2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ne güzel işte bende aynıyım aslında bir hafta rahatım bir hafta biraz sıkıntılı oda az oluo genelde cumaya doğru az bi ağrım olur:) amma dinlemişim kendimi:) hiç istiğfar etmedim mesela acıkınca midem bulanıo bişeyler yiyorum iştahlı iştahlı sonra geçio bulantım ondan kilo aldım zaten:) herkesin hamileliği farklı oluo canım ya kimisi serumla ayakta duruo şanslıyızda haberimz yok

Pasam sabah bi girdi ortalarda yok şimdi:) bende sabah bi kalkıom geri yatıom uyku düzenim hiç yok ya geç yatıom hep bebişi etkilemiyordur umarım

Son düzenleme:

banada aynı şeyi söylüyorlar en yakını ablam 2 tane doğurdu hemde normal ama ben yinede korkuyom

daha çok var ama en iyi krem şuymuş
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 10 ML - e-bebek.com

ablamın 9 aylık bebeği ondan biliyorum, başka hiç birşey iyi gelmiyor, emziriken çok ağlayanı, sızlayanı, memeleri kanayanı gordum,

bu krem %100doğal ve sadece memeye değil mesela bebeğin kendini tırmıkladı jilet gibi tırnaklarıyla :)))) ona da sürebiliyormuşsun,

not alın isterseniz

ben gögüs ucuma dokunamam öyle garip bir huyum vardır mahvolurum nasıl sürcemki ayyy deicek artıkk ıyyyyyyyy

:)) ayy canım güldürdün beni huyun varsa sıkıntı valla benim acı geçsinde hertürlü sürerim de oraya yağ sürsek içine falan kaçar diyom:) ay bu acemilik mahvetti beni:) yeni yeni şeyler yaşıoz hiç oraya bişey sürmedim bu yaşıma kadar

Son düzenleme:

o acemilik gerçekten benide mahfettim doğrumu yapıyom yanlışmı sürekli google da bişeyler soruyom

Ay bu iyiymiş canım ya çok saol valla yalnız 10 ml küçücük bişi olmasın bu bana yetmez diomuşum:) aslında madeacasol sürülüomu oraya benim sihirli merhemimdir o kategoriside A ,bunu kesin alıcam daa erken tabi ozamanlara ulaşırız inşallah 32. Haftada başlayın dio

o acemilik gerçekten benide mahfettim doğrumu yapıyom yanlışmı sürekli google da bişeyler soruyom

Valla ben bu gidişimde dra dicem bişey versin şuan iğneyi ucuna batırıolar sanki:S oyuldu göğsüm kaşıyıp koparasım var acaba sıksam süt çıkarmı onunmu sıkıntısı diyorum:)) çok basit sanırdım hamileliği karnın şişio okadar falan diye:)

acaba bunun 4lüsü ne kadardır

Canim 4luye ne gerek war gobeginden su cekecek cok gerekli degil egerb2 ve 3 kan testi olarak oluyor egerbproblem cikarsa 4lu diyorlar ama yaptirmasanda olur

bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor

Walla cnm dedigin seylerde bana iyi gelmedi ben bi cozum bulamadim allahtan simdi bir iyiyim bir kotu bole atlatirim heralde

beimde gögüs ucum çok agrıyo birde sanki uçları genişledi gibi böyle açıldı gibi gözlemledim ama sizdede varmı

Ewet cnm benimkide acildi banyo yapiyorum hergun acilan yer pismis gibi agriyo we beyazliklar cikiyor sende warmi bole bise

Canim mersinden dr ayarladinmi kendine yardimci olabilirim

benim şuanda sadece sırtım ağrıyor ve hep açım hiç doymuyorum göğüslerimdede hassasiyet var ama o kadar fazla değil mucize ilaç zeytinyağ belki onada işe yarar bi büyüğe sor istersen

Allah hiç kimseyi evlatla sınamasın.
İnşaallah bu kez sağlıkla yavruna kavuşursun paşam.

bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor

Meyveli soda, kavun, karpuz, şeftali, çubuk kraker, zeytin, peynir, ayran, cacık. Şimdilik aklıma gelenler.

Bir arkadaş çamaşırların koktuğunu yazmış. Aynısı bana da oluyor. Tertemiz çamaşırlara yaklaşamıyorum.

Haftalardır mutfağa giremiyorum. Resmen özledim mutfağımı. İşin ilginci başka evlerde hiç koku almıyorum, mutfaklarda çokrahat oturuyorum. 6.haftamdan beri sulu yemek yiyemiyorum ki en sevdiğim şeydir sulu yemek nasıl özledim anlatamam. Kuru yiye yiye kurudum kaldım.

Afedersiniz tuvalete girmek bile işkence gibi, öğüre öğüre çıkıyorum. Progestan jel kullanıyorum ama nasıl bir de bana sorun. Yanıma soda alıyorum, jeli sıktıktan hemen sonra dikiyorum kafama.

Canim mersinden dr ayarladinmi kendine yardimci olabilirim[/QUOTE]

Canım ankarada doğurim diyorum ama mersinde olsam yenişehir tıpta çok tatlı bi kadın var ona gidebilirdim veya ortadoğu hastanesinede ii diolar bide ımcde bi dr varmış ona annem gidiodu sen sistem tıpa gidiosun dimi orda bi bayana gitmiştim ben çok somurtkan bişeydi orda erkek bi dr söylemiştin daa önce yazdığında hatırlıom benim eşim erkeğe doğurtmaz beni:)) adam kıskanç şakasını bile yaptırmıo bende hep kadınarı araştırıom:)

beyazlık yok bende senden sut geliyodur belki annem demişti gelebilir diye

Bende yok öyle birşey eskiden olurdu ama benim ucunun kenarlarıda acıo hormonal ya napsak geçmez bu arada madeacasol die bi merhem var ben herşeye kullanırım meme çatlakları için drda veriomuş en çok buna sevindim çok zararsız old biliyorum çünki karın çatlağınada ii gelio vajinal mantara sivilceye her derde deva bi hücre yenileyici lazer yaptırırken tanışmıştım hala kullanırım yanığada ii gelio gebelik kategorisi A kzlar tavsiye ederim

merhaba kızlar napıosunuz?ben hala raporluyum evdeyim.ama pzt günü iş başı yapacam.işim zor inş bebişime bişi olmaz ya...8 haftayı devirdik. bi 5 hafta daha gecse düşük riskim iyice azalcak.diken üstü olmak çok zormuş.

Bir arkadaş çamaşırların koktuğunu yazmış. Aynısı bana da oluyor. Tertemiz çamaşırlara yaklaşamıyorum.

Haftalardır mutfağa giremiyorum. Resmen özledim mutfağımı. İşin ilginci başka evlerde hiç koku almıyorum, mutfaklarda çokrahat oturuyorum. 6.haftamdan beri sulu yemek yiyemiyorum ki en sevdiğim şeydir sulu yemek nasıl özledim anlatamam. Kuru yiye yiye kurudum kaldım.

Afedersiniz tuvalete girmek bile işkence gibi, öğüre öğüre çıkıyorum. Progestan jel kullanıyorum ama nasıl bir de bana sorun. Yanıma soda alıyorum, jeli sıktıktan hemen sonra dikiyorum kafama.[/QUOTE]

Canım ya senin baya sıkıntılıymış neden bu kadar bireysel farklılık var anlamadım gitti kimisinin hiç midesi bulanmıo kimisi duramıo ay geçmiş olsun canım dikkat et kendine baya zor olmuş ya daa hamilelikten bi tat alamamışındır sen inşallah geçer bulantılarında rahat edersin

geçmiş olsun inşallah riskin biran önce geçer

Üç ayda üç kez çıkardım yediğimi birinde de güneş çarptı zaten. Üç hafta ara çokmuş bana, bozdu beni :)
En azından yirminci haftaya kadar iki haftada bir gitseydim iyiydi.

Meraba canım işte çok yorma kendini 8 hafta bitmiş bişey kalmamış hep diken üstüyüz çok dinliom bende kendimi bi geleydik sonuna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…