2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hoşbulduk cnmm buralardayım cnm bakıp çıkıyorumm bazen..halsiz oluyorumm.
evt cnm ya bulantılarımız yok ama bazen bakıyorum çoğu arkadaşın midesi bulanıyo bendemi bi tuhaflık var diyorum benim midem bulanmıyo
ama tabi bulanmaması daha iyi yoksa zor olurdu..
benimde cuma günü kontrol az kaldı görücemm miniğimi
seninde az kalmış cnmm..

merhaba arkadaşlar bende yeni yeni foruma girmeye çalışanlardanım :)yardımcı olursanız sevinirim Allaha şükür bende hamileyim bebeğimin doğacağı muhtemel tarih Allahın izniyle 5 yada 6 ocak olarak gözüküyor şimdiden çok heyecanlıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin ....

kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken

melekim oh şükürler olsun,gözün aydın
benim de cumartesi günü taramam var taratıp gelicem inşallah ben de güzel haberlerle dönerim :26:

bana da öyle geliyodu,hatta midem bulansa sevinecektim ama baktımkı herkesin hamileliği farklı oluyor..biz şanslı olanlardanız..ha buarada seninle günlerimiz aynıymış cnm ya,cinsiyetlerini öğrenecegimiz isimler bulacagım günleri de görürüz birlikte inş. hayırlısıyla..cuma kontrolden gelince yaz amaaaa.... :)

kızlar elhamdülillah testim temiz çıkmız allahıma hamdolsun darısı iş. sizlerin başınaaa oyy kalbim yeriden çıkcaktı beklerken

Gözün aydınn cnm ohh rahatladın insan stres oluyo beklerkenn..darısı bizlere inşallah..:26:

oh iyi cnm geçmiş bulantılar..benimde arada ağrıyo belimde ağrımıya başladı yürürken filan..
mide ağrılarında geçer cnm kısa bi süre sonraa..inş.
sağol tatlımm ..bende bazen şaşırıyorum açım ama ne yesem diye düşünüyorum
senin kontol ne zaman

ablanın yaşı kaç bilmem ama yazdıklarından anlaşılıyo ki herşeyin bilincinde davranabilecek kadar olgunlukta bi yaşta..ve cidden harika şeyler yazmış..ama ne yazık ki bizler daha 1. bazılarımız 2. hamileliklerini yaşıyo,düşüklerle uğraşıyoruz falan derken bu olgunlukta bi hamilelik geçiremiyoruz..endişeli,tedirgin ve korku dolu oluyoruz,biçoğumuzun doktor kontrolleri yüreklerimiz ağızda geçiyo..

ama doğruya doğru..dedikleri çok doğru gerçekten..

Evt cnm herkesin farklı gerçektenn hamileliği ,bebişler sağlıklı olsunda..
günlerimiz aynı cnm sen daha önce bana yazmıştın hatta günlerimiz aynı.diye...
inşallah cnmmmm inşallahhhh o günleride görürüz..benim erkek olursa aklımda isim varda hiç kız ismi düşünmedim daha erken zatenn..
yazarım cnm mutlaka yeni fotomuzuda koyarım tyzesi bakarsınız..bu kontrolde doktorum ikili test için gün verir herhalde
10+2 olucam cuma günü

hayırlı olsun sağlıkla kucağını alırsın inşallah aynıyız seninle benimkide 5 ocak tabi tahmini

aaa pardon cnm unutmusum,bidaha yazmıs oldum..benim de içime hep erkek doğuyor hatta hamile kalmadan önce de sanırım oğlum olur diye düşünürdüm hep hayırlısı tabi ama dr kız derse sok olurummm kız olursa aklımda "SARE" ismi var,erkek olursa eşimin isim düşüncesi sürekli değişiyor hayırlısı bakalım..ikili test için dr buyuk ıhtimalle 2 hafta sonrasını vericek bana ole demişti cunku..buarada ben en son 8.hafta da gtmstm dr a(sen?) cok gecti bakalım p.tesi neler beklicek beni güzrl habrlerle gelmeyi umudediyorummmm

Hurma ilgili bilgilendirme yapmak istedim kesinlikle ilk andan itibaren yenmesi gerekenler listesinde

Hamilelikte hurmanın tüketilmesi özellikle tavsiye ediliyor. Hurmanın içeriğindeki şeker kana kolayca karışıyor. Diyetisyenler tatlı krizine giren bayanlara özellikle bir hurma yemelerini tavsiye ediyor. Hurma kandaki şeker seviyesini son derece sağlıklı bir şekilde dengeliyor. Bu kaliteli şeker aynı zamanda yüksek enerji ve güç anlamına da geliyor.

