hadi bakalım hayırlısı güzel haberler alcaksın inş. korkma
ayy tühhh üzüldüm cnm psikolojik mi acaba çok taktık ya belirtimiz yok diye..eşim sabah yine diyo bu ne ya hamile oldugun hiç anlaşılmıyor hiç mi belirtin olmaz hissetmiyomusun fln diyo Allahımmm ya napim yok işteee
bemim kocamda dio bu ne biçim hamileyse ne midesi bulanıyo ne canı bişey istiyo dio
aynen ya artık mahsuscuktan bişi isteyelim napalımmm gönülleri olsun
kızlar ben hamile pantolonu aldım çok rahatmış valla çile çekmişim bu zamana kadar
bugün 12 haftam doldu...ciddan daha iyiyim..kahvaltımı rahat rahat ediyorum artık hamdolsun...bel kasık agrım daha az...Günaydın gızlaaarrr
3 ayı geçince gerçekten rahatlıyo mu bu hamileler.1 haftadır göğüs sızım azaldı ve bel ağrılarım azaldı
inşallah ufaklık iyidir de hep böyle gider
korkmuyo da değilim
herkese günaydın...göbüş o kadar büyüdü mü???bol gelmedimi?
kızlar ben hamile pantolonu aldım çok rahatmış valla çile çekmişim bu zamana kadar
herkese günaydın...göbüş o kadar büyüdü mü???bol gelmedimi?
kız erken değil mi daha ? bnm azcık göbüş vardı azcık daha oldu gibi ama kilom aynı hala 51im.bana bikaç ay daha ister sanırım kıyafet deişklği için
günaydınnnn cnmm..senin çıktı mı göbüşün?
İlahi paşam güldürdün beni,Allahta seni güldürsün..bende de küçükken doktor hayranlığı vardı,beyaz önlüklü görmek için sürekli hastalık uydururdum..bana iğne yapılması için ağlardımm.. çok zayıf olduğum için genelde vitamin iğneleri vurulurdu..5 yaşındayken apandist ameliyatı oldum,ameliyat olup hastanede yatacağım diye sevinçten ağladım benimkide öyle bir manyaklıktı.. ..Tansiyonuna dikkat et...
mutluluktan aglıyordum inan ama 2 oglumu duymadım kalp atışını kızımda duydum fena oldum ne biliyim anne yregim iştearkadasım cok duygulandımbende suan burda aglıyorum gözyaslarımı tutamadım seni cok cok iyi anlıyorum ben.....pazarteside benim randevum var İNSALLAH bende iyi haberlerle gelirim....ALLAHIM cümlemizin yavrusunu bagıslasın....
Aynen öyle para derdinde herkes. Ben de hamile olduğumu söylediğimde olay çıktı firmada. Eşimle gidip söyledik, kuru pasta aldık yine de çok bozuldular. Dün doğum ne zaman dedi patron, ne olur ne olmaz diye aralık dedim. Nerdeyse burda doğur diyecekler. Kasımda çıkarsın dedi ama ben Ekim'de çıkmaya karar verdim dün. Bakalım zaman ne gösterecek.
Paşacım çok mutlu oldum canım ya. O kadar heyecanlıyım ki seninle ilgili, sen bir al kucağına miniğini kendim almış kadar sevineceğim.
allah razı olsun canım canımsınpaşacım Allah sana sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin,
sabah senin mesajınla açılışı yaptım, ne ağladım bilsen, sen de daha fazla ağlama tamam mı,
greeneyes, hakkını yedirtme ama sinirini de bozuyorlarsa ayrılırsın, ozel şirkette iğrenç bir yıpratma politikası var, ne kadar uğraşsan yine de adamların hakkından gelinmiyor, sinirinle kalıyorsun, çok sıkarlarsa eeee başlarım heeee dersin,
kızlar bu bebikler fasulyelikten çıkmaya başlaya artık erik gibi bişey oldular :))
benimki 5.8 cmdi, ya resmen dün gordum insan gibi kafatası filan oluşmuş, tıpkısının minyatürü ya, ayy nokta gibiydi bu bi anda nasıl bir mucize ya.
eli meli küçücük ya ama oluşmuş, tırnakları vs
havuş beyaz sari leblebi tuzlu peynirli krakerbu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor
yimeben hamburger bile yemedim ama
Yarasın :)
Paşa rahatladı hiç foruma uğramıyor valla.
Ya sürekli büyüklerim hamileiklerinin çok rahat geçtiğinden bahsediyorlar bana. Hiç anlamamışlar falan. Onları duyunca rahatlıyorum biraz. Yoksa niye belirti yok diye kafayı yiycem.
Allahtan geceleri üç dört kere tuvalete kalkıyorum.
kızlar sizden sonra kardeşime gittik eşimle izinliymişNe güzel işte bende aynıyım aslında bir hafta rahatım bir hafta biraz sıkıntılı oda az oluo genelde cumaya doğru az bi ağrım olur:) amma dinlemişim kendimi:) hiç istiğfar etmedim mesela acıkınca midem bulanıo bişeyler yiyorum iştahlı iştahlı sonra geçio bulantım ondan kilo aldım zaten:) herkesin hamileliği farklı oluo canım ya kimisi serumla ayakta duruo şanslıyızda haberimz yok
Pasam sabah bi girdi ortalarda yok şimdi:) bende sabah bi kalkıom geri yatıom uyku düzenim hiç yok ya geç yatıom hepbebişi etkilemiyordur umarım
Allah hiç kimseyi evlatla sınamasın.
İnşaallah bu kez sağlıkla yavruna kavuşursun paşam.
Meyveli soda, kavun, karpuz, şeftali, çubuk kraker, zeytin, peynir, ayran, cacık. Şimdilik aklıma gelenler.
Bir arkadaş çamaşırların koktuğunu yazmış. Aynısı bana da oluyor. Tertemiz çamaşırlara yaklaşamıyorum.
Haftalardır mutfağa giremiyorum. Resmen özledim mutfağımı. İşin ilginci başka evlerde hiç koku almıyorum, mutfaklarda çokrahat oturuyorum. 6.haftamdan beri sulu yemek yiyemiyorum ki en sevdiğim şeydir sulu yemek nasıl özledim anlatamam. Kuru yiye yiye kurudum kaldım.
Afedersiniz tuvalete girmek bile işkence gibi, öğüre öğüre çıkıyorum. Progestan jel kullanıyorum ama nasıl bir de bana sorun. Yanıma soda alıyorum, jeli sıktıktan hemen sonra dikiyorum kafama.
kız erken değil mi daha ? bnm azcık göbüş vardı azcık daha oldu gibi ama kilom aynı hala 51im.bana bikaç ay daha ister sanırım kıyafet deişklği için
günaydınnnn cnmm..senin çıktı mı göbüşün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?