2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben hiç bilmiyordum makas bıçak olayını biliyorum da tuzu ilk defa duydum burnumu kaşımışım ben oda kız demekmiş ama yanlış hatırlıyorumdur belki dedi

kayra ismini ben de çok beğeniyorum,eşim beğenmedi ama hayırlı sağlıklı olsunlar da isim önemli değil bizim miniklerin büyümüş olmasını hatta elini kolunu oynatmasını bekliyorum ben ilk haberler senden gelecek bekliyoruzzzzzz

ohh çok şükürrrrr.duymuşsun cnmm.
ahh o bir ay geçermi cnmm bencede gidersin..
benim eşimde kalp atışını duyamadı..üzülüyo çoçuğumu göremedim diye.
cuma günü mutlaka oda girer odaya.üzülüyo sonra..
benim doktorumda 7+1 de gidiiğimde bıraktırdı folik asiti .diğer vitaminleride.benim karaciğer enzimelrin yüksek çıkmıştı o yüzden çoğu ilaçımı bıraktırdı.bakalım dün benden istediği kan testlerini bide idrar testlerini yaptırdım nasıl çıkıcak sonuçlar merak ediyorum.ben şuan sadece crinone jel bide clexan iğne kullanıyorum.
.

Son düzenleme:

valla bu bilgiye nasıl sevindim anlatamam, hurmaya bayılırım bir kutusunu bir kerede yiyebilirim o derece seviyorum, ama bu sitede okudum zararlı diye ondan korktum bende canım istediği halde almadım yemedim.. Sağolasınnnnnnnn..

Ben de çok kızım olsun istiyorum ama erkek hissediyorum.. Bana da o tuzu serpmişler o sonuca göre kız ama bakalım :) heralde 1 ay sonra net sonuca ulaşırız :)

Benim için farketmezde kız derse herkes çok şaşıracak o kadar alıştırdılarki erkek olacağına herkes erkek hissediyor diyorum evlat ayıracaksınız çaktırmıyolar ama kesin ayıracaklar bu kadar erkek istenmez ki :)

Hurmayı kuzenim yemişti bebeği duyduğu günden doğuma girdiği ana kadar hem çok sütü oldu sonrasındada hemde faydalı kuranda bile geçiyor abartmadan yiyebiliriz :)

Öncelikle eli ayağı sağlığı tam olsun ama kız olsun diyenlerdenim :)

bu arada çin takvimine baktınız mı sonuçlar ne :)

benim eşimde çok beğenmedi ama ben kafaya taktım.çünkü bu hamilelikte en çok mmücadeleyi ben verdim eşime kızıyorum o yüzden isim benim hakkım diyeeeee bakalımm ne olucak
bende öyle düşünüyorumm isim için erken zaten..hayırlısyla gelsinlerde..
ben dün aslında gördüm miniğim bide cuma görücem erken olucak ama böyle oldu.dün araştırma hastanesine testlerimi yaptırmaya gitmiştim gebe poliklinğine doktorda muayene etti.miniğim büyümüş.28mm olmuş.annemle gitmiştik onada gösterdi bak bu kafası kollar, kalbi nasıl atıyo diyo annem cuma günü hareketlerinide görürüm inşallahhhh..

aynennnn ya benim de annem erkek kıyafetlerinden erkek isimlerinden bahsedyor,diorum anne ya kızsa yok yok erkek diyo saka gibiler yaaaa...

slm arkadaslar hurmadan bahsetmissiniz tecrubelerime dayanarak yaziyorumdoguma yakin yemeye baslayin hurma rahimde acilmaya neden oluyor ve dogumu kolaylastiriyor

hurma olayı süpermişşşş,ben de severim rahat rahat yeriz artık çin takvimine göre bebeğim erkek senin?

ay ben onların kollarını yerim yaaa aminnnnn canım inşallah görürüz :)

Selamlar herkese

İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)

Selamlar herkese

İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)

cinsiyeti belli mi ki cnm,eğer öyleyse hayırlı ugurlu olsun darısı da bize olsun.. isim ne olacak peki?

Selamlar herkese

vaaaav aynı ismi hem sen,hem baban heee?çok ilginç cidden...
hiç birbirinizden haberiniz yokken,hiç muhabbeti geçmemişken mi oldu bu?
aaaay merak ettim..isim ne?

inanmıyorum ne kadar güzel bir şey :)

:)

cinsiyeti belli mi ki cnm,eğer öyleyse hayırlı ugurlu olsun darısı da bize olsun.. isim ne olacak peki?

Sağolasın canım. Amin inşallah. Evet 9+6 da öğrendik bayağı erken göründü bizimki
Mustafa ismini gördük ikimiz de. İkinci isimleri de gördük ama bir kaç tane Bakalım sağlıkla gelsin de isim işi kolay.

aynennnn ya benim de annem erkek kıyafetlerinden erkek isimlerinden bahsedyor,diorum anne ya kızsa yok yok erkek diyo Saka gibiler yaaaa...

annemin 3 tane kız torunu var ondan bu kadar erkek istiyor diye umut ediyorum herşey erkek ama annemle farklı şehirdeyiz çok uzak değiliz ama olsun telde konuşuyoruz sürekli işte bugun şunu yedim kesin erkek yüzüm dökülüyor kesin erkek dedim herşey erkek kız belirtisi yokmu hiç :)

bizde de erkek beklentisi var...eşim,babam ,kardeşim...benm içime hiçbişey dogmuyor..ama tuzlu cok yiyorum...bu bir erkek belirtisi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…