kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken
mrb cnmmm hoşgeldin görünmüyosun nerelerdesin?evet o kazınma olayı fena!ama hiçbişe yiyemeyenlere göre yinede şükredelim bencekontrolum p.tesi cnm heyecan tavan yine umarım bebişim iyidir,güzel haberlerle gelirim inş...sen nasılsın,senin ne zaman?
ayyy kıyamamm yaaa :)) canlarrr!!benimki de ole dolanmaya başlıo hemen ne yapım ne yersin diyeee,saolsunlar walla..
ayy çook sevindim cnmm ben demiştim maaşaallah maaşallahdarısı da bize olsunnnn...
kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken
Hoşbulduk cnmm buralardayım cnm bakıp çıkıyorumm bazen..halsiz oluyorumm.
evt cnm ya bulantılarımız yok ama bazen bakıyorum çoğu arkadaşın midesi bulanıyo bendemi bi tuhaflık var diyorum benim midem bulanmıyo
ama tabi bulanmaması daha iyi yoksa zor olurdu..
benimde cuma günü kontrol az kaldı görücemm miniğimi
seninde az kalmış cnmm..
melekim oh şükürler olsun,gözün aydın
benim de cumartesi günü taramam var taratıp gelicem inşallah ben de güzel haberlerle dönerim :26:
çok şükür canım .benimde mide bulantılarım bitti çok şükür ama mide yanmalarım başladı.aç kalsam ağrıyo tok olsam ağrıyo midem napcamı şaşırdım:26:afiyet bal şeker olsun bende şimdi ne yesem diye düşünüyorum
Gözün aydınn cnm ohh rahatladın insan stres oluyo beklerkenn..darısı bizlere inşallah..:26:
Pufpuff daha önce de yazdım. Konunun kesinlikle evli mutluyla ilgisi yoktu. Ancak hassastı biraz, çok yanlış anladı arkadaşları. Neyse sen anlamışsın durumu, o da okudukça eskisi gibi düşünmemeye başlamıştır bence.
Haziran annelerinden bir ablamız şöyle bir şey yazmış. Bu bakış açısına ihtiyacımız var sanırım:
"Aranızda en yaşlınız ablanız olarak bazılarınızı azarlamak istiyorum.
Haftalardır mesajlarınızı okuyorum üzülüyorum sonunda dayanamıycam bişeyler yazıcam. Kıssanızda gücensenizde inanın sizi düşündüğüm için yazıyorum bunları. Öncelikle doğumdan kesinlikle korkmayın ve hep bir aksilik çıkar havasına girmeyin. Siz öyle yaptıkça aksilikler olacak. Aklınıza geldiğinde endişelendiğinizde dua edin. Bizler insanız elbetteki korkularımız endişelerimiz var ama silkelenip dua edip pozitife bağlayın ki herşey iyi olsun. Baştan beri bütün mesajlarıma bakabilirsiniz. Bir kez bile ya yırtığım olursa ya doğum zor olursa yada olmazsa sezeryan olurum demedim suni sancıdan korkmadım yada ya sütüm gelmezse ya oğlum sarılık olursa demedim. Kaldıki ben sizlerden çok yaşlıyım sizlerin enerjisine ve elastiikliğinize sahip değilim. 5 düşükten sonra bu yaşta Allah evlat verdi bana. Bunların yerine nasıl daha çok süt yapabilirim, doğumum kolay olsun diye neler yapabilirim suni sancı nedir onları araştırıp durdum. Ve neticede doğumum çok kolay oldu. Sütümde 2 gün gelmedi şimdi fazla geliyor buzluğa 6 biberon extra sütüm var. Oğlum ilk iki gün işemedi ve kaka yapmadı ama hiç telaşlanmadım. İnşallah geçecek dedim doktoru bile aramadım. İnternetten baktım normalmiş. Hiç acaba dediğim bişey olmadı olduysada hemen dua ettim pozitife çevirdim. Nolur kendinize işkence etmeyin. Benim oğlum iki gün emmedi sütümde olmadı sarılık falan çıkmadı asla mama verme fikri beynimden bile geçmedi. İnat ettim sürekli emzirdim boş boş emzik yerine kullandı göğüslerim yara oldu ağlayarak emzirdim. Sünnet sonrası bakımdan korkmadım sonuçta oldu bitti geçecek. Lütfen sakin olunki herşey yolunda gitsin. Gençsiniz enerji dolusunuz kıymetini bilin. Banada kızarsanız kızın size kırılmayacak kadar Olgun bir yaştayım. Başkaları gibi forumu terk edecek falan değilim. İçimden ne geldiyse yazdım. Kusura bakan baksın artık napalım. Allah herşeyi herzaman hayıra dönüştürür nasılsa"
bana da öyle geliyodu,hatta midem bulansa sevinecektim ama baktımkı herkesin hamileliği farklı oluyor..biz şanslı olanlardanız..ha buarada seninle günlerimiz aynıymış cnm ya,cinsiyetlerini öğrenecegimiz isimler bulacagım günleri de görürüz birlikte inş. hayırlısıyla..cuma kontrolden gelince yaz amaaaa.... :)
merhaba arkadaşlar bende yeni yeni foruma girmeye çalışanlardanım :)yardımcı olursanız sevinirim Allaha şükür bende hamileyim bebeğimin doğacağı muhtemel tarih Allahın izniyle 5 yada 6 ocak olarak gözüküyor şimdiden çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin ....
