2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım benim doktorlar ne diyorlar bu duruma sen üzme yine kendini strese girme hiç
iki hafa önce gitiştim rahim içinde kanama gözüküyo dedi progesstan verdı ve yatıcaksın dedı gecen hafta baska dra gıttım rahımde kanama yok gecmıs dedı ama bugu yıne geldı hep yatıyodum dun yemek yemeye dısarı cıktık cok az yürüdüm ondanmı oldu bilmem

Gunaydin kizlar gune kabusla uyandim dr bebegibin kalbi yavas atiyo yuru de dussun diyo cok agliyorum allah korusn

yani düşür mü dedi doktor,
o nasıl doktormuş ya,
canım sen üzülme, yavrunun yiyecek ekmeği varsa, Allah ol derse o olur,
başka neyapsan boş zaten, moralini bozmamaya, ağlamamaya, olumsuz olmamaya çalış sen

aaaa demek benim doktorumun mantığı da seninkiyle aynı,
bi karnımdan bakamadık yavrucağa,
benim de bu hafta ikili testim, inşallah hayırlısıyla atlatırız

Anladım canım merak ettim acaba daha net görünsün diye ikili alttan mı oluyo diye
benim de düşüklerimde kanamam çoktu doktor hep alttan baktı
herşey daha net görünsün diye.zararını ispatlayan bişey yokmuş
faydası ise yolunda gitmeyen bişey varsa net görünmesi tabi
bu arada ben de nivea kullanıyorum kızlar
kullanmadan olmuyo yazın yaa öf
ben yaptırdım canım geçen salı gitmiştim karından baktı ense kalınlıgınına ve burun kemigine baktır sonrada kan verdim vijinal bakmasına gerek yokki tatlım seninki karından görünür artık
ooo gözün aydın darısı başıma canım
Birde benim dr iki hafta once iki defa kalp atisini dinletti cohu dr zararli diyo

canım allah korusun korkma rüyadan da etkilenmişsin sen.
benim 3 hafta nerdeyse hiç bitmedi lekelenmem
daha bu 3-4 gündür normal beyaza döndü yani
allaha emanetler

hergün gelmiyo allahtan sende yattınmı bu yaz gününde devamlı yatmak çok sıkıyo canımı

ilk gebeliğimdede hiçbelirti yaşamamıştım..kızım şimdi 3 yaşında...bunda ise bendede ilk haftalarda varolan halsizliğim dışında ve bacak ağrılarım dışında hiçbir belirtim yok.mide bulantısı,baş dönmesi hiç olmadı..sadece sütün ismini bile duymak istemiyorum...bulantı yapmıyor ama inanılmaz itici geliyor.bir arkadaş bebe bisküvisiyle deneyin demiş öyle deneyeceğim..yani üzülme,dert etme herkes belirtiler yaşayacak değil...annemde ablam ve bende hiç belirti yaşamamış ama kardeşimde küçük şeyler yemek istemzdim(pilav gibi ) burnumdan gelirdi diye anlatır...kendinide bebişinide strese sokma sakın...

günaydın kızlar sabahtan beri 3 makin aattım yıkadım 4 makinada yıkıyor evi topladım ütülenicekleri yatagın üstüne koydum koca bir sepet ütü beni bekliyor işşallah eşim ekaklarım o gzüel ütü yapardaama adama kıyamıyourm ya kıyamam işten gelişyor yorgun argın kıyamıyor insan çorbam var yanına aparatif birşey yapıcem temem 3 gibi eve gelicek evi temizlicek duşa babini temizlicek biraz dinleniyim diidm bakalım dinleniyim yavaş yaşav yemegi ocaga koyucamsizler ne alemdesiniz
bulantılarıom çok fena yarın büyük gün doktora giidcem dün gene lekelenmem geldi bugün yok ne olucak bu paşanın hali

Allahım bebeğinin sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin...bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu arada ellerine kollarına sağlık,çok da yorma kendii yavaş yavaş...

Son düzenleme:

buarada ellerine kollarına sağlık..bu kadar yorma kendini yavaş yavaş olur hepsi..

hergün gelmiyo allahtan sende yattınmı bu yaz gününde devamlı yatmak çok sıkıyo canımı
yattım canım oooooo hem de ne yatmak 2 hafta kıpırdamadan yattım yemeğimi bile yattığım yerde yedim
ve işe başladım şimdi akşam işten dönüşte hala yatıyorum iş yapmıyorum tuvalete kalkıyorum sadece
onun dışında pek oturmuyorum bile
sıkma canını geçecek hele dün sıcaktan piştim ama az daha sabır

paşam kızıyom sana hep kendini yoruyosun yok misafir yok 4 makine çamaşır yok bilmemne
bari yavaş yap canım
bu arada lekeleri de çok koyu değilse görmezlikten gel ben alıştım artık sanırım
ama rahatsız edici derecedeyse bi doktoruna görün için rahat etsin
yorma artık kendini yatman lazım
eşine acıyosun ama şurda bikaç ay idare etçek seni sen de ona tosuncuk vericen

bir iki gündür bulantılarım çook az diye dün canım ne istediysee yedim bi yandan da niye bulanmıyor diye telaşlardaydım her zaman ki gibi vee bugün sürekli midemm bulanıyorrr. dilimi eşşek arısı soksun

Son düzenleme:
Allahım bebeğinin sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin...bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum..bu arada ellerine kollarına sağlık,çok da yorma kendii yavaş yavaş...
allah razı olsun canım işşallah gelince yazarım gidicegim yer karşıda kaçta eve gelirim allah bilir

canım inan yavaş yavaş yapıyordum öteki bebeklerimdeki bibi emekleye emekleyemillet sen hamile kal biz işini yaparız dediler ne hikmetse kimse gelmedi daha 1 saat dinleniyorm iş yapınca bebem sagol beni düşündügüm için akıntım açık lehamdurillah koyu gelmiyor yarn doktora sorucam bakalım ne dicek tosuncuk vericem degilmi eşime ay işşallah

herkes doğalmı bilmiyorum ama tup bebek yada doğal faketmez bence sonuçta ocak anneleri konunun başlığı inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza ikiz hamilelikte daha zordur heralde
AMİNN arkadsım ya inşallah Rabbim sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inş cümlemize...
merhaba canıım beniim. tebrikler ben de ikiz anası olacağım inşallah. tüple ikizlere hamile kaldım
bendensın yanı çok güzel bi duygu ikiz annesi olmak bence.. zor yorucu olacak ama ayrıcalıklı bı durumm :) Rabbim senin bebeklerını de sag salım kucagına almayı nasıp etsin inş..
ya canım sanırım benım azaldı anlamadım yanı ıkı gundur çok rahatım elhmdülillah bi bulantım kusmam olmayınca tuhaf hissettım kendımı hersey yolundadır inş çarşmba kontrolm var bebişlerim iyidir umarımm yoğurt yıyemiyordum sut içemiyrdm ıkı gundur yıyrm yanı tuhaff:))

bende aynı durumdayım ıkı gundur şimdi yarın benımde mıdem kötü olurmuşş :))

merhaba kızlar...doktordan geldim.çok şükür kanama alanı azalmış.. bebegim kalbi pıt pıt maşallah kuzuma.direndi.bırakmadı annesini progestonu 100 mg a düşürdük. idrar yolları enf. için antibiyotik verdi ama ben pek kullanmak istemiyorum.bebege zararı olur die korkuyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…