Hamilelikte vücudun folik asite her zamankinden fazla ihtiyacı var. Sürekli gelişen bebeğinizin büyümesini folik asit çok etkiliyor. Kan hücrelerinin çoğalması, vücuttaki hücrelerin yenilenmesi folik asit sayesinde oluyor. Hurma yiyerek alacağınız magnezyum bu dönemde kansız kalmanızı önleyecektir. Hamilelik vücuttaki potasyumun düşmesine neden olur. Hamileliğiniz boyunca vücudunuzda azalan potasyumu hurmayla takviye edebilirsiniz. Hamilelik döneminde sık rastlanan sorunlardan biri de ağrıdır. Hurmanın ağrı ve acıyı azaltıcı etkisi olduğu kanıtlandı. Doğum öncesinde sindirim sisteminizi ve kanallarınızı temizler. Hurma rahim kaslarının güçlenmesini sağlıyor ve ayrıca doğumu daha kolay hale getiren oksitosin maddesi içeriyor. Oksitosin beynin salgıladığı hormonla aynıdır. Bu hormon rahim kaslarının kasılmasını, anne sütünün üretilmesini sağlar. Dolayısıyla hamileliğiniz boyunca size sağlık veren hurma doğumun da kolay olmasını sağlıyor. Doğum bittikten sonra kanamanın durması için ihtiyacınız olan kalsiyum da hurmada var. Ayrıca doğum sonrasında gerginliğinizi azaltıcı, stres gideren, rahatlamayı sağlayan maddeleri de hurmayla almış olursunuz.

Her gün düzenli olarak hurma tüketmeniz hamilelik döneminizde sağlığınıza çok katkı sağlayacaktır

bende hep kızım olsun istemişimdir ama öğrendiğimden beri hep erkekmiş gibi doğuor içime geçen günde canlı ultrason yapmışlar bana başıma tuz dökmüşler ilk defa duydum böyle bişeyide kv yapmış kız çıktı :) kız olursa ismi kesin cemre olacak yanına ela düşünüyorum çift isim takıntısı var bende erkek olursa çok karışmıyorum ama babası sürekli fikir değiştiriyor en son aslan fatihhan oldu fatih kendi ismi oluyor bu arada bakalım daha kaç kere değişecek

canım geçen haftaydı gittim kalp atışını duyduk çok şükür1 hafta geç döllenme olmuş bizim sıpa.artık 1 ay sonra gel şuan herşey normal dedi ikili test için çağırdı temmuz gibi:26:şimde diyor arada gidelim diye çünkü son gidişimde o gelemedi malum kalp atışınıda duyamadı bide küstü bize onu bıraktık diyeoyüzden sanıyorum önümüzdeki haftalarda bi doktor turu yaparız herhalde

bu arada çok şükür progestanı bıraktırdı doktor.folık asıtıde bıraktırdı onun yerine demir+folıkasıt+b12 i,çeren bi ilaç verdi sizler ne kullanıyosunuz kızlar :26:ben 9.haftamdayım şuan

hayırlısı olsun cnmmm,ayy neler konusuyoruz yaa çook heyecanlı

tuz olayını biliyorum..hamile kişiye çaktırmadan başına bi tutam tuz atılıyo,o andan itibaren önce burnunu mu kaşıcak,başını mı ona bakılıyo bizde yapmıştık bi arkadaşa,ama tutmadı tersi çıktı

olsun cnm..bende hep erkek istiyorumm sağlıklı hayırlı olsunda ama içimdende öyle geçiyo..eşimin tarafı herkes erkek diyo biriside kız olucak içmize öyle doğuyo demedi. Oğlum olursa bende geçen seneden isim belirlemiştim.tedaviye başlamadan " KAYRA UMUT " koymak istiyorum ismini
kız olursa hiç isim yok aklımda.
Evt cnm bende öyle düşünüyorum 2 hafta sonrası 12 +2 olucamm.
ben en son 7+1 de gitmişti kalp atışını duymuştuk 3 hafta sonrasına randevu verdi.
bakalım ne yapıyo biizm minik.
inşallah cnm güzel haberlerle geliceksinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…