2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben yaptırdım canım geçen salı gitmiştim karından baktı ense kalınlıgınına ve burun kemigine baktır sonrada kan verdim vijinal bakmasına gerek yokki tatlım seninki karından görünür artık

bende nivea alayım bari imkasız ya kullanmazsam olmaz yani sıcaklar baksana

Bende nivea fresh natural kullanıyorum canım arada kaçamak yapıp rexona kullanıom:) takıntılıyım ya bide çok sıcak ya ona bakarsan herbişey zararlı bebek kandaki zararlı maddeleri geri gönderiyormuş die biliyorum o ihtiyacı olanı alıyo bence yinede dikkat etmek gerek işte

hihh kuzum sen bni,ye bukadar yordun kendinii ellerine saglık allah gucunu kuvvetini artırsın

Amin canım cümlemize versin yorulunca bebeği merak ediyom acaba iyimi diye yat yatda olmuoki işte her hafta görmem lazım iyimi die Çok merak ediyorum bebeğimi eskiden ultrasona bu kadar sık girmezlermiş bizim nesil meraklı annelerle dolu Allahım bize bebişlerimize sevdiklerimize sağlık sıhat versin

dü annemle konuşuyoruz dioki kızım diyo siz çok çok iyisiniz dio biz neler neler yaptık hamileyken dio hatta amcamın hanımı dogum sancısı tutmuş bagımız var bizim yaprak toplanıyomuş dioki hem sancı çekti hem yaprak topladı akşamada dogum yaptı dio keşke bizde cahil olsaydık yaa her altı biliyoruz elimizin altında internet korku evham korktugumuzda başımıza geliyo malesef

arkadaslar bendede hic belirti yok...doktor normal diyorda ben yinede korkuyorum tamam bende sık sık tuvalete gidiyorum ama 2 bucuk litre su icersen normal yani tuvalete sık sık gitmek normaldede o kadar su icen sık sık gider yani bu benim icinde bir belirti degil benim gibi olan varmı daha ???? ya kafamı gögsüme tadım siskinlik felan var dşyorlar ya bende cok az var...günler geciyor ama daha cok siskinlik olmuyor bunlar normalmi ?? birde bende hep sivilce cıkıyor buda normalmi??? en son persembe gittim doktora bebegin iyi dedi ama ben yinede panik yapıyorum pıskolojim baya bozuldu galiba daha önce düsük yapmısdımda bebegimin kalbi durmusdu ama o gebeligimde cok bulantım vardı cok halsizdım..basımı yastıkdan kaldıramıyordum ve hic sivice yokdu bende...bu sefer tam tersi oldu...

ben de yapıcam bunu...lavaboya gidip kapıyı kapatıp kustugumuzda adamlar bize inanmıyor sanırsam..önlerinde yapmak lazım..anlasınlar ne cektiğimizi

canım üzülme demekki allahın izni ile rahat bir hamilelik geçirceksin dua etmekten başka birsey gelmezki elimizden hersey yolundadır sen meraketme bende var sivilce benimde gögüslerin okadar şiş deil bulantımda öyle aman aman yok aklını takma se bunlara

ne istiyosun işte canım hamileliğin kolay geçecek demek ki herkes aynı şikayet olucak diye bişey yok
bende bulantı baş dönmesi hiç olmadı 3. gebeliğim üçündede olmadı çok şükür
sadece yorgunluk halsizlik gibi sorunlarım oldu o da bir kaç hafta şimdi daha iyiyim
bazen bende o kadar rahatım ki sanki hamile filan değilmişim gibi hissediyorum böyle hissetmen normal kendine sorun etme
tadını çıkar ne güzel sorunsuz bir gebelik çok şanslısın bence

ayyyy canım napdın nerelerdesin sen ??? bende seni merak ediyordum inanki...bayadır denk gelmedik seninle...anladıgım kadarıyla hersey yolunda :) cok sevindim canım...bendede simdilik hersey yolunda galiba yani en azından gecen hafta persembe doktora gitmisdim bebegin iyi demisdi...ama benimde piskolojimi bozan su belirtiler herkesde belirti var bende neden yok cok sacma deme ama kafama takıyorum iste daha önce bir kaybım var ya o bakımdan böyle stess yapıyorum galiba...senin hamilelgini nasıl geciyor ??? varmı bir belirtiler felan??

tsk ederim canım cevabın icin...bende basda bir kac gün halsizdim de ama progesteron kulanıyorum sanırım ondan kaynaklandı basım felan dönüyordu ayaga kaldıgımda ama o dedigim gibi progesterondandı halen kulanıyorumda ama vujud alısdı galiba oda gecti bas dönmesi felan...İNSALLAH öyledir canım İNSALLAH bebegim iyidir ve benim hamileligim böyle devam eder...utanmasam hergün doktora gidip usgde bakdırcam iyimi diye bu kadar stress yapdım galiba benim daha önce bebegimin kalbi durmusdu ben suan aspirin ve clexane kulanıyorum o yüzden böyle stressliyim...zaten doktorda beni 10 güne bi görmek istiyor...ama rahatladım madem sendede öylemis ve hemen hemen aynı bebegimizin dogumu :) 27 ocakda benimki nasip olursa İNSALLAH son adet tarihim 22 nisandı bugün bebegim 8 haftalık oldu...ama doktora göre 9 haftalık usgde 1 hafta önden gidiyor bakalım hayırlısı...

ayy rahatladım bak sendede varmıs ya sivilceler :) canım ya daha önce bebegimin kalbi durdu ama benim ilk gebeligimde cok midem bulandı basım dönüyordu cok halsizdim istahım yokdu birsey yiyemiyordum cok zayıflamısdım...basımı yastıkdan kaldıramıyordum...ama hic sivilce felan cıkmamısdı cildim cok temiz olmusdu..sonra iste bebegiminde kalbi durdu ve birden tüm belitiler yok oldu...hemen anladım bir sorun var diye ve gercekden de sorun varmıs...esim felan cok sasırmısdı benim hemen anlamama sonra iste tahlil yaptırdım bende pıhtılasma cıkdı...simdi clexane ve aspirin kulanıyorum...ama bu gebeligimde tam tersi hic belirti yok cok istahlıyım cok iyiyim yani sükürler olsun bebegim iyise ozaman tabiki cok mutlu olurum böyle kolay hamilelik gecirdime...ama iste tam tersi oldu ya bu sefer ister istemez buda korkutuyor beni ama doktorda dedi rahat ol kafandan at su soru iaretlerini stress yapma felan dedi simdilik hersey normal dedi bakalım hayırlısı...ALLAH kimseye düsük acısını yasatmasın...

amin....
talihsiz bir olay yaşamışsın bu sefer öyle olucak diye bişey yok
iyi düşün iyi olsun bence hamile olduğunu unut çok kafaya takmamaya çalış
hamilelik belirtilerinin olması demek sağlıklı bir gebelik demek değil ki herkesin bünyesi farklı kimi rahat geçirir kimileride 9 ayı yatakata hastanede yatan o kadar çok insan var ki bunları düşün her seferinde ve şükret
evham yapıp kendine ve bebeğe zarar verme rahat ol biraz
bak sen 10 günde bir dr kontürolüne gidiyosun bende daha hiç gitmedim
kendine meşgül olucak bişeyler bul bebişe bişeyler örebilirsin mesela

ciddimisin ??? hic gitmedinmi ?? BHCG icin gitmissindir ama ?? :) suan sen bebek ne durumda bilmiyorsun yani ?? neden hic gitmedin ?? ne zaman gitmeyi düsünüyorsun doktora ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…