Yarasın :)
Paşa rahatladı hiç foruma uğramıyor valla.
Ya sürekli büyüklerim hamileiklerinin çok rahat geçtiğinden bahsediyorlar bana. Hiç anlamamışlar falan. Onları duyunca rahatlıyorum biraz. Yoksa niye belirti yok diye kafayı yiycem.
Allahtan geceleri üç dört kere tuvalete kalkıyorum.
Yarasın :)
Paşa rahatladı hiç foruma uğramıyor valla.
Ya sürekli büyüklerim hamileiklerinin çok rahat geçtiğinden bahsediyorlar bana. Hiç anlamamışlar falan. Onları duyunca rahatlıyorum biraz. Yoksa niye belirti yok diye kafayı yiycem.
Allahtan geceleri üç dört kere tuvalete kalkıyorum.
Evet canım zaten genişti halısahaya döndü valla:) ucu çok çok fena ya hep sürecekmiş böyle burda yeni bi anne varda aman diyim 7. Aydan sonra kakao yağı sür ben sürmedim hep yara şimdi ağlaya ağlaya emziriyorum dedi:s ay bebek kopartır emerken bu hassasiyetle nası emecek bilemedim bişeyler sürmek bakımını yapmak gerek
ben gögüs ucuma dokunamam öyle garip bir huyum vardır mahvolurum nasıl sürcemki ayyy deicek artıkk ıyyyyyyyy
:)) ayy canım güldürdün beni huyun varsa sıkıntı valla benim acı geçsinde hertürlü sürerim de oraya yağ sürsek içine falan kaçar diyom:) ay bu acemilik mahvetti beni:) yeni yeni şeyler yaşıoz hiç oraya bişey sürmedim bu yaşıma kadar
daha çok var ama en iyi krem şuymuş
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 10 ML - e-bebek.com
ablamın 9 aylık bebeği ondan biliyorum, başka hiç birşey iyi gelmiyor, emziriken çok ağlayanı, sızlayanı, memeleri kanayanı gordum,
bu krem %100doğal ve sadece memeye değil mesela bebeğin kendini tırmıkladı jilet gibi tırnaklarıyla :)))) ona da sürebiliyormuşsun,
not alın isterseniz
bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor
o acemilik gerçekten benide mahfettim doğrumu yapıyom yanlışmı sürekli google da bişeyler soruyom
Soda, yeşil elma, karpuz, kayısı yani çok şekerli olmayan soğuk meyveler :)
acaba bunun 4lüsü ne kadardır
bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor
beimde gögüs ucum çok agrıyo birde sanki uçları genişledi gibi böyle açıldı gibi gözlemledim ama sizdede varmı
Ayy memleketime gitmişin pozcu falan gezmişindir:) özledim yaaa annemleri evimi bizde 10 güne Ankaraya ordan nişan izmir ordan istanbul geri ankara ordan mersin yapıcaz busene şehirlerarasında hostes olsam bukadar dolaşmazdım:) Mersin yanıodur şimdi deniz keyfi yapsaydınız bi
Valla ben bu gidişimde dra dicem bişey versin şuan iğneyi ucuna batırıolar sanki:S oyuldu göğsüm kaşıyıp koparasım var acaba sıksam süt çıkarmı onunmu sıkıntısı diyorum:)) çok basit sanırdım hamileliği karnın şişio okadar falan diye:)
bugün erkenden kalktım bayram çocukları gibi giyindim bir sevinçle evden eşimle çıktık yollar düştükallahım ne heyecan var bir bilseniz yavrumu görmeye gidicektim çünkü kkdan 3 arkadaşla bulustum sonra arda beyim muayenesine gittik eşimle allahım ismimi söylediler hemen kalktık eşimle muayene odasına girdik eşimi çıkardı hemşiresi sizi çagırırıırz dediler garip eşim çıktı ben hemşireyle kaldım içerde beni hazılarladı arda bey geldi allahım dediki hadi bismilah işşallah annesi kalp atısını duyarız dedi ve muayene etmeye başladı bir baktı benim melek yavrum suyun içinde hareket ediyor işte annesi kalp atışı dedi eşini çagırın dedi eşim geldi arkanda duruyor babası bak bebeginiz dedi dilimdeki tek laf kalp atışarını duydumya tak tak gömbür diye ses geldi maşşallah kesesi suyu herşeyi uyumlu dedi ah dedim arda bey ben bu bebege kavuşmak için neler yaptım dinle sesini annesi dedi kalp atısının sesini açtı allahım dedim bu ses ne güzel bir ses dedim annelik işte arda bey beni muayene ederken aglamaya başladım ah ömürümünde kalp atışı böyle atıyordu cennet kuşumun dedim şimdi bile aglıyorum bunu yazarken yeşim hanım arda beyim hemşiresi aglamaya başladı benle peçete verdi arda bey kızdı paşacım üzülme bak mucizen karşında bebegine merhaba de bak o sana sesiyle merhaba diyor dedi aglıyorum nasıl ama hıçkıra hıçkıra yeşim hanım muayeneden çıktı dışarı meyerse benim aglamam dayanamamış garibim doktor annesi hadi giyin dedi eşimle odadayız girdi içeri dediki bana paşa hanım yemin olsun okadar bu işi yaparım ben daha böyle bir vaka görmedim çok zor aglayan biriyim helal olsun benide aglattınız dedi dedim evlatlarımın kokusu burnumda tütüyor artık bende istiyorum bebeklerimi kucagıma alıyım kokluyum bagrıma basıyım artık miletin bebeklerine imrenmek istemiyorum dedim bende benden bir parça olsun istiyorum dedim başladım aglamaya eşimde bana sarıldı paşa yapma dedi ne olur aglama dedim sesini duydunmu ay ne güzeldi kalp atısı dedim ben agladıkça eşim bana sarıldı aglama dedi hemsşirede benle agladı ne zor biliyormusunuz 3 kayıp yaşamak ve 4 hamile olmak korkuyorum allahım buda gitmesin benle kalsın giderse halim nece olur muayenede okadar agladımki yüzüm su oldu hep hep dua ettim allahım ben mutlu ettim sen bebegi ollmayanlara bebek hasretiyle yananlara tez elinden nasip et kimseyi kimseiyi imrendirme dedim eşimde amin dedi bugün çok güzel bir gün geçirdim öyle böyle degil rabbime binlerce şükürler olsunki evladımın kalp atışını duydum allahım kulaklarımdan gitmiyor allahım işşallah kucagıma aldıgım günleri mevlüdünü yaptırmayı nasip etsin işşallah evlat kokosunu şimdiden aldım 2 temmusta muayeneye çagırdı beni bakıcaz artık allah kerim ozaman jelibonum 9 haftayı geçicek allahım karnımdaki ömür ver eşimi ilk defa bu kadar mutlu gördüm bugün bana karpuz aldı eşim istiyorum diye kiraz aldı biizim kereta kiraz seviyor teyzeleri allahım hepinizden razı olsun bir degil bin kere işşallah dualarınızı eksik etmeyin üstümden evladımı bu sefer kucagıma alıyım cennet degilde benle kalsın gitmesin allahım paşamla köpügümü söyledim temaz etmessen birşey yok dedi ben her gece ikisinide öpmeden uyumazdımki şimdi onlara dukunamamak çok zor artık katlanıcaz rahim dikişini söyledim daha sonra konuşuurz dedi 2 temmusta bebegimi görmeye gidicen işşallah allahım bu sefer ben inanıyorumki benle kalıcak bebegim onun kokusu burnumda tütüyor çok yoruldum az dinlenmek lazım uyku vakti sonra görüşürüz artık üzüntülerimi degil mutluluklarımı yazıcam işşallah buraya dua edin bana bebegimi alayım kucagıma bende sizlere ediyorum inanın namazlarımı söyledim şimdilik ibadet iyi ama ilerde yasaklayabilirim risklisin dedi secde etmeden ben nasıl dururumki leklenmelerimide söyledim onlar normal dedi daha aklımda okadar şey vardı unuttum vallahi sonra aklıma gelirse yazarım
Ewet cnm benimkide acildi banyo yapiyorum hergun acilan yer pismis gibi agriyo we beyazliklar cikiyor sende warmi bole bise
beyazlık yok bende senden sut geliyodur belki annem demişti gelebilir diye
merhaba kızlar napıosunuz?ben hala raporluyum evdeyim.ama pzt günü iş başı yapacam.işim zor inş bebişime bişi olmaz ya...8 haftayı devirdik. bi 5 hafta daha gecse düşük riskim iyice azalcak.diken üstü olmak çok zormuş.
Ne güzel işte bende aynıyım aslında bir hafta rahatım bir hafta biraz sıkıntılı oda az oluo genelde cumaya doğru az bi ağrım olur:) amma dinlemişim kendimi:) hiç istiğfar etmedim mesela acıkınca midem bulanıo bişeyler yiyorum iştahlı iştahlı sonra geçio bulantım ondan kilo aldım zaten:) herkesin hamileliği farklı oluo canım ya kimisi serumla ayakta duruo şanslıyızda haberimz yok
Pasam sabah bi girdi ortalarda yok şimdi:) bende sabah bi kalkıom geri yatıom uyku düzenim hiç yok ya geç yatıom hepbebişi etkilemiyordur umarım
merhaba kızlar napıosunuz?ben hala raporluyum evdeyim.ama pzt günü iş başı yapacam.işim zor inş bebişime bişi olmaz ya...8 haftayı devirdik. bi 5 hafta daha gecse düşük riskim iyice azalcak.diken üstü olmak çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?