Günaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..
Ben de aldım, çok rahat ettim. bir de elbise aldım. İkisini de lcw'den aldım ama çok da şey almak istemiyorum. Sürekli giyilmeyecek sonuçta.
Ben de aldım, çok rahat ettim. bir de elbise aldım. İkisini de lcw'den aldım ama çok da şey almak istemiyorum. Sürekli giyilmeyecek sonuçta.
Günaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..
kızlar bende bu hafta sonu alacağım 56 kiloyum hamile kalmadan öncede 54 kiloydum fakat kotlarımın içine giremiyorum
elbiselerimde oluyor dar olmayanlar ama işe gidip gelirken pantolon daha rahat oluyor diye hafta sonu gebe mağazasından pantolon bakacağım bir tane en azından bir süre idare eder
günaydınnnnnnnasılsınız kızlar?
ben bugün sağlık ocagına gidicem bi,drun istediği testler var onları yaptıracam.p.tesi de Allahın izniyle kontrol,ayyy çok korkuom yaaa 3 hafta geçmiş olacak aradan :18:
2 haftadır rahattım dedim rahat battı
bugün evlillik yıldönümümüz. tam 2 yol olmu:):)
bizim düğün her iki taraftada oldu. 1 hafta arayla
geeçn haftakini dışarda kutladık. eşimde bugünkü olan için
yemek hazırlamış, güzel masa hazırlamış.ben yemek yedim sonra
olduğu çıkarttım. eşimde çok üzüldü. keşke dışarda yeseydik. ama geçen hafta kutlamıştık zaten.
herşeyi rezil ettim.eşimde üzüldü
Merhaba kızlar,
Eşim yaklaşık bir haftadır öksürüyo sonunda bana da geçti, iki gündür benimde boğazım ağrıyor ve yanıyor. Sabah doktora gittim, çok enfeksiyon görünmüyor hic birsey yapamayız simdi, geçmesini bekliceksin dedi, bildiğiniz birşey varmı boğaz ağrısına iyi gelen ve bebeğe zararı olmayan?
günaydınnnn..günaydın kızlar:):)
hmm evet dogrusun ya calıştırmıolar yanıyoruz ya da abartıyolar donuyoruzRahat ol, keyif çatıyordur içerde o :)
Benim durumum da psikolojik değil bence klima çarptı. Otobüslerde nasıl bir klima sistemi varsa buzullarda gibi oluyor insan. Enseden ensesen de esti mi bu hale getiriyor işte.
Keşke bizim doktor da oran verse ama hiç sanmam. Adam çok garantici, emin olmadan konuşmuyor. cinsiyet için çok bekleyeceğiz sanırım.
ayy benim dr da dedi 4 aydan önce belli olmazbenimki de çok garantici yaw,sölimicek daha erken biliom..
Gözün aydın, oranlar iyiyse kanda problem çıkmıyormuş zaten.
walla cnm bnm bi arkadaşmn düğünü var c.tesi elbise aldım bitane onu giycem ben göbüşüm de çok belli degl smdlk rahatım,ama en iyisi elbise bence..yaz günü dugun falan oluyo ne giycez de gitcez bende sadece pantolon aldım şimdilik benimle alışveriş yapan bi kadın vardı
allahım nasıl doldurmuş eline çeşit çeşit giycek heralde
Keşke bizim doktor da oran verse ama hiç sanmam. Adam çok garantici, emin olmadan konuşmuyor. cinsiyet için çok bekleyeceğiz sanırım.
Gözün aydın, oranlar iyiyse kanda problem çıkmıyormuş zaten.
Rezil ettim diye düşünme yaa, olur öyle şeyler.. Bebek sizi kıskanmış ondan yapmış :)
Ben de bu sabah neredeyse minibüste kusuyordum.. Biri sarımsak yemiş, biri sigara içmiş, biri ter kokuyor.. Allahtan imdadıma bir kadıncağız yetişti de camı açtı :) İlk defa bugün benim hamile olduğumu anladılar yaa.. Göbeğimi varın siz düşünün
Kıyafete gelince, ben çok kıyafet almayı düşünmüyorum, elbiseler tercih edicem genelde onları doğumdan sonra da giyebilirim.. Hamile kıyafetlerinin hepsi birbirinin benzeri, hiç hoşlanmıyorum :/
Kızlar mutlu haber....:)
bebeğim sağlıklıymış düşük riski vardı durumu şuanda iyiymiş içim çok rahatladı...:)) 2 li tarama testi yaptırıcam Zeynep kamilde randevu var mıdır acaba..?
off bizim dr da 4.aya kadar belli olmaz dedi yaa,sölimicek daha erken ben biliommmdaha var bize cnm beklicez mecbur..
Kızlar mutlu haber....:)
bebeğim sağlıklıymış düşük riski vardı durumu şuanda iyiymiş içim çok rahatladı...:)) 2 li tarama testi yaptırıcam Zeynep kamilde randevu var mıdır acaba..?
Gözün aydın :) Herkes cinsiyet düşünüyor ben düşer mi diye düşünüyorum demiştin, çok üzülmüştüm :)
Çok mutlu oldum şimdi. Hep beraber cinsiyet düşünebiliriz.
Biraz zorlasak bir oran alabiliriz belki :)
çook sevindimm cnmmhadi bakalım darısı cinsiyetlerine,isimlerine,doğumlarına olsun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?