iki hafa önce gitiştim rahim içinde kanama gözüküyo dedi progesstan verdı ve yatıcaksın dedı gecen hafta baska dra gıttım rahımde kanama yok gecmıs dedı ama bugu yıne geldı hep yatıyodum dun yemek yemeye dısarı cıktık cok az yürüdüm ondanmı oldu bilmemCanım benim doktorlar ne diyorlar bu duruma sen üzme yine kendini strese girme hiç
Gunaydin kizlar gune kabusla uyandim dr bebegibin kalbi yavas atiyo yuru de dussun diyo cok agliyorum allah korusn
yok cnm rüyamda gördüm onuyani düşür mü dedi doktor,
o nasıl doktormuş ya,
canım sen üzülme, yavrunun yiyecek ekmeği varsa, Allah ol derse o olur,
başka neyapsan boş zaten, moralini bozmamaya, ağlamamaya, olumsuz olmamaya çalış sen
günaydın kızlar
bende tutmucam oruç. bu uzun yaz günlerinde sussuz kalmak bebek için iyi değil. allah izin verirse
daha sonra tutarım.
benim gittiğim bayan dr ilk 3 ay vajinal ultrason yapıyormuş.bende bebek büyüdükçe istemiyorum.
cuma günü ikili tes için gitcem. yine alttan bakcak
aaaa demek benim doktorumun mantığı da seninkiyle aynı,
bi karnımdan bakamadık yavrucağa,
benim de bu hafta ikili testim, inşallah hayırlısıyla atlatırız
yok cnm rüyamda gördüm onu
ikili test kaçıncı haftada yapılıyordu
Anladım canım merak ettim acaba daha net görünsün diye ikili alttan mı oluyo diyecanım koltuk altı için aldın galiba Bende hafta sonu nivea pure naturel aldım. arkasında aliminyum içermez yazıryordu. kokusuda çok güzel.
Yok canım ikili test için normal karından bakıyorlar.ense burun ölçümü sonrada kan testi veriyosun.benim kendi dr ilk 3ay alltan bakıyor. onu demek istedim
ooo gözün aydın darısı başıma canımben yaptırdım canım geçen salı gitmiştim karından baktı ense kalınlıgınına ve burun kemigine baktır sonrada kan verdim vijinal bakmasına gerek yokki tatlım seninki karından görünür artık
Birde benim dr iki hafta once iki defa kalp atisini dinletti cohu dr zararli diyo
Anladım canım merak ettim acaba daha net görünsün diye ikili alttan mı oluyo diye
benim de düşüklerimde kanamam çoktu doktor hep alttan baktı
herşey daha net görünsün diye.zararını ispatlayan bişey yokmuş
faydası ise yolunda gitmeyen bişey varsa net görünmesi tabi
bu arada ben de nivea kullanıyorum kızlar
kullanmadan olmuyo yazın yaa öf
ooo gözün aydın darısı başıma canım
canım allah korusun korkma rüyadan da etkilenmişsin sen.
benim 3 hafta nerdeyse hiç bitmedi lekelenmem
daha bu 3-4 gündür normal beyaza döndü yani
allaha emanetler
ayyyy canım napdın nerelerdesin sen ??? bende seni merak ediyordum inanki...bayadır denk gelmedik seninle...anladıgım kadarıyla hersey yolunda :) cok sevindim canım...bendede simdilik hersey yolunda galiba yani en azından gecen hafta persembe doktora gitmisdim bebegin iyi demisdi...ama benimde piskolojimi bozan su belirtiler herkesde belirti var bende neden yok cok sacma deme ama kafama takıyorum istedaha önce bir kaybım var ya o bakımdan böyle stess yapıyorum galiba...senin hamilelgini nasıl geciyor ??? varmı bir belirtiler felan??
günaydın kızlar sabahtan beri 3 makin aattım yıkadım 4 makinada yıkıyor evi topladım ütülenicekleri yatagın üstüne koydumkoca bir sepet ütü beni bekliyor işşallah eşim ekaklarım o gzüel ütü yaparda ama adama kıyamıyourm ya kıyamam işten gelişyor yorgun argın kıyamıyor insan çorbam var yanına aparatif birşey yapıcem temem 3 gibi eve gelicek evi temizlicek duşa babini temizlicek biraz dinleniyim diidm bakalım dinleniyim yavaş yaşav yemegi ocaga koyucam sizler ne alemdesiniz
bulantılarıom çok fenayarın büyük gün doktora giidcem dün gene lekelenmem geldi bugün yok ne olucak bu paşanın hali
günaydın kızlar sabahtan beri 3 makin aattım yıkadım 4 makinada yıkıyor evi topladım ütülenicekleri yatagın üstüne koydumkoca bir sepet ütü beni bekliyor işşallah eşim ekaklarım o gzüel ütü yaparda ama adama kıyamıyourm ya kıyamam işten gelişyor yorgun argın kıyamıyor insan çorbam var yanına aparatif birşey yapıcem temem 3 gibi eve gelicek evi temizlicek duşa babini temizlicek biraz dinleniyim diidm bakalım dinleniyim yavaş yaşav yemegi ocaga koyucam sizler ne alemdesiniz
bulantılarıom çok fenayarın büyük gün doktora giidcem dün gene lekelenmem geldi bugün yok ne olucak bu paşanın hali
yattım canım oooooo hem de ne yatmak 2 hafta kıpırdamadan yattım yemeğimi bile yattığım yerde yedimhergün gelmiyo allahtan sende yattınmı bu yaz gününde devamlı yatmak çok sıkıyo canımı
allah razı olsun canım işşallah gelince yazarım gidicegim yer karşıda kaçta eve gelirim allah bilirAllahım bebeğinin sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin...bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu arada ellerine kollarına sağlık,çok da yorma kendii yavaş yavaş...
yattım canım oooooo hem de ne yatmak 2 hafta kıpırdamadan yattım yemeğimi bile yattığım yerde yedim
ve işe başladım şimdi akşam işten dönüşte hala yatıyorum iş yapmıyorum tuvalete kalkıyorum sadece
onun dışında pek oturmuyorum bile
sıkma canını geçecek hele dün sıcaktan piştim ama az daha sabır
paşam kızıyom sana hep kendini yoruyosun yok misafir yok 4 makine çamaşır yok bilmemne
bari yavaş yap canım
bu arada lekeleri de çok koyu değilse görmezlikten gel ben alıştım artık sanırım
ama rahatsız edici derecedeyse bi doktoruna görün için rahat etsin
yorma artık kendini yatman lazım
eşine acıyosun ama şurda bikaç ay idare etçek seni sen de ona tosuncuk vericen
AMİNN arkadsım ya inşallah Rabbim sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inş cümlemize...herkes doğalmı bilmiyorum ama tup bebek yada doğal faketmez bence sonuçta ocak anneleri konunun başlığı inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza ikiz hamilelikte daha zordur heralde
bendensın yanı çok güzel bi duygu ikiz annesi olmak bence.. zor yorucu olacak ama ayrıcalıklı bı durumm :) Rabbim senin bebeklerını de sag salım kucagına almayı nasıp etsin inş..merhaba canıım beniim. tebrikler ben de ikiz anası olacağım inşallah. tüple ikizlere hamile kaldım
ya canım sanırım benım azaldı anlamadım yanı ıkı gundur çok rahatım elhmdülillah bi bulantım kusmam olmayınca tuhaf hissettım kendımı hersey yolundadır inş çarşmba kontrolm var bebişlerim iyidir umarımm yoğurt yıyemiyordum sut içemiyrdm ıkı gundur yıyrm yanı tuhaff:))ben de fenayım azalıyor mu ne dediğim an yeniden çoğalıyor sanki. bu gün 3 kez kustum artık yorgun düştüm kusmaktan resmen. ben henüz 1 kilo verdim ama gerisi de gelir gibi. meyve de yiyemiyorum maalesef. geçer yakında inşallah..
bir iki gündür bulantılarım çook az diye dün canım ne istediysee yedim bi yandan da niye bulanmıyor diye telaşlardaydım her zaman ki gibi vee bugün sürekli midemm bulanıyorrr. dilimi eşşek arısı soksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?