2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım ya benim de ağrılarım vardı kum dökme olayı bende de çıktı 1 hafta önce,

4 litre su içeceksin başka yapacağımız birşey yok dedi,

bol su içince biraz hafifledi ağrılarım,

yaa bu su litreleri gittikçe artıyor ben normalde su içmekten nefret ederim
ve şuan yarım litrelik sular önümde içiyorum ama bu seferde çok içtiğimde mide bulantısı yaşıyorum

ve şuan yarım litrelik sular önümde içiyorum ama bu seferde çok içtiğimde mide bulantısı yaşıyorum

bende normalde çok su içerdim şimdi mecbur ya unutuyorum içmeyi siz burdan yazınca aklıma geliyorda öyle içiyorum

evet ya benim de çok bulandırıyor,

gece de iç dedi bana doktor, gece yarısı tepemde pet şişe lökür lökür içiyorum, geri yatıncada hepsi ağzıma geliyor, uyunmuyor, tam uyuyyorum derken çişim geliyor,

ben oda sıcaklığında içiyordum o zaman mide bulandırıyor, biraz su soğuk olunca daha iyi oluyor, bir tane buz atıyorum içine erimeden içip bitiriyorum,
bardaktan hiç içme

ben küçük şişe aldım doktorum pipetle iç mide bulantısı için en iyi yol o bulanmayı engeller dedi
pipetle dolaşıyorum elimde şişe
aynen iç suyu wcye gece deliksiz uykular rüya bende şimdiden

aynen canım ben de soguk içebiliyorum...öteki türlü midem bulanıyor..

kızlar hepinize merhaba...merak ediyorum mide bulantılarınız nası?l ben 10+2 yim gündüz fena değil de gece mahvediyor. bir süre önce kesildi diye sevinmiştim.

kızlar hepinize merhaba...merak ediyorum mide bulantılarınız nası?l ben 10+2 yim gündüz fena değil de gece mahvediyor. bir süre önce kesildi diye sevinmiştim.

bnm bulantm çok yok cnm ama midem surekli kazınıyor,gece kalkıyorum açım sabah kalkıyorum açım fln bole gidiyor...

Valla benim doktorda çağırmadı, ben doktora bebeği görünce eşimi de çağırabilir miyim dedim evet dedi öylelikle çağırdım :) Heyecana gelince benim ki benden de heyecanlı, ben kendimi onun yanında kalas gibi hissediyorum :))

zaten gerekli olunca yapmayı unuturuz
ben bir de hurma karpuz yiyiorum onlarda kum dökmeyi kolaylaştıranlardanmış

Hurma doğumu kolaylaştırdığından doğuma yakın yenmesi tavsiye ediliyordu canım ya, öncelerinde düşüğe neden olabiliyormuş, iyice bir araştır istersen..

bnm bulantm çok yok cnm ama midem surekli kazınıyor,gece kalkıyorum açım sabah kalkıyorum açım fln bole gidiyor...

bende hep açım yaaa hem yemek istiyorum hemde istemiyorum aynı şeyleri yemektende sıkıldım ama hep açım kendimi aç bırakıom diyede korkuom sonra ama öğlen gayet iyi yemiştim sonra kuruyemiş yedim şimdi ne yesem diye bakıyom

aynı bennnnnn :) ben de öyleyim hem acıkıyorum hem cnm bişe istemiyo öğlen yedim şimdi başladı yavaştan Allahtan meyve dönemine denk geldik meyve ye cnm bol bol ara öğünlerde doyurmuyo ama olsun

dün akşam 22 30 gibi eşime dedim ben acım...Taze ekmegn arasına kaşarla zeytini doldurdm bi tatlı geldi...2saat evvel de yemek yemştk...Nolcak bilmiyorum bu halim

hele o saatler bana da bişe oluyoo bide doymuyosun hafif atıştırınca ben de küçük bi tost yapıorum bazen o saatlerde,ama gece ac uyanınca usenıyorum su içip geri uyuyorum walla napim :26:

dün akşam 22 30 gibi eşime dedim ben acım...taze ekmegn arasına kaşarla zeytini doldurdm bi tatlı geldi...2saat evvel de yemek yemştk...nolcak bilmiyorum bu halim

ben gece 3 te kalktım açım diye eşimde uyumuyordu haftasonuydu oda şaşırdı napayım diyor gözüm kapalı yoğurt yedirdi valla bu açlık ne olacak bilmem dedim seni test etmek için kalktım alış şimdiden gece beslemelerine dalga geçiyom bide :)

Naber cnmmm sende benim gibisin.benimde sürekli midem kazıyo sabah kalkıyorumm mutlaka bişey yiyicemm..
bişeyler yiyiyorum geçm iyo yine kazınıyo..
kontrolün ne zaman cnm.

Naber cnmmm sende benim gibisin.benimde sürekli midem kazıyo sabah kalkıyorumm mutlaka bişey yiyicemm..
bişeyler yiyiyorum geçm iyo yine kazınıyo..
kontrolün ne zaman cnm.
mrb cnmmm hoşgeldin görünmüyosun nerelerdesin?evet o kazınma olayı fena!ama hiçbişe yiyemeyenlere göre yinede şükredelim bence kontrolum p.tesi cnm heyecan tavan yine umarım bebişim iyidir,güzel haberlerle gelirim inş...sen nasılsın,senin ne zaman?

ayyy kıyamamm yaaa :)) canlarrr!!benimki de ole dolanmaya başlıo hemen ne yapım ne yersin diyeee,saolsunlar walla..

flzaskım nasılsın

iyiyim tatlım sen nasılsınn.
karnım acıktı bişeyler hazırlıyoduk annemle..mutlaka bişeyler yemem lazım..
ilk zamanlar kokuşlardan tiksiniyodum bişey yiyemedim ama şimdi iştahım açıldı sürekli bi kazıntı.
senin nasıl gidiyocnm

kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken

çok şükür canım .benimde mide bulantılarım bitti çok şükür ama mide yanmalarım başladı.aç kalsam ağrıyo tok olsam ağrıyo midem napcamı şaşırdım:26:afiyet bal şeker olsun bende şimdi ne yesem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…