doktorun belki boşa strese girme die yaptırmamıstrben kendimi o kadar itiraz etmeye alıştırmıştım yaptırmamak için öyle deyince şaşırdım bende demekki para için yapmıyor bu işi diye düşündüm :) yada kendimi avuttum
İnş.canım..3 ve 4lüyü yaptıracakmsn peki?
Devletemi gidiyosun cnm ne sacma iko hafta once kanamam oldu acile gittim o halde bile gel babasi sende gor diye iceri seslendi esim gelmiyodu
ben de 5 temmuzda gidecegm kontrole..dogum günümde..İnş.aynı gün cinsiyet de ögreniriz...Çifte mutluluk olur
erkeklerin geneli böyle..cool takılıyorlarya da belli etmiyorlar
doktorun kapısında bekliyoruz ben heyecandan elim ayağım titriyor ama eşimde birşey yok diyorum niye sakinsin bu kadar heyecanlanacak bişey yok diyor sonra ben muayene odasına giriyorum kafasını uzatıyor ordan bende gelebilirmiyim diye doktor gel diyo bişey demiyor ama o sakinliği beni öldürüyor ben çok heyecanlıyım diyemi yapıyor hiç anlamadım
doktorun belki boşa strese girme die yaptırmamıstr
canım biz normalden fazla heyecanlı ve panik olduğumuz içineşler bilerek rahat görünmeye çalışıyor benceeee,alınma onun için
ztn yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor beni kandırır diye düşünüyodum hiç beklediğim gibi olmadı
ayyy eveeet ya cook heyecanlı cinsiyet isim olayları,Allahımm o günleri de göstersin inşalllah!!!aminnnnn!!!!yoo ozele gidiyorum,
valla daha neler duyacağız acaba bu 6-7 ay acaba
ya 1-2 ay geçsede öğrensek cinsiyetleri, sağlıklı olduklarını, o ismi mi koysam bu ismi mi vs konularımız bu olsa :)
:)) yani ısrar mı bekledin Allah seni ya hiç gülecegim yoktuztn yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor beni kandırır diye düşünüyodum hiç beklediğim gibi olmadı
slmm bende geldim :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn inşallah ...
merhaba güzel anne adayları
uzun zamandır giremedim biraz rahatsızdım umarım herkesin sağlığı yerindedir
şiddetli mide bulantısı nedeniyle hastaneye kaldırıldım ve kum döktüğüm ortaya çıktı
ama şükür miniğim iyi hiç bir ilaç alamadan sadece serumla çıktım
ve bol bol su içiyorum başka bir şey alamıyorum işe geri döndüm
dua edin olur mu biran önce kumdan kurtulup bebeğim sağlıkla büyüsün
Allah korusun risk olsa aldıracakmısın?Aldırmayacaksan neden aklında soru işaretleri ile yasayasın?Benim yegenime risk var dediler.Maşllah zeka küpü şu an..Yüzde yüz net sonuclar vemiyor testler...Risk yok diolar ,çocuk sıkıntılı doguyor..Böyleleirne de çok rastladım bu sitede ben..
merhaba güzel anne adayları
uzun zamandır giremedim biraz rahatsızdım umarım herkesin sağlığı yerindedir
şiddetli mide bulantısı nedeniyle hastaneye kaldırıldım ve kum döktüğüm ortaya çıktı
ama şükür miniğim iyi hiç bir ilaç alamadan sadece serumla çıktım
ve bol bol su içiyorum başka bir şey alamıyorum işe geri döndüm
dua edin olur mu biran önce kumdan kurtulup bebeğim sağlıkla büyüsün
slmm arkadaslar malesef erkekler bizim gibi degil ne zaman bebek dunyaya geliyor o an anliyorlar baba olduklarini hamileleikte sizin gibi olmalarini beklemeyin bos yerebenim oglum 6 aylik olucak esim daha yeni yeni anliyorum baba oldugumu diyor
ztn yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor beni kandırır diye düşünüyodum hiç beklediğim gibi olmadı
çok çok geçmiş olsun canım,ben de yaşamıştım üniversitedeyken agrısını iyi bilirim fenadır!bir an önce atlatırsın inşallaj,bebeğin iyiymiş ama çok şükürdualarımız sana,acil şifalar olsun!
benim ablama da doktoru 2liye gerek yok, 3lü yaparız demişti,
2li yaptırmadı ablam
belki senin doktorun da oyle düşünüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?