[sıze=3]tuz olayını biliyorum..hamile kişiye çaktırmadan başına bi tutam tuz atılıyo,o andan itibaren önce burnunu mu kaşıcak,başını mı ona bakılıyoBizde yapmıştık bi arkadaşa,ama tutmadı tersi çıktı [/sıze]
olsun cnm..bende hep erkek istiyorumm sağlıklı hayırlı olsunda ama içimdende öyle geçiyo..eşimin tarafı herkes erkek diyo biriside kız olucak içmize öyle doğuyo demedi.Oğlum olursa bende geçen seneden isim belirlemiştim.tedaviye başlamadan " KAYRA UMUT " koymak istiyorum ismini
kız olursa hiç isim yok aklımda.
Evt cnm bende öyle düşünüyorum 2 hafta sonrası 12 +2 olucamm.
ben en son 7+1 de gitmişti kalp atışını duymuştuk 3 hafta sonrasına randevu verdi.
bakalım ne yapıyo biizm minik.
inşallah cnm güzel haberlerle geliceksinnnnnnn
canım geçen haftaydı gittim kalp atışını duyduk çok şükür1 hafta geç döllenme olmuş bizim sıpa.artık 1 ay sonra gel şuan herşey normal dedi ikili test için çağırdı temmuz gibi:26:şimde diyor arada gidelim diye çünkü son gidişimde o gelemedi malum kalp atışınıda duyamadı bide küstü bize onu bıraktık diye oyüzden sanıyorum önümüzdeki haftalarda bi doktor turu yaparız herhalde
bu arada çok şükür progestanı bıraktırdı doktor.folık asıtıde bıraktırdı onun yerine demir+folıkasıt+b12 i,çeren bi ilaç verdi sizler ne kullanıyosunuz kızlar :26:ben 9.haftamdayım şuan
Hurma ilgili bilgilendirme yapmak istedim kesinlikle ilk andan itibaren yenmesi gerekenler listesinde
Hamilelikte hurmanın tüketilmesi özellikle tavsiye ediliyor. Hurmanın içeriğindeki şeker kana kolayca karışıyor. Diyetisyenler tatlı krizine giren bayanlara özellikle bir hurma yemelerini tavsiye ediyor. Hurma kandaki şeker seviyesini son derece sağlıklı bir şekilde dengeliyor. Bu kaliteli şeker aynı zamanda yüksek enerji ve güç anlamına da geliyor.
Hamilelikte vücudun folik asite her zamankinden fazla ihtiyacı var. Sürekli gelişen bebeğinizin büyümesini folik asit çok etkiliyor. Kan hücrelerinin çoğalması, vücuttaki hücrelerin yenilenmesi folik asit sayesinde oluyor. Hurma yiyerek alacağınız magnezyum bu dönemde kansız kalmanızı önleyecektir. Hamilelik vücuttaki potasyumun düşmesine neden olur. Hamileliğiniz boyunca vücudunuzda azalan potasyumu hurmayla takviye edebilirsiniz. Hamilelik döneminde sık rastlanan sorunlardan biri de ağrıdır. Hurmanın ağrı ve acıyı azaltıcı etkisi olduğu kanıtlandı. Doğum öncesinde sindirim sisteminizi ve kanallarınızı temizler. Hurma rahim kaslarının güçlenmesini sağlıyor ve ayrıca doğumu daha kolay hale getiren oksitosin maddesi içeriyor. Oksitosin beynin salgıladığı hormonla aynıdır. Bu hormon rahim kaslarının kasılmasını, anne sütünün üretilmesini sağlar. Dolayısıyla hamileliğiniz boyunca size sağlık veren hurma doğumun da kolay olmasını sağlıyor. Doğum bittikten sonra kanamanın durması için ihtiyacınız olan kalsiyum da hurmada var. Ayrıca doğum sonrasında gerginliğinizi azaltıcı, stres gideren, rahatlamayı sağlayan maddeleri de hurmayla almış olursunuz.
Her gün düzenli olarak hurma tüketmeniz hamilelik döneminizde sağlığınıza çok katkı sağlayacaktır
bende hep kızım olsun istemişimdir ama öğrendiğimden beri hep erkekmiş gibi doğuor içime geçen günde canlı ultrason yapmışlar bana başıma tuz dökmüşler ilk defa duydum böyle bişeyide kv yapmış kız çıktı :) kız olursa ismi kesin cemre olacak yanına ela düşünüyorum çift isim takıntısı var bende erkek olursa çok karışmıyorum ama babası sürekli fikir değiştiriyor en son aslan fatihhan oldu fatih kendi ismi oluyor bu arada bakalım daha kaç kere değişecek
valla bu bilgiye nasıl sevindim anlatamam, hurmaya bayılırım bir kutusunu bir kerede yiyebilirim o derece seviyorum, ama bu sitede okudum zararlı diye ondan korktum bende canım istediği halde almadım yemedim.. Sağolasınnnnnnnn..
Ben de çok kızım olsun istiyorum ama erkek hissediyorum.. Bana da o tuzu serpmişler o sonuca göre kız ama bakalım :) heralde 1 ay sonra net sonuca ulaşırız :)
kayra ismini ben de çok beğeniyorum,eşim beğenmedi amahayırlı sağlıklı olsunlar da isim önemli değil bizim miniklerin büyümüş olmasını hatta elini kolunu oynatmasını bekliyorum ben ilk haberler senden gelecek bekliyoruzzzzzz
Benim için farketmezde kız derse herkes çok şaşıracak o kadar alıştırdılarki erkek olacağına herkes erkek hissediyor diyorum evlat ayıracaksınız çaktırmıyolar ama kesin ayıracaklar bu kadar erkek istenmez ki :)
Hurmayı kuzenim yemişti bebeği duyduğu günden doğuma girdiği ana kadar hem çok sütü oldu sonrasındada hemde faydalı kuranda bile geçiyor abartmadan yiyebiliriz :)
Öncelikle eli ayağı sağlığı tam olsun ama kız olsun diyenlerdenim :)
bu arada çin takvimine baktınız mı sonuçlar ne :)
benim eşimde çok beğenmedi ama ben kafaya taktım.çünkü bu hamilelikte en çok mmücadeleyi ben verdim eşime kızıyorum o yüzden isim benim hakkım diyeeeeebakalımm ne olucak
bende öyle düşünüyorumm isim için erken zaten..hayırlısyla gelsinlerde..
ben dün aslında gördüm miniğim bide cuma görücem erken olucak ama böyle oldu.dün araştırma hastanesine testlerimi yaptırmaya gitmiştim gebe poliklinğine doktorda muayene etti.miniğim büyümüş.28mm olmuş.annemle gitmiştik onada gösterdi bak bu kafası kollar, kalbi nasıl atıyo diyo annemcuma günü hareketlerinide görürüm inşallahhhh..
hurma olayı süpermişşşş,ben de severim rahat rahat yeriz artıkçin takvimine göre bebeğim erkek senin?
Selamlar herkese
İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)
Selamlar herkese
İsimler konuşulmaya başlanmış :) Ben rüyamda oğlumun ismini gördüm, işin ilginci aynı ismi babam da görmüş :) O bir de cinsiyeti öğrenmeden görmüş :)
Selamlar herkese
inanmıyorum ne kadar güzel bir şey :)
cinsiyeti belli mi ki cnm,eğer öyleyse hayırlı ugurlu olsundarısı da bize olsun.. isim ne olacak peki?
aynennnn ya benim de annem erkek kıyafetlerinden erkek isimlerinden bahsedyor,diorum anne ya kızsa yok yok erkek diyoSaka gibiler yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?