Günaydın kızlarrr
ya ikili testi vajinal mi yapıyolar?ben bu haftasonu gidicem de.bana sadece 1 kere kalp atışı duyamayınca alttan muayene olmuştu.
melekim sen ne zaman yaptırıcan şu ikiliyi?yaptırıcan mı yani?
bi de dvd ye çekiyolar mı ben istiyorumaman sağlıklı olduğunu göreyim dvd şurda kalsın da ne bilim heveslendim işte
midem hala bulanıyo
oturup kalkarken acaip başım dönüyo gözler kararıyo bayılıcak gibi oluyorum
kan artışındanmış sanırım sizde de oluyomu
Gunaydin hamisler bende koltuk alti icin nivea aldim aliminyum icermez pudrasiz alkolsuz yaziyordu hic kullanmayim dedim ama yazin rahatsiz hi hissederim ins bu aldigim zararsizdir kizlar bu arada belim sanki ayrilacak gibi agriyor sanirim genislemeye calisiyorr ama fena oluyor saga don olmuyorsola don olmuyor
Gunaydin hamisler bende koltuk alti icin nivea aldim aliminyum icermez pudrasiz alkolsuz yaziyordu hic kullanmayim dedim ama yazin rahatsiz hi hissederim ins bu aldigim zararsizdir kizlar bu arada belim sanki ayrilacak gibi agriyor sanirim genislemeye calisiyorr ama fena oluyor saga don olmuyorsola don olmuyor
hihh kuzum sen bni,ye bukadar yordun kendinii ellerine saglık allah gucunu kuvvetini artırsın
Amin canım cümlemize versin yorulunca bebeği merak ediyom acaba iyimi diye yat yatda olmuoki işte her hafta görmem lazım iyimi die Çok merak ediyorum bebeğimi eskiden ultrasona bu kadar sık girmezlermiş bizim nesil meraklı annelerle dolu Allahım bize bebişlerimize sevdiklerimize sağlık sıhat versin
aynen cnm benimde tek belirtim o.yatmadan önce giriyorum yatağa girdikten 5 dakika sonra hoop bi daha:)) Eşim haydaa yinemi diyor ama ben sabaha kadar düzenli tuvalete taşınmaya devam ediyorum :)) gün içinde okadar sık girmiyorum ama gece bol bol tuvaletteyim
canım aynısına benzer birşey bana da oldu, seni çok iyi anlıyorum,
ben de ne kadar kendimi iyi hissetmiyorum dediysem eşim anlamadı beni,
geçen gün midem bulandı ben de hep gidip wcde kendi kendime kusardım, aldım poşeti elime, eşimin yanında salonun ortasında 10 dakika boyunca kustum, başta pek bakmadı filan sonra ben durmak bilmeyince birden panik oldu, ya sen onceden boyle olmuyordun bugun daha mı kötüsün vs vs niye boyle oluyor dedi, bende yoo hep boyle oluyor ama sana denk gelmiyordu dedim,
şimdi de anladı sanırım, git yat sen, uzat ayaklarını diyor, durumumuzun vehametinden pek haberleri yok malesef, gostermek lazım heralde,
arkadaslar bendede hic belirti yok...doktor normal diyorda ben yinede korkuyorumtamam bende sık sık tuvalete gidiyorum ama 2 bucuk litre su icersen normal yani tuvalete sık sık gitmek normaldede o kadar su icen sık sık gider yani bu benim icinde bir belirti degil benim gibi olan varmı daha ???? ya kafamı gögsüme tadım siskinlik felan var dşyorlar ya bende cok az var...günler geciyor ama daha cok siskinlik olmuyor bunlar normalmi ?? birde bende hep sivilce cıkıyor buda normalmi??? en son persembe gittim doktora bebegin iyi dedi ama ben yinede panik yapıyorum pıskolojim baya bozuldu galiba daha önce düsük yapmısdımda bebegimin kalbi durmusdu ama o gebeligimde cok bulantım vardı cok halsizdım..basımı yastıkdan kaldıramıyordum ve hic sivice yokdu bende...bu sefer tam tersi oldu...
arkadaslar bendede hic belirti yok...doktor normal diyorda ben yinede korkuyorumtamam bende sık sık tuvalete gidiyorum ama 2 bucuk litre su icersen normal yani tuvalete sık sık gitmek normaldede o kadar su icen sık sık gider yani bu benim icinde bir belirti degil benim gibi olan varmı daha ???? ya kafamı gögsüme tadım siskinlik felan var dşyorlar ya bende cok az var...günler geciyor ama daha cok siskinlik olmuyor bunlar normalmi ?? birde bende hep sivilce cıkıyor buda normalmi??? en son persembe gittim doktora bebegin iyi dedi ama ben yinede panik yapıyorum pıskolojim baya bozuldu galiba daha önce düsük yapmısdımda bebegimin kalbi durmusdu ama o gebeligimde cok bulantım vardı cok halsizdım..basımı yastıkdan kaldıramıyordum ve hic sivice yokdu bende...bu sefer tam tersi oldu...
Merhaba, bende 8 haftalık hamileyim. Kasıklarımda ağrı ve idrarı yaparken ağrı oluyodu dün test yaptırdım bendede 12-13 lokosit eritrosit çıktı. Doktor enfeksiyon dedi. Ben dışarıda wc ye gitmiyorum evde bile eşimle aynı tuvaleti kullanmıyorum deyince bunlar sebep değil dedi. Çok su içmemişsin ve idrarını tutmuşsun dedi. Sonuç olarak bir toz verdi onu akşam suda eritip içtim tek seferlikti. Bide günde 3 lt su içilecek idrarını asla tutmıycaksın. Korkma hiç bol bol su iç sende
ne istiyosun işte canım hamileliğin kolay geçecek demek ki herkes aynı şikayet olucak diye bişey yok
bende bulantı baş dönmesi hiç olmadı 3. gebeliğim üçündede olmadı çok şükür
sadece yorgunluk halsizlik gibi sorunlarım oldu o da bir kaç hafta şimdi daha iyiyim
bazen bende o kadar rahatım ki sanki hamile filan değilmişim gibi hissediyorum böyle hissetmen normal kendine sorun etme
tadını çıkar ne güzel sorunsuz bir gebelik çok şanslısın bence
canım üzülme demekki allahın izni ile rahat bir hamilelik geçirceksin dua etmekten başka birsey gelmezki elimizden hersey yolundadır sen meraketme bende var sivilce benimde gögüslerin okadar şiş deil bulantımda öyle aman aman yok aklını takma se bunlara
Buraya yazdim ya gelmiyo leke diye simdi geldi yine
ayy rahatladım bak sendede varmıs ya sivilceler :) canım ya daha önce bebegimin kalbi durdu ama benim ilk gebeligimde cok midem bulandı basım dönüyordu cok halsizdim istahım yokdu birsey yiyemiyordum cok zayıflamısdım...basımı yastıkdan kaldıramıyordum...ama hic sivilce felan cıkmamısdı cildim cok temiz olmusdu..sonra iste bebegiminde kalbi durdu ve birden tüm belitiler yok oldu...hemen anladım bir sorun var diye ve gercekden de sorun varmıs...esim felan cok sasırmısdı benim hemen anlamamasonra iste tahlil yaptırdım bende pıhtılasma cıkdı...simdi clexane ve aspirin kulanıyorum...ama bu gebeligimde tam tersi hic belirti yok cok istahlıyım cok iyiyim yani sükürler olsun bebegim iyise ozaman tabiki cok mutlu olurum böyle kolay hamilelik gecirdime...ama iste tam tersi oldu ya bu sefer ister istemez buda korkutuyor beni ama doktorda dedi rahat ol kafandan at su soru iaretlerini stress yapma felan dedi simdilik hersey normal dedi bakalım hayırlısı...ALLAH kimseye düsük acısını yasatmasın...
amin....
talihsiz bir olay yaşamışsın bu sefer öyle olucak diye bişey yok
iyi düşün iyi olsun bence hamile olduğunu unut çok kafaya takmamaya çalış
hamilelik belirtilerinin olması demek sağlıklı bir gebelik demek değil ki herkesin bünyesi farklı kimi rahat geçirir kimileride 9 ayı yatakata hastanede yatan o kadar çok insan var ki bunları düşün her seferinde ve şükret
evham yapıp kendine ve bebeğe zarar verme rahat ol biraz
bak sen 10 günde bir dr kontürolüne gidiyosun bende daha hiç gitmedim
kendine meşgül olucak bişeyler bul bebişe bişeyler örebilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?