2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Devletemi gidiyosun cnm ne sacma iko hafta once kanamam oldu acile gittim o halde bile gel babasi sende gor diye iceri seslendi esim gelmiyodu

yoo ozele gidiyorum,

valla daha neler duyacağız acaba bu 6-7 ay acaba

ya 1-2 ay geçsede öğrensek cinsiyetleri, sağlıklı olduklarını, o ismi mi koysam bu ismi mi vs konularımız bu olsa :)

erkeklerin geneli böyle..cool takılıyorlarya da belli etmiyorlar

çok sinir ama ya diyorum bişey olduysa ne olacak gayet iyidir sen abartıosun dio bide suçlu ben oluyom diyorum biz şimdiden düşüncelerimizde çatışıyoruz yandık belkide kızmayacağımı düşünse gelmeyecek yada bana öyle geliyor bana panik yaptırmak istemiyorda olabilir ama görecez diye sevinse bari :)

canım biz normalden fazla heyecanlı ve panik olduğumuz için eşler bilerek rahat görünmeye çalışıyor benceeee,alınma onun için

ztn yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor beni kandırır diye düşünüyodum hiç beklediğim gibi olmadı

Allah korusun risk olsa aldıracakmısın?Aldırmayacaksan neden aklında soru işaretleri ile yasayasın?Benim yegenime risk var dediler.Maşllah zeka küpü şu an..Yüzde yüz net sonuclar vemiyor testler...Risk yok diolar ,çocuk sıkıntılı doguyor..Böyleleirne de çok rastladım bu sitede ben..

merhaba güzel anne adayları
uzun zamandır giremedim biraz rahatsızdım umarım herkesin sağlığı yerindedir
şiddetli mide bulantısı nedeniyle hastaneye kaldırıldım ve kum döktüğüm ortaya çıktı
ama şükür miniğim iyi hiç bir ilaç alamadan sadece serumla çıktım
ve bol bol su içiyorum başka bir şey alamıyorum işe geri döndüm
dua edin olur mu biran önce kumdan kurtulup bebeğim sağlıkla büyüsün

yoo ozele gidiyorum,

valla daha neler duyacağız acaba bu 6-7 ay acaba

ya 1-2 ay geçsede öğrensek cinsiyetleri, sağlıklı olduklarını, o ismi mi koysam bu ismi mi vs konularımız bu olsa :)
ayyy eveeet ya cook heyecanlı cinsiyet isim olayları,Allahımm o günleri de göstersin inşalllah!!!aminnnnn!!!!
ztn yaptırmayı düşünmüyordum ama doktor beni kandırır diye düşünüyodum hiç beklediğim gibi olmadı
:)) yani ısrar mı bekledin Allah seni ya hiç gülecegim yoktu hayırlısı cnm ya sen yaptırmamayı tercih etmişsin,ben inanaıorum bebiklerimz sağlıklı olacaklaaaarrrrrr
slmm bende geldim :) Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn inşallah ...

hoşgeldin cnmmm amin hepimize inşallah!!!

slmm arkadaslar malesef erkekler bizim gibi degil ne zaman bebek dunyaya geliyor o an anliyorlar baba olduklarini hamileleikte sizin gibi olmalarini beklemeyin bos yerebenim oglum 6 aylik olucak esim daha yeni yeni anliyorum baba oldugumu diyor

çok çok geçmiş olsun canım,ben de yaşamıştım üniversitedeyken agrısını iyi bilirim fenadır!bir an önce atlatırsın inşallaj,bebeğin iyiymiş ama çok şükür dualarımız sana,acil şifalar olsun!

tabikide öyle bişey yapmayacam bende çok duydum öyle sakat denilipte taş gibi doğanları çok gereksiz geliyor o test boşuna üzüntü zaten evhamlıyız

canım ya benim de ağrılarım vardı kum dökme olayı bende de çıktı 1 hafta önce,

4 litre su içeceksin başka yapacağımız birşey yok dedi,

bol su içince biraz hafifledi ağrılarım,

slmm arkadaslar malesef erkekler bizim gibi degil ne zaman bebek dunyaya geliyor o an anliyorlar baba olduklarini hamileleikte sizin gibi olmalarini beklemeyin bos yerebenim oglum 6 aylik olucak esim daha yeni yeni anliyorum baba oldugumu diyor

karakter işte sorumluluğu ne kadar geç alsalar onlar için kar :)

allah korusun meleklerimizi iyi olsunlar onlarda razıyım acı çekmeye

benim ablama da doktoru 2liye gerek yok, 3lü yaparız demişti,

2li yaptırmadı ablam

belki senin doktorun da oyle düşünüyordur

belkide öyle yapacaktır çünkü ben zaten yaptırmayacağım için sormadım neden yapmıyorsunuz diye bakalım 2 hafta sonra gidip ense kalınlığı ölçtürecez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…