Evt cnm herkesin farklı gerçektenn hamileliği ,bebişler sağlıklı olsunda..
günlerimiz aynı cnm sen daha önce bana yazmıştın hatta günlerimiz aynı.diye...
inşallah cnmmmm inşallahhhh o günleride görürüz..benim erkek olursa aklımda isim varda hiç kız ismi düşünmedim daha erken zatenn..
yazarım cnm mutlaka yeni fotomuzuda koyarım tyzesi bakarsınız..bu kontrolde doktorum ikili test için gün verir herhalde
10+2 olucam cuma günü
Valla benim doktorda çağırmadı, ben doktora bebeği görünce eşimi de çağırabilir miyim dedim evet dedi öylelikle çağırdım :) Heyecana gelince benim ki benden de heyecanlı, ben kendimi onun yanında kalas gibi hissediyorum :))
Hurma doğumu kolaylaştırdığından doğuma yakın yenmesi tavsiye ediliyordu canım ya, öncelerinde düşüğe neden olabiliyormuş, iyice bir araştır istersen..
Gözün aydınn cnm ohh rahatladın insan stres oluyo beklerkenn..darısı bizlere inşallah..:26:
oh iyi cnm geçmiş bulantılar..benimde arada ağrıyo belimde ağrımıya başladı yürürken filan..
mide ağrılarında geçer cnm kısa bi süre sonraa..inş.
sağol tatlımm ..bende bazen şaşırıyorum açım ama ne yesem diye düşünüyorum
senin kontol ne zaman
bende hep kızım olsun istemişimdir ama öğrendiğimden beri hep erkekmiş gibi doğuor içime geçen günde canlı ultrason yapmışlar bana başıma tuz dökmüşler ilk defa duydum böyle bişeyide kv yapmış kız çıktı :) kız olursa ismi kesin cemre olacak yanına ela düşünüyorum çift isim takıntısı var bende erkek olursa çok karışmıyorum ama babası sürekli fikir değiştiriyor en son aslan fatihhan oldu fatih kendi ismi oluyor bu arada bakalım daha kaç kere değişecek
bende hep kızım olsun istemişimdir ama öğrendiğimden beri hep erkekmiş gibi doğuor içime geçen günde canlı ultrason yapmışlar bana başıma tuz dökmüşler ilk defa duydum böyle bişeyide kv yapmış kız çıktı :) kız olursa ismi kesin cemre olacak yanına ela düşünüyorum çift isim takıntısı var bende erkek olursa çok karışmıyorum ama babası sürekli fikir değiştiriyor en son aslan fatihhan oldu fatih kendi ismi oluyor bu arada bakalım daha kaç kere değişecek
aaa pardon cnm unutmusum,bidaha yazmıs oldum..benim de içime hep erkek doğuyor hatta hamile kalmadan önce de sanırım oğlum olur diye düşünürdüm hep hayırlısı tabi ama dr kız derse sok olurummmkız olursa aklımda "SARE" ismi var,erkek olursa eşimin isim düşüncesi sürekli değişiyor hayırlısı bakalım..ikili test için dr buyuk ıhtimalle 2 hafta sonrasını vericek bana ole demişti cunku..buarada ben en son 8.hafta da gtmstm dr a(sen?) cok gecti bakalım p.tesi neler beklicek beni güzrl habrlerle gelmeyi umudediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?