2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım çikolatalı içme istersen de süte pekmez falan katsan daha iyi olur.çünkü kakaoyu pek tavsiye etmiyolar
bi de onlarda katkı var şeker var.veya peynire ağırlık ver.doktor bana günde 2 bardak süt dedi.biri ara öğün sabah içilecek,
biri de yatmadan önce.sebze yemen güzel en azından,et de yiyomuşsun tamam işte.
muhtemelen 11+4 te yapar senin ikilini
bu haftasonu gidicem ben de ikiliye deneyimlerimi anlatırım.tabi güzel haberlerle dönebilirsem

Sağol canım. Bebeğimiz zor geldi, hamilelik de zor geçiyor ama bugünümüze şükür Allah beterinden saklasın.
Bulantılarımın geçmesini sadece bebeğimin iyi beslenmesi için istiyorum. Su bile içemiyorum. Süt içmem lazım ama yok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

oyy ben işte ben çok fena oluyorum o çamaşırlar yüzünden ağlicam o kadar sinirleniyorum
çamaşır kuruyo ütüleniyo alıyorum elime tam giyerken bi kokuyo offf alıp atıyorum makineye
sadece suyla yıkasam temiz olmaz.napçam bilmiyorum
tuvalete girince de oluyo
ben geçen haftaya kadar peynir ekmekle beslendim ama şimdi başka şeyler de yiyorum yiyemezsem biraz zorluyorum

Allah yardımcımız olsun.
Ben maske aldım, çok zorlandığımda takıyorum.

ben normalde her sabah işe gelmeden evden aç çıkmayım diye peynır ekmek yiyordum ama bugun yiyemedim bende hassaslaşmaya başladım heralde

Üç ayda üç kez çıkardım yediğimi birinde de güneş çarptı zaten. Üç hafta ara çokmuş bana, bozdu beni :)
En azından yirminci haftaya kadar iki haftada bir gitseydim iyiydi.

Maşallah seninde az bulanmış miden 3 hafta olmadı ya sen gideli:) ben hatırlamıom en son ne zaman gittim bi sıkıntı olsa hissederim diye düşünüyorum bilmiomki biz varya 2 haftada bir gitsek ne güzel olur eskiler nası d ayanırmış annem Allah bilir 3 kere girmiştir ultrasona:) iidir ya can bu baksana yıllardır yaşıoz kalbimiz atıo Allaha şükür bebeğimizde bi canlı artık eceline kadar yaşayacak inşallah rabbim uzun ömür verir bebişlerimize sen ben gibi oda öyle düşünmek lazım varya düşününce orda oluşması için bile neler oluyo içimizde düşününce benim hamile kalmam imkansız diodum yumurtlama günüymüşte belli bi büyüklükmüşte düşün yani ama oldu ve doğacak bi mucize daa o 4 cmlik şey bize tutunup 40 cmi bulacak Alahım mucizesi bu içini rahat tut boşver kötü olasılıklar hamile olanların yüzde 5 lik bir ksmıdır herzaman burda bi arkım var dio bana herkes çatır çatır doğuruo dio doğum yemek yemek gibi kadınların anatomisi ona göre yaratılmış diyo haklıda anatomimizde bi sıkıntı yoksa Allahın izniyle doğururuz inşallah sağlıkla bebeciklerimizi:) kalp atışı duyulduktan sonra doğurma olaılığın yüzde 95 oluo benim bile yaşama olasılığım okadarmı bilmiom:) bu uçak kazası gibi bişey uçak çok korkutucu birşey ama kaza olma olasılığı tüm taşıtlardan daa düşük bi yüzdede bu uçaktanda inecez sağasalim inşallah:)

Allah yardımcımız olsun.
Ben maske aldım, çok zorlandığımda takıyorum.

:)) ay komiğime gitti bi misafir geliomuş sen maskeyi takıon durun yanaşmayın eşim bi koklasın öyle içeri alıcam falan:)) ya acayip hassas bi burnumuz oluyo valla dünya bana kokuyomuş gibi gelio bende aynıyım sadece midem bulanmıo geçen bi kamyonun yanından geçiom mazot kokusu geldi durmuş arabayı derin derin kokladım:))) hoşuma gitti arkadaşa diom sen tinerci olucan yakında dio:)) kokuları bende duyuyom çamaşırdaki falan sigarayıda bıraktım herşey kokuo ama eşim sigara içince öyle iğrenç kokuyoki diyorum ölmüş böcek gibi kokuosun iye:)) bide ayaklı süpürgemin fanından çıan koku eşim gibi kokuo içine bişey mi açtı diyorum dünya kokuo soğan kokusuna hiç tahamülüm yoktu bi ara

Hayalotuuum nasilsinnnn. Yakalddimmm seniiii ocak anneleri yepinize selamlar bebislerinizi hayiirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Evet herşey kokuyor gibi. Eşime diyorum mutfak sana kokuyor mu yok diyor. İşin kötüsü evdeki koltuklar da kokmaya başladı. Ne olacak böyle bilmiyorum.

Eşime hiç yanaşamıyorum. Kocamı özledim vallahi :)

:)) niye kokuyo bukadar herşey anlamadım en çok mutfak kokuo bana inşallah geçer bu hassaiyet beni çok etkilemio hiç öğürmedim sadece iğreniom

:)) niye kokuyo bukadar herşey anlamadım en çok mutfak kokuo bana inşallah geçer bu hassaiyet beni çok etkilemio hiç öğürmedim sadece iğreniom

Koku duyusu çok hassaslaşırmış hamilelerde. Çekmeden önce inanmazdım ama başa gelince anladım :)
Ben mutfağa girmeye kalkayım öğürerek zor atıyorum kendimi dışarı. Ne kokuyor anlamıyorum da her şey kapalı, çöp yok bir şey yok.
Annemin mutfağına giriyorum, derin derin nefes alıyorum var mı böyle bir şey

Kızlar aklınızda bulunsun.

Çiğ köfte ve kapalı dondurma yemeyin.
Güvendiğiniz yerlerden açık dondurma tüketin.

Bende bi köfte yapim dedim aman yarabbim kokudan ne yiyebildim ne evde durabildim ağladım sinirden ertesi gün ark yemeğe çağırdı köfte yapmış açlıktan çıkmış gibi yedim valla:)) kendi yaptığımı yiyemiorum okadar iştahlı:) ama geçti eskisi kadar değilim hcg hormonuda bulantı yapıomuş

Kapalı dondurmada katkı maddesi varmış ben de sakıncalı olduğunu yeni öğrendim.

Normalde çoğu şeyde var meyve suyunda bile ben arada yiyom valla dayanamıom:)

Öyle tabi. Ben de bu ara meyve suyu çok tüketiyorum ne yapayım su yok meyve suyu ve soda içebiliyorum. 12.haftaya kadar serbestlik tanıdım kendime :) Mesela çok hamburger, döner vs. yedim. Ama geldik 12 ye bundan sonra daha dikkat etmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…