- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
bende hiç bulantı olmadı çok şükür, kokuları daha çabuk alıyorum ama midem bulanmıyor kötü koku olsa bile.
ama demir ilacı karın ağrısı yaptı bende, artık içmiyorum bıraktım.
Koku duyusu çok hassaslaşırmış hamilelerde. Çekmeden önce inanmazdım ama başa gelince anladım :)
Ben mutfağa girmeye kalkayım öğürerek zor atıyorum kendimi dışarı. Ne kokuyor anlamıyorum da her şey kapalı, çöp yok bir şey yok.
Annemin mutfağına giriyorum, derin derin nefes alıyorum var mı böyle bir şey
Bende bi köfte yapim dedim aman yarabbim kokudan ne yiyebildim ne evde durabildim ağladım sinirden ertesi gün ark yemeğe çağırdı köfte yapmış açlıktan çıkmış gibi yedim valla:)) kendi yaptığımı yiyemiorum okadar iştahlı:) ama geçti eskisi kadar değilim hcg hormonuda bulantı yapıomuş
Kızlar valla ben yeme içme konusunda çok takıntılı değilim.. Ay hamburgerde katkı maddesi var, ay meyve suyunda bilmemne var diyemeyeceğim.. Sakınan göze çöp batar, doğduktan sonra o kadar hijyen yetiştirebilecek miyiz ? Şeker çikolata almayacak mıyız ? Hepsi olacak.. Herşeyden alsın ki bağışıklığı olsun.. gazlı olmasın diye gazlı içeceklerden uzak dururum o da hem benim hem onun rahatı için, sigara alkolden uzak dururum gibi.. Onun dışında canımın istediğini yerim ben.. Kasmayın o kadar.. Temiz olduğundan şüphe duymadığınız her yerde her istediğinizi yiyin bence.. Çünkü o doğduğunda öyle yapacak :)
Maşallah seninde az bulanmış miden 3 hafta olmadı ya sen gideli:) ben hatırlamıom en son ne zaman gittim bi sıkıntı olsa hissederim diye düşünüyorum bilmiomki biz varya 2 haftada bir gitsek ne güzel olur eskiler nası d ayanırmış annem Allah bilir 3 kere girmiştir ultrasona:) iidir ya can bu baksana yıllardır yaşıoz kalbimiz atıo Allaha şükür bebeğimizde bi canlı artık eceline kadar yaşayacak inşallah rabbim uzun ömür verir bebişlerimize sen ben gibi oda öyle düşünmek lazım varya düşününce orda oluşması için bile neler oluyo içimizde düşününce benim hamile kalmam imkansız diodum yumurtlama günüymüşte belli bi büyüklükmüşte düşün yani ama oldu ve doğacak bi mucize daa o 4 cmlik şey bize tutunup 40 cmi bulacak Alahım mucizesi bu içini rahat tut boşver kötü olasılıklar hamile olanların yüzde 5 lik bir ksmıdır herzaman burda bi arkım var dio bana herkes çatır çatır doğuruo dio doğum yemek yemek gibi kadınların anatomisi ona göre yaratılmış diyo haklıda anatomimizde bi sıkıntı yoksa Allahın izniyle doğururuz inşallah sağlıkla bebeciklerimizi:) kalp atışı duyulduktan sonra doğurma olaılığın yüzde 95 oluo benim bile yaşama olasılığım okadarmı bilmiom:) bu uçak kazası gibi bişey uçak çok korkutucu birşey ama kaza olma olasılığı tüm taşıtlardan daa düşük bi yüzdede bu uçaktanda inecez sağasalim inşallah:)
Merhaba cnm sağlcakla al yavrunu inşallah..
bende merak ettim şimdi..tabiki rabbim biilir ama yinede merak ediyoruzz.
yazayım bilgileri.:
doğum tarihi :14.09.1984
doğum saati.akşam 8-9 arası
son adet tarihi :10 nisan
adet döngüsü 28 gün
Günaydın gızlaaarrr
3 ayı geçince gerçekten rahatlıyo mu bu hamileler.1 haftadır göğüs sızım azaldı ve bel ağrılarım azaldı
inşallah ufaklık iyidir de hep böyle gider
korkmuyo da değilim
Günaydın gızlaaarrr
3 ayı geçince gerçekten rahatlıyo mu bu hamileler.1 haftadır göğüs sızım azaldı ve bel ağrılarım azaldı
inşallah ufaklık iyidir de hep böyle gider
korkmuyo da değilim
Sus nazar değmesin. Daha dün ben de şikayet ediyordum hiç midem bulanmıyor hiç belirti yok diye. Geceden beri başım dönüyor. İnsanın uyurken sağdan sola dönerken başı döner mi, dönüyor. Sabah kafamı kaldırdığım gibi istifra ettim. Midem bomboştu zaten bişi de çıkmadı pek.
Anca toparlanıyorum şimdi. Bir daha şikayet etmeyeceğim iyiyim diye.
günaydınnnnnnnasılsınız kızlar?
ben bugün sağlık ocagına gidicem bi,drun istediği testler var onları yaptıracam.p.tesi de Allahın izniyle kontrol,ayyy çok korkuom yaaa 3 hafta geçmiş olacak aradan :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?