2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bende hiç bulantı olmadı çok şükür, kokuları daha çabuk alıyorum ama midem bulanmıyor kötü koku olsa bile.

ama demir ilacı karın ağrısı yaptı bende, artık içmiyorum bıraktım.

Bulantı yaşayanlar limon da çok iyi geliyor. Saf limon suyu içemiyorsanız limonata yapın inanılmaz rahatlatıyor mideyi.

haftaya için randevu aldım, ikili test yaptıracam, ama doktorumu değiştirdim bu doktora ilk defa gidecem. 3 ke zdoktora gittim +1 kez de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde beta hcg testi yaptırmak için gitmiştim, 4'üde ayrı hastane ayrı doktor.. bu 5. olacak, iyisini bulana kadar doğurmam inşallah

Kızlar valla ben yeme içme konusunda çok takıntılı değilim.. Ay hamburgerde katkı maddesi var, ay meyve suyunda bilmemne var diyemeyeceğim.. Sakınan göze çöp batar, doğduktan sonra o kadar hijyen yetiştirebilecek miyiz ? Şeker çikolata almayacak mıyız ? Hepsi olacak.. Herşeyden alsın ki bağışıklığı olsun.. gazlı olmasın diye gazlı içeceklerden uzak dururum o da hem benim hem onun rahatı için, sigara alkolden uzak dururum gibi.. Onun dışında canımın istediğini yerim ben.. Kasmayın o kadar.. Temiz olduğundan şüphe duymadığınız her yerde her istediğinizi yiyin bence.. Çünkü o doğduğunda öyle yapacak :)

bende öyleyim kızlar. şu 2 haftadır iyiyim, 2 kilo verdim. yemekleri genelde annemlerde yiyoruz ya da eşim salonun kapsını kapatıyor, mutfağın kapısınıda kapıyor öyle yemek yapıp balkona hazırlayıp çağıyor. buzdolabını açamıyorum bile kokuyor. okula giderken kahvaltımı hazırlayıp gidiyordu. 6. haftadan beri bir yumurta bile kırmadım. yapamıyorum yemek. annemlere gidince annem yemek yaparken yanında bile duruyorum bişey olmuyor. orda deli gibi yemek yiyorum.ama koku hassasiyeti inşlh geçer..haftadayken ilk bulgur pilavı yaparken öğürmüş ve çıkartmıştım. şimdi derken bile midem bulanıyor eşiminde en çok sevdiği şeylerden biri bulgur memleketinden dolayı bulgursuz yemekleri yok. malesef yiyemiyor.

bu arada geeçn canım çok çiğ köfte istedi ve bir dürüm yedim. bi kereden bişey olmaz. hem türkiyede tanınmış marka. kapalı dondurmada 2-3 kez yemişimdir:) meyve suyu içmiyorum onda çok fazla şeker varmış ve kola kadar asitliymiş. hem dr söyledi hem kardeşim gıda teknikeri oda söyledi. kardeşim sürekli onu yeme bunu yeme diyor canım benim sürekli ablasını düşünüyor:):)

ben de inşallaj ocakta doğum yapacağım Allah izin verirrse dün ultrasonda bebiğimn ayaklarını çırptığını elini ağzına götürdüğünü gördüm nasıl bir mutluluk Allahım İsteyen herkese yaşatsın bizlere de bebeklerimizi sağlıkla kıcağımıza almayı nasip etsin inşallah

bulantım az vardı o da geçiyor gibi ama son günlerde belim kilitleniyor oturduğum yerden kalkıyorum sağ ayağımı atıyorum sol ayağım kilitlenip kalıyor. Var mı böyle olan? Doktorum magnezyum verdi suda eritilip içiliyormuş

2 haftadır rahattım dedim rahat battı
bugün evlillik yıldönümümüz. tam 2 yol olmu:):)
bizim düğün her iki taraftada oldu. 1 hafta arayla
geeçn haftakini dışarda kutladık. eşimde bugünkü olan için
yemek hazırlamış, güzel masa hazırlamış.ben yemek yedim sonra
olduğu çıkarttım. eşimde çok üzüldü. keşke dışarda yeseydik. ama geçen hafta kutlamıştık zaten.
herşeyi rezil ettim.eşimde üzüldü

Ay valla yiyorum bende cnm günlerdir pide istiyordu dayanamadım söyledim yiycem .Sakınan göze çöp batar sanki hergün dışarda yemiyoruz ya ayda 1 yada 2 kere yiyoruz biz ondada kendimi kasmak istemiyorum

Valla rahatladım. Ne bileyim ya minibüse biniyorum minibüs sallanıyor eyvah diyorum, merdiven çıkarken karnım ağrıyor eyvah diyorum, biri araba kullanırken ani fren yapıyor eyvah diyorum. sanki kristal vazo, en ufak sarsıntıda çat düşüp kırılacak. Dediğin doğru her yer insan dolu, onlar hep doğmuşlar sonuçta :)
Annem hiç girmemiş ultrasona falan üçümüzün de cinsiyetini doğduğumuzda öğrenmiş. Üçüncü kardeşimi erkek bekliyorlarmış hatta. Hemşire gelip sormuş, önden ne var diye. Annem de hem kızım var hem oğlum demiş. Hemşire "o zaman ikinci damat geldi" demiş :) Kardeşim nişanlanıyor bu yaz, hep o cümle geliyor aklıma. İkinci damat yeni geliyor :) Onların zamanında zararlı diyenler varmış, girmemiş ultrasona. Ama bir kitap okumuş. Çocuk doğumu, yetiştirilmesi vs. ile ilgili. Kitabın kapağındaki bebek benim bebekliğimin aynısı. Saç rengi, göz rengi, şekli her şeyi aynı. Birine çok bakınca bebek gerçekten ona benziyor, ben kendimden biliyorum :)

Canım ankarada doğurim diyorum ama mersinde olsam yenişehir tıpta çok tatlı bi kadın var ona gidebilirdim veya ortadoğu hastanesinede ii diolar bide ımcde bi dr varmış ona annem gidiodu sen sistem tıpa gidiosun dimi orda bi bayana gitmiştim ben çok somurtkan bişeydi orda erkek bi dr söylemiştin daa önce yazdığında hatırlıom benim eşim erkeğe doğurtmaz beni:)) adam kıskanç şakasını bile yaptırmıo bende hep kadınarı araştırıom:)[/QUOTE]

Cigdem hanim war orta doguda onuda arastir olmazsa

21-22-23-24 nisan gunleri birliktelik olduysakiz 25 nisan erkek gosterio canim hayirlisi

Günaydın gızlaaarrr
3 ayı geçince gerçekten rahatlıyo mu bu hamileler.1 haftadır göğüs sızım azaldı ve bel ağrılarım azaldı
inşallah ufaklık iyidir de hep böyle gider
korkmuyo da değilim

Sus nazar değmesin. Daha dün ben de şikayet ediyordum hiç midem bulanmıyor hiç belirti yok diye. Geceden beri başım dönüyor. İnsanın uyurken sağdan sola dönerken başı döner mi, dönüyor. Sabah kafamı kaldırdığım gibi istifra ettim. Midem bomboştu zaten bişi de çıkmadı pek.

Anca toparlanıyorum şimdi. Bir daha şikayet etmeyeceğim iyiyim diye.

inş. öyledir canım ben artık normal hayatıma dönmek istiyorum işten eve gidip 3 lü koltuga yatıyorum sonra çupp yataga rahatlayalımda gezelim azcık

günaydınnnnnn nasılsınız kızlar?
ben bugün sağlık ocagına gidicem bi,drun istediği testler var onları yaptıracam.p.tesi de Allahın izniyle kontrol,ayyy çok korkuom yaaa 3 hafta geçmiş olacak aradan :18:

ayy tühhh üzüldüm cnm psikolojik mi acaba çok taktık ya belirtimiz yok diye..eşim sabah yine diyo bu ne ya hamile oldugun hiç anlaşılmıyor hiç mi belirtin olmaz hissetmiyomusun fln diyo Allahımmm ya napim yok işteee

hadi bakalım hayırlısı güzel haberler alcaksın inş. korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…