canım ya benim de ağrılarım vardı kum dökme olayı bende de çıktı 1 hafta önce,
4 litre su içeceksin başka yapacağımız birşey yok dedi,
bol su içince biraz hafifledi ağrılarım,
yaa bu su litreleri gittikçe artıyor ben normalde su içmekten nefret ederim
ve şuan yarım litrelik sular önümde içiyorum ama bu seferde çok içtiğimde mide bulantısı yaşıyorum
yaa bu su litreleri gittikçe artıyor ben normalde su içmekten nefret ederim
ve şuan yarım litrelik sular önümde içiyorum ama bu seferde çok içtiğimde mide bulantısı yaşıyorum
bende normalde çok su içerdim şimdi mecbur ya unutuyorum içmeyi siz burdan yazınca aklıma geliyorda öyle içiyorum
evet ya benim de çok bulandırıyor,
gece de iç dedi bana doktor, gece yarısı tepemde pet şişe lökür lökür içiyorum, geri yatıncada hepsi ağzıma geliyor, uyunmuyor, tam uyuyyorum derken çişim geliyor,
ben oda sıcaklığında içiyordum o zaman mide bulandırıyor, biraz su soğuk olunca daha iyi oluyor, bir tane buz atıyorum içine erimeden içip bitiriyorum,
bardaktan hiç içme
evet ya benim de çok bulandırıyor,
gece de iç dedi bana doktor, gece yarısı tepemde pet şişe lökür lökür içiyorum, geri yatıncada hepsi ağzıma geliyor, uyunmuyor, tam uyuyyorum derken çişim geliyor,
ben oda sıcaklığında içiyordum o zaman mide bulandırıyor, biraz su soğuk olunca daha iyi oluyor, bir tane buz atıyorum içine erimeden içip bitiriyorum,
bardaktan hiç içme
kızlar hepinize merhaba...merak ediyorum mide bulantılarınız nası?l ben 10+2 yim gündüz fena değil de gece mahvediyor. bir süre önce kesildi diye sevinmiştim.
işte zaten o yüzden bebeği mi oluyor, neyi oluyor anlamadı adamcağız 3 ay geçti, hiç heyecanlandığını filan goremedim, neyse herişte bir hayır vardır,
olmadı bizde bu sefer pata küte gireriz, ya da değiştiririm doktoru olur biter
zaten gerekli olunca yapmayı unuturuz
ben bir de hurma karpuz yiyiorum onlarda kum dökmeyi kolaylaştıranlardanmış
bnm bulantm çok yok cnm ama midem surekli kazınıyor,gece kalkıyorum açım sabah kalkıyorum açım fln bole gidiyor...
bende hep açım yaaa hem yemek istiyorum hemde istemiyorum aynı şeyleri yemektende sıkıldım ama hep açım kendimi aç bırakıom diyede korkuom sonra ama öğlen gayet iyi yemiştim sonra kuruyemiş yedim şimdi ne yesem diye bakıyom
bnm bulantm çok yok cnm ama midem surekli kazınıyor,gece kalkıyorum açım sabah kalkıyorum açım fln bole gidiyor...
dün akşam 22 30 gibi eşime dedim ben acım...Taze ekmegn arasına kaşarla zeytini doldurdm bi tatlı geldi...2saat evvel de yemek yemştk...Nolcak bilmiyorum bu halim
dün akşam 22 30 gibi eşime dedim ben acım...taze ekmegn arasına kaşarla zeytini doldurdm bi tatlı geldi...2saat evvel de yemek yemştk...nolcak bilmiyorum bu halim
mrb cnmmm hoşgeldin görünmüyosun nerelerdesin?evet o kazınma olayı fena!ama hiçbişe yiyemeyenlere göre yinede şükredelim benceNaber cnmmm sende benim gibisin.benimde sürekli midem kazıyo sabah kalkıyorumm mutlaka bişey yiyicemm..
bişeyler yiyiyorum geçm iyo yine kazınıyo..
kontrolün ne zaman cnm.
ben gece 3 te kalktım açım diye eşimde uyumuyordu haftasonuydu oda şaşırdı napayım diyor gözüm kapalı yoğurt yedirdi valla bu açlık ne olacak bilmem dedim seni test etmek için kalktım alış şimdiden gece beslemelerine dalga geçiyom bide :)
flzaskım nasılsın
iyiyim tatlım sen nasılsınn.
karnım acıktı bişeyler hazırlıyoduk annemle..mutlaka bişeyler yemem lazım..
ilk zamanlar kokuşlardan tiksiniyodum bişey yiyemedim ama şimdi iştahım açıldı sürekli bi kazıntı.
senin nasıl gidiyocnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?