2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bemim kocamda dio bu ne biçim hamileyse ne midesi bulanıyo ne canı bişey istiyo dio

bugün 12 haftam doldu...ciddan daha iyiyim..kahvaltımı rahat rahat ediyorum artık hamdolsun...bel kasık agrım daha az...

kızlar ben hamile pantolonu aldım çok rahatmış valla çile çekmişim bu zamana kadar
kız erken değil mi daha ? bnm azcık göbüş vardı azcık daha oldu gibi ama kilom aynı hala 51im.bana bikaç ay daha ister sanırım kıyafet deişklği için
herkese günaydın...göbüş o kadar büyüdü mü???bol gelmedimi?

günaydınnnn cnmm..senin çıktı mı göbüşün?

Kızlar zaten vardı benim göbegim şimdide bıraz daha oldu sabahları iniyodu ama artıkk inmiyo hatta akşam üstüne biraz daha koyyo

seninkide güzelmiş
mutluluktan aglıyordum inan ama 2 oglumu duymadım kalp atışını kızımda duydum fena oldum ne biliyim anne yregim işteama artık sevinçten aglarım evlatlarım kalbimin bir köşesinde canım bu bebgimde strese üzüntüye gelemem allah esirgesin
sagol kardeşim inan bende sizlerle seviniyorum
allah razı olsun canım canımsıninan evladımım kalp sesini duydum işte be dedim allahım esirgesin beni işşallah karnımdakinie
bu arada bulantıya ne iyi gelir diye herkes yaptıklarını yazsa birbirimize çare oluruz belki:)
bana en iyi çubuk kraker eski kaşar kızarmış ekmek beyaz ve sarı leblebi iyi geliyor
havuş beyaz sari leblebi tuzlu peynirli kraker
ben hamburger bile yemedim ama
yimedışardan almayın içine ne konuldugu belli degil bebeler ben bile geçen dışardan geçen köfte istedim edirmedi eşim kendi aldı yaptı yedirdi allah var güzel olmuştu

kızlar sizden sonra kardeşime gittik eşimle izinliymiş oglumu çok özledim kurban oluyum ona beni görünce bir sarıması var sormayın öptüm kokladım 12 aylik oldu benim oglum sıcaktan isilik çıkarmış iç çamasırlarıyla annesi pek dadlu dedim minnacık erkek iç çamasırı minnacık atlettombul bir bedenallahım doyamadım eve 11.30 geçiyordu uyumuşum giricektim eşim sokmadı işim var sonra gir dedi olan bana oldu uyuya kalmışım ondann giremedim yani

canım benim bende kullandım kahverengi tortu gibi gelirse korkma diyeyim didim

günaydın güzel grubumun güzel insanları.. güzel anne adayları.. güzel yürekler.. hepiciğiniz güzel günler geçirin,mutlu olun ve daima sağlıklı olun inş.. bebeciklerede iyi bakın

günaydınnn,

başımın zonklaması geçmedi hala uf, millet nasıl tarlada tırpanda çalışıyormuş bi anlasam, hergün bi yerim ağrıyor,

bugun ekranlardan uzak duracağım, geçer belki,

öpüyorum bebişlerinizi ,benimki de sizin ellerinizden öper teyzeleri,

Günaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…