntrle gitcem kanamadan snraki allah izin werirse sen dikkat et kendine bebislerimiz allaha emanet

hihh kuzum sen bni,ye bukadar yordun kendinii ellerine saglık allah gucunu kuvvetini artırsın

ya gerçekten miii, of ya sinir oluyorum!!!

daha hiç karnımdan bakmadılar benim

Kızlar kimseyi tedirgin etmek istemem asla ama lütfen vajinal muayeneye zorunlu olmadıkça izin vermeyinn lütfen......... çünkü 7. haftadan itibaren gelişim normalse ve ultrason cihazı iyiyse herşeyi görebiliyorlar.... vajinal muayeneye sadece eğer 8. hafta geçmişse ve hala kalp atışı vs. yoksa müsade edin lütfenn.

slm hanımlar
malum ramazan yaklaşıyor
oruç tutcakmısınız
salı günü dr kontürolüm var dr sorucam bakalım ne diyecek

ben doktoruma sordum yaz gunleri pek tavsiye etmiyoruz dedi ama çok heves ettiysen birkaç gun tutabilirsin dedi sanırım tutmucam
sonra nasıl tutulacaksa rabbim ozaman gucumuzu artırsın ne diyelim

günaydın kızlar
bende tutmucam oruç. bu uzun yaz günlerinde sussuz kalmak bebek için iyi değil. allah izin verirse
daha sonra tutarım.

benim gittiğim bayan dr ilk 3 ay vajinal ultrason yapıyormuş.bende bebek büyüdükçe istemiyorum.
cuma günü ikili tes için gitcem. yine alttan bakcak

hangi özel hastaneydi ki o genelde özellerde iyi cihazlar olur... sen biraz daha araştır canım olmazsa hastanelerii...

mrb canlarım umarım iyisinizdir.

kızlar hafta sonu bahsedilen deotak kremden aldım yalnız onunda içerisinde aliminyum yazıodu emimisiiz kullanılabiliyormuyuz şaştım kaldım yaa

Günaydın kızlarrr
ya ikili testi vajinal mi yapıyolar?ben bu haftasonu gidicem de.bana sadece 1 kere kalp atışı duyamayınca alttan muayene olmuştu.
melekim sen ne zaman yaptırıcan şu ikiliyi?yaptırıcan mı yani?
bi de dvd ye çekiyolar mı ben istiyorum aman sağlıklı olduğunu göreyim dvd şurda kalsın da ne bilim heveslendim işte
midem hala bulanıyo
oturup kalkarken acaip başım dönüyo gözler kararıyo bayılıcak gibi oluyorum
kan artışındanmış sanırım sizde de oluyomu

ben doktoruma sordum yaz gunleri pek tavsiye etmiyoruz dedi ama çok heves ettiysen birkaç gun tutabilirsin dedi sanırım tutmucam
sonra nasıl tutulacaksa rabbim ozaman gucumuzu artırsın ne diyelim

bende tutmayacağım.. çünkü bende aynı zaman şeker düşüklüğü var.. onunla bile zor tutarken hamileyken imkansız.. inşallah en kısa zamanda borcumuzu öderiz..

mrb canlarım umarım iyisinizdir.

kızlar hafta sonu bahsedilen deotak kremden aldım yalnız onunda içerisinde aliminyum yazıodu emimisiiz kullanılabiliyormuyuz şaştım kaldım yaa

canım koltuk altı için aldın galiba Bende hafta sonu nivea pure naturel aldım. arkasında aliminyum içermez yazıryordu. kokusuda çok güzel.

yok canım ikili test için normal karından bakıyorlar.ense burun ölçümü sonrada kan testi veriyosun.benim kendi dr ilk 3ay alltan bakıyor. onu demek istedim

Gunaydin hamisler bende koltuk alti icin nivea aldim aliminyum icermez pudrasiz alkolsuz yaziyordu hic kullanmayim dedim ama yazin rahatsiz hi hissederim ins bu aldigim zararsizdir kizlar bu arada belim sanki ayrilacak gibi agriyor sanirim genislemeye calisiyorr ama fena oluyor saga don olmuyorsola don olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…