inşallah öyle olmam yani pek benzemiyorum o kesintisiz kusardı neredeyse hamileliğini hiç iyi anamıyor ne yazıkki... süt konusunda benimde zorlamam şart.. meyveli çikolatalı sütler olur dimi :S makarna yemiyorum hiç pilav da az yerim... sebze ve et yiyorum.. bi öğün biri bi öğün biri.. benim kahvaltıyı düzenlemem şart galibaa...... ben 11+4 de bi gideyim de çünkü 15 gün sonra gel dedi bana 17-18. gün olacak o gün.. yapmazsa bi hafta daha beklerizz artıkk
Canım ya senin baya sıkıntılıymış neden bu kadar bireysel farklılık var anlamadım gitti kimisinin hiç midesi bulanmıo kimisi duramıo ay geçmiş olsun canım dikkat et kendine baya zor olmuş ya daa hamilelikten bi tat alamamışındır sen inşallah geçer bulantılarında rahat edersin
banada aynı şeyi söylüyorlar en yakını ablam 2 tane doğurdu hemde normal ama ben yinede korkuyom
Bir arkadaş çamaşırların koktuğunu yazmış. Aynısı bana da oluyor. Tertemiz çamaşırlara yaklaşamıyorum.
Haftalardır mutfağa giremiyorum. Resmen özledim mutfağımı. İşin ilginci başka evlerde hiç koku almıyorum, mutfaklarda çokrahat oturuyorum. 6.haftamdan beri sulu yemek yiyemiyorum ki en sevdiğim şeydir sulu yemek nasıl özledim anlatamam. Kuru yiye yiye kurudum kaldım.
Afedersiniz tuvalete girmek bile işkence gibi, öğüre öğüre çıkıyorum. Progestan jel kullanıyorum ama nasıl bir de bana sorun. Yanıma soda alıyorum, jeli sıktıktan hemen sonra dikiyorum kafama.
oyy ben işte ben çok fena oluyorum o çamaşırlar yüzünden ağlicam o kadar sinirleniyorum
çamaşır kuruyo ütüleniyo alıyorum elime tam giyerken bi kokuyo offf alıp atıyorum makineye
sadece suyla yıkasam temiz olmaz.napçam bilmiyorum
tuvalete girince de oluyo
ben geçen haftaya kadar peynir ekmekle beslendim ama şimdi başka şeyler de yiyorum yiyemezsem biraz zorluyorum
oyy ben işte ben çok fena oluyorum o çamaşırlar yüzünden ağlicam o kadar sinirleniyorum
çamaşır kuruyo ütüleniyo alıyorum elime tam giyerken bi kokuyo offf alıp atıyorum makineye
sadece suyla yıkasam temiz olmaz.napçam bilmiyorum
tuvalete girince de oluyo
ben geçen haftaya kadar peynir ekmekle beslendim ama şimdi başka şeyler de yiyorum yiyemezsem biraz zorluyorum
Üç ayda üç kez çıkardım yediğimi birinde de güneş çarptı zaten. Üç hafta ara çokmuş bana, bozdu beni :)
En azından yirminci haftaya kadar iki haftada bir gitseydim iyiydi.
Allah yardımcımız olsun.
Ben maske aldım, çok zorlandığımda takıyorum.
:)) ay komiğime gitti bi misafir geliomuş sen maskeyi takıon durun yanaşmayın eşim bi koklasın öyle içeri alıcam falan:)) ya acayip hassas bi burnumuz oluyo valla dünya bana kokuyomuş gibi gelio bende aynıyım sadece midem bulanmıo geçen bi kamyonun yanından geçiom mazot kokusu geldi durmuş arabayı derin derin kokladım:))) hoşuma gitti arkadaşa diom sen tinerci olucan yakında dio:)) kokuları bende duyuyom çamaşırdaki falan sigarayıda bıraktım herşey kokuo ama eşim sigara içince öyle iğrenç kokuyoki diyorum ölmüş böcek gibi kokuosun iye:)) bide ayaklı süpürgemin fanından çıan koku eşim gibi kokuo içine bişey mi açtı diyorum dünya kokuo soğan kokusuna hiç tahamülüm yoktu bi ara
Hayalotuuum nasilsinnnn. Yakalddimmm seniiii ocak anneleri yepinize selamlar bebislerinizi hayiirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Evet herşey kokuyor gibi. Eşime diyorum mutfak sana kokuyor mu yok diyor. İşin kötüsü evdeki koltuklar da kokmaya başladı. Ne olacak böyle bilmiyorum.
Eşime hiç yanaşamıyorum. Kocamı özledim vallahi :)
:)) niye kokuyo bukadar herşey anlamadım en çok mutfak kokuo bana inşallah geçer bu hassaiyet beni çok etkilemio hiç öğürmedim sadece iğreniom
Koku duyusu çok hassaslaşırmış hamilelerde. Çekmeden önce inanmazdım ama başa gelince anladım :)
Ben mutfağa girmeye kalkayım öğürerek zor atıyorum kendimi dışarı. Ne kokuyor anlamıyorum da her şey kapalı, çöp yok bir şey yok.
Annemin mutfağına giriyorum, derin derin nefes alıyorum var mı böyle bir şey
Kızlar aklınızda bulunsun.
Çiğ köfte ve kapalı dondurma yemeyin.
Güvendiğiniz yerlerden açık dondurma tüketin.
Kapalı dondurmada katkı maddesi varmış ben de sakıncalı olduğunu yeni öğrendim.
Normalde çoğu şeyde var meyve suyunda bile ben arada yiyom valla dayanamıom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?