2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..

Oy maşallah canımm darısı kan testinin iyi çıkmasına sanadamı erkek dedi hadi bakalım hayırlısı

Ben de aldım, çok rahat ettim. bir de elbise aldım. İkisini de lcw'den aldım ama çok da şey almak istemiyorum. Sürekli giyilmeyecek sonuçta.

yaz günü dugun falan oluyo ne giycez de gitcez bende sadece pantolon aldım şimdilik benimle alışveriş yapan bi kadın vardı
allahım nasıl doldurmuş eline çeşit çeşit giycek heralde

Ben de aldım, çok rahat ettim. bir de elbise aldım. İkisini de lcw'den aldım ama çok da şey almak istemiyorum. Sürekli giyilmeyecek sonuçta.

kızlar bende bu hafta sonu alacağım 56 kiloyum hamile kalmadan öncede 54 kiloydum fakat kotlarımın içine giremiyorum
elbiselerimde oluyor dar olmayanlar ama işe gidip gelirken pantolon daha rahat oluyor diye hafta sonu gebe mağazasından pantolon bakacağım bir tane en azından bir süre idare eder

Günaydın kızlar.. dün 2li test yaptırdık burun kemiği ve ense saydamlığı iyi dedi kan sonucunu bekliyorum.. %70 erkek dedi gelecek ay netleşecek... Tüm yavrulara sağlık versin rabbim..

Keşke bizim doktor da oran verse ama hiç sanmam. Adam çok garantici, emin olmadan konuşmuyor. cinsiyet için çok bekleyeceğiz sanırım.

Gözün aydın, oranlar iyiyse kanda problem çıkmıyormuş zaten.

Tamam göbek çok kocaman değil ama kotlar beni de rahatsız ediyor. Rahat ettim o pantolonla. İki tane de pijama pantolon aldım, şu an çok rahatım. Bebek de rahattır umarım :) elbise de çok rahat, ince güzel. Bayramda da giyerim onu ben.

Rahat ol, keyif çatıyordur içerde o :)

Benim durumum da psikolojik değil bence klima çarptı. Otobüslerde nasıl bir klima sistemi varsa buzullarda gibi oluyor insan. Enseden ensesen de esti mi bu hale getiriyor işte.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Eşim yaklaşık bir haftadır öksürüyo sonunda bana da geçti, iki gündür benimde boğazım ağrıyor ve yanıyor. Sabah doktora gittim, çok enfeksiyon görünmüyor hic birsey yapamayız simdi, geçmesini bekliceksin dedi, bildiğiniz birşey varmı boğaz ağrısına iyi gelen ve bebeğe zararı olmayan?

Rezil ettim diye düşünme yaa, olur öyle şeyler.. Bebek sizi kıskanmış ondan yapmış :)

Ben de bu sabah neredeyse minibüste kusuyordum.. Biri sarımsak yemiş, biri sigara içmiş, biri ter kokuyor.. Allahtan imdadıma bir kadıncağız yetişti de camı açtı :) İlk defa bugün benim hamile olduğumu anladılar yaa.. Göbeğimi varın siz düşünün

Kıyafete gelince, ben çok kıyafet almayı düşünmüyorum, elbiseler tercih edicem genelde onları doğumdan sonra da giyebilirim.. Hamile kıyafetlerinin hepsi birbirinin benzeri, hiç hoşlanmıyorum :/

canım bnm başıma gelmedi ama bi arkadaşım sölemişti tuzlu suyla veya toz sodayla gargara yap belki iyi gelir.bi de c vitamini şeyler yemeye çalış ananas kivi gibi.

günaydın kızlar:):)
günaydınnnn..
Rahat ol, keyif çatıyordur içerde o :)

Benim durumum da psikolojik değil bence klima çarptı. Otobüslerde nasıl bir klima sistemi varsa buzullarda gibi oluyor insan. Enseden ensesen de esti mi bu hale getiriyor işte.
hmm evet dogrusun ya calıştırmıolar yanıyoruz ya da abartıyolar donuyoruz bizim bebiş yan gelmiş yatıo walla dediğin gibi anasına cekmiş uykucu olcak kesin

yaz günü dugun falan oluyo ne giycez de gitcez bende sadece pantolon aldım şimdilik benimle alışveriş yapan bi kadın vardı
allahım nasıl doldurmuş eline çeşit çeşit giycek heralde
walla cnm bnm bi arkadaşmn düğünü var c.tesi elbise aldım bitane onu giycem ben göbüşüm de çok belli degl smdlk rahatım,ama en iyisi elbise bence..

maaşallahhhh hadi darısı da bize olsun cnm aminnnn!!

Keşke bizim doktor da oran verse ama hiç sanmam. Adam çok garantici, emin olmadan konuşmuyor. cinsiyet için çok bekleyeceğiz sanırım.

Gözün aydın, oranlar iyiyse kanda problem çıkmıyormuş zaten.

off bizim dr da 4.aya kadar belli olmaz dedi yaa,sölimicek daha erken ben biliommm daha var bize cnm beklicez mecbur..

bilmiyorum artık. bu sabahda bulanıyor midem. daha sabah kahvaltısı bile yapamadım. yumurta yiyemiyorum artık.
her sabah
2 ceviz
1adet hurma
1 kaşık pekmek yiyorum.( kan ilacı verince bırakcam)

off o nasıl minübüsmüs ya. benimde göbeğim var. bende bi tane hamile taytı aldm. lwcdan ince kotlar oluyor ya beli lastikli gibi onlardan aldım yeter bunlar. üstlere baktım dediğin gibi hepsi aynı almayı düşünmüyorum. aldığım ince bol kot çok rahat iyiki almışım hamile bölümünden almadım zaten sadece 2 beden büyük aldım.

Kızlar mutlu haber....:)
bebeğim sağlıklıymış düşük riski vardı durumu şuanda iyiymiş içim çok rahatladı...:)) 2 li tarama testi yaptırıcam Zeynep kamilde randevu var mıdır acaba..?

bebeğim sağlıklıymış düşük riski vardı durumu şuanda iyiymiş içim çok rahatladı...:)) 2 li tarama testi yaptırıcam Zeynep kamilde randevu var mıdır acaba..?

Gözün aydın :) Herkes cinsiyet düşünüyor ben düşer mi diye düşünüyorum demiştin, çok üzülmüştüm :)
Çok mutlu oldum şimdi. Hep beraber cinsiyet düşünebiliriz.

çook sevindimm cnmm hadi bakalım darısı cinsiyetlerine,isimlerine,doğumlarına olsun!!!

Gözün aydın :) Herkes cinsiyet düşünüyor ben düşer mi diye düşünüyorum demiştin, çok üzülmüştüm :)
Çok mutlu oldum şimdi. Hep beraber cinsiyet düşünebiliriz.

aynen çok mutluyum allahım hepinize inşallah bir avazda sağlıklı ve acısız bir doğum geçirmeyi nasip etsin evlatlarınız öyle hayırlı olsun ki siz vefat ettikten sonra dahi amel defterlerinizi kapattırmasın cennet ehli olasınız inşallah....